Voita ja testaa uusi Samsung Galaxy Note 10 (23.8. – 8.9.2019) 


 


Telia Yhteisössä pärähtää jälleen uusi skaba käyntiin ja tällä kertaa arvonnassa on uunituore Samsungin Galaxy Note 10 -puhelin. 


 


Samsung julkaisi kyseiset Note 10 ja Note 10+ -mallit hetki sitten elokuussa New Yorkissa järjestetyssä Galaxy Unpacked -tilaisuudessa. Samsung on kuvaillut, että Note10 ja Note10+ -mallien tarkoituksena on haastaa käsitys siitä, mitä matkapuhelimella on mahdollista tehdä.


 


Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus voittaa omaksesi uusi Note10, joka täyttää vaativankin käyttäjän tarpeet! Samsung Galaxy Note 10 -puhelimen ominaisuuksiin voit tutustua lisää Yhteisön Laite-esittelystä.


 


Skaba on päättynyt 8.9.2019.


Samsung Galaxy Note 10 -puhelimen itselleen voitti @Joni_mikael, onneksi olkoon voittajalle!


 


Etsimme testaajia - osallistu arvontaan! 


 


Osallistu arvontaan ja voit voittaa itsellesi uuden Samsung Galaxy Note 10 -puhelimen. Olet mukana arvonnassa vastaamalla näihin kysymyksiin tämän ketjun kommenteissa:


 
 1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?

 2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta? 


 


Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta


 


Jos voitat arvonnassa, niin käytä ja testaa puhelinta aivan kuten normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön: Käyttökokemukset Samsung Galaxy Note 10 ja Note10+ -ketjuun.


  • Ensitunnelmat puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu)

 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu)


 


Haluaisimme erityisesti kuulla mihin kaikkeen S Pen soveltuu ja mitä hyötyä siitä on. Lisäksi meitä kiinnostaa erityisesti DeX, jolla puhelimen sovelluksia ja tietokoneen ohjelmia voi käyttää samalla näytöllä.


 


Voit myös nostaa kirjoituksessasi esiin esimerkiksi seuraavia näkökulmia: Miltä puhelin tuntuu ja näyttää? Millaisia odotuksia sinulla on juuri vastaanottamasi puhelimen suhteen? Oliko käyttöönotto helppoa? Miltä sitä tuntui käyttää, ja soveltuiko se hyvin käyttöösi? Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties viilaisit? Tyyli on vapaa!


 


Voit pitää puhelimen itselläsi maksutta testien jälkeen.


 


Skaba pähkinänkuoressa


  1. Voit osallistua arvontaan 8.9. kello 23:59 asti

 2. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan ja ilmoitamme voittajalle voitosta Yhteisön yksityisviestillä

 3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän ketjun kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa puhelinta kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön, sisältäen laitekuvia sekä myös laitteella otettuja kuvia

 4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan puhelinta sekä kirjoittamaan siitä kaksi juttua tänne Yhteisöön: Ensikokemukset viikolla 37 sekä varsinainen arvostelu viikolla 38.

 5. Saat pitää puhelimen itselläsi testin jälkeen maksutta.

 6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa LUE LISÄÄ-sanaa.


 


Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä muihin arvontoihin myös tulevaisuudessa.


 


Hide content


Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa uusi Samsung Galaxy Note 10Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


 


Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


 


Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 23.8. – 8.9.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


 


Palkinnot
Palkintona arvotaan yksi (1) kappale Samsung Galaxy Note 10 -puhelin, yksi puhelin/voittaja. Palkinnon arvot: 999€


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


 


Arvontaan osallistuminen


Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyyn kahteen kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.


 


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


 


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 9.9. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


Testaaja sitoutuu siihen, että hän julkaisee kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset Samsung Galaxy Note 10 ja Note10+ -ketjuun.


 • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 37

 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 38Testaa voi halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajan tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä. Testaukseen saa halutessaan liittää kuva-ja videomateriaalia.


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.


 


Jos kilpailun voittaja ei tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.


 


Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.


 


Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja


 


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.Telia Finland Oyj
Helsingissä 23.08.2019  


 


Tekniset tiedot


  •     Mitat: 151 x 72 x 7,9 mm

 •     Näyttö: 6,3" Full HD Dynamic AMOLED 19:9

 •     Prosessori: Exynos 9825 2,7 GHz:n 8-ydinsuoritin

 •     Käyttömuisti: 8 Gt

 •     Tallennustila : 256 Gt

 •     Takakamera: 16 MP Ultralaajakulma,12MP Telezoom, 12MP Laajakulma

 •     Etukamera: 10 MP DP AF (f 2.2)

 •     Käyttöjärjestelmä: Android 9 (Pie)

 •     Liitännät: USB C-Type (3.0), NFC, BT 5.0, GPS

 •     Akku: 3500 mAh

 •     Verkko: 4G+ (tuki 300mbit/s liittymille)

 •     Wifi: WiFi6

 •     Muut ominaisuudet: Sormenjälkitunnistin, kasvojen tunnistin, langaton lataus

 •     Suojausluokitus: IP68

 •     Dual-SIM (2 x Nano-SIM)

 •     Takuu: 24kk


 


Onnea arvontaan! ?


