Kilpailu

Voita ja testaa Polar Grit X2 Pro Titan, uunituore premium urheilukello!

Voita ja testaa Polar Grit X2 Pro Titan, uunituore premium urheilukello!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
 • Yhteisömanageri
 • 10437 kommenttia

Muokkaus 4.4.2024

Ilmoittautuminen on päättynyt viime yönä ja olemme arponeet yhden voittajan ja hän on @Mihmp, onneksi olkoon 😊 Hän saa kellon lähiaikoina testiin ja jäämme tottakai odottamaan suurella mielenkiinnolla arvostelua. Julkaisun jälkeen löydät sen tältä uudelta Arvostelut-sivultamme, jonne olemme koostaneet kaikki yhteisöläisten tekemät arvostelut ja laitetestit.

Kiitos kaikille vielä uudemman kerran ja eikun seuraavaan kertaan 🤗

 

 

Polar julkisti juuri mielenkiintoisen Polar Grit X2 Pro Titan -urheilukellon ja etsimme tuttuun tapaan yhteisöläisistä testaajaa tälle uutuuslaitteelle 😎

Polar kertoo kellosta seuraavasti:

“Polar Grit X2 Pro Titan on kestävä premium outdoor-kello, jonka edistykselliset navigointi- ja urheiluominaisuudet auttavat suunnistamaan ja suoriutumaan kaikissa olosuhteissa. Kaksitaajuuksinen GPS ja offline-kartat varmistavat, että löydät aina perille. Korkearesoluutioinen AMOLED-kosketusnäyttö näyttää tiedot kristallinkirkkaasti myös haastavimmissa olosuhteissa, ja se on suojattu naarmuja kestävällä safiirilasilla ja ruostumattomalla teräksestä valmistetulla kehyksellä. Sisäänrakennettu Polar Elixir ‑biomittausteknologia seuraa kehosi reaktioita rasituksessa, jotta voit seurata suorituskykyäsi eri olosuhteissa. Pitkä akunkesto ja kattavat treeni- ja palautumistyökalut tekevät Polar Grit X2 Prosta täydellisen työkalun sekä ympäröivän maailman että oman suorituskyvyn rajojen tutkimiseen.”

 

Tässä muutamia poimintoja kellon spekseistä:

 • Kellon mitat 48.6 x 48.6 x 13.4 mm ja paino 79g
 • AMOLED-kosketusnäyttö; koko 1,39” ja tarkkuus 454x454 pikseliä (326ppi)
 • Kellon kehys on ruostumatonta terästä, näyttö safiirilasia ja bezel ruostumatonta terästä
 • 488mAh Li-Pol-akku; jopa 43h akunkesto treenitilassa ja kellotilassa 10 päivää

Speksit kuulostavat hyvälle ja kello näyttää kuvien perusteella todella hienolta! Mutta millainen urheilukello Grit X2 Pro Titan sitten on, sen haluamme nyt selvittää ja tarvitsemme siinä apuasi.

 

Kilpailu

Olet mukana kilpailussa kun toimit näin:

 1. Tutustu kelloon verkkokaupassamme
 2. Kerro sen jälkeen tämän kirjoituksen kommenteissa, että mitkä kellon kaksi ominaisuutta kuulostivat sinusta kaikista vakuuttavimmalle

Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken voittajan, joka palkitaan Polar Grit X2 Pro Titan -kellolla (arvo 869€). Voittaja testaa kelloa arjessaan ja kirjoittaa kokemuksiensa perusteella kellosta arvostelun tänne Yhteisöön.

Voit osallistua kilpailuun 3.4.2024 mennessä!

 

Testaamisesta ja arvostelusta

 • Jos voitat arvonnassa niin testaa kelloa arjessasi noin kahden viikon ajan: Erityisesti erilaisten treenien ja harrastusten yhteydessä mutta myös muissa, arkisissa tilanteissa
 • Kirjoita kokemuksiesi perusteella arvostelu kellosta tänne Yhteisöön
 • Arvostelu voi olla vapaamuotoinen mutta sen tulee olla hyvän tavan mukainen 😊
 • Arvostelun tulee olla vähintään 500 sanan mittainen ja sen tulee sisältää myös kuvia kellosta sekä myyntipakkauksesta ja sen sisällöstä. Olisi hienoa nähdä myös kuvia kellosta jonkin treenisi yhteydessä 😊
 • Voit tehdä halutessasi kellosta myös videoita (Youtube)

 

Onnea kilpailuun 😊

 

Kilpailun säännöt

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste

Voita ja testaa Polar Grit X2 Pro Titan, uunituore premium urheilukello!


