Haemme testaajia uudelle laajakaistareitittimelle, HAKU PÄÄTTYNYT 


Haku on päättynyt! Hybridiasiakkaat eivät valitettavasti voi osallistua tähän pilottiin.


 


Olemme tuomassa asiakkaidemme saataville uuden ja parannellun version laajakaistareitittimestä. Ennen myynnin aloitusta haluaisimme testata sitä vielä kanssasi. Jos sinulla on meidän kiinteä laajakaista sekä Telia TV Digiboksilla niin hae mukaan testaajaksi.

 


Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella. Kun pilotti käynnistyy viikolla viisi, ilmoitamme sinulle ja saat myös viestin jos et tällä kertaa mahtunut mukaan pilottiryhmään.


 


Voit hakea raporttiguruksi pilottiin 19.1. klo 20 asti! Hakua jatkettu viikon 4 loppuun, eli 26.1. asti. Pilotti alkaa kun vastaanotat uuden laitteeen ja kestää helmikuun loppuun asti.


 


Testaus käytännössä


 


Pilotin aikana: Käytät normaalisti Telia TV Digiboksia ja uutta reititintä, teet huomioita muutoksista joita huomaat. Uusi laite on käytännössä paranneltu versio aiemmasta, eli WiFi yhteys on vakaampi, laitteen sisällä oleva rauta on uusinta uutta ja laitteella on myös mahdollisuus myöhemmin tuleviin uusiin palveluihin.


 


Kun sinut on valittu pilottiin mukaan, lisäämme sinut suljettuun pilottiryhmään Yhteisössä. Ryhmässä on myös asiantuntijoita, jotka auttavat sinua koko pilotin ajan.


 


Testaajana sinä saat


 


Uuden karhean laitteen käyttöösi ja saat pitää sen pilotin jälkeen itselläsi. Pääset sisäpiiriin vaikuttamaan tuotteistukseen ja suoran väylän meidän asiantuntijoihin.


 


Edellytykset testaajalle


 


Edellytyksenä pilottiin osallistumiselle on Telia TV Digiboksilla-palvelun ja Telia Yhteys Kotiin-liittymän aktiivinen tilaus. Yhteys sinulla voi olla käytössä ADSL-, VDSL-, tai ethernet-yhteydellä, sillä ei ole testauksessa väliä. 


 


Pystythän myös olemaan pilotissa mukana muutaman viikon ajan. Raportoit huomioistasi ja jaat käyttökokemuksiasi täällä Yhteisössä erillisessä suljetussa pilottiosiossa. Sinun tulee olla siis myös Yhteisömme jäsen osallistuaksesi testaukseen. Jos et vielä ole jäsen niin klikkaa rekisteröitymiseen.


 


Hae mukaan nyt, sillä paikkoja on rajoitetusti!


 


Edit. 21.1. Hakua jatkettu 26.1. asti ja lisätty tieto, ettei hybridiasiakkaat voi valitettavasti osallistua tähän pilottiin. Haemme nyt kiinteän laajakaistan testaajia, joilla on Telia TV -palvelu.


18 kommenttia

Hei!


 


Olin aikanaan testaamassa langattoman digiboxin testryhmässä, ja oli miellyttävää saada puuhastella ja säädellä laitteita. Olen tällä hetkellä sairaseläkkeellä kotona, joten kaikenlainen tekeminen tulisi todellakin tarpeeseen, ja nämä testihommat ovat kuin minulle tehtyjä. Myöskin muutakin kokemusta löytyy kaikenlaisista laitteista ja vähän koulutustakin datanomin muodossa.EDIT katjane: nimitieto poistettu 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

@Jouker  tosi mukava kuulla palautetta, kiitos paljon 🙂 Oletan, että hait siis myös tähän mukaan?


 


--


 


Samalla kaikille tiedoksi, että jos et ole vielä hakenut mukaan ja sinulla on meidän kiinteä laajakaista ja siinä TG799Xtream-reititin (kuva alla) sekä Telia TV ja uusien asioiden testaaminen kiinnostaa niin vielä kerkeät hakea mukaan :)


 


Testissä käytettävä reititin tulee korvaamaan myöhemmin tämän kyseisen Xtream-reitittimen.


 


Juu siis niin hain. Jotenkin luulin, että se lomake oli suoraan hakemus tähän, mutta tarkennattakoon näinkin. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Oli ja on joo, halusin vain varmistaa että olet mukana :)

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Milloin mukaan hakeneille ilmoitetaan onko päässyt testiryhmään mukaan?

Tänään ilmoitan :smileyhappy:

Lisään optioksi tähän, viimeistään huomenna ilmoitan. Hommat etenee :smileyhappy:

Hakuaikaa on jatkettu sunnuntaihin 26.1. asti, lisäsin tekstiin vielä tiedon siitä että hybridiasiakkaat jäävät tällä kertaa tästä pilotista. Haemme nyt kiinteän laajakaistan testaajia, joilla on Telia TV -palvelu käytössään.

Ilmottautuneita onkin tullut jo mukavasti, mutta vielä voit hakea mukaan! Ilmottautuminen on avoinna sunnuntaihin asti :smileyhappy:

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +10

Itsellä hyvin toimiva hybridi joten en tähän voi liittyä, mutta kiinnostaa millainen purkki on testattavana. Mahdollisesti Sagemcom kuten hybridissäkin?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Lähtisin mielelläni mukaan. Koulutus-, ja työkokemus IT-alalta. Myös testausta, vaikkakin ammatillisesti enemmän softapuolelta.

Aikoinaan olin Freedome pilotissa mukana, ja ilmeisesti hyödyksikin siinä. 🙂 Sen jälkeen ollut vähän hiljaisempaa, mutta nyt olisi jälleen aikaa osallistua aktiivisesti.

Telia TV käytössä sovellukset ja selain (PC->TV), mutta valittaessa lähtisi sitten luonnollisesti itse boxi mukaan myös testattavaksi.

Lomake täytetty, mutta heitin nyt vielä tällaisen epävirallisen hakemuksen tähän mukaan, kun kuulostaa juuri tähän saumaan täydelliseltä aktiviteetilta mielenkiinnon ja ajankäytön yhdistämiseksi. :smileyhappy:

Fiksusti mulla oli jäänyt toi varsinainen hakemus tekemättä. Ei kauhean vahvasti taas mennyt, mutta joo, hain nyt kuitenkin, vaikka täällä jo ilmottauduinkin aikanaan.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13
No, vielä ei tainnut onneksi olla myöhäistä ilmoittautua kummin tavoin tahansa. :smileyhappy: ?

Miten homma etenee? Ainakaan minulle ei ole tullut vielä tietoa reitittimen lähettämisestä. Viesti mukaan pääsystä kyllä tuli.

@jjk1969 Pahoittelut, että olet joutunut odottelemaan! Sain eilen viestiä, että laitteet ovat nyt tukussa ja niitä voidaan pian alkaa lähettämään. Kuittaan vielä kun saan tiedon laitteiden postituksesta.

Laitteet on lähetetty! Otattehan sähköposti-ilmoitukset käyttöön pilottialueen yläreunasta (hammasrattaasta) 

Oma laite haettu, ja huomenna tulille, ja laitteiden säätö. Ilmoittelen tänne, miten kaikki sujui.

@Jouker Ilmoittele sitten yksityisviestillä laittamaani pilottiryhmään miten sujuu :smileyhappy:

Vastaa