Osallistu arvontaan ja voita uusi OnePlus 7T -puhelin (14.10. - 3.11.2019)Näytä ensimmäinen kirjoitus

227 kommenttia

Tärkeintä on nopeus eli teho - koneen pitää toimia silloin kun sitä käskyttää eikä hetken päästä. Eniten 7T:ssä kiehtoo se että merkkinä One+ on itselleni uusi. 

Hinnan ja laadun suhdetta punnitsen perusteellisesti puhelinta valitessani. Ehkä juuri siksi kaksi viimeisintä ovat olleet OnePlussia.

Uuudessa seiskassa kiinnostaa eniten kamera.

Olen veljeltäni kuullut pelkkää hyvää OnePlus puhelimista jo ammoisista ajoista lähtien. Nyt vanhaa luuriani vuosikaudet käyttäneenä olisi aika testata jotain uutta.

Tässä uudessa 7T-mallissa ehdottomasti kiehtoo yhdeksänkymmenen hertsin virkistystaajuus. Puhelinta tulee käytettyä päivittäin valtavia määriä niin miksei testaisi kaikkein parasta. 48 megapikselin kamera kutkuttaa myös. 

Onnea kaikille arvontaan!

Minulle tärkein yksittäinen ominaisuus puhelimessa on laadukas takakamera. Kuvaan paljon, myös puhelimella, ja on tärkeää, että kuvat ovat tarkkoja sekä hyvälaatuisia.

OnePlus 7T puhelimessa minua kiehtoo eniten sen ulkonäkö, uutuus sekä tietysti aiemmin mainitsemani hyvä kamera! 

Kameraominaisuudet pitää olla riittävän hyvät, joten se kiinnosta myös tässä puhelimessa.

Minulle tärkein ominaisuus akun kesto, koska pelaan  ja katson videoita kännykällä paljon. Mutta miinus puolena tarvitsen sitä myös töissä joten akun tulisi jaksaa myös työaikanakin, koska ei ole aina mahdollisuutta ladata sitä.

Minulle tärkein ominaisuus puhelimessa on ehdottomasti RAM. Ihmettelen, minkä vuoksi lähes kaikkiin puhelimiin sitä laitetaan niin vähän, mutta One Plus 7T näyttäisi sen osalta olevan ihan kärkikastia.?Tuo 8GT RAM on kyllä aivan omaa luokkaansa? Muistan kun ostin ensimmäisen älypuhelimeni vuonna 2015 (luovuin vanhan mallisesta kännykästäni todella myöhään?) ja kyseisen ostoksen jälkeen tajusin, ettei sellaisella puhelimelle tee mitään, jossa ei ole riittävästi RAM:ia, koska koko laite hidastelee jatkuvasti. Vaihdoin One Plus 5 malliin sen ilmestyttyä ja pidin RAM määrän lisäksi puhelimen muokattavuudesta, eli siis siitä miten paljon eri sovelluksia on puhelimessa valmiina asennettuna ja miten vapaasti niitä voi poistaa. Kiinnostaisi tuossa One Plus 7T puhelimessa erityisesti tuo muokattavuus verrattuna vanhaan saman valmistajan malliin.? Toivottavasti muokattavuus olisi edelleen hyvällä mallilla, vaikka on One Plus 5 mallin julkaisusta vuosia jo ehtinyt vierähtää?

Mikä yksittäinen ominaisuus on sinulle tärkein, kun hankit uutta puhelinta?

Akun kesto...ja kameran laatu!


Mikä OnePlus 7T -puhelimessa kiehtoo sinua eniten?

Kaverilla on vanhempi mutta päivitetty OnePlus, ja olen kateellisena katsellut sen räätälöityä Android käyttöjärjestelmää. Monia käyttöön liittyviä parannuksia joista on oikeesti iloa ja ovat todella helpottavia kännyn käyttämisen suhteen, joka tilanteessa!

1. Helppokäyttöisyys on ehkä tärkein asia

 

2. Tuo näyttö kiinnostaa niin kuin myös kamera. Kokonaisuutena vaikuttais olevan hyvä paketti kasassa.

Kameran toimivuus hämärässä kiinnostaa. One plussan toimivuus on kuulemma buippuluokkaa haluaisin kokea sen tunteen


@SaJoonas@  kirjoitti:

 

OnePlus 7T -puhelin tuli ennakkomyyntiin viime torstaina ja tämän kunniaksi lanseeraamme Yhteisössä jälleen uuden laiteskaban, jossa voit voittaa itsellesi uunituoreen OnePlus 7T -puhelimen. Olet mukana arvonnassa vastaamalla näihin kysymyksiin tämän blogin kommenteissa:

 

Mikä yksittäinen ominaisuus on sinulle tärkein, kun hankit uutta puhelinta?
Mikä OnePlus 7T -puhelimessa kiehtoo sinua eniten?