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Pasilan asema-aukio 1, 00520 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).
 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 20.3.2024. - 3.4.2024 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintoina arvotaan yksi (1) Polar Grit X2 Pro Titan -urheilukello. Palkinnon arvo 869€.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista Telialta. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tässä kirjoituksessa esitettyyn kysymykseen tämän kirjoituksen kommenttiosiossa. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 4.4.2024 ja voitosta ilmoitetaan Telia Yhteisön kautta yksityisviestillä. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Voittaja sitoutuu siihen, että hän julkaisee voittamastaan kellosta arvostelun noin kahden viikon testijakson jälkeen:

 • Voittaja testaa kelloa arjessaan noin kahden viikon ajan ja kerää siitä kokemuksia erityisesti erilaisten treenien ja harrastusten yhteydessä mutta myös muissa, arkisissa tilanteissa
 • Voittaja kirjoittaa kokemuksiensa perusteella kellosta arvostelun tänne Yhteisöön
 • Arvostelu voi olla vapaamuotoinen mutta sen tulee olla hyvän tavan mukainen
 • Arvostelun tulee olla vähintään 500 sanan mittainen ja sen tulee sisältää myös kuvia kellosta sekä myyntipakkauksesta ja sen sisällöstä. Olisi hienoa, jos voittaja voisi lisätä arvosteluun mukaan myös kuvia kellosta treenin yhteydessä
 • Voittaja voi lisätä halutessaan arvosteluun myös kellosta tekemiään videoita (Youtube)

Arvostelu julkaistaan Telia Yhteisössä. Testaajan tekemien kirjoituksien sekä julkaisemien kuvien tai videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

Jos kilpailun voittaja ei tee arvostelua Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta laitteen hinnan, joka määräytyy laitteen lähetyspäivänä voimassa olevan hinnan mukaan.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen taikka arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Arvonnan sääntöjen noudattaminen
Arvonnan säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä sekä mahdollisia arvontaan osallistumisen yhteydessä esitettäviä ohjeita ja muita tarkentavia ehtoja. Mikäli arvontaan osallistunut on menetellyt näiden sääntöjen tai muiden arvontaan liittyvien ohjeiden vastaisesti tai lainvastaisesti, on Telialla oikeus hylätä osallistuminen. Tilanteessa, jossa arvonnan voittaja hylätään, menettää voittaja oikeutensa palkintoon.
 

Vastuunrajoitus

Telia ei vastaa mistään välittömästä tai välillisestä vahingosta, mukaan lukien viivästys tai käyttämättä jääneen palkinnon käyttömahdollisuudesta aiheutunut vahinko, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Tämä vastuunrajoitus ei kuitenkaan heikennä arvontaan osallistuvalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.
 

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään Telian tietosuojalausunnon mukaisesti. Tietosuojalausunto on luettavissa osoitteessa telia.fi/tietosuoja.

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 20.3.2024

 

--

Lue myös:

 


Aihe on suljettu kommenteilta.

105 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +10

Safiiri lasi ja ruostumatonta terästä kuulostaa hyvältä ja biomittausteknologia olisi kätevää.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +14

Pitkä akunkesto ja vesitiiviys.

Kunniamerkki

Amoled -näyttö ja Polar Elixir! 🤩

Kunniamerkki

Offline kartta mahdollisuus ja breadcrums opastus. Pidempi akun kesto. 
 

Kunniamerkki +1

Palautumisennuste ja nahkahihna

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +7

Ehdottomasti kiihtyvyysmittari, koska vaimo sanoo että olen äkkipikainen ja ne offline-kartat, koska eksyn mitä ihmeellisimpiin paikkoihin.

