Voita ja testaa uusi Samsung Galaxy Note 10 (23.8. – 8.9.2019)Näytä ensimmäinen kirjoitus

166 kommenttia

1. Muistiinpanoihin. Näppäimistön asemasta ja piirtämiseen.

2. Kameraominaisuudet, iso näyttö ja monet uudet ominaisuudet. Ystävällisin terveisin,   Edit LiisaMn: Poistettu viestistä allekirjoitus.Jos haluat lisätä viesteihisi allekirjoituksen, se onnistuu valitsemalla oman profiilin asetuksista henkilökohtaiset tiedot > allekirjoitus.

1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?

Näillä nakkisormilla on täysin mahdoton kirjoittaa hyvin muistiinpanoja laitteilla. S Pen-kynä helpottaisi elämääni huomattavasti, sillä teen muistiinpanoja kaikesta jatkuvasti.

 

2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

Kamera tulee ensimmäisenä mieleen ja iso näyttö on toinen todella hyvä puoli. S Pen-herättää myös mielenkiintoa

1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?

Paljon muistiinpanoja teen ja kun ikinä edes Note sarjaa käyttänyt niin S-Pen olisi kiva kokeilla että onko siitä oikeasti mitään hyötyä, ja nämä Air Action jutut kiinnostaa miten ne toimii käytännössä

 

2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

 

Kamera tietenkin nyky päivän luureissa pitää olla hyvä kun puhutaan lippulaiva luureista, se kiinnostaa ja sen video ominaisuudet. Iso näyttö ilman reunoja kiinnostaa plus Sampan oma uudistettu käyttöjärjestelmä mitä en ole ikinä edes kokeillut

1. Hyödyntäisin sitä työssäni Kuopion ruoka-avussa. 

2. 12 Gt RAM on aika huippu juttu!

Hyödyntäisin S Pen kynää piirtämisessä ja internetin selailussa. Mielestäni 4K videokuvaus  on yksi monista kiinostavista ominaisuuksista tässä mahtavassa puhelimessa.

Sittenhän tuon vasta näkee kun ensin voitan tuon uuden Samsung Galaxy Noten 10  itselleni.
Todellakin vaikeaa sanoa ennakkoon :)
Jään siis odottamaan

 

1. Olen kuvataiteilija, joten voisin helpommin luonnostella kaikki ideat kantamatta lehtiöitä mukana. 

2. Kamera toki aina kiinnostaa, tykkään ottaa paljon kuvia. Mut myös langaton lataus olisi kiva, sekä reilu määrä muistia. 

Muistiinpanoja tekisin ja kuvaisin kameralla. Mukana arvonnassa. 

Käyttäisin Note 10 joka päivä aktiivisesti niin työ kuin vapaa-ajalla, koska tähän saa dual-sim:n kanssa molemmat liirtymäni samanaikaisesti toimimaan.

 

Noten ominaisuuksista eniten kiinnostaa Dex ja kynän käyttö, niiden avulla voisi todennäköisesti työtehoa parantaa merkittävästi. Kameran toiminta ja tehokkuus varmasti myös pääsisivät kunnon käyttöön.

  1. Note10:n mukaa tulevaa kynää kokeilisin kuvanmuokkauksessa ja piirrosohjelmissa luonnosteluun.
  2. Note 10:n ominaisuuksista kameran telezoom ominausuus kuulostaa hyvältä!

1. Raksa hommissa auttaisi suunnittelussa ja ravintola hommissa taas listojen laatimisessa ja muistiinpanojen teossa.

 

2. S-pen on se kiinnostavin ja kamera on toinen kiinnostava asia.

Kunniamerkki +2

1) Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?

 

Hyödyntäisin kynää ensisijaisesti esitysohjaimena. Kynälle löytyisi käyttöä myös luentomuistiinpanojen tekemisessä.

 

2) Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

 

Olisin kiinnostunut kokeilemaan Samsungin DeX-toimintoja.

 

 

S Pen pääsisi kokeiluun kuvaamisessa. Tuossahan on laukaisunappi, sekä liikekomennot ja molempia haluaisin kokeilla.

 

Lisäksi Kynä pääsisi mukaan normaaliin arkeen, sillä voisi kokeilla kirjoittamista näppäilyn sijasta. Lisäksi joihinkin mittakuviin sillä voisi piirtää suoraan.