 

Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta

 

Jos voitat kilpailussa niin käytä ja testaa puhelinta, aivan kuten käyttäisit sitä normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi joita jaat sitten muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön:

 

  • Ensituntumat pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu).
  • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu).

 

Kirjoittamasi arvostelun näkökulmia voi olla esimerkiksi: Miltä puhelin tuntuu ja näyttää. Oliko käyttöönotto helppoa. Miltä sitä tuntui käyttää ja soveltuiko se käyttöösi. Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties muuttaisit?

 

Saat pitää puhelimen itselläsi maksutta testien jälkeen.

 

 

Skaba pähkinänkuoressa

 

  1. Voit osallistua arvontaan 3.11. kello 23:59 asti
  2. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä
  3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän ketjun kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa puhelinta kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön, sisältäen laitekuvia, sekä myös laitteella otettuja kuvia. 
  4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan puhelinta sekä kirjoittamaan siitä kaksi juttua tänne Yhteisöön: Ensituntumat pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen sekä varsinainen arvostelu kahden viikon käytön jälkeen. Testijutut kirjoitetaan Käyttökokemukset OnePlus 7T ja 7T Pro -ketjuun.
  5. Saat pitää puhelimen itselläsi testin jälkeen maksutta.
  6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa Lue lisää -kohtaa.

 

Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin arvontoihin tulevaisuudessa.

 

 

Hide content

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Osallistu arvontaan ja voita uusi OnePlus 7T -puhelin


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 14.10. - 3.11.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä yksi kappale OnePlus 7T (8GB + 128GB) -puhelimia, yksi puhelin/voittaja. Palkinnon arvo 609€/kpl.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyyn kahteen kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 6.11.2019 ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaaja sitoutuu siihen, että hän julkaisee kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset OnePlus 7T ja 7 Pro -ketjuun.

  • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli).
  • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli).

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien, kuvien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä. Testaukseen saa halutessaan liittää kuva-ja videomateriaalia.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja YouTube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy tuotteen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 14.10.2019 

 

Puhelimen speksit tiivistettynä

Malli:OnePlus 7T (8GB+128GB)
Näyttö:6,55” FHD+ Fluid AMOLED, 90 Hz virkistystaajuus, 2400 x 1080 pixeliä
Mitat:160,9 x 74,4 x 8,13 mm
Käyttöjärjestelmä:OxygenonOS, perustuu Android 10.0 -käyttöjärjestelmään
Muisti:8 Gt RAM + 128 Gt
Suoritin:Qualcomm Snapdragon 855+ -järjestelmäpiiri
Takakamera:

48 Mpix (f/1.6)

16 Mpix laajakulmakamera (f/2.2)

12 Mpix telekamera, 2x optinen (f/2.2)

Etukamera:16 Mpix (f/2.0)
Akku:3800 mAh, OnePlus Warp Charge -pikalataus
Muuta:Sormenjälkilukija
 USB-C, ei kuulokeliitäntää
 Dual nano-SIM
 Kasvojentunnistus

 

Voit tutustua uusiin OnePlus -puhelimiin tarkemmin Yhteisön laite-esittelystä.


Onnea kaikille arvontaan :)

Lue myös:
Käyttökokemukset OnePlus 7T ja 7T Pro

OnePlus 7T ja OnePlus 7T Pro esittelyssä - saatavuudet ja toimitukset


 

Hienoa huomata, että monia kiinnostaa puhelimen näyttö ja sen tarjoama korkeampi 90 hertsin virkistystaaajuus on tiedossa!

 

Alla olevalla sivustolla voi helposti testata oman laitteensa virkistystaajuuden ja ainakin mobiililaitteella nähdä helposti käytännössä mitä korkeampi virkistystaajuus tarkoittaa:


https://www.testufo.com

Mikä yksittäinen ominaisuus on sinulle tärkein, kun hankit uutta puhelinta?

- Kyllä se nykyään kamera on, koska puhelimen kamera on se jolla kuvaan 95% kaikesta mitä kuvaan.


Mikä OnePlus 7T -puhelimessa kiehtoo sinua eniten?

- Kamera, lähinnä onko se parempi kuin OP7:n erimainen kamera, sekä 90 Hz näyttö. Jotenkin on vaikea uskoa noiden lisähertsien tuovan mitään iloa elämään, mutta niin ne kovasti väittävät...

hyvät kamerat.

sopiva koko.

