OnePlus Nord julkaistaan 21.7. - Osallistu keskusteluun ja voita *ARVONTA SUORITETTU*Näytä ensimmäinen kirjoitus

239 kommenttia

Kiinnostava uutuus, joka ajaisi varmasti asiansa uutena puhelimena minulla! Kiinnostavinta on 5G ja kameran laatu :smileyhappy:


@ReOlivia@  kirjoitti:

 

Tänään OnePlus kertoi julkaisevansa uuden Nord puhelimen 21.7.2020. Julkistuksen kunniaksi järjestämme arvonnan, jossa voit voittaa tuon uutuuspuhelimen itsellesi. Innolla odotamme millainen uusi puhelin on!

 

Arvontaan osallistuminen käy seuraavasti:

 

Olet automaattisesti mukana arvonnassa, kun osallistut tähän keskusteluun aikavälillä 7.7-21.7.2020 klo 20:00. Voit kertoa esimerkiksi mitä odotat uudelta OnePlus Nord puhelimelta tai mitkä ovat ensifiiliksesi puhelimesta.

 

Skaba on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, niin liity mukaan täällä. Klikkaa LUE LISÄÄ -painiketta ja pääset tutustumaan arvonnan sääntöihin tarkemmin. 

 

Hide content

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Osallistu keskusteluun ja arvontaan: OnePlus Nord -lanseeraus 21.7.2020


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 7.7. – 21.7.2020 kello 20:00 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yksi (1) OnePlus Nord -puhelin. Palkinnon arvo: X€/kpl. (Arvo täytetään kun puhelin on julkistettu 21.7.) 

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua kertomalla tässä keskusteluketjussa mitä odottaa uudelta OnePlus Nord -puhelimelta/tai miltä julkistuksessa esitellyt uutuuslaite vaikuttaa.

 

  1. Kaikki arvonnan aikavälin sisällä 7.7.-21.7.2020 klo 20 asti keskusteluun viestin kirjoittaneet osallistuvat arvontaan. Yksi osallistuminen per jäsen.

Henkilö voi kuitenkin osallistua keskusteluun niin usein kuin haluaa. 1 osallistuminen / henkilö.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 22.7. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Osallistumalla kilpailuun henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 7.7.2020

 

 Onnea arvontaan!


 

Mielenkiinnolla odotan mitä puhelin sisältää, koska kuulin että se maksaisi alle 500€.

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Innolla odotan millainen puhelin on kokonaisuudessaan. Haluaisin kuvata hyviä kuvia myös hämärässä ja vastavaloon. OnePlus puhelimet ovat olleet tunnetusti kameralaadultaan priimaa, itsellä oli vähän aikaa OnePlus 6 testissä.


Toinen tärkeä asia olisi akkukesto, että se riittäisi koko päivän ja pikalataus olisi plussaa.


5G liittymä löytyy vain puhelin puuttuu...

En ole kuullutkaan tällaisesta uutuudesta, mielenkiinnolla odotan.

Itellä on 6T, mitä oon kattonu niin Nord on parempi ja paljon halvempi, melkeen vois jopa päivittää siihen...

Liekkö tästä uusi korvaaja Samsungille. Oneplus 3 oli kyllä hyvä puhelin. 

Odotan puhelimelta pitkää elinikää

Tässähän palataan Oneplussan alkulähteille, kunnon luuri edulliseen hintaan. Sitä odotan :)

Mielenkiintoinen uutuus, vain sandstone takaosa puuttuu :D

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +10

5 G olisi mukava uusi tuttavuus,kamerat ovat aina tärke osa nykyään puhelinta.

Mielenkiintoinen uutuus, täytyy tutustua tarkemmin

Kunniamerkki +3

Pidetään sulle peukkuja !

Jännityksellä odotetaan specsejä!

Kunniamerkki +4

Mielenkiinnolla odotan etenkin kameraominaisuuksia.

Kunniamerkki +2

Tätä on odotettu. Nykyinen, OnePlus 6 alkaa olemaan jo akunkestoltaan mm. siinä kunnossa, että uusi luuri on tarpeen. Nimensäkin puolesta kelpaisi pohjolan asukille. :D

Oneplus itselle se luotettavin merkki Android-leiristä!

Mielenkiintoista seurata jälleen uutta vaihetta OnePlussan historiassa, edellisten mallien hinnat ovatkin vähän karanneet turhan korkeiksi.

Kiinnostaisi  nähdä kameraominaisuudet

Kunniamerkki +2

Itseä ei suoranaisesti tuo uutuus kiinnosta, mutta voisihan sen pistää lihoiksi jos sattuisi voittamaan...:robotmad:

Iso akku ja tehokas prossu, tietysti myös 5G

Olen 7 Pro käyttäjä ja tyytyväinen sen ominaisuuksiin, mahtaako Nord tuoda lisää esim. akunkestoon tai muuhun.  Jää nähtäväksi, odotan julkaisua mielenkiinnolla.

Kunniamerkki +4

Omat odotukset Nordille on sujuva käyttökokemus, nopeat päivitykset ja edullinen hinta. Mitkä taitaa ainakin näillä näkymin toteutua (sormet ristissä) 

Kunniamerkki +5

Puhelimen vaihto on edessä. Tekisi mieli mahdollisesti tutkailla olisiko ruoho vihreämpää aiden toisella puolella. Brändi edelleen askarruttaa. Jos valmistaja takaa pidemmän päivityssyklin laitteisiin kuin nykyinen. Eli lähinnä kaksi suurta päivitystä ja pitkin hampain vuoden lsiän tietoturvalle. Jos päivitykset tulevat androideihin 11, 12 ja 13 ja siihen vielä tietoturvapäivitykset, niin hankita lienee selvä. Ainoastaan luottamus muuten brändiin pitää vielä rakentaa. Päivitysten lisäksi pitkä akunkesto kiinnostaa sekä siihen että muutamat andoid sovellukset toimivat tässä hieman eksoottisemmassa brändissä.

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +2

Odotan innolla aina uusia OnePlus puhelimia, yhtään niistä en ole ikävä kyllä vielä omistanut... Mutta kokeillut olen useaa, uudelta laitteelta odotan hyvää kameraa sekä akunkestoa ja tietty loistavaa OP laatua.

Odotetaan innolla mitä 1+ täl kertaa tarjoaa!

Vastaa