**ARVONTA PÄÄTTYNYT!** Voita ja testaa Samsung Galaxy A80 (15.7.-28.7.2019)
Jälleen on aika käynnistää uusi Samsung Galaxy A-sarjan kisa, josta voit voittaa itsellesi juuri julkaistun Samsung Galaxy A80 -puhelimen (arvo 679 €)!

Samsung Galaxy A80

Galaxy A80:ssa huomio kiinnittyy ensimmäiseksi sen erikoiseen kääntyvään kameraratkaisuun; samoilla kameroilla voi nimittäin kuvata molempiin suuntiin, eikä laitteessa ole erillisiä taka- ja etukameroita. Kamera osoittaa oletuksena taaksepäin, mutta kun takakamera otetaan käyttöön, tällöin koko kamerayksikkö nousee ylös näytön takaa ja kamerat kääntyvät salamannopeasti osoittamaan puhelimen etupuolelle. Designiltaan Galaxy A80 muistuttaa esimerkiksi Galaxy S10 -lippulaivamalleja ja jatkaa myös muista Galaxy A -sarjalaisista tuttua hillityn tyylikästä linjaa. Laitteen runko on alumiinia ja sekä etu-, että takapuoli on valmistettu kestävästä Gorilla-lasista. Pyöristetystä ulkomuodostaan huolimatta A80 on iso puhelin. Sen Super AMOLED Full HD+ -näyttö on peräti 6,7 tuumaa, näytön resoluutio on 1080 x 2400 pikseliä ja sen kuvasuhde on poikkeuksellisen laaja 20:9. Näyttö peittääkin lähes koko pinta-alan ohuita reunoja lukuun ottamatta.

Galaxy A80:n pinnan alta löytyy vaikuttavan kokoinen 3700 milliampeeritunnin akku, jonka voi olettaa kestävän normikäytössä koko päivän. Superpikalatauksella virtaa saa tarvittaessa nopeasti lisää. Langatonta latausta A80:sta ei valitettavasti löydy.

Rajoituksiakin toki löytyy. A80:ssa ei ole esimerkiksi muistikorttipaikkaa tai kuulokeliitäntää. Sisäinen tallennustila toki riittää useimmille ja bluetooth-kuulokkeet tekevät kuulokeliitännän tarpeettomaksi.

Etsimme testaajia ja osallistu arvontaan! Osallistu arvontaan ja voit voittaa uuden Samsung Galaxy A80 -puhelimen itsellesi. Olet mukana arvonnassa vastaamalla näihin kysymyksiin tämän ketjun kommenteissa: 

Kerro mitä sinä odotat uudelta Samsung Galaxy A80 -puhelimelta, ja mikä sen ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta. Onko se esimerkiksi puhelimen tyylikäs ulkonäkö, kestävä akku, vai erikoiset kameraominaisuudet?

Samsung Galaxy A80 -puhelimen ominaisuuksiin voit tutustua lisää Yhteisön laite-esittelyssä.Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta Jos voitat arvonnassa, niin käytä ja testaa puhelinta aivan kuten normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön Käyttökokemukset Samsung Galaxy A80 -keskusteluketjuun: 

 • Ensitunnelmat puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu)


 • Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu)
 Voit nostaa kirjoituksessasi esiin esimerkiksi seuraavia näkökulmia: Miltä puhelin tuntuu ja näyttää. Millaisia odotuksia sinulla on juuri vastaanottamasi puhelimen suhteen. Oliko käyttöönotto helppoa. Miltä sitä tuntui käyttää, ja soveltuiko se hyvin käyttöösi. Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties viilaisit. Tyyli on vapaa! Voit pitää puhelimen itselläsi maksutta testien jälkeen. Skaba pähkinänkuoressa 

 1. Voit osallistua arvontaan 28.7. kello 23:59 asti


 2. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä


 3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän ketjun kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa puhelinta kolmen viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön, sisältäen laitekuvia sekä myös laitteella otettuja kuvia


 4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan puhelinta sekä kirjoittamaan siitä  kaksi juttua tänne Yhteisöön: Ensikokemukset viikolla 32 sekä varsinainen arvostelu viikolla 33.