 


 166 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Oijoi! Nyt on otollinen hetki osallistua tähän arvontaan..


 


1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?


Hyödyntäisin ensimmäisenä muistiinpanojen tekemisessä S Pen -kynää.


 


2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?


Iso näyttö, joka on ensisijainen jotta S Pen -kynästä saa parhaiten hyödyn irti. Samsungin käyttämä kameratekniikka on myös kiinnostava.


 


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

1. Muistiinpanot saisi kätevästi kirjoitettua sekä ostoslistat ja kynän käyttäminen kaukosäätimenä esim kuvia otettaessa ?


2. Monikin ominaisuus on kiinnostava, nyt ehkä pisti silmään kynän lisäksi wifi 6 ?

1.kynä kiinnostaa yksin jo sen takia että omat sormet on kuin puupökkelöt kynä helpottaa näytön käyttöä ja se että kynää voi käyttä kaukolaukaisimena kuvia ottaessa on todella mielenkiintoinen ?

 

2.Juurikin kynä ja sen käyttäminen kuvatessa hyödyksi ja mainio kamera on todella kiva paljon kuvia ottavalle. Todella mielenkiintoinen laite testattavaksi  ?

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +10

1.Kynän käyttö kameran kanssa ja muistiinpanot. Kiva olisi nähdä onko turha vai ovatko saaneet siitä hyvän lisän puhelimelle.

2. Kamera, onko minkä tasoisia nykyään omaan verrattuna.

1.Kynää käyttäisin siihen mihin se on tarkoitettu eli sormen sijasta käyttäisin kynää.Pysyisi ruutu puhtaampana eikä tulisi ns vahinkoja kun sormella näprää kosketusnäyttöä.

 

2.Ensimmäiseksi se kynä ja iso näyttö.Usb-C,langaton lataus sekä 8GB muisti ja 256GB levytilaa.

 

1. Käyttäisin tekstinmuunninta (käsinkirjoituksesta tekstiksi), testaisin Samsungin oman Note appin toimivuutta arjessa, tekisin muistiinpanoja ja käyttäisin piirrosappejä. Olen myös kiinnostunut kynän "etäohjaus" ominaisuuksista.

 

2. Kamera on puhelimessa aina tärkeä ominaisuus, koska kuvaan paljon. Tässä puhelimessa kiinnostaa myös videonmuokkaus mahdollisuudet. Ennen kaikkea kiinnostaa, miten saumattomasti puhelimen näytön jakaminen tietokoneelle onnistuu. Teen paljon pelinkehitystä ja kuvanmuokkausta - tämä puhelin onnistuisi lyhentämään yhden työvaiheen (eli tiedostojen siirtelyn laitteelta toiselle).

1. Piirreltäisiin lasten kanssa kynällä puhelimen näyttöön sadepäivinä, ei koska isi unohti ostaa paperia vaan siksi ettei tarvitse seiniä sotkea.

 

 

2. Ilmeisesti kamera notessa on huippu, tulisi varmasti näpsittyä kuvia enemmän kuin mitä nyt tulee.

1.hyödyntäisin S Pen kynää lähinnä sormen sijasta. erityisesti käyttäisin samsungin muistiossa kynällä kirjoittamista.
2.ominaisuuksista mielenkiintoisin on iso näyttö ja bixby jolla voi ohjata puhelimessa lähes kaikkea.

Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?

 

Olisi kiva ettei tarvitsisi tökkiä näyttöä sormella ja kaukolaukaisin tulisi tarpeeseen.

 

Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

 

Kamera, akku, näyttö, kaiuttimet.

 

 

Lisäksi voin todeta että olen hankkimassa uutta puhelinta ja Note 10 tai plus malli olisi korkealla listallani ihan ilman tätä kilpailuakin.

 

Kirjoitan myös paljon muutenkin joten se arvioiden kirjoittaminen ajallaan sujuu kyllä minulta.