Kunniamerkki +14

Kartta/navigointiominaisuudet kiinnostaa pyöräilyä silmällä pitäen, toisena kiinnostaisi nähdä miten kirkas AMOLED-kosketusnäyttö yhdistyy pitkään akunkestoon.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +9

Mielenkiinto heräsi kellon monimuotoisuuden takia. Kirkas amolednäyttö, 100m vedenkesto, monipuoliset sensorit sekä ranneke vaihtoehdot kun harrastaa vesijuoksua/ kävelyä. Onkohan yhtä tarkat kartta seurannat kuin Huawei ssa. Kyllä kelpaisi testattavaksi. 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +8

Siinä olisi ainoa älykello for life -tyyppisesti! Niin järeän oloinen, että vaihdolle tuskin tulee enää tarvetta!

 

Kiinnostavana nimenomaan Titan-mallista oli jopa 9 grammaa kevyempi titaanirunko sekä mukana tulevat kaksi ranneketta, silikoni ja nahka, joten vapaalle vaihtaessa voi lookkiin ottaa mukaan tyylikkään nahkaisen, ja vaikka altaaseen pulahtaessa silikoni kestää märkääkin menoa.

Ominaisuuksiltaan kellossa arvosta

 1. Kestävyyttä ylipäätään safiirilasineen. Safiirilasinen kello tuskin tulee tarvitsemaan minkäänlaisia näytönsuojia joten siltäkin osin laite on pitkäikäistä elektroniikkaa MIL-STD-810H-kestävyysluokalla höystettynä.
 2. Monesti ekana tulee mieleen harjoitusominaisuudet, mutta minusta Polarilla on myös tosi hyvät palautumiseen ja uneen liittyvät ominaisuudet, mitä ei niitäkään voi korostaa liiaksi omassa hyvinvoinnissa tietysti kaiken liikunnan lisäksi.
Kunniamerkki +3

Pitkä akunkesto ja Polar Elixir ‑biomittausteknologia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Pitkä akunkesto ja navigointi on tärkeää mm. pyöräreissuilla. Minä tunnun olevan välillä hukassa. Mielenkiintoista älykellossa on lisäksi nahkaranneke, jos esimerkiksi hikoilee tai ulkona tihkuttaa vettä, niin miten se käyttäytyy verrattuna silikonirannekkeeseen mikä hylkii sitä parhaiten.🙂

Kunniamerkki

Itseä miellytti erityisesti:

1. pitkä akunkesto.
2. Yhteensopivuus erilaisten sykeantureiden kansa oli myös mieleen.

Myös monipuoliset anturit, joiden avulla pystyy seuraamaan palautumista ja unenlaatua kiinnittivät huomioni. 

 

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20
 1. Titaaninen runko, joka näyttää hyvin arvokkaalta.
 2. Laadukkaalta vaikuttava AMOLED-näyttö.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +8

Treeniominaisuudet ja kestävyys kiinnostaisivat parin rikki menneen FitBitin jälkeen.

Kunniamerkki

Safiirilasi on varmasti hyvä kestävyyden kannalta. Topografiset kartat kuulostaa vekkulilta lisältä jos vaikka eksyy mäkisempään paikkaan. 

Kunniamerkki +1

Akunkestävys ja vesitiiveys vaikuttaisi hyviltä. Mieluusti testaisin muitakin ominaisuuksia. 

Kunniamerkki

Kattavat treeni -ja palautumistyökalut ja sisäänrakennettu Polar Elixir ‑biomittausteknologia.

Kunniamerkki

Akun kesto ja vesitiiviys. 

Kunniamerkki

1. Akun pitkä kesto kuulostaa erittäin vakuuttavalta, varsinkin kellon muut ominaisuudet, kuten AMOLED -näyttö, huomioon ottaen. Terveyssyistä unen seuranta on itselleni tärkeää, joten lataaminen öisin ei ole itselleni vaihtoehto. Tällä hetkellä itselläni on käytössä Apple Watch Ultra 2, joka pitää ladata ”vain” 2 kertaa viikossa mikäli se on kevyellä käytöllä, kiinnostaisi todella paljon tietää miten tämän luvattu akun kesto toteutuu käytönnössä ja vertaantuu nykyiseen käytössä olevaan, joka on monin muin tavoin vastaavanlainen rakenteeltaan ja ominaisuuksiltaan.