 5. Saat pitää puhelimen itselläsi testin jälkeen maksutta.


 6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa PALJASTUS-sanaa.
Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin A-sarjan puhelimien arvontoihin sekä muihin skaboihin myös tulevaisuudessa.Hide contentArvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa uusi Samsung Galaxy A80
Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401). Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa. Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 15.-28.7.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista. Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä kaksi (2) kappaletta Samsung Galaxy A80 -puhelimia, yksi puhelin/voittaja. Palkinnon arvo 679€/kpl.
Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.  Arvontaan osallistuminenArvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyyn kahteen kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö. Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 29.7. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset Samsung Galaxy A80 -keskusteluun:

 • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 32


 • Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 33

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä. Testaukseen saa halutessaan liittää kuva-ja videomateriaalia.Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet. Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan. Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.
Telia Finland Oyj
Helsingissä 08.07.2019

 Samsung A80 tekniset tiedot

 • Mitat: 165.2 x 76.5 x 9.3 mm


 • Paino: 220 g


 • Näyttö: 6,7” Full HD+ Super AMOLED (20:9-kuvasuhde)


 • Resoluutio: 2400 x 1080


 • Suoritin: Snapdragon 730G


 • RAM-muisti: 8 Gt


 • Tallennustila: 128 Gt


 • Muistikorttipaikka: Ei


 • Kamerat: 48 MP (pääkamera) + 8 MP (ultra-wide) + 3D (syvyys)


 • Akku: 3700 mAh


 • Käyttöjärjestelmä: Android 9 Pie


 • SIM-kortti: Nano-SIM


 • Dual SIM: Kyllä
  Samsung Galaxy A-sarjan arvonta Olemme lanseeranneet täällä Yhteisössä uudistetun A-sarjan koko kevään kestävän skaban muodossa yhteistyössä Samsungin kanssa. Haluamme kuulla sinulta miltä uusi A-sarja vaikuttaa, joten olemmekin laittaneet pitkin kevättä uusia A-sarjalaisia arvontaan sekä testiin. Lue lisää:


  


157 kommenttia

Kerro mitä sinä odotat uudelta Samsung Galaxy A80 -puhelimelta.

 

Eniten ehkä pistää silmään tuo molempiin suuntiin kääntyä kamera. Sitä pitää ehdottomasti päästä heti ensimmäisenä testaamaan, jos pääsen testaajaksi.

 

Ainut miinuspuoli mitä laitetietojen puolesta huomaan, on että laitteen prosessori on yllättävän heikko, verrattuna muuhun. Mutta senkin näemme testissä onko puhelimesta mihinkään.

 

Voi olla että tuokin prosessori pysyy hyvin perässä, muuten oikein hyvillä specseillä varustetun puhelimen käytössä.

 

Pikalataus on tänäpäivänä in. Se pitää ehdottomasti testata miten nopea se on.

Tottakai myös sormenjälkilukijan pitää toimia puhelimessa moitteettomasti, muuten sitä ei ihmiset osta, jos se ei reagoi normaalisti omaan sormeen.

 

Mutta enimmäkseen kyllä tuo kamera on se juttu.

Moi. Odotan uudelta Samsung Galaxy A80 -puhelimelta: Miltä tuntuu isompi näyttö omassa käytössä (Nykyinen on 5,2"). Eli onko suurempi puhelin yhtä kätevä ja tuntuuko se hyvin omaan käteen sopivalta. Hyvä näyttö on tärkeä koska katson paljon elokuvia ja sarjoja puhelimella. Kamera kiinnostaa myös koska tykkään kuvata myös kuuta ja tähtiä perus nettikirppari ilmoituskuvien lisäksi. Riittoisa akku olisi kiva koska nykyisessä se riittää maksimissaan yhden aktiivisesti käytetyn päivän.

 

Minulla tuo Samsung Galaxy A80 olisi päivittäisessä käytössä joten uutuudelle tulisi paljon aktiivista käyttöä jossa se pääsisi näyttämään kyntensä. Olen myös aina innokas testaamaan uusia laitteita ja pystyn arvioimaan niitä puolueettomasti ja rehellisesti kuitenkaan omia henkilökohtaisia näkemyksiäni unohtamatta.

 

Kirjoitan myös paljon muutenkin joten se arvioiden kirjoittaminen ajallaan sujuu kyllä minulta.

Eniten kiinnostaa puhelimen kamera-ominaisuudet. Tykkään kuvata puhelimella ja tässä on mielenkiintoiset ominaisuudet. Lisäksi tuo pikalataus on päästävä testaamaan. Puhelin pääsisikin heti elokuun alussa Kreetalle testiin. Siellä on mahtavia kuvauskohteita ja pikalatauskin varmaan olis hyvä olla siellä. 

Testissä puhelin olisi myös lapsen harrastuksessa eli kuvataan yleisurheilun suorituksia. Riittävän iso näyttö on hyvä kentällä kun suorituksia katsotaan siellä läpi. Eli monipuolista testausta olisi tiedossa :) 

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

Eniten kiinnostaa tietenkin tuo iso näyttö ja sen käytännöllisyys, varmasti hyvä huononäköisille mutta ettei vaan olisi jo liian iso puhelin kanneltavaksi? Toiseksi eniten kiinnostaa kamera ja sen suorituskyky, aktiivisena luontokuvaajana pienetkin virheet tulisi nopeasti huomattua. Automaattisesti kääntyvä kamera kuulostaa kiinnostavalta ominaisuudelta, toivottavasti sen mekaniikka ei hajoa kovin nopeasti ollen samalla myös hyödyllinen, vain testit voivat tämän paljastaa. Akku voisi mielestäni olla kyllä ainakin 4000mAh tai enemmän, siitä jo pieni miinus tässä vaiheessa. Speksit verrattuna hinta-laatusuhteeseen eivät vaikuta kovin kummoisilta mutta pitänee testailla ensin tarkemmin.

kiinnostais kyllä testata nuo kuvausominaisuudet, eli kamera kiinnostaa ja kuin hyvin hyvällä näytöllä onnistuu muokkaukset ym.

