Voita Logitech G502 HERO -pelihiiri - ARVONTA ON PÄÄTTYNYT

  • 23 September 2019
  • 23 kommenttia
  • 5 katselukertaa

Julkaisimme hetki sitten arvostelun Logitech G502 HERO -pelihiirestä ja laitamme myös kyseisen arvostelussa olleen laitteen nyt arvontaan! Pääset mukaan arvontaan vastaamalla näihin kysymyksiin tämän artikkelin kommenttiosiossa: 

Minkä pelin parissa olet viettänyt eniten pelitunteja?
Mikä on sinulle tärkeintä pelihiiressä?

 Odotuksemme sinulle arpaonnen osuessa Jos voitat arvonnassa niin käytä ja testaa pelihiirtä pelatessasi. Näin saat siitä kokemuksia, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kahden viikon käyttämisen jälkeen kokemuksistasi arvostelu vähintään yhden kuvan kera Yhteisön Pelaaminen-alueen Arvostelut-osioon (vähintään 200 sanan mittainen juttu). Voit nostaa kirjoituksessasi esiin esimerkiksi seuraavia näkökulmia: Miltä hiiri tuntuu ja näyttää? Miten se toimii pelatessa? Oliko käyttöönotto helppoa? Soveltuiko se hyvin pelaamillesi peleille ja kävisikö se esimerkiksi myös työkäyttöön? Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties muuttaisit? Tyyli on vapaa! Voit pitää hiiren itselläsi maksutta testien jälkeen.  Skaba pähkinänkuoressa 

  1. Voit osallistua arvontaan 6.10. kello 23:59 asti


  2. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä


  3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän keskusteluketjun kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa pelihiirtä kahden viikon ajan ja tee siitä arvostelu Yhteisön Pelaaminen-alueen Arvostelut -osioon. Käytä arvostelussa vähintään yhtä kuvaa.


  4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan pelihiirtä sekä kirjoittamaan siitä arvostelun Yhteisöön: Varsinainen arvostelu tulee olla kirjoitettuna viikolla 44.


  5. Saat pitää pelihiiren itselläsi testin jälkeen maksutta.


  6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa PALJASTUS-sanaa.
 Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin arvontoihin tulevaisuudessa.
Arvonnan tarkemmat säännöt löydät "Lue lisää"-painikkeen alta. Hide contentArvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita Logitech G502 -pelihiiri - Arvonta käynnissä 23.9. - 6.10.
Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401). Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa. Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 23.9.-6.10.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista. Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä yksi kappale Logitech G502 HERO High Performance - pelihiiriä, yksi pelihiiