Voita ja testaa uusi Samsung Galaxy Note 10 (23.8. – 8.9.2019)Näytä ensimmäinen kirjoitus

166 kommenttia

1. Kuvia ja videoita editoidessa. Lisäksi mahtavaa että kynä toimii myös kameran kanssa.

2. Galaxy Note10:n uutuuksiin kuuluu myös Audio Zoom -toiminto, jossa puhelimen kolme mikrofonia antavat mahdollisuuden zoomata äänen niin, että videoihin saa enemmän läsnäolon tuntumaa. - Tämä olisi hienoa testata, usein videoissa äänet kuulostaa etäisiltä.. 

1.

 • Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää? Kyllähän on aika mielenkiintoinen kynä. Testiin pääsisi kaikki ominaisuudet.
 • 2.M Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta? Paljonkin hyvää, mutta 8gt RAM ja 256gt muisti sekä langaton lataus nyt ens alkuun.

 

Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?

- tekemällä muistiinpanoja sekä hyödyntämällä kommenttien ja muistiinpanojen lisäystä kuviin.

 

Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

Näyttö sekä Dex vaikuttavat kiinnostavilta. Kulutan paljon sisältöä mobiililaitteilla, jolloin näyttö on minulle erittäin tärkeä. Olisi hauska myös nähdä, miten paljon voisin vähentää koneen löytämistä dexillä.

Kynää olisi mukava testailla töissä muistiinpanoja onenoteen tms ottaessa. Erot ja parannukset nykyisin käytössä olevaan Note 8 kiinnostaa. Kynän käyttö kaukolaukaisimena kuulostaa varsinkin hauskalta uudelta toiminnallisuudelta.

Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?

Erityisesti mukana tulevaa S Pen -kynää käyttäisin nopeiden muistiinpanojen tekemiseen, jolloin asioiden laittaminen ylös onnistuu entistä nopeammin ja vaivattomammin. Kynän avulla saisin tehtyä muistiinpanoja huomattavasti tarkemmin kuin sormella kirjoittamalla/piirtämällä.

 

Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

Omaan silmääni Note 10:n ominaisuuksissa viehättää sen korkeatasoinen suorituskyky, hyvät ja monipuoliset kameratoiminnot sekä tietenkin S Pen -kynä, joka soveltuu varmasti omaan arkeeni.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +6

Nyt esillä on puhelin, joka todella kiinnostaa. Minulla tällä hetkellä Samsungin karvalakkiversio, uudet ominaisuudet ovat todella sellaisia, joita haluttaisi käyttää.

Mukana tuleva kynä vaikuttaa jo etukäteen tavattoman mieleiseltä. Nykypuhelimella kirjoitettaessa paksut sormet tahtovat haroa usein sinne, minne ei pitäisi. Voisi olla erittäin hyödyllinen.

Olen kännykkää käyttänyt ihan GSM:n alkuajoista lähtien, monta erilaista vehjettä on testattu. Tämä tuntuu kyllä erittäin mielenkiintoiselta saada arvioitavaksi.

 

 • Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?

Muistiinpanoihin töissä. Paljon myyntityössä joutuu kirjaan milloin paperille milloin exceliin ylös tietoja.

 • Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

Kamera, Videoiden muokkaus, kuvan jakaminen tv tietokone.

 

 

Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?

Luovaan tekemiseen olisihan se hienoa muokata s pen avulla kuvia. Laittaa ylös tärkeimmät muistot.

 

Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

 

Suorutuskyky ja mitä uutta saisi irti s penin kanssa muutenkin.

 

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

S Penillä olisi hauska piirrellä valokuviin ja jakaa näitä kavereiden kanssa. S Pen myös olisi luontevin tapa tehdä nopeita muistiinpanoja.

 

Samsung Galaxy Note 10:n kiinnostavin ominaisuus minulle on DeX. Olisi mukavaa, kun kaiken voisi hoitaa yhdellä laitteella. Puhelin kulkee aina mukana, ja kotona voisi kytkeä siihen näytön sekä hiiren ja näppäimistön. Valokuvia ja videoita voisi katsella isolta näytöltä ja käyttää puhelinta muutenkin kuin tietokonetta. 8-ydinprosessorin ansiosta tehot tuskin loppuvat kesken.

 1. Kynässä tuntuu olevan vaikka minkälaista ominaisuutta, mutta varmaan ensimmäiseksi muistiinpanot helpommin ja kätevämmin talteen. Aiemmin ei ole tullut note sarjaa testattua, eiköhän kynälle löyry kameran etäkäytöstä lähtien sopivaa käyttöä.
 2. Akun kesto näin iso näyttöisessa puhelimessa kiinnostaa aina. Kamerat nykyiseen puhelimeen verrattuna. wifi6, sormenjälkitunnistimen toiminta ja tietysti tuleva android 10 versio

1. S Pen olis kyllä kätevä lohkokirjanpidossa ja lohkokarttojen piirtämisessä  

2. Iso näyttö, S Pen ja kamerat mielestäni mielenkiintoisimmat.

Kunniamerkki +2

1. Kynää testailisin ehkä kuvien ottamisessa.

 

2. Puhelimen yleisesti ottaen laadukas toteutus.

 1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?

