Voita ja testaa Xiaomin robotti-imuri **osallistuminen on päättynyt**

 • 1 September 2022
 • 24 kommenttia
 • 146 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16


 


Muokkaus 16.9. Osallistuminen on nyt päättynyt ja arvonta on myös pidetty. Kiitos kaikille 🙂>


 


---


 On aika käynnistää tämän syksyn skaba, josta voit voittaa itsellesi testiin Xiaomin robotti-imurin! Nämä arjen helpottajat ovat tulleet meille uutena tuotteena myyntiin, ja siksi haluamme etsiä testaajia niille ja sitä kautta kuulla imureista kokemuksia.


Arvonnassa on mukana kolme erilaista mallia: Tarkemman esittelyn imureista löydät Yhteisön artikkelista.Osallistu arvontaan ja voit voittaa testiin Xiaomin robotti-imurin!


 


Olet mukana arvonnassa vastaamalla näihin kysymyksiin tämän ketjun kommenteissa:


  • Mikä malli olisi just sulle paras vaihtoehto ja mikä sen ominaisuuksista tuntuu kiinnostavimmalta?

 • Rakkaalla lapsella on monta nimeä, eli miten nimeäisit tämän uuden "perheenjäsenen"? 🙂>


 


Arvonnassa voittajille valitaan mallit satunnaisesti, emme siis voi taata sinulle jotain tiettyä mallia. 


Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta:


 


Ensinnäkin imurin kovaa käyttöä! 😉> Mitä enemmän käytät, sitä enemmän saat siitä kokemuksia, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi Yhteisöön Käyttökokemuksia Xiaomin robotti-imuri -keskusteluketjuun (ketju linkataan myöhemmin). Kerro ensitunnelmat imurin käyttöönoton jälkeen sekä myös tuotteen arvostelu kolmen viikon käytön jälkeen. Voit kertoa meille esimerkiksi:  • Miltä imuri vaikuttaa ulkonäöllisesti

 • Oliko käyttöönotto helppoa 

 • Millaisia odotuksia sinulla on ja oli imurin suhteen

 • Miltä sitä tuntui käyttää ja soveltuiko se hyvin käyttöösi

 • Mitä erityisen hyvää siinä oli ja mikä voisi mielestäsi olla toisin


Tärkeintä on kertoa imurista omin sanoin, ja asioita jotka koit tärkeiksi ja hyviksi, tai toisinpäin!


 


Skaba pähkinänkuoressa


 


1. Voit osallistua arvontaan 1.-15.9.2022 kello 23:59 asti.
2. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä
3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän ketjun kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa imuria kolmen viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi kuvallista juttua tänne Yhteisöön
4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan imuria sekä kirjoittamaan siitä kaksi tarinaa Yhteisöön: Ensikokemukset viikolla 39 sekä varsinainen arvostelu viikolla 42.
5. Saat pitää imurin itselläsi testin jälkeen maksutta.
6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa Lue lisää.Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin arvontoihin sekä muihin skaboihin myös tulevaisuudessa.


 


Hide content

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa Xiaomin robotti-imuri


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Pasilan asema-aukio 1, 00520 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


 


Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 1.-15.9.2022 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


 


Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä kolme (3) kappaletta Xiaomi robotti-imureita, yksi imuri/voittaja. Palkinnon arvo 249 € - 549 €. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


 


Arvontaan osallistuminen


Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista Telialta. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyyn kahteen kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.


 


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


 


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 16.9.2022 ja voitosta ilmoitetaan sähköpostiosoitteeseen joka on liitetty käyttäjän nimimerkkiin. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset Xiaomi robotti-imurista keskusteluketjuun: • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa robotti-imuerin vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 39

 • Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 42Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä. Testaukseen saa halutessaan liittää kuva-ja videomateriaalia.


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.


 


Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta robotti-imurin hinnan, joka määräytyy laitteen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.


 


Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen taikka arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Arvonnan sääntöjen noudattaminen
Arvonnan säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä sekä mahdollisia arvontaan osallistumisen yhteydessä esitettäviä ohjeita ja muita tarkentavia ehtoja. Mikäli arvontaan osallistunut on menetellyt näiden sääntöjen tai muiden arvontaan liittyvien ohjeiden vastaisesti tai lainvastaisesti, on Telialla oikeus hylätä osallistuminen. Tilanteessa, jossa arvonnan voittaja hylätään, menettää voittaja oikeutensa palkintoon.


Vastuunrajoitus


Telia ei vastaa mistään välittömästä tai välillisestä vahingosta, mukaan lukien viivästys tai käyttämättä jääneen palkinnon käyttömahdollisuudesta aiheutunut vahinko, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Tämä vastuunrajoitus ei kuitenkaan heikennä arvontaan osallistuvalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.


Henkilötietojen käsittely


Henkilötietoja käsitellään Telian tietosuojalausunnon mukaisesti. Tietosuojalausunto on luettavissa osoitteessa telia.fi/tietosuoja.


