Osallistu arvontaan ja voita Logitech G935 -pelikuulokkeet ARVONTA ON PÄÄTTYNYT


Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +12


 


Logitech on tuttu laitevalmistaja pelilaitteissa. Arvostelimme Logitech G935 -pelikuulokkeet ja nyt sinulla on mahdollisuus voittaa testissä olleet Logitech G935 -pelikuulokkeet itsellesi osallistumalla arvontaan. Olet mukana arvonnassa vastaamalla näihin kysymyksiin tämän artikkelin kommenteissa:


 Onko pelikuulokkeiden langattomuus sinulle tärkeä ominaisuus? 
Onko sinulla suosikki esports-joukkuetta? 


Odotuksemme sinulle arpaonnen osuessa


 


Jos voitat arvonnassa, niin käytä ja testaa pelikuulokkeita pelatessasi. Näin saat siitä kokemuksia, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kahden viikon käyttämisen jälkeen kokemuksistasi arvostelu vähintään yhden kuvan kera Yhteisön Pelaaminen -arvostelut osioon (vähintään 200 sanan mittainen juttu).


 


Voit nostaa kirjoituksessasi esiin esimerkiksi seuraavia näkökulmia: Miltä kuulokkeet tuntuvat päässä? Miten ne toimii pelatessa? Oliko käyttöönotto helppoa? Soveltuiko kuulokkeet hyvin pelaamillesi peleille ja kävisikö ne mielestäsi myös esimerkiksi muuhun käyttöön? Mitä erityisen hyvää kuulokkeissa on ja mitä kenties muuttaisit? Tyyli on vapaa!


 


Voit pitää kuulokkeet itselläsi maksutta testien jälkeen.


 


ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!


 


Skaba pähkinänkuoressa


   1. Voit osallistua arvontaan 17.11. kello 23:59 asti

  2. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä

  3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän keskusteluketjun kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa pelikuulokkeita kahden viikon ajan ja tee siitä arvostelu Yhteisön Pelaaminen-osioon. Käytä arvostelussa vähintään yhtä kuvaa.

  4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan pelikuulokkeita sekä kirjoittamaan siitä arvostelun Yhteisöön: Varsinainen arvostelu tulee olla kirjoitettuna noin kahden viikon kuluttua laitteen vastaanottamisesta.

  5. Saat pitää pelikuulokkeet itselläsi testin jälkeen maksutta.

  6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa Lue lisää -kohtaa.


 


Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin arvontoihin tulevaisuudessa.


 


Hide content

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Kommentoi ja voita itsellesi Logitech G Pro -pelikuulokkeet


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


 


Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


 


Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 4.11. - 17.11.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


 


Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä yksi kappale Logitech G935 -pelikuulokkeita, yksi pelikuuloke/voittaja. Palkinnon arvo 189€/kpl.Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


 


Arvontaan osallistuminen


Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän artikkelin kommenttiosioon tässä artikkelissa esitettyyn kahteen kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.


 


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


 


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 20.11.2019 ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana artikkelin Telia Yhteisöstä löytyvään Pelaaminen-alueen Arvostelut-osioon.  • Arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 200 sanan mittainen artikkeli). Arvostelussa tulee olla vähintään yksi kuva arvosteltavasta tuotteesta.Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien, kuvien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä. Testaukseen saa halutessaan liittää kuva-ja videomateriaalia.


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja YouTube-kanavien nimet.


 


Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta pelikuulokkeiden hinnan, joka määräytyy tuotteen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.


 


Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.


 


Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja


 


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.Telia Finland Oyj
Helsingissä 4.11.2019 Lykkyä arvontaan! :smileyhappy:


145 kommenttia

Onko pelikuulokkeiden langattomuus sinulle tärkeä ominaisuus?

On, vaikka pelaa harvoin. Jotenkin aina sotkeudun piuhoihin.

 

Onko sinulla suosikki esports-joukkuetta?

Ei ole

Minulla ei ole ollut langattomia kuulokkeita, mutta langallisten kanssa on ollut se ongelma että kuulokkeiden päässä johdon toimivuus lakkaa aika nopeesti ja yllättävästi vaikka kuinka varoo, päätä on vaan pakko käännellä välillä jottei verenkierto niskassa lopu!

 

Ei ole vielä esport suosikkia mutta luin uutisen jossa esport joukkueen jäsen erotettiin Steamissä huijaamisesta, se herätti luottamusta ja kiinnostusta esport joukkue pelaamiseen!

Onko pelikuulokkeiden langattomuus sinulle tärkeä ominaisuus? 

: on kokemusta vain johdollisista kuulokkeista, harvoin olen tuntenut johtoihin sotkeutuvani, mutta tietysti tuo langattomuus olisi kätevä ominaisuus


Onko sinulla suosikki esports-joukkuetta?

: öööh enpä taida muita tietää nimeltä kuin ENCE:n...

Onko pelikuulokkeiden langattomuus sinulle tärkeä ominaisuus? 

-On koska usein langallisissa kuulokkeissa langat sotkeutuu
Onko sinulla suosikki esports-joukkuetta?

-Ence

Langattomuus on minulle suuri plussa ja siirtymä vaiheessa olenkin kohti täysin langatonta pc pelaamiskokemusta. 

 

Lempiuoukkue on varmaankin ence, koska starcraft on suuri mielenkiintoni ja serral suosikkipelaajani. 

Kunniamerkki +2

Langattomuus on tärkeää, mutta ei välttämätöntä.  Suosikkia ei ole.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

Langattomuus on kyllä nykypäivä erittäin tärkeää, sen verran hyödyllistä on pystyä puhumaan kavereille vaikka keittiöstä tai vessasta asti : )
Suosikki esports joukkuetta ei kyllä löydy, kannatan vain itseäni

Kyllä langattomuus on tärkeä ominaisuus pelatessa ja myös musiikin kuuntelussa, eikä tarvitse varoa "langan" sotkeutumista. 

varsinaisesti ei ole suosikkijoukkuetta, mutta Suomalaisten menestystä seuraan ja kannustan.

Kunniamerkki +2

Ei ole koskaan ollut langattomia pelikuulokkeita mutta kiinnostaisi kyllä kokea miten helpommat ovat käyttää kun johtoja ei ole tiellä.

 

Suosikkijoukkueeni on Ence.

Kunniamerkki +3

todellakin tärkeää tuo langattomuus olisi,nyt vain langalliset jotka todellakin hankalat käytössä,lisäksi jonkinlainen kosketushäiriö kun ääni katkeaa ajoittain.

No tuo Ence  tietty :womanvery-happy:

Onko pelikuulokkeiden langattomuus sinulle tärkeä ominaisuus? - parilla kaverilla olen kokeillut langattomia kuulokkeita ja kyllä ne vain ovat mahtavat vapautensa puolesta kun ei tarvitse huolehtia takertuvansa johtoon jatkuvasti!
Onko sinulla suosikki esports-joukkuetta? - on tietenkin Suomen oma ENCE eSports! ?

 

Onko pelikuulokkeiden langattomuus sinulle tärkeä ominaisuus?

 

Langattomuus ei ole koskaan aikaisemmin vaikuttanut omaan päätökseeni hankkiessani pelikuulokkeita. Aiemmin en ole luottanut langattomien kuulokkeiden viiveettömyyteen tai akunkestoon, mutta nykyään tekniikka niin kehittynyttä, että en näe näitä asioita enää ongelmina.


Onko sinulla suosikki esports-joukkuetta?

 

Tietysti ENCE

Kunniamerkki +3

Tottakai on,kyllä langattomuus on ihan plussa ! 
Ence  (Y) 

Langattomuus on ehdotonta, liian moni usb portti vioittunut kun olen kuulokkeet päässä lähtenyt äkkiä pöydän äärestä ajatuksissaan tai piuha on jäänyt tuolinjalkaan kiinni. Esportsia en seuraa.