- Haluaisin kokeilla miten tekstiviestien kirjoittaminen onnistuu kun käsieni kunnon huonontuminen rajoittaa puhelimen käyttöä kovasti ja kynästä voisi olla suuri apu. Kosketusnäyttöpuhelimissa on parantamisen varaa juurikin siinä että olisivat toimivia myös ihmisille joilla on rajoitteita käsissä

 

      2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista              näyttää omaan silmääsi                          kiinnostavimmalta?

 

- Kynä todellakin ja kamera vaikuttaa tosi kiinnostavalta myös.

Reissussa runoja ja sanoituksia S Pen -kynällä talteen. Kiinnostaa audio zoom, jolla saisi hyvää ääntä esimerkiksi pyöräkisoissa.

1. Etäohjaukseen (kuvien ottamiseen ja videoiden ohjaamiseen) sekä muistiinpanojen tekemiseen.

2. Ehdottomasti kamera!

 1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää? Töihin muistiinpanojen tekoon.
 2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta? Kamerat ja akun kesto jatkuvassa käytössä kiinnostaa.

1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää? Töihin muistiinpanojen tekoon.

 

Hyödyntäisin S Pen -kynää joka asiassa! S Pen-kynä olisi super kätevä kun tekisin muistiinpanoja ja ottaisin kuvia.

 

2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta? 

 

S Pen-kynä! Toki myös kamera, akun kesto, ulkonäkö ja iso näyttö on suuri plussa minulle!

 

 

1. Itse testasin kyseistä puhelinta työssäni joka on hyvin monipuolinen sekä todella paljon puhelimen parissa. 

 

2. Olen ollut monta vuotta toisen puhelin valmistajan asiakas ja olisi hienoa testata samsungia. 

S pen-kynää käyttäisin netin selailuun, muistioiden tekoon. Puhelin kokonaisuutenaan miellyttää silmää. Kamera on puhelimessa tärkeä samoin järjestelmä. Puhelimen käyttökin on hyvän kokoinen. Ei ole aiemmin ollut käytössä puhelinta johon tulee kynä mukaan.

Kunniamerkki +3
 1. Ensinnäkin ottaisin puhelimen työkäyttöön. S Penillä voisin tehdä pikamuistiinpanoja ja muokata kuvia. Kynällä voisi myös käyttää OneNotea kirjoittamiseen ja kommentoimiseen.
 2. Kamera ja näyttö. 

 

 • Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?

Uskon että kynällä tulisi paljo käyttöä, ihan pelkästään sormen tilalla. Opiskelen tradenomiksi joten koulu jutuissakin ja muistiin panojen tekoon varmasti kätevä. 

 • Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

Kynä kiinnostaa todella paljon, kameran ominaisuudet koska en omista erillistä kameraa vaan puhelin kamera on ainut käytössä oleva ja langaton lataus kuulostaa unelmalta

 

Testaan mielelläni Samsungin uutta Galaxy Note 10-kännykkää.

 

1. Teen vapaaehtoistyötä Enter ry:ssä kännykkäopastajana. Opastustilanteesta pitää tehdä muistiinpanoja. S Pen -kynällä muistiinpanojen teko onnistuisi kätevästi.

 

2. Harrastan valokuvausta nimen omaan kännykällä. Olisi mielenkiintoista nähdä, millaisia valokuvia Galaxy Note 10-kännykällä saa.

1) Sujauttaisin sen korvan taakse, jotta se on kätevä ottaa tarvittaessa esille ja käyttöön.

 

2) Kauneus - sen kun saa näppeihin... voi pojjaat!!

 

Odotukset: Tämän hetkinen puhelin Samsung s4 mini, joten odotukset ovat todella korkealla puhelimesta. Puhelin tulisi päivittymään kertaheitolla huippuunsa ja eroa tulisi olemaan kuin yöllä ja päivällä.

 

 1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää

Viestit, tekstit, selaaminen ja nopeat musitiinpanot olisi helppo ja nopea tehdä S penin avulla, tottakai sitten tutustua ja katsoa mitä kaikke asillä voisikaan tehdä ja mitä apua siitä saisi

 

    2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

 

Kamerat olisivat tärkeimmät ja tulisivat olemaan kovalla testillä ja käytöllä, esim. tällähetkellä puhelimessani 13 megapikseliä ja 2 mpix kamerat joten kuvissa ja videoissa eron tulisi huomaamaan selvästi.

 

Myöskin näyttö, kuuluvuus, käytettävyys, nopeus, viestit, netti, sovellukset, ja kaikki mitä puhelimessa onkaan, tulisi toimimaan todella paljon paremmin ja käytettävyys helpottuisi. 

Tärkein ominaisuus ja kokonaisuus on kumminkin puhekimen TOIMIVUUS, käteen sopiva, akun kesto, helppo käyttää, puhelimen koko ynm, niistä ehkä myöhemmin.

 

1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?

Käyttäisin sitä ennen kaikkea työasioitten hoitamiseen puhelimella, mutta ehkä siitä voisi olla hyötyä esimerkiksi joissain peleissäkin.

 

2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

Iso näyttö ja hyvät kamerat.

Vastaa