 


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.Telia Finland Oyj
Helsingissä 1.9.2022


 


 


24 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +2

Mielenkiintoista olisi päästä kunnolla kokeilemaan robotti-imuria, en ole koskaan päässyt livenä sellaista näkemään, tai kokemaan. Laite vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta!

1. Xiaomi Robot  vacuum mop 2 ultra

2. Robomobbi

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

• Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra

- tilava pölysäiliö ja moppaus

• Miro 👾>

 

Kunniamerkki +4

1. Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra

- helppo hallinta 

- voimakas imuteho

2. RoboVac

 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +10

Xiaomi Robot Vacuum-Mob 2 Lite, moppaus samassa kiinnostaa. Jos olisi rahaa tietenkin tuo Ultra siinä tapauksessa.

Robo Jelppari.

Kunniamerkki +3

Itseäni kiinnostaa Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra ja sen moppaustoiminto sekä tehokkuus kissankarvoja varten. Vaikka äänitietoja ei ilmoitettu niin olettaisin sen olevan hiljaisin ja vähiten pelottava Söpö-kissan mielestä joka ei oikein tykkää perinteisestä imurista. Nimekseen imuri saisi Pikku-apuri.

 

Kaapissa on vanha Worwerk Royal imuri matto tamppareineen sekä  jopa "ajovaloineen " , ja ääni sekä koko ovat molemmat enemmän kuin king size . Ja niin oli hintakin aikoinaan ( 1600 e.)  Imutehoa  kyllä riittää  ja ikää .  Mutta kovin on  kömpelö pötkö , painava kuin rekka auto ja todellakin meluisa sekä varmaakin  oikea sähkösyöppö. Joten todellakin : olisihan tuollainen moderni pikku apulainen hienoa päästää remmeltämään vapaasti pölyn kimppuun 😀> . 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

1. Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra meidän talouteen kiinnostavin, mutta miksi ei myös Pro -malli. 

Kiinnostavimpia ominaisuuksia:

- Tehokas imuteho on tarpeen näin kissatalouteen karvoille. Parinsadan euron varsi-imuri kun oli sen suhteen pienoinen pettymys, niin olisi erityisen mielenkiintoista testata näiden eroja.

- Kissan takia aina myös hiljaisuudesta plussaa. 

- Helppokäyttöisyys

- Pääsee myös lähelle seiniä (kulmat ja nurkat) 

- Moppaustoiminto, erityisesti paineistettu.

- Ultrassa mahdollisuus jopa automaattiseen tyhjennykseen 👌>

2. Nimenä voisi tarttua käyttöön:

- RoboClean

- VacuMop

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Olen kiinnostunut Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2 Lite  -mallista, joka tuntuu paremmalta vaihtoehdolta pieneen asuntoon vaikka minulla ei ole aikaisempaa käyttökokemusta robotti-imureista. Lisäksi kaksi kissaamme tuottavat paljon karvoja, joten asunnon ylläpito vaatii jatkuvaa siistinä pitämistä. Jos voittaisin testiin tämän Xiaomi robotti-imurin, niin nimeäisin sen "Ferrariksi", sillä karvakamut taatusti haluavat hypätä sen kyytiin ajon aikana. 😁>

1. Xiaomi Robot  vacuum mop 2 ultra

2. Sussu, moppausominaisuudet

Kunniamerkki +2

1. Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra -robottipölynimuri vaikuttaa toimivalta eläinperheeseen. Tehokas imuteho ja puhelimella ohjaus ovat hyvät ominaisuudet.

 

2. Nimeksi laite saisi Pölyhirmu. 🙂>

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra -robottipölynimuri
-tehokas, helppo käyttää
-säästää aikaa ja heikkoa selkää  (käyn vuorotyössä ja selkä ei kestä imuroida tavallisella imurilla)
-meillä on kissa, joka tiputtelee karvoja joka paikkaan omakotitalossa
 Roope tulisi nimeksi

1.  Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2 Pro musta, Iso talo, paljon pintaa, kissa ja sen karvat

2. Börje 😉>

Olisi mahtava päästä kokeilemaan helpottaisiko tuolainen imuri lapsiperheen arkea. Olen aina ollut tekniikasta todella kiinnostunut, testaaminen ja siitä kertominen on aivan parasta mitä tiedän. Kiitos jo etukäteen.


