Voita ja testaa uusi Samsung Galaxy Note 10 (23.8. – 8.9.2019)Näytä ensimmäinen kirjoitus

166 kommenttia

1.

Tulisi just oikeaan aikaan. Olis pojalle 14-v upea kokeilla, kun aloittaa piano tunnit niin voisi kynää hyödyntää mm. Nuottien piirtämisessä. Muistiinpanoja tehdä tai koulutehtäviä joihin tarvitsee puhelinta ja nettiä. 

2. Kamera, puhelimen muisti, ja näytön upeat ominaisuudet kiehtovat ja kiinnostavat. Tämä tulis kovaan käyttöön, sarjojen katselua, musiikin kuuntelua ja valtavaa viestien ja sosiaalisen median käyttöä. Plus köyhällä ei ole varaa ostaa nuorelle uutta puhelinta, niin olis enemmäin kuin huippua voittaa. Ja nuori pitää hyvää huolta ja arvostaisi todella saada kokeilla tekniikan kehitystä.  Hällä n. Kolme vuotta vanha Samsung. Niin mukana,  pidetään sormet ja varpaat pystyssä.  

 1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?

Aivan uusi tuttavuus ihmiselle, joka käyttää kirjoittaessaan noin neljää sormea. Näytön tökkiminen sormella varmaan helpottuisi.

 

2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

 

Koiranpennun facebook-sivujen päivittäminen, johon laitan paljon kuvia, ja yllättävän paljon videoita. Eli kamera ja videotallenteet. Töissä tulee otettua paljon kuvia ruuista ja tiloista koristeluineen, joita voi näyttää tarvittaessa asiakkaille. Työpuhelin on erikseen, mutta olisihan Note10 paljon hienompi laite siihenkin työhön. Ja oppisinkohan käyttämään kalenteria sujuvasti?

 

 

1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää? S Pen kynää käyttäisin kareman apuvälineenä ja olisi kätevä kun tekee muistiinpanoja(niitä teen paljon, kun huono muisti ?) 

 

2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

Tuo kamera+ s pen yhdistelmä on aika mielenkiintonen. +hyvä akku ja kaijuttimet. 

Kunniamerkki +3

S Pen-kynää käyttäisin muistiinpanojen tekemiseen sekä kameran ohjaimena.

Kynä vaikuttaa kiinnostavimmalta ominaisuudelta kun itse en olekaan koskaan sellaista käyttänyt puhelimen kanssa. Myös kamera kiinnostaa ja millaisia kuvia sillä saa otettua, onko kuvanlaatu näin hienossa mallissa paljon parempi kuin halvemmissa yms.

Kynää tulisin käyttämään pääasiassa kameran kauko-ohjauksessa sekä muistiinpanojen teossa.

 

Ominaisuuksista mielenkiintoisimpana pidän kameroiden monipuolisia ominaisuuksia sekä valokuvien siirtoa ja muita yhteistyömahdollisuuksia windows pöytäkoneen kanssa. Hyvä näyttö ja äänenlaatu kiinnostaa myös.

Mielenkiiintoinen puhelin, tällä hetkellä Sony xperia XA2. Tykkään android-versiosta. Kynä varmaan helpottaa kirjoittamista yms.

Parhaimmat ominaisuudet

Iso ja tarkka näyttö sekä vähintääki riittävä tallennustila

 

Mihin käyttäisin S-pen kynää?

Muistiinpanojen ja ostolistojen laatimiseen sekä kameran kaukolaukaisimena


S Pen kynä on aina vaikuttanut mielenkiintoiselta, niin muistiinpanojen tekemiseen kuin tarkempaan työskentelyyn puhelimella. Note 10 mallin kynä vaikuttaa vielä paremmalta, sillä sillä pystyy hallitsemaa myöskin kameraa liikeillä. Tätä ominaisuutta olisi mukava päästä testaamaan vielä paremmin käytännössä.

 

 • Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää? Tämä puhelin tulisi koekäyttöön tyttärelleni, joka harrastaa digitaalista piirtämistä ja hyödyntäisi S Pen-kynää tähän harrastukseen ja kynällä saisi tarkempaa jälkeä, kuin pelkillä sormilla.
 • Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta? Kiinnostavin ominaisuus on tyttären näkökulmasta erittäin hyvä kamera ja tallennustila, sillä tytär harrastaa ratsastusta, ja tunneilta otetuista kuvista hän katsoo kehityskohteita omassa ratsastuksessaan. Siksi hyvä kamera olisi myös erittäin tärkeä.

 

Kunniamerkki +3

1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?

Olen jo vanha joten niveliä kolottaa jotenka kynää tulisi käytettyä ihan jokapäiväisessä kännykän käytössä

 

 

2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

Tyylikkyys jos sitä ominaisuudeksi voi sanoa. Sekä kamera.

 

Kunniamerkki +1

Käytän nykyisin tietokoneella kynää mm. esityksiin ja olisi erittäin mielenkiintoista päästä kokeilemaan miten kynän käyttö sujuu myös mobiililaitteella. 

Nykyinen Galaxy S8 on liitetty koneeseen oma puhelin-sovelluksen kautta mutta Dex on vielä toistaiseksi tuntematon ja siihen haluaisin tutustua tarkemmin. 

