Hae testaajaksi uudelle laajakaistareitittimelle- HAKU PÄÄTTYNYT 


Haemme testaajia syksyllä myyntiin tulevalle Technicolor X1/DGA0122 reitittimelle. Jos sinun kotoasi löytyy ADSL-, VDSL2- tai Ethernet-yhteys niin hae mukaan! Haku tapahtuu tämän linkin webropol-lomakkeen kautta.


 


Hakuaika on 13.5.-2.6.2020 tai siihen asti kun olemme saaneet tarpeeksi testaajia. Pilotti alkaa jo hakuaikana. Ilmoitan pilottiin hakijoille valinnoista mahdollisimman pian mutta viimeistään 3.6.


 


Tästä pilotista rajaamme hybridikäyttäjät ja Telia TV digiboksi laajakaistalla (IPTV) -käyttäjät pois.


 


Testaus käytännössä


 


Pilotin aikana käytät normaalisti nettiäsi ja teet huomioita siitä miten uusi laite vaikuttaa netin toimintaasi. Kun sinut on valittu pilottiin mukaan, lisäämme sinut suljettuun pilottiryhmään Yhteisössä. Ryhmässä on myös asiantuntijoita, jotka auttavat sinua koko pilotin ajan.


 


Testaajana sinä saat


 


Uuden laitteen (Technicolor X1/DGA0122-reitittimen) ja saat pitää sen pilotin jälkeen itselläsi. Pääset sisäpiiriin vaikuttamaan tuotteistukseen ja suoran väylän meidän asiantuntijoihin.


 


Edellytykset testaajalle


 


Edellytyksenä pilottiin osallistumiselle on ADSL-, VDSL2-, tai Ethernet-yhteys. Pystythän myös olemaan pilotissa mukana muutaman viikon ajan. Raportoit huomioistasi ja jaat käyttökokemuksiasi täällä Yhteisössä erillisessä suljetussa pilottiosiossa. Sinun tulee olla siis myös Yhteisömme jäsen osallistuaksesi testaukseen. Jos et vielä ole jäsen niin klikkaa rekisteröitymiseen.


 


Hae mukaan nyt klikkaamalla tästä webropol-lomakkeelle. Paikkoja on rajoitetusti!


2 kommenttia

Huomenta! Vilkaisin ilmoittautumisia ja niitä on tullut jo hyvin! Alamme käymään hakijoita läpi ja lähetän tällä viikolla viestejä valituille. Jään tämän viikon jälkeen reilun viikon lomalle, joten seuraava ryhmä otetaan sisään 3.6. kun haku päättyy. :smileyhappy:

Kiitos hakijoille! Alamme käymään hakemuksia läpi ja ilmoitamme kaikille valinnoista mahdollisimman pian :smileyhappy:

Vastaa