Voita ja testaa uusi Samsung Galaxy Note 10 (23.8. – 8.9.2019)Näytä ensimmäinen kirjoitus

166 kommenttia

1. S-PEN on hyödyllinen sillä käytän sitä vanhassa noyessani useasti teollisissa projekteissa (asennusvalvonta) on helppo ottaa kuva jostain konkreettisesta kohteesta ja merkata kynällä kuvaan kommentteja tai nuolia ja myöhemmin striimata palaverissa ja keskustella esim muutoksista asennukseen.

2. Juurikin tämä uusi kameratekniikka ja älykynän yhteistyö on todella minun mielestä tämän puhelimen pointti.

Kunniamerkki +3

1.Kynähän ois maanmainio kun meinaa sormi livetä parille kirjaimelle samaan aikaan :)
2. Huippukamera  ja kaikki muut tekniset ominaisuudet,turkasen houkuttelevia verrattuna nykyluuriini.

  1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää? Hyödyntäisin S Pen -kynää opinnoissani (opiskelen liiketaloutta). Opinnoissa tarvitsee tehdä kaikennäköisiä esityksiä ym. joihin Note 10:stä olisi apua muutenkin.
  2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta? Note 10:ssä parhaimmalta tuntuu Aura glow -väri, joka ainakin kuvien perusteella näyttää parhaimmalta väritykseltä, jota puhelimeen voi saada.
Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

Testistä tulisi mielenkiintoinen, en ole Androidin käyttöjärjestelmän kanna ollut tekemisissä. Minulla on ollut puhelumia mm Ericsson ja sittemmin Sony-Ericsson, Nokialaisia, Benefon Esc ja 2013 vuodesta lähtien iPhonet. 

Kiinnostusta herättää kysymys, miten jo olemassa olevat systeemit mm. Kajarit sun muut perittäisi, iisisti vai sähellyksen kautta?! Ja ennenkaikkea saisinko luurin otettua ylipäätään käyttöön ja ennenkaikkea millä sujuvuus asteella!

Ja luonnollisesti pikku pakko tehdä sit se vertailu iPhoneen (X). 

Kunniamerkki +3

Viime tipassa mukaan! Samsung Galaxy Note 10 kiinnostaa ihan mielettömän paljon! Sen verran on tullut testailtua eri Samsungin malleja vuosien varrella, että tätäkin odotan innolla. Hyödyntäisin kynää erilaisten muistiinpanojen tekemisessä ja ihan suunnitelmien piirtämisessä, sillä puhelin on itselle aina myös yhden sortin työväline. Luulen, että Note 10 olisi aika täydellinen sellainen 🙂 Ominaisuuksista kiinnostavinta onkin sitten vaikeampi sanoa, koska ihan rehellisesti sanottuna koko pakettihan tässä tietenkin kiinnostaa. Mutta sanotaan nyt iso näyttö ja kamera, sillä ne ovat itselle niitä super tärkeitä juttuja. Olisi kyllä mahtava päästä testaamaan ja raportoimaan tästä!

1. Testaisin kynää ainakin erilaisissa mobiilipeleissä, joita harrastan silloin tällöin. Kenties hyödyntäisin sitä myös peliarvosteluita tehdessäni, etenkin kuvien siirrossa.

 

2. On vaikea valita vain yhtä ominaisuutta, mutta spekseiltään puhelin on kuin perustasoinen läppäri tai tabletti, joten laite voisi parhaimmillaan korvata tietokoneella hoidettavat pikkuasiat. Jos joitakin pitää mainita, niin hyvänkokoinen kiintolevy ja iso muisti kuulostavat vaikuttavilta.

1. Suunnittelisin tuotteita verkkokauppaani, piirtelisin ihan harrastuksen vuoksi ja käyttäisin lisäksi töissä muistiinpanojen tekemiseen.

 

2. Mielenkiintoisimpia ominaisuuksia ovatkin nimenomaan S Peniin- liittyvät ominaisuudet kuten kameran käyttö sillä.

Kunniamerkki +6
  1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?