Langattomia pelikuulokkeita olisi kiva olla, jos ääni menee oikeasti heti ohjelmasta kuulokkeisiin, ilman mitään hidastusta.

 

Lempitiimini on Nova E-Sports. 

Kyllä tykkään, että kuulokkeet ois langattomat. Poikani kans yritän pelailla ja on kyl aika monet kuulokkeiden piuhat sotkettu ja rikottu. 

 

Encen pelejä on seurailtu. 

Onko pelikuulokkeiden langattomuus sinulle tärkeä ominaisuus? 

 

Nykyisten langallisten Logitechien johto on vähän tiellä ja välillä sitä repii pöydänkulmiin ja muualle tai mikki rahisee huonosti kiinni olevan johdon takia tms. Johdon rapinan myös kuulee ikävästi korvissa, joten langattomuus olisi kiva upgrade. Uskoisin, että langattomien kuulokkeiden lataaminen on sen vaivan arvoista.


Onko sinulla suosikki esports-joukkuetta?

 

ENCEn CSGO-joukkueen edesottamuksia tulee seurattua eniten, joskus jopa tunteella, mutta en oikeastaan kovasti fanita mitään joukkuetta.

1. Kuulokkeiden langattomuus on tärkeää, niiden käyttö on sujuvampaa kun langat ei pyöri ympärillä. 

2. Ei ole suosikki joukkuetta

En ole ennen kokeillut langattomia pelikuulokkeita, mutta ominaisuus kuulostaa kieltämättä kätevältä, kunhan latenssiongelmia ei ole.

 

Esport-joukkueista suosikkini on Vitality.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +2

Onko pelikuulokkeiden langattomuus sinulle tärkeä ominaisuus? 

En osaa sanoa kun en ole vielä ikinä kokeillut langattomia mutta olisihan ne varmasti kätevät kun ei tarvitsisi johtojen kanssa pelailla. 


Onko sinulla suosikki esports-joukkuetta?

Ei ole, en ole vielä niin mukana esportissa. 

Onko pelikuulokkeiden langattomuus sinulle tärkeä ominaisuus? 

Itse en ole koskaan omistanut pelikuulokkeita, jotka olisivat langattomat. Uskon kuitenkin siihen, että ensimmäisen kokeilun jälkeen olisi inhottavaa palata takaisin langallisiin kuulokkeisiin. Johdot ovat nykyisin aina tiellä ja häiritsevät pelaamista. Joten langattomuus olisi tärkeä ominaisuus pelikuulokkeissa.

 

Onko sinulla suosikki esports-joukkuetta?

Tällä hetkellä minulla ei ole esports-joukkuetta, joka olisi valikoitunut suosikiksi. 

 

Kunniamerkki +2

Onko pelikuulokkeiden langattomuus sinulle tärkeä ominaisuus?

 

On.


Onko sinulla suosikki esports-joukkuetta?

 

Ei ole.

Onko pelikuulokkeiden langattomuus sinulle tärkeä ominaisuus?

Ei ainakaan vielä, koska ei ole kokemusta langattomista pelikuulokkeista

 

Onko sinulla suosikki esports-joukkuetta?

En juurikaan seuraa esportsia, joten ei ole vielä.

Langattomuus on tärkeää koska tottunut puuhailemaan kaikkea samalla kun pelaa. Esimerkiksi näppärä käydä hakemassa loading screenin aikaan keittiöstä vettä ja muuta ilman että kuulokkeiden mukana konsolit ja näytöt leviävät lattialle. :D

Lempi esports - joukkueeni on FaZe

En ole koskaan kokeillut langatonta, mutta langallinen ei ainakaan ole hyvä vaihtoehto. Jatkuvaan sotkeutuu siihen piuhaan :D 

 

Tottakai löytyy suosikki eSpotrs joukkue. Huippupassi, jossa itsekin pelaan ;)

Vastaa