1. Muistiinpanot

2. Kamera

Kunniamerkki

1.) Muistiinpanoja ja ideoitten sketchaaminen

 

2.) Kynäominaisuus ja Windows insiderina tuo WIndows 10 koneen your phone appsin linkki vaivattomuus 

 1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää? 

Kynää tulisi hyödynnettyä ennen kaikkea muistiinpanojen tekemiseen työssä sekä opinnoissa ja mahdollisesti etäohjaukseen jos laite muuten tarpeisiini kykenee.

 

 1. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

Ominaisuuksista kiinnostaa puhelimen mainostettu suoritusteho yhdessä Dex:in kanssa yhdistettynä tiedonsiirtonopeuteen ja huikeaan näyttöön. Onko vihdoin laite joka jossain määrin voisi vähentää läppärin mukana kuljettamista?

Olisipa mielenkiintoinen uutuus testattavaksi. Kynää ei olekaan tullut aikoihin käytettyä, olisi kiva testata, miten sitä parhaiten pystyisi hyödyntämään omassa käytössä. 

Tottakai toi DeX ominaisuus pitäisi omin silmin kokea. Saattaisi auttaa mm dokumenttien valmistelussa. 

 

Kamera ja akun kesto on tärkeetä, myös käytettävyys ylipäätään. 

 

Mieluusti osallistuisin testiin

 

 

 1. Arkikäyttöön sekä erityisesti talvella haluaisin kokeilla miten onnistuu hanskojen kanssa
 2. monipuoliset kameraominaisuudet

1. Muistiinpanoissa ja somepostauksissa. 

2. Kynä

 1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?
  1.  Muistiinpanot
  2. Isojen sormien sijasta kätevä ei tule ohi näppäilyjä.
  3. Kaukolaukaisin kätevä kuvien ottamisessa.
 2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?
  1. Kamera
  2. Näytön suuruus
  3. Akku
 1. Käytyään oma puhelinta päivittäin ja eri sovelluksia yksi sovellus mitä käytätän kaikistaan eniten on tradingview, meta trader siinä on paljon sormella viivojen vetämistä. Kynään käyttäminen helpottaisi paljon kuvien ottamisesta ja netissä
 2. Ekaksi haluisin testaa kameran ja sen monin ominaisuuksia testaa. Myös haluisin nähdä mihin 8gb ram ja 2,7 GHz:n 8-ydinsuoritin pystyy ?. Teen paljon töitää kännykällä ja puhelimmella sama aikaa ja sitä helpoitais todellan paljon Dex sovelus. Dex helpoitais paljon myös word pdf ja power pointin muokamissessa ja lähetä Olis todella kiinostava nähää kuinka kauaan akku kestää ?.

1) kokeilisin käyttää tuota s-pen omnaisuutta töissä korvaamaan muistivihon

2) kamerasta en osaa sanoa, mutta koko paketti vaikuttaa houkuttavalta. Aina omistanut vain edullisen hintaluokan luureja, joten olisi varmaan aika erilainen kokemus

 1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?
  Erityisesti käyttäisin kynää muistiinpanojen tekemisessä. Toisaalta käyttöä sille voisi olla myös luonnosten ja piirrosten tekemisessä.
 2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?
  Uusi kameraosasto vaikuttaa erittäin pätevältä. Sitä olisi hienoa päästä testaamaan vaikkapa henkilökuvauksessa.

 

1. Ensimmäisenä mieleen tulee kynän käyttö powerpointin ohjaamisessa, ja kameran käytössä. Paksusormiselle kynänkäyttö helpottaa ja nopeuttaa puhelimen käyttöä, kun virheet vähenevät. Nopeiden muistiinpanojen kirjoittaminen ja pitäminen yhdessä paikassa olisi mahtavaa, voisi unohtaa keltaiset muistilaput.  Toivottavasti ohjelmistokehittäjät tekevät lisää kynää hyödyntäviä ohjelmia. 

2. Pakko sanoa että ominaisuuksia on paljon, joita olisi mukava kokeilla. Kynänkäyttö on yksi kiinnostava toiminto yhdistettynä DeX:n kanssa ohjelmien käyttämiseen yhdellä näytöllä. 10:llä voisi korvata tietokoneen/tabletin erilaisissa tilaisuuksissa ja muissakin tekemisissä. Puhelin on vieläpä hyvän näköinenkin.

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +3

1. Piirtelisin ja muokkaisin kuvia

2. Langaton lataus ja kameran ominaisuudet

1.Kynällä muistiinpanoja ja kameran laukaisimena käyttäisin. Kuvia olis kanssa hyvä muokkailla kynällä.

2.Kerrankin vähän pienempää huippupuhelinta pääsis testaamaan. Tämä mahtuu paremmin taskuun kuin nykyiset huippuluurit jotka kasvaa vaan :)

Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?

- työpaikalla muistiinpanojen tekemiseen, kun koskaan ei ole kynää ja paperia saatavilla.

- kotona valokuvien ottamiseen sekä muokkaamiseen

 

Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta

- kamera ja sen käyttöominaisuudet

Vastaa