Minua kiinnostaa puhelimessa eniten liikkuva kamera. 

Kuvaan paljon puhelimella. 

Iso näyttö on aina plussaa. 

Puhelin vaikuttaa mielenkiintoiselta. 

Ryhdyn mielelläni testaajaksi. 

Kunniamerkki +3

Uus luuri on joka tapauksessa saatava tän vuoden puolella ja kaikista eniten haluisin Samsungin, en tiedä yhtään miksi, se on vaan mun merkki. Tällanen testi olis kyllä hyvä niin tulis kokeiltua ja tutustuttua kunnolla puhelimeen ja sen ominaisuuksiin, eikä jämähtäis niihin samoihin tuttuihin mitkä tietää jo. Tulis päivitettyä puhelin ja pää samalla. 

Odotan puhelimelta helppokäyttöisyyttä, ja eniten tässä puhelimessa kiinnostaa kamera ? 

Kyllä minulle tärkeimmät ominaisuudet tässä puhelimessa on tuo hyvä ja kääntyvä kamera sekä akun kesto.

Plussaa tietysti muotoilusta ja muutenkin ulkonäkö jotenkin miellyttää minua. En ole ikinä päässyt tälläiseen testiryhmään ja oma puhelin alkaa hajoamaan pikkuhiljaa joten uudelle olisi tarvetta. Tässä olisi hyvä samalla testata, että onko Samsung se minkä sitten tulisin ostamaan vai jokin muu.

 • Suoritin: Snapdragon 730G ON SE JOKA ENITEN KIINNOSTAA ,  ETENKIN MITEN SE PELITTÄÄ ???

I am very curious about the turning camera and I think it is a nice solution for selfies and photos in same good quality

Edellinen puhelimeni on kömpelö ja siinä on suhteellisen huonot kameraominaisuudet. Samsungissa kiinnostaa muotoilu ja etenkin se miten noin iso puhelin sopii naisen käteen vai tuleeko siitä väkisinkin kahdella kädellä käytettävä. Nykyistä älypuhelinta saa ladata päivittäin, joten myös akkua voisi testata kauanko se kestää rasituksessa/normaalisti.

 

Nykyisessä puhelimessa valokuvat ovat suhteellisen huonolaatuisia siihen verrattuna, mitä nykyisellä kännykällä saa ja zoomaukseenkin tarvitsee toisen käden olla vapaa. Olisi siis hyvä testata sitä pystyykö kuvia ottamaan vaikka toinen käsi olisin varattu.

 

Myös puhelimen käyttöä auringossa olisi hyvä testata, kun nykyisestä puhelimesta ei näy juuri mitään. Kuvaus ominaisuudet kiinnostavat: tarkkuus, läheltä otetut kuvat, hämärässä/auringon paisteessa otettut kuvat.

Eniten minua on ärsyttänyt nykyisessä Samsung Galaxy tabletissani ja kännykässäni muistin vähäisyys ja sovellusten pysyvän asennuksen mahdottomuus muistikortille, kun joudun siirtämään niitä yhä uudelleen päivitysten ? jälkeen takaisin kortiile. Myös tiedostojen tallennus muistikortille on ollut hankalampaa kuin suoraan pilveen.

A80 vaikuttaisi ominaisuuksiltaan someihmiselle sopivalta työkaluilta, joten olisin halukas testaamaan sitä!

Eniten kiinnostaisi testailla, miten hyvin se soveltuu videoiden katsomiseen ja onko isommasta akusta kuinka paljon etua virran riittävyydessä.

Puhelimen kamera on ehdottomasti se mikä eniten kiinnostaa. Vielä jokunen vuosi sitten puhelimien kamerat hävisivät 10-0 järkkäreille ,mutta jo oman muutaman kuukauden vanha A9+ kamera tekee kameran mukana raahaaminen turhaksi. Puhelimen IP luokasta tuotetiedoissa ei lue mitään, eniten ehkä olisin huolissaan miten tuo kamera tulee kestämään talvella kuvaamista laskettelurinteessä ja syksyn sateissa. Nykyinen puhelin on vedenpitävä. 

Ulkonäkö, akun kesto ja helppo käyttää on mulle tärkeitä puhelimen ominaisuuksia.

