OnePlus Nord julkaistaan 21.7. - Osallistu keskusteluun ja voita *ARVONTA SUORITETTU*Näytä ensimmäinen kirjoitus

239 kommenttia

Tämä menee ostoslistalle. Nyt OnePlus 6, aika päivittää uudempaan.

Kunniamerkki +1

Mielenkiinnolla odotan tulevaa.

Hienoa että OnePlus päätti palata takaisin juurilleen, toivotaan vielä että Nord on sitä myös.

Mielenkiinnolla odotan, kiinnostaa etenkin nähdä kännykän kameran ominaisuuksia.

Pojalle uusi puhelin ja itse tarttis langattomat luurit, olis kova kyllä..

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +2

Toivottavasti on huomattavia parannuksia. Mielemkiinnolla odottelen.

Kaikki uusi kiinnostaa ja kova halu on olla ensimmäisten joukossa uuden tuotteen kimpussa.

Pelkkää priimaa tietty pukkaa:) 

Nimi on hyvä. Toivottavasti hintakin!

Mielenkiintoista, uusi OnePlus kiinnostaa.


@ReOlivia@  kirjoitti:

 

Tänään OnePlus kertoi julkaisevansa uuden Nord puhelimen ja uudet kuulokkeet 21.7.2020. Julkistuksen kunniaksi järjestämme arvonnan, jossa voit voittaa tuon uutuuspuhelimen tai nuo kuulokkeet itsellesi. Innolla odotamme millaiset uusi puhelin ja kuulokkeet ovat!

 

Lanseeraustilaisuutta pääset seuraamaan OnePlussan sivuilla: www.oneplus.com/nord/AR

 

Arvontaan osallistuminen käy seuraavasti:

 

Olet automaattisesti mukana arvonnassa, kun osallistut tähän keskusteluun aikavälillä 7.7-21.7.2020 klo 20:00. Voit kertoa esimerkiksi mitä odotat uudelta OnePlus Nord puhelimelta tai mitkä ovat ensifiiliksesi puhelimesta. Edit. Tai mitä odotat uusilta kuulokkeilta.

 

Skaba on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, niin liity mukaan täällä. Klikkaa LUE LISÄÄ -painiketta ja pääset tutustumaan arvonnan sääntöihin tarkemmin. 

 

Hide content

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Osallistu keskusteluun ja arvontaan: OnePlus Nord -lanseeraus 21.7.2020


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 7.7. – 21.7.2020 kello 20:00 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yksi (1) OnePlus Nord -puhelin ja yhdet (1) kuulokkeet. Palkinnon arvo: X€/kpl. (Arvo täytetään kun puhelin ja kuulokkeet ovat julkistettu 21.7.) 

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua kertomalla tässä keskusteluketjussa mitä odottaa uudelta OnePlus Nord -puhelimelta/tai miltä julkistuksessa esitellyt uutuuslaite vaikuttaa.

 

  1. Kaikki arvonnan aikavälin sisällä 7.7.-21.7.2020 klo 20 asti keskusteluun viestin kirjoittaneet osallistuvat arvontaan. Yksi osallistuminen per jäsen.

Henkilö voi kuitenkin osallistua keskusteluun niin usein kuin haluaa. 1 osallistuminen / henkilö.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 22.7. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Osallistumalla kilpailuun henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 7.7.2020

 

 Onnea arvontaan!

 

Edit 15.7. OnePlus julkistaa samana päivänä myös uudet kuulokkeet ja arvomme myös yhdet kuulokkeet keskusteluun osallistuneiden kesken!

Edit. 20.7. Lisätty lanseeraustilaisuuden linkki tekstiin


Mielenkiintoista, odotan uutta OnePlussaa innolla.

Aina innolla odotan uuden kapulan tuloa. Ikinä ei joudu pettymään oneplussan kanssa.

Odotan innolla kameran ja näytön ominaisuuksi! Myös haluaisin testata, miten OnePlus Nord selviytyy mobiilipelaamisesta :)

OnePlus taas keskihinttaluokassa huippuomonaisuuksin, tykkään!

Hyvän näköinen luuri, pakko käydä katsastamassa.

En omaa juurikaan odotuksia puhelimen suhteen, mutta osallistun kuitenkin arvontaan.

Odotan innolla uutta midrange puhelinta! Oneplus palaa juuriansa kohti.

OnePlus Nord -puhelimen ominaisuudet ja hinta kiinnostavat, vaikka nykyisessä 7T Pro:ssa onkin kaikki mitä puhelimeltani tarvitsen ja enemmänkin.

 

Uusilta kuulokkeilta odotan sitä, että niitä pystyisi hallinnoimaan/säätämään monipuolisesti puhelimella ja että ne olisivat kohtuuhintaiset.

Olishan se mukava kokeilla, onko kehitys mennyt eteenpäin vs. OP 7T

Odotan innolla. Mielenkiintoinen edullisempi malli OnePlussalta. Olisi kolmas malli minulla ja molempiin edellisiin olen ollut tosi tyytyväinen.

Laadukkaan puhelimen, kilpailukykyiseen hintaan.

Kovasti kiinnostaa juuri tämän hintaluokan uusi laite, erityisesti oletettavan pitkäikäisyytensä vuoksi. Nykyinenkin toisen merkin puhelin on kestänyt kohta jo neljä vuotta...

Pidän oneplus 7 prostani aika paljon mutta bullets wirelessit olivat kaulanauhojensa kanssa aika epämiellyttävät, tästä syystä odotan uusia kuulokkeita innolla, koska ei enää piuhoja roikkumassa. Ja onhan se kiva nähdä millainen se nord tulee olemaan. 

Oneplus 6 käytössä, mutta voisi sen jo päivittää!

Oneplus Nordilta odotan eniten sitä,että he Oneplussalla luovat Nordin hintalaatusuhteella uuden suunnan kuluttajaystävällisempään hinnoitteluun sekä tuovat julki sen mitä puhelin maksaa jos siinä on kuluttajien mielestä parhaat ominaisuudet ja hintana on pelkästään osien hinta eikä brändin logo.

Vastaa