 


 


 


---


Muokkaus Se_Jesse: poistettu allekirjoitus

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

1. Xiaomi Robot Vacuum-Mop Pro 2 vaikuttaisi sopivalta tänne. Kiinnostavin ominaisuus on moppaustoiminto vesisäiliöllä.

2. Nimeksi tulisi Unski.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Mä myöhästyin 😭> Näin nyt vasta tämän. Rakastuin välittömästi ihan jokaiseen noista kolmesta kotipiiasta. Miksen osunut eilen tälle sivulle 😭>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@Hannele2022  kirjoitti:

Mä myöhästyin 😭> Näin nyt vasta tämän. Rakastuin välittömästi ihan jokaiseen noista kolmesta kotipiiasta. Miksen osunut eilen tälle sivulle 😭>


Älä huoli, jos mun kohdalle sattuu tuuri niin voin luovuttaa sinulle voiton. Jos se on mahdollista 🤔>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

@kiisseli67  kirjoitti:

@Hannele2022  kirjoitti:

Mä myöhästyin 😭> Näin nyt vasta tämän. Rakastuin välittömästi ihan jokaiseen noista kolmesta kotipiiasta. Miksen osunut eilen tälle sivulle 😭>


Älä huoli, jos mun kohdalle sattuu tuuri niin voin luovuttaa sinulle voiton. Jos se on mahdollista 🤔>


❤️>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja samalla testaamisesta kiinnostuneille 🙂> Arvonta on nyt suoritettu ja arpaonni suosi seuraavasti:


 


@kiisseli67 --> Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2 Pro musta


@Yaria --> Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra


@Zipriina --> Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2 Lite


 


Onneksi olkoon 🙂> Harmillisesti kaikki voittajat toivoivat samaa mallia, joten jouduimme myös arpomaan mallit voittajien kesken. Toivottavasti kuitenkin malli kelpaa joka tapauksessa 🙂>


 


Olen nyt seuraavaksi voittajiin yhteydessä sähköpostitse. Siihen sähköpostiin, joka on liitetty Yhteisön profiiliinne.


 


Tuossa oli keskustelua siitä, että voiko voiton lahjoittaa toiselle. Kilpailun järjestäjänä meillä on veto-oikeus mutta voimme tässä tapauksessa suostua siihen, jos haluatte voiton lahjoittaa toiselle kisaajalle 🙂>


 


Jäämme innolla odottamaan testikokemuksia 🙂>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Olen nyt lähettänyt viestit voittajille ja sovimme yhden voittajista eli @kiisseli67 kanssa, että hän lahjoittaa voittonsa jäsenelle nimimerkillä @Hannele2022. Tämä on meille tässä kohtaa ok, sääntöjen puitteissa meillä on mahdollisuus suostua tai kieltäytyä. Onneksi olkoon siis @Hannele2022 🙂>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

@TeroRe  kirjoitti:

Olen nyt lähettänyt viestit voittajille ja sovimme yhden voittajista eli @kiisseli67 kanssa, että hän lahjoittaa voittonsa jäsenelle nimimerkillä @Hannele2022. Tämä on meille tässä kohtaa ok, sääntöjen puitteissa meillä on mahdollisuus suostua tai kieltäytyä. Onneksi olkoon siis @Hannele2022 🙂>


Miljoonat kiitokset Kiisseli67 Sinulle ❤️>❤️>❤️>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

@TeroRe  kirjoitti:

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja samalla testaamisesta kiinnostuneille 🙂> Arvonta on nyt suoritettu ja arpaonni suosi seuraavasti:

 

@kiisseli67 --> Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2 Pro musta

@Yaria --> Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra

@Zipriina --> Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2 Lite

 

Onneksi olkoon 🙂> Harmillisesti kaikki voittajat toivoivat samaa mallia, joten jouduimme myös arpomaan mallit voittajien kesken. Toivottavasti kuitenkin malli kelpaa joka tapauksessa 🙂>

 

Olen nyt seuraavaksi voittajiin yhteydessä sähköpostitse. Siihen sähköpostiin, joka on liitetty Yhteisön profiiliinne.

 

Tuossa oli keskustelua siitä, että voiko voiton lahjoittaa toiselle. Kilpailun järjestäjänä meillä on veto-oikeus mutta voimme tässä tapauksessa suostua siihen, jos haluatte voiton lahjoittaa toiselle kisaajalle 🙂>

 

Jäämme innolla odottamaan testikokemuksia 🙂>


Wau! 😍> Harvemmin on arpaonni suosinut, niin onhan tämä aivan mahtavaa! ?🙏>

 

Tulee myös tarpeeseen. Viimeksi eilen tuskailin onnettoman varsi-imurimme kanssa, kun se tuntuu vain siirtävän pientä pölyä suuremmat muruset tms. paikasta toiseen. Toivottavasti tästä tulee parempia kokemuksia, myös jaettavaksi, ja korvaisi paremmin sen perinteisen imurin. 

 

Kiitos teille skaban järjestämisestä! 👍>🙂>

Olipa kiva yllätys, kiitos paljon 🤗> Innolla odotan imurin, Roopen, saapumista ja pääsen testaamaan ja kirjoittamaan kokemuksista.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Olin niin täpinöissäni yllätyksestä robotti-imurin muodossa, että en hoksannut kirjoittaa, kuinka tärkeä tämä on minulle. Minulla on fibromyalgia ja sen takia siivoaminen ja kumartuminen on minulle vaikeaa. Tämä auttaa minua todella paljon. Tai näin ainakin uskon. Kirjoittaminen kyllä onnistuu eli teen hyvin mielelläni arvostelut kotipiiastani. Heh, toivottavasti opin käyttämään sitä. 😃>

Vastaa