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

1. Kynää tulisi käytettyä ihan sormen jatkeena kaikessa käytössä. Nettisivujen selaus, tarkkojen ohjausjuttujen anto yms. ovat vain niin käteviä ohjainlaitteella annettuna. Vaikka Tab S4 kanssa on tullut kynää käytettyä, en ole älykkäitä toimintoja paljoa käyttänyt. Lähinnä ne ovat käytön hidasteena ainakin tabletin osalta, joten olisi kiinnostavaa kokea, miten Note-sarjassa kynän käyttö onnistuu. Ilmeisesti käyttö on monipuolisempaa.


 


2. Mielenkiintoisin ominaisuus on puhdas suorituskyky ja laitteen tehot. Erityisesti mobiiliverkkojen osalta käyttöominaisuudet ovat mielenkiintoani lähellä. Toki myös kameroiden toiminta ja kuvanlaatu ovat asioita, jotka huomiotani ansaitsisivat. Ja onhan toki laite komea ulkonäöltään ja ainakin JerryRigEverything -tubettajan käsittelyn kestänyt pakkaus.

 

Hyödyntäisin Note10 S Peniä muistiinpanojen ja luonnosten tekemiseen ja ehdottomasti juuri S Pen vaikuttaa mielenkiintoisimmalta ominaisuudelta.

 

1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?

Erityisesti valokuvien muokkauksessa sekä ihan arkikäytössä sormen tilalta estämään ettei näyttö likaannu sormenjäljistä

 

2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

Valokuvausta harrastan niin kameran ominaisuudet kiinostaa eniten, mm.. taustan sumennus (bokeh) 

 1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää? Tekemällä muistiinpanoja suoraan puhelimen näytölle, josta ne saa kätevästi muokattua ja jaettua PDF- tai Microsoft Word tiedostona. Mielenkiintoinen lisä työtehtäviä silmälläpitäen. Pääasiassa erinomainen puhelin toimisto-ja kenttä työskentelyyn, jollaista itse parhaillaan teen opiskelun ohessa.
 2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta? Juuri nämä puhelimen uudet ominaisuudet S pen -kynää käytettäessä.

 

1. Kyllähän sitä voisi kaikenlaisia muistiinpanoja tuolla piirrellä ja myös muussakin käytössä olisi varmaankin ihan kätevä.

 

2. Laitteen kamera ja myös iso näyttö vaikuttavat kiinnostavilta.

 

 

Kunniamerkki +6

Kamera herättää eniten kiinnostusta ja kynää käyttäisin mm. kamerakuvien ottoon

1. Kirjoittamiseen ja piirtämiseen, etusormen jatkeena.

 

2. Kiinnostavin ominaisuus on Exynos 9825 2,7 GHz:n 8-ydinsuoritin, jonka turvin puhelin ja kaikki sovellukset toimivat joutuisasti.

 

 

 

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4
 1. Tunkemalla peppuun : )
 2. Eniten vakuuttavalta vaikuttaa tuo näyttö joka kattaa 95% puhelimen pinnasta, kerrankin on se homma hoidettu oikein. Muut ominaisuudet vaatiikin sitten perusteellisempaa testausta mutta tuo akku on kyllä aivan liian pieni hintaansa nähden
Kunniamerkki +2

1. Kirjoittaisin kynällä tekstejä joista voi muodostaa word- ja pdf-tiedostoja.

2. Loistavat kamerat innostavat luonnonystävää

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +2

S Peniä tulisi käytettyä varmasti eniten koulussa, aika usein kynät hukassa ja olisihan se mieluisampaa päästä tekemään muistiinpanoja kännykkään kuin vihkoon. Merkonomin opinnoissa kirjoitamme erittäin paljon joten tämä säästäisi aikaa ettei tarvitsisi uudelleen kirjoittaa asioita paperilta tietokoneelle. 

 

2. Meillä on koulussa käytössä office paketti jossa aina jaetaan toisillemme ryhmätyön materiaalit ja muita koulujuttuja joten mielenkiintoisin ominaisuus olisi se kun puhelin osaa muuttaa helposti muistiinpanot jaettaviksi Word- tai pdf-tiedostoiksi. Tämä säästäisi paljon aika. Myös akun kesto on äärettömän hyvä joten sillä varmasti pärjäisi koko päivän vaikka koulussa käyttäisikin puhelinta. 

1. Hyödyntäisin kynää koska oikea käsi on sairauden takia kömpelö. Hankala näppäillä pekkällä sormella tarkasti.

2. Kameraa tulisi myös käytettyä ahkerasti eri harrastuksissa-

Kunniamerkki +3

1. hah mulla on näyttökynä koko ajan käytössä, pari jo käytetty puhki rikki ja nykyinenkin vetelee viimesiään, tää S pen kynä olis taatusti heti mun lemppari ❤ 

2. Videoeditointia olis kiva oppia käyttään, langaton lataus mahtavaa, ja tietty toi DeX on kiinnostavaa, hyvin löytyy aikaa tutkia, oppia ja kokeilla 

"Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?"

