OnePlus Nord julkaistaan 21.7. - Osallistu keskusteluun ja voita *ARVONTA SUORITETTU*Näytä ensimmäinen kirjoitus

239 kommenttia

Tyttärellä on ollut sama OnePlus ja toimii edelleen, eli samaa laatua odotan tältä mallilta.

Oma OnePlus 3T on ehtinyt jo varsin kypsään ikään ja hiljalleen olisi aika vaihtaa luuria uudempaan. Olisihan tuo mukavaa jatkaa hyväksi todetun OnePlussan käyttäjänä, joten mikäpä ettei Nord kelpaisi tänne.

Kunniamerkki

5/5! Odotan innolla

Innolla odotan! Eniten kiinnostaa kameran laatu.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +1

Odotan ko. puhelimelta erinomaista kameraa, jotta ei tarvitsisi kantaa luontoretkillä painavaa järjestelmäkameraa lisävarusteineen mukanaan.

Kunniamerkki +2

Kyllä olisi hyvä saada uusi puhelin. Edellisen ostin Hesasta Telia kaupasta Kampista!

Kunniamerkki +4

OnePlus Nord vaikuttaa mielenkiintoiselta puhelimelta, mikäli OnePlus saa siihen hyvät ominaisuudet hintaansa nähden.

Vanha 3t joutaisi jo eläkkeelle!

Vaikuttaa hyvältä. Laitetaan känny harkintaan ??

Odotan OnePlus Nordilta hyvää hinta-laatusuhdetta ja oivaa suorituskykyä.

Odotan hyvää akkukestoa ja hyviä kameroita.

Jospa akunkesto olisi parempi, sitä kaipaan ja odotan eniten

 

mielenkiintoista..

Vaikuttaa hyvältä puhelimelta! Olisi ensimmäinen oneplus minkä omistaisin ja mitä lueskelin niin taisi olla 765G prosessori niin uskoisin että 5g puhelin ja muutenkin näytti hienolta kuten muutkin oneplus puhelimet. Ajatuksena on ollut hankkia 5g puhelin ja liittymä ja vaikka ei voitto osuisikaan niin uskoisin että tämä laitetaan harkintaan!

Kunniamerkki +1

Ois kiva saada kokeiluun!

Kunniamerkki +3

Odotan hyvää akunkestoa sekä laadukasta kameraa. 

Kovaan jokapäiväiseen käyttöön tulisi,pelaamista,kuvaamista yms.

Kunniamerkki +2

Julkaisua ja virallisia speksejä odottaen.

Tää olis kyllä niin huippu palkinto! ❤ Kohta kuukauden vertaillut ja  selaillut sivuja minkä keskiluokan/halvemman mutta kuitenkin hyvän puhelimen ostaisin ja olinkin jo melkein päätynyt valintaani kun näin mainoksen tästä tulevasta OnePlus Nordista. Nyt ei auta kiiruhtaa puhelimen ostossa vaikka kuinka kuumottaa, sen verran kiinnostavalta vaikuttaa tämä puhelin että jään odottamaan. Toivotaan että arpaonni olisi myötäinen :smileyhappy:

Kivaa kesää kaikille Yhteisöläisille!

Kunniamerkki +2

Hei!

 

Odotan todellakin tätä uutuutta innolla. Erityisesti odotan pikalatausta ja hyvää näyttöä. Lisäksi nuo kamerat eli neljää takakameraa ja kaksi etukameraa takaavat kuvanlaadun. Uusi tuttavuus tämä merkki ja puhelimen vaihto ajankohtaista, joten voisi olla juuri minulle sopiva laite! Hienoa Telia! :) Hyvää kesän jatkoa kaikille! 

Edelliset OnePlus-kokemukset on 3T/5-akselilta, ja tuolloin tuli petyttyä lähinnä kameroihin. Nyt OP8-sarjassa saivat kameran jo ihan hyvään kuntoon, eli jos tämä Nord yltää vähänkään samaan niin käytön ei pitäisi ainakaan siihen kaatua. Sitten jos tässä on vielä joidenkin huhujen mukaisesti litteä tai ainakin paljon hillitymmin kaarrettu näyttö kuin kasisarjalaisissa, niin aina vaan paranee.

 

Mielenkiinnolla odotan ja toivottavasti arpaonni suosii!

Nii ois varmaan soiva peli seuraavaksi kännykäksi

Kunniamerkki +1

Odotan että olisi kerrankin kestävä ja nopea puhelin, lapsella ei kauan kestä oikein mikään malli..

Uutuus tietty kiinnostaa ja hintakin kiinnostais. Kyllä tää varmaan harkintaan menisi. Oon ainakin nykyisestä oneplussasta tykännyt kovasti. 

Tämä on kyllä mielenkiintoinen uutuus! Sopiva minulle, kun en pelaa, mutta käytän nettiä jatkuvasti. 5G kiinnostaa kovasti, kun siitä ei vielä omakohtaista kokemusta ole??

Vastaa