 

Eniten itseäni kuitenkin kiinnostaa valtava, erittäin hienon näköinen näyttö sekä suorituskyky. Pelailen ja katselen videoita jonkin verran ja näiden parissa laite pääsisikin kovaan testaukseen!

Tuo kynä on enemmän kuin mainio keksintö. Vanhan kansan puhelimiin tottuneena, tää etusormella tökkiminen on jo niin totaalisen kyllästyttävää. Pitkät kynnet ja kosketusnäytön qwerty ei vaan sovi yhteen. Tykkään myös piirtää, muokata kuvia kännyllä ja muuta, joten kynä auttaisi tekemään tarkempaa työtä. 
Ja Samsungin puhelimet on mulle olleet niitä luottoluureja. Eniten toivon isompaa näyttöä kuin nykyisessä, ja kamera tietty on aina se tärkeä. Mutta puhelin toimii nykyään kaikessa kauppalistasta pankkiin, yhteydenpitoon ja lasten kouluasioihin, niin että... Varmasti tulisi kokeiltua mm tuota kone + känny yhteensovitinta. Meillä muutenkin on ollut käytössä cromecast, joten tv:n kautta on katseltu mm kuvia. Mutta jos vois piirtää niin, että kuva on isolla näytöllä, ja kosketusnäyttökynällä, niin wau!

Note kympissä kiinnostaa jälleen kerran note sarjan innovaatio ja helppo käytettävyys, kamera ja onhan se kuitenkin samsungin paras laite! 

 

S-penin ilmaohjaus, sekä eleet varmasti pääsääntöisesti käytössä, lisäksi käyttäisin kynää piirtämiseen ja kirjoittamiseen.

Jos tuo auttaisi töissä ja tehtävien hoidossa sekä siinä että muistaisi tehdä kaikki työt ? nykyisellä se ei tahdo onnistua ?

1. Mobiilipelien pelaamisessa ja joidenkin sovellusten käytössä testaisin kynää!

2. Suorituskyky ja akun kesto

1. Tuo kynä on mulle aivan uusi asia, eli testaisin sitä kaikkeen mahdolliseen. Ainakin kun olen nyt siirtynyt pois kannettavasta tietokoneesta puhelimeen niin tuolla kynällä saisi varmasti jopa allekirjoituksen hienosti tehtyä, muutenkin nykypäivänä tulee tehtyä office juttuja luurilla..

 

2. Puhelinta käyttäisin enimmäkseen kuvaukseen sekä toimistotehtäviin. Nykyään kiehtoo nähdä, miten puhelimien kamera on parantunut esim, vuoden takaisiin. 

No oishan tuo ku yö ja päivä nykyiseen Xperia z5 dualiin verrattuna ? jännä ois nähä mihin taskuun nuin ison halon työntää.  Ja tuolla kynällä ois varmaan nätti piirrellä ja muokata kuvia.  

1. Kynällä vois kirjoitella muistiinpanoja esim. kauppalistoja yms.

 

2. Iso näyttö ja kuinka nopea puhelin on käytössä

  1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää? Muistiinpanojen tekemiseen ja piirtämiseen.
  2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta? Iso koko, akku, kamera, dual sim näin ensi alkuun.

1.kalenteri merkintöjen ja reittien tekoon taksissa.

 

2. S-pen sekä kamera

  1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää? 

S Pen kynää olisi mielenkiintoista kokeilla muistiinpanokirjoituksissa, kuvanmuokkauksissa, sekä erilaisissa DeX toiminnoissa.

 

  1. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

DeX ennenkaikkea. Löytyy Samsungin tabletti sekä kaksi vanhempaa puhelinta, joilla screen mirroring kovassa käytössä. Tietokoneella tulee värkättyä kuvia sekä kahden näytön toimintoja, olisi mielenkiintoinen nähdä kuinka puhelin voisi korvata toisen näytön, tehdessä samalla nurkkauksesta kompaktimman. 

 

Kamera myös työnpuolesta kovassa käytössä, mielenkiintoista olisi nähdä se tositoimessa.

1. Tuollaista kynää en ole ennen kokeillut joten olisi mielenkiintoista testata. 

2. Langaton lataus ? helpottaisi paljon lataamista

 

Vastaa