2. Vesitiivis ja sopivuus vesiurheiluun on toinen itselleni tärkeä ominaisuus ja edellytys. Syvyyskestävyys 100 metriin asti on sama kuin AWU:saa ja vaikka lähellekään tuota syvyyttä tuskin tulee päästyä, uintitietoja, saavutettua syvyyttä sekä veden lämpötilaa on hyvä pysytä seuraamaan. Ja merimelontaa harrastessa on enemmän kuin oleellista, että kello joka toimii myös GPS-paikantimena ja navigaattorina on myös aidosti kestävä sekä vesitiivis, kuten tämä Polar vaikuttaisi olevan.

Kunniamerkki

Ensimmäisenä huomioin pitkän akunkestävyyden treenikäytössä….selkeä riittävän suuri näyttö...nämä kiinnostivat eniten...

Kunniamerkki
 • Kattavat treeni -ja palautumistyökalut
 • Yhdellä latauksella jopa 43 tuntia treeniaikaa ja kellotilassa jopa 10 päivää
Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +1

Tässä ko. älykellossa on useita arvostettavia ominaisuuksia, jotka herättivät mielenkiintoni. Kellohan on poikkeuksellisen tyylikäs titaanisella rungolla ja luvattu akunkesto jo erittäin hyvä. Näissä kelloissa akunkeston olen huomannut olevan erityisen tärkeä ominaisuus ainakin itselleni.

 

Tässä vielä hieman lisää ominaisuuksista joita myös kovasti arvostan:

 

Offline-kartat ja reitin seuranta: Sisältää offline-kartat mm. Euroopasta, ja käyttäjät voivat ladata lisää karttoja ilmaiseksi Polarin sivustolta. Lisäksi kello tarjoaa tarkat reitti- ja korkeusprofiilit, jotka visualisoivat jokaisen nousun ja laskun reitillä. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen ulkoilma-aktiviteetteja harrastaville (kuten minulle).

 

Päivitetty sykemittaus ja terveyden seuranta: Kello käyttää Polar Gen4 optista sykemittaria, joka tarjoaa reilusti tarkempaa sykkeen seurantaa kuin aiemmat mallit. Se tuo mukanaan myös yöllisen ihon lämpötilan seurannan ja EKG-tallennusominaisuuden. Lisäksi Polar on kehittänyt sykemittausalgoritmejaan entistä tarkemmiksi ja lisännyt ominaisuuden, joka korjaa reaaliajassa historiallisia syketietoja, jos mittausvirheitä havaitaan.

Omistan itse tällä hetkellä Galaxy Watch 6 älykellon ja minulla on myös ollut useita eri valmistajien kelloja aiemmin. Olisi erittäin mielenkiintoista päästä testaamaan tätä uutuutta käytännössä ja vertaamaan sitä muihin älykelloihin perusteellisesti.

Kunniamerkki

Amoled näytöstä ei ole omaa kokemusta vielä urheilukellossa niin olisi kiinnostava nähdä, miten eroaa nykyisestä Suunnosta. Polarin karttoja, palautumis treeni- ja palautumistyökaluja olisi myös kiinnostavaa kokeilla.

Kunniamerkki

Pitkä akun kesto erityisesti suunnistaessa ja polar elixir kuullostaa kokeilemisen arvoiselta jutulta.

Kunniamerkki

Kiinnostunut käyttämään uidessa ja vapaasukeltamisessa. Se kuinka hyvin se toimii ilman laitteita olevassa Freediving lajissa on asia joka kiinnostaa.

olen harrastanut laitteiden kanssa sukeltamista yli 20 vuotta ja vapaasukellusta nykyään pelkästään ja kyseinen kello ja sen ominaisuudet lajiin vaatii testausta. Teknisesti se soveltuu hyvin mutta kuinka käytännössä?

Toki uin myös joten se tulee sanalla testattua sekä kuinka sen tiedot saa purettua ja seurattua niitä.

Paikkatieto on tärkeä ominaisuus ja että tulee useampia sateliittiparvia, takaaa tarkemman paikkatiedon.

oletteko valmiita saamaan tietoa kuinka älykello soveltuu kyseisiin aktiviteetteihin:)?