Heissulivei!

 

Puhelimessa kiehtoo eniten tuo kääntyvä kamera ja se, että miten hyvin puhelin toimii, jos sitä käyttää esim. sateisella säällä. Nykyisen puhelimeni kamera on todella huono ja puhelimeni menee jotenkin jumiin aina, jos käytän sitä ulkona sateessa tai esim. kovien pakkasten aikaan (-15- -30 astetta tai jopa kylmemmässä kelissä.).

 

Minua kiinnostaa puhelimessa myös tuo nopea lataus, sillä nykyisen puhelimeni lataaminen kestää useita tunteja ja se on tosi ärsyttävää, jos puhelimen akku ei lataudu nopeasti täyteen. :(

Kamera kaikkine toimintoineen kiinnostaa. Mukava olisi myös nähdä onko tuota pyöristettyä reunaa saatu parannettua, aiemmissa malleissa kun oli havaittavissa vahinkonäppäilyjä jos piti sivuista kiinni.

 

Myös olisi kiinnostava tietää miten noilla tehoilla toimii mikäkin sovellus.

Odotan ehdottomasti kameran mahdollisuuksia ja kestävyyttä. Tykkään kuvata asioita nii olisi mukava nähdä miten kääntyvä kamera vaikuttaa siihen. Mukava olisi myös nähdä miten moni ajo onnistui puhelimella. 

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +2

Vau, miten iso näyttö ja akun kesto, ne kiinnostaisivat eniten! Ei varmaan tarvitsisi ostaa tablettia ym koska tuosta näkisi jo erittäin hyvin leffat ja sarjat plussana akkukin kestäisi pidemmät katseluajat ?

Tätä haluan testata! Rakastan valokuvaamista ja käytän siihen vain kännykkää, koska en jaksa järkkäriä kannella. Kuvaan kaikkea: maisemia, selfieitä, perhepotretteja, kissaani, ruokaa... Monipuolinen kamera on tarpeen! Osallistun usein kuvakisoihin ja toisinaan olen jotain voittanutkin, tällä voisi mennä vielä paremmin.

 

Toinen asia mikä kiinnostaa on iso näyttö. Itse tykkään just isosta näytöstä, koska katselen sarjoja ja leffoja kännyltä. 

 

Teen muutenkin paljon hommia kännyllä, kirjoitan artikkeleita jne, joten iso näyttö on plussaa :) 

 

Tämä pääsis kovaan käyttöön!

Eniten kiinnostaa kameran ominaisuudet. Valokuvausharrastajana olis kiva vertailla kuinka monipuolisesti taskukameralla pärjää verrattuna järjestelmäkameraan. Iso näyttö houkuttaa kans aina, vaikka pienemmälläkin pärjää.

 

Koekäyttäjiksi pääsee kotona myös kaksi alle 3 vuotiasta poikaa, jotka kuluttaa Ti-Ti nallea enemmän mitä vanhempien korvat kestää.

 

Akun kesto on myös koetuksella töissä bluetooth-kuulokkeiden ja tablettiin verkon jakamisen kanssa.

 

Paljon puhuttu kääntyvä kamera on ulkonäöllisesti kiinnostavin seikka. Ulkonäköisesti ja mekaanisesti. 

Ehdottomasti kiinnostavinta uudessa Samsung Galaxy A8 on uudenlainen kameran toiminta. Olisi kiinnostavaa testata, kuinka kamera toimii arjessa käytännössä. Kuvien laadun vertaaminen vanhemman Galaxy-mallilla otettuihin kuviin olisi myös erittäin mielenkiintoista.

 

Toinen minulle tärkeä ominaisuus "liikkuvassa" elektroniikassa on akunkesto, koska usein arkena ei ole aikaa ladata laitetta useaan otteeseen. Ylipäätään koko kokonaisuuden toimivuus on tärkeä, joten sekin kiinnostaisi testata.

näytön suuri koko

Oh la laa mahtavaa...Nyt on sen verran makea uutuus malli tiedossa että kelpaa taatusti myös nirsolle vaakanaiselle, upean tyylikkään esteettisen ulkonäön ansiosta.

Ennen kaikkea liikkuvana & paljon matkustelevaisena, testiin pääsisi näytön gorillalasi, jonka odotan pelastavan moneltakin mahdolliselta altistumiselta..

Innokkaana valokuvien ottajana, odotan myös paljon kännykän kameralta, koska osallistun aktiivisesti yhteiskuntamme sometteluun, laajemmillekin piireille sekä työvälineenä laadukkaat kuvat on paras tapa saada asiansa myyvästi esille, jota  Samsung A80 tarjoaa ilahduttavasti kääntyvän kameran tekniikallaan ? Tehokas akun kesto myös plussaa, kuten sen superpikalataus ?

 

 

Vastaa