Apple Special Event 10.9. klo 20 *skaba päättynyt*Näytä ensimmäinen kirjoitus

231 kommenttia

Ei se mene noin Applella. Käytetään ihaan omaa kaavaa valuuttamuunnokselle, vertaa vaikka Apple US ja Apple Suomi sivuilta.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@torstiva@  kirjoitti:

Kovasti olen odottanut, että toisitte Hermès Apple Watchit valikoimaan, ja pari kertaa on sanottu, että on tulossa, mutta mitään ei ole kuulunut. Ehkä vihdoin nyt S5:n kohdalla?
Tästä ei ole tässä vaiheessa kerrottavaa. Myynti käynnistyy kellojen osalta ihan lähikoina, kannattaa seurailla verkkokauppaamme sekä Yhteisön Apple uutuudet 2019: Saatavuudet ja toimitukset -keskustelua jonne päivitämme tilannetietoa sitä mukaa kun asiat etenevät.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Tiedoksi ketjuun:


 


Avasimme Apple uutuudet 2019: Saatavuudet ja toimitukset -keskustelun, jota päivitämme koko ajan ja sitä mukaa, kun uutta tietoa tulee ja toimitukset etenevät. Ota seurantaan, ja kysy siellä halutessasi lisää saatavuuksien ja toimitusten suhteen.


 


Kiitos kaikille keskusteluun osallistuneille. Oli tosi mukava fiilistellä kanssanne Applen lanseerausta. Kaikki 10.9. kello 22 mennessä keskusteluun osallistuneet ovat mukana Airpodsien arvonnassa, ja arvonta alkaa nyt. Kun arvonta on suoritettu lähetämme voittajille privan jossa kerromme voitosta. Kun voittajat on tavoitettu julkaisemme heidän nickinsä tässä ketjussa.


 


Seurailehan siis privaasi seuraavien tuntien ajan 🙂 ?


@torstiva@  kirjoitti:

Ei se mene noin Applella. Käytetään ihaan omaa kaavaa valuuttamuunnokselle, vertaa vaikka Apple US ja Apple Suomi sivuilta.


Ja kun noita hintoja vertailee niin pitää muistaa että Jenkki-hinnoissa EI ole mukana veroja jotka määräytyy kunkin osavaltion mukaan. Eli hintalappu apple.comissa ei ole suoraan vertailukelpoinen eurohintoihin missä verot mukana!

Kunniamerkki +2

kameran ominaisuudet todella kiinnostaa odotan innolla.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Arvonta on pidetty ja voittajat on nyt myös tavoitettu, he ovat @jukis74  & @peekotu. Onneksi olkoon Hymiö Onnellinen


 


--


 


Samalla en malta olla kertomatta, että Series 5 -kellojen ennakkomyynti on jo käynnissä ja huomenna perjantaina käynnistyy sitten myös iPhone 11:n ennakkomyynti.


 


Ota Apple uutuudet 2019: Saatavuudet ja toimitukset -keskustelu seurantaan ja tilaa oma uutuus-omppu verkkokaupastamme.

Vastaa