Osallistu arvontaan ja voita uusi OnePlus 7T -puhelin (14.10. - 3.11.2019)Näytä ensimmäinen kirjoitus

227 kommenttia

Suorituskyky on ehdottomasti tärkein. Oneplussas kamera, näyttö ja suorastaan kaikki kiinnostaa, kun on sen verran iso upgradeus vanhaan luurii. 

Haluaisin koettaa toista puhelinmerkkiä mihin olen ollut kytköksissä vuosia ja etenkin kamera kiinnostaa erittäin paljon ?

Yksinkertaisesti toimiva puhelin  hyvä kamera ja GPS + kartat

Akun kesto ja kokonaisuus

Uudessa 7 puhelimessa kiinnostaa näyttö, akun kesto ja suoritin verrattuna edelliseen 6T malliin.

Hyvä kamera on tärkeää. 

Kiinnostaa tämän puhelimen näyttö.

Mulle kamera on tärkein, kun valitsen puhelinta. Uskon, että kaikilla puhelimilla saa soiteltua, mut kameroissa on isoja eroja. Haluan ottaa lähikuvaa ja maisemakuvaa ja kuvia pimeissä olosuhteissa. Jatkossa tulee tärkeää kyllä olemaan myös akun kesto.

 

Musta vaikuttais, että tässä olis hyvä kamera ja muutenkin kiinnostas kyl testaa millanen oneplus on. 

Puhelimen mielestä tärkein ominaisuus on hyvä akku. 

Puhelimelta odotan mielenkiinnolla hyvää kameraa. 

Näytön koko

Kamera on itselle tärkein, mieluiten zoomilla

 

Hyvä suorituskyky!


@SaJoonas@  kirjoitti:

 

OnePlus 7T -puhelin tuli ennakkomyyntiin viime torstaina ja tämän kunniaksi lanseeraamme Yhteisössä jälleen uuden laiteskaban, jossa voit voittaa itsellesi uunituoreen OnePlus 7T -puhelimen. Olet mukana arvonnassa vastaamalla näihin kysymyksiin tämän blogin kommenteissa:

 

Mikä yksittäinen ominaisuus on sinulle tärkein, kun hankit uutta puhelinta?
Mikä OnePlus 7T -puhelimessa kiehtoo sinua eniten?

 

Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta

 

Jos voitat kilpailussa niin käytä ja testaa puhelinta, aivan kuten käyttäisit sitä normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi joita jaat sitten muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön:

 

  • Ensituntumat pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu).
  • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu).

 

Kirjoittamasi arvostelun näkökulmia voi olla esimerkiksi: Miltä puhelin tuntuu ja näyttää. Oliko käyttöönotto helppoa. Miltä sitä tuntui käyttää ja soveltuiko se käyttöösi. Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties muuttaisit?

 

Saat pitää puhelimen itselläsi maksutta testien jälkeen.

 

 

Skaba pähkinänkuoressa

 

  1. Voit osallistua arvontaan 3.11. kello 23:59 asti
  2. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä
  3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän ketjun kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa puhelinta kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön, sisältäen laitekuvia, sekä myös laitteella otettuja kuvia. 
  4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan puhelinta sekä kirjoittamaan siitä kaksi juttua tänne Yhteisöön: Ensituntumat pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen sekä varsinainen arvostelu kahden viikon käytön jälkeen. Testijutut kirjoitetaan Käyttökokemukset OnePlus 7T ja 7T Pro -ketjuun.
  5. Saat pitää puhelimen itselläsi testin jälkeen maksutta.
  6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa Lue lisää -kohtaa.

 

Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin arvontoihin tulevaisuudessa.

 

 

Hide content

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Osallistu arvontaan ja voita uusi OnePlus 7T -puhelin


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 14.10. - 3.11.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä yksi kappale OnePlus 7T (8GB + 128GB) -puhelimia, yksi puhelin/voittaja. Palkinnon arvo 609€/kpl.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyyn kahteen kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 6.11.2019 ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaaja sitoutuu siihen, että hän julkaisee kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset OnePlus 7T ja 7 Pro -ketjuun.

  • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli).
  • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli).

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien, kuvien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä. Testaukseen saa halutessaan liittää kuva-ja videomateriaalia.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja YouTube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy tuotteen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 14.10.2019 

 

Puhelimen speksit tiivistettynä

Malli:OnePlus 7T (8GB+128GB)
Näyttö:6,55” FHD+ Fluid AMOLED, 90 Hz virkistystaajuus, 2400 x 1080 pixeliä
Mitat:160,9 x 74,4 x 8,13 mm
Käyttöjärjestelmä:OxygenonOS, perustuu Android 10.0 -käyttöjärjestelmään
Muisti:8 Gt RAM + 128 Gt
Suoritin:Qualcomm Snapdragon 855+ -järjestelmäpiiri
Takakamera:

48 Mpix (f/1.6)

16 Mpix laajakulmakamera (f/2.2)

12 Mpix telekamera, 2x optinen (f/2.2)

Etukamera:16 Mpix (f/2.0)
Akku:3800 mAh, OnePlus Warp Charge -pikalataus
Muuta:Sormenjälkilukija
 USB-C, ei kuulokeliitäntää
 Dual nano-SIM
 Kasvojentunnistus

 

Voit tutustua uusiin OnePlus -puhelimiin tarkemmin Yhteisön laite-esittelystä.