 

Olen käyttänyt Samsungin flagmaneita viimeisen 10 vuoden ajan, joten Note10 on odotettu uutuus, jota mielelläni testaisin. Kynää kokeilisin kaikina mahdollisilla tavoin ja jos näyttää siltä, että on kätevää, niin soveltaisin arkikäyttöön.

 

"Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?"

 

Note 10:n kameralta minulla on paljon odotuksia. Otan paljon kuvia päivittäin, mm. eläimistä ja luonnosta. Pimeässä kuvaamista kokeilisin myös. Saa nähdä, mitä innostuukaan tekemään. 

 

Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?


Isolle kömpelösormiselle olisi taas kivaa sada käyttää kynää ihan kaikkeen. (Oli vuosia sitten Sony-Eeriksson P800 puhelimena jossa myös oli kynä) Se tarkuus kirjoittamiseen muistinpanojen tekemiseen yms yms on vaan ihan eri planeetalta kuin omat sormet...

 

 

 

Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

Suorituskyky kokonaisuudessan on se mikä minua eniten kiinnostaa - kun on useitä työappeja, SOME ja parit pelitkin (Pokemon etc) mitkä tahtoo pyörittää samanaikaisestikkin puhelimella. Ja sitten kun on raskaallaa käytöllä niin toki akun kestokin kiinnostaa... 

 1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?
  Kokkaan aika paljon netistä kaivettujen reseptien mukaan. S Pen olisi kätevä käyttää likaisilla/kosteillakin sormilla. Ulkona kylmässä ei tarkene ottaa hanskoja pois ja silloinkin kynä olisi kätevä. 
 2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?
  Näytön jako olisi mielenkiintoinen, jos vain näyttö itsessään on riittävän suuri. Työssäni käytän useampaa näyttöä ja useammasta näytöstä on tullut miltei elinehto 🙂 Akun kesto on yksi tärkeimmistä jutuista, tosin se on aina uusissa kännyköissä hyvä. Hyvä kamera olisi myös tärkeä dokumentoinnin vuoksi.
 1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?

En ole ennen käyttänyt puhelinta, jossa olisi kynä mukana. Käytän puhelinta päivittäin erittäin paljon, joten olisi kiva testata kynää monellakin eri tavalla. Tuoko se esimerkiksi lisää tarkkuutta muistiinpanojen tekemiseen? Auttaako sähköpostien kanssa? Kuvien muokkaamisessa? Kalenterin merkkaamisessa? Voisimme myös puolisoni kanssa, joka on tuleva it-insinööri, niin testata miten tuo tietokoneen ja puhelimen sovellusten käyttö onnistuu DeX:illä, tämäkin on itselleni aivan uusi tuttavuus. Kokeilla samalla hyötyä siitä, miten puhelinta voi hyödyntää koulussa sekä töissä samanaikaisesti. Molemmissa olisi omat käyttötarkoituksensa. Kokemuksesta tulisi siis monipuolinen eikä pelkkään arkikäyttöön. Olen tuskaillut sitä, että töissäkin muistiinpanoja tarvitsee tehdä koneella - entä jos sen saman voikin tehdä puhelimen avulla, jota on huomattavasti helpompi kuljettaa mukana ja no, ainahan se automaattisesti onkin menossa mukana.

 

Haluaisin siis kokeilla, onko puhelin kokonaisuudessaan niin hyvä, kuin mitä arvosteluista on hehkutusta saanut lukea. Helpolla en tosiaan puhelinta, saati kynää tulisi päästämään omassa testauksessani.

 

2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

 

DeX herätti kiinnostukseni suuressakin määrin. Tämän lisäksi, kun puhelimesta on kysymys on tärkeänä ominaisuutena myöskin akunkesto. Sen on kestettävä mieluiten koko päivän, aikaisesta aamusta iltamyöhään sillä päivät venyvät usein pitkiksi, eikä mahdollisuutta puhelimen lataamiseen ole. Tietenkin ominaisuuksista pidän tärkeänä myös prosessoria, koska sehän on puhelimen sydän. Jos tehoa ei ole riittävästi, eivät myöskään raskaat ohjelmat pyöri. Ehdotonta plussaa toki kamerasta, koska sen on myös kuljettava mukana. Koskaan ei tiedä, milloin on otollinen hetki ottaa kuva. Vaikkapa työmatkalta.

 

Vastaa