Mikä yksittäinen ominaisuus on sinulle tärkein, kun hankit uutta puhelinta?

Muisti ja sen käytettävyys. 
Mikä OnePlus 7T -puhelimessa kiehtoo sinua eniten?

Kamerat ovat kiehtovat, haluaisin päästä testailemaan niitä :smileyhappy:

Mikä yksittäinen ominaisuus on sinulle tärkein, kun hankit uutta puhelinta?

 

Mitään yksittäistä en osaa sanoa, sillä hyvä puhelin on enemmän kuin ominaisuudet laskettuna yhteen jollain ihme kaavalla. Arvostan todella paljon suorituskykyä, sulavuutta ja sitä ettei puhelinta tarvitse pitää koko aikaa laturissa.


Mikä OnePlus 7T -puhelimessa kiehtoo sinua eniten?

 

Tuo kamera on suorastaan häkellyttävä. En ole koskaan kuvannut noin hyvällä kameralla, saatika omistanut tuollaista hirviökameraa omassa puhelimessani. Olisi hieno nähdä, pystyykö tämä puhelin ammattitason kuviin.

Akunkesto

Tässä uudessa kameran ominaisuudet 

Definitely camera & lens and final image quality is the most important factor when buying a new phone. OnePlus has shown that they are good at it and they keep on improving.

The most fascinating things to experience in the OnePlus 7T is the 90Hz refresh rate display and frequent updates for the OS.

Suurin yksittäinen ominaisuus on kamera. Puhelin on aina mukana ja niinpä hyvän kameran merkitys korostuu kun mikään tilanne ei elämässä jää kuvaamatta.
Minulla on vanhempi malli OnePlus 6 ja haluaisin nähdä miten tämä uusi malli erottuu vanhasta kuvaamisen ja suoritukyvyn kannalta.

Mikä yksittäinen ominaisuus on sinulle tärkein, kun hankit uutta puhelinta?

- Tehokkuus ja ajantasaisuus.


Mikä OnePlus 7T -puhelimessa kiehtoo sinua eniten?

- Markkinoiden kilpailukykyisin rauta.

Mikä yksittäinen ominaisuus on sinulle tärkein, kun hankit uutta puhelinta?

 

Puhelimen kestävyys


Mikä OnePlus 7T -puhelimessa kiehtoo sinua eniten?

 

Monipuolisuus, hyvä näyttö, kamera, tekniikka

 

 

Puhelinta hankkiessa minulle tärkeitä ominaisuuksia on laadukas kamera ja kestävä akku. Minua kiehtoo uudessa One Plus 7t-puhelimessa tämä 90Hz näyttö ja kuinka akku tulee kestämään Suomen pakkastalvia.

Mikä yksittäinen ominaisuus on sinulle tärkein, kun hankit uutta puhelinta?

-Kamera


Mikä OnePlus 7T -puhelimessa kiehtoo sinua eniten?

-Suorituskyky

"Mikä yksittäinen ominaisuus on sinulle tärkein, kun hankit uutta puhelinta?"

- Kamera, ehdottomasti. Nykyään mobiililaitteiden kamerat ovat kehittyneet niin tehokkaiksi ja laadukkaiksi että jo vuosia sitten olen luopunut digikameroista ja pokkareista. Hyvä tai keskinkertainen puhelinkin saa aikaan paljon parempia kuvia ja samalla laitteella pystyy luontevasti jakamaan kuvat sosiaaliseen mediaan tai lähettämään perheelle ja tuttaville. Kuvan editointi- ja tehostusapplikaatiot vain korostavat puhelimen kameran hyödyllisyyttä ja hyviä puolia.


"Mikä OnePlus 7T -puhelimessa kiehtoo sinua eniten?"

- Edelliseen nojaten nimenomaan kameraominaisuudet. Itse en ole vielä päässyt perehtymään usean kamerasensorin älypuhelimiin ja OnePlus 7T:n softat ja ominaisuudet sekä kamerarauta ja usean sensorin takakamerat tekevät valokuvaamisesta itselleni kiinnostavimman ominaisuuden tässä puhelimessa. Ikuisena nörttinä tietty softa ja rauta puolikin kiinnostaa, etenkin kytkettävyys ja verkkoteknologiat sekä OxygenOS Android 10-pohjalla. Myönnettäköön että myös tuo 3800mAh:n akku ja nopeat lataustekniikat kiinnostavat itseäni. 

Mikä yksittäinen ominaisuus on sinulle tärkein, kun hankit uutta puhelinta?
- Tehokas suorituskyky
Mikä OnePlus 7T -puhelimessa kiehtoo sinua eniten?

- Android 10

1.kamera 2. kamera kans :) 

Vastaa