Onnea kaikille arvontaan :)

Lue myös:
Käyttökokemukset OnePlus 7T ja 7T Pro

One

 

Kamera luonnollisesti hyvin tärkeä, puhelimessa kiinnostaa muisti


 

Mikä yksittäinen ominaisuus on sinulle tärkein, kun hankit uutta puhelinta?

- Tällä hetkellä Dual-SIM ominaisuus, koska muuten käytössäni pitäisi olla koko ajan kaksi puhelinta. Mikään ylsittäinen ominaisuus ei kuitenkaan määritä kokonaan minkä puhelimen hankkii, koska kokonaisuuden kuitenkin täytyy olla huippuluokkaa ja käyttömukavuudeltaan kohdallaan.


Mikä OnePlus 7T -puhelimessa kiehtoo sinua eniten?

- Vaihtoehtoisuus ja suhteellisen puhdas Android. OnePlus tarjoaa kohtuuhintaan varteenotettavan vaihtoehdon "massojen" merkeille, jopa niiden huippumalleille. Osasyynä tuohon on myös suhteellisen puhdas Android, jonka avulla pääsee monesta turhasta kilkkeestä heti alusta lähtien liikenteeseen.

Tärkeimpänä ominaisuutena pidän kameraa. 

Odotan erinomaista suorituskykyä.

Hyvä akunkesto ja nopea lataus.

 Pääsisi eroon tästä iphone jatkumosta.

Mikä yksittäinen ominaisuus on sinulle tärkein, kun hankit uutta puhelinta?

- toimivuus/suorituskyky

Mikä OnePlus 7T -puhelimessa kiehtoo sinua eniten?

- Oneplus-käyttäjänä tämä puhelin kiinnostaa hyvin paljon, koska olen kokenut brändin puhelimet erittäin toimiviksi ja tässä puhelimessa olisi juuri niitä ominaisuuksia (kamera, suoritin yms.) joita puhelimeeni tarvitsisin. Kuitenkin hinta on itselleni liian korkea, joten tämä olisi mainio tilaisuus saada testiin puhelin. ?

Tärkeimmät ominaisuudet omaan käyttöön ovat kameraominaisuudet. Ja ne myöskin kiehtoo kaikkein eniten. Tubettajana olisi erittäin tervetullutta, että vanha puhelimeni pääsisi eläkkeelle ja saisin laadukkaampia videoita aikaiseksi.

Kyllä se on tehokkuus ja kamera yhdessä, mikä muodostaa minulle sen kokonaisuuden, johon tulen päätymään. 

Mikä yksittäinen ominaisuus on sinulle tärkein, kun hankit uutta puhelinta?

- käytön selkeys ilman turhia monimutkaisuuksia
Mikä OnePlus 7T -puhelimessa kiehtoo sinua eniten?

- valmistajan omien omituisten appien sisäänrakennuksen puuttuminen, voi asentaa vain ne, jotka haluaa eikä tyrkytetä mitään

Kunniamerkki

Puhelinta ostaessa vertailen akunkestoa sekä kameran hyvyyttä. OnePlus 7T:ssä kiinnostaa paljon kehuja saanut 90hz näyttö ja kevyt käytöjärjestelmä. Tietysti kameran käytettävyys myös kiinostaa.

Mikä yksittäinen ominaisuus on sinulle tärkein, kun hankit uutta puhelinta?

 

Muisti varmaan tärkein. Kokonaisuutena kuitenkin katson aina puhelinta, joku toinen ominaisuus voi olla huonompi kuin toivoisin, jos joku toinen ominaisuus on parempi.


Mikä OnePlus 7T -puhelimessa kiehtoo sinua eniten?

 

Ylipäänsä kiehtoo ajatus kokeilla OnePlussaa. Juuri tässä puhelimessa kiehtoo ominaisuudet, olisiko tässä minun käyttöön hyvä puhelin? ?

Hyvä kamera on tärkein. Järkkäriä viitsii niin harvoin raahata mukana ja kuvia räpsin ja käsittelen kuitenkin lähes päivittäin.

 

Olen ollut todella tyytyväinen vanhempaan OnePlussaan ja sen hinta-laatusuhteeseen.  Siinä ei ole mitään varsinaista vikaa ilmennyt, mutta juurikin paremman kameran ja kestävämmän akun vuoksi päivittäminen tuoreempaan alkaisi olla ajankohtaista. Tykkään myös androidista ja isommalle muistillekin olisi tarvetta.

Kyllä kamera tärkeä tässäkin mallissa.

 

Ulkonäkö kiehtoo, ulkoisesti.

Kunniamerkki +2

Kamerat ja niiden ominaisuudet kihtovat eniten. Sormenjälkitunnistus on hyvä.

Vastaa