    Jo 2000-luvun alussa tuli Palm Pilotilla käytettyä kynää. Palmissa kaikki toimi kynälllä, joten olisi mielenkiintoista nähdä pystyykö kynällä tekemään kaikki. Ja miten tekstin tunnistus toimii.
  2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?
    Ehdottomasti kamera, ja vähintäänkin riittävä muistimäärä. Iso ja tarkka näyttö. Riittävä suorituskyky,

Itse en ole android tuotteita omistanut muutamaan vuoteen, mutta kynä on varmasti kätevä lisä puhelimessa.. Kalenterimerkintöjä, muistiinpanoja ja miksei vaikka kutsu/onnittelukortteja joihin kynää voisi käyttää.. Kuvanmuokkauksessa siitä olisi varmasti myös hyötyä tarkempiin yksityiskohtiin. ?

1.Kynää käyttäisin juurikin sormen sijasta,varmasti paljon kätevämpi.

2.Kynä

1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?

- Hyödyntäisin S Pen -kynää aivan ehdottomasti taikasauvana. Käyttöön siis ehdottomasti Air action -ominaisuus, joka mahdollistaa vaikuttavan eleohjauksen. Note tekee omistajastaan taikurin.

 

2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

- Omaa silmää kiinnostaa huomata Note 10:n ominaisuus USB-latausportin ympärillä. Sieltä löytyy nimittäin suojatiiviste, joka kertoo laitteen veden- ja pölynkestävästä IP68 -luokituksesta. Tätä puhelinta ei syksyn vesisateet haittaa.

 

Samsung DeX:

- DeX lähtisi mukaan tien päälle, sillä se tulisi käyttöön auton keskikonsolissa olevan kannettavan tietokoneen yhteyteen. Ensin siis autolla kuvausreissulle ja sitten parkkipaikalla kuvat DeX:n kautta isommalle näytölle. Sen jälkeen kuvat siirtyy DeX:in tukemaan Adobe Photoshop Express -ohjelmaan ja lopuksi kuville tehdään luovat viimeistelyt S Pen -kynällä.

Kunniamerkki +4

1. Kynää hyödyntäisin ainakin muistiinpanojen teossa sekä kuvan- ja videonkäsittelyssä.

2. Ominaisuuksista mielenkiintoisimmilta näyttää erityisesti kynän hyödyntäminen sekä hyvät kamerat.

Kunniamerkki +2

1. Hyödyntäisin Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää ainakin muistiinpanojen tekemisessä.

2. Note 10:n ominaisuuksista mielenkiintoisin on kamera niin kuvaamiseen kuin videoiden ottamiseen.

 

Olisi kaiken kaikkiaan mielenkiintoista kokeilla, miten laite toimii normaalissa käytössä ja tehostaako S Pen -kynä käyttöä. :smileyhappy:

Kunniamerkki +3

1. Tekisin muistiinpanoja ja muokkaisin puhelimella ottamiani kuvia ja enköhän kaikkea mahdollista keksisi sillä kokeilla :)

2. Kamera ja huikea tallennustila! Tuohon kelpaisi kuvata ihan urakalla. Videoita tällä myös kiinnostaisi testata.

 

 

  1. Kerro miten sinä hyödyntäisit Note10:n mukana tulevaa S Pen -kynää?
  2. Mikä Note 10:n ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

 

1. Minulla on ennenkin ollut Samsungin kännyköitä kynän kanssa ja kynä helpottaa kirjoittamista ja käyttämistä selä nopeuttaa kännykän käyttöä. S-Pen kynä menisi siis ihan arkikäyttöön

2. Näyttö, kamera ja akku. Lisäksi langaton lataus on erittäin hyödyllinen

Skaba on päättynyt ja arvonta on suoritettu. :smileyhappy:


 


Käyttökokemukset pääset jatkossa lukemaan täältä: Käyttökokemukset Samsung Galaxy Note 10 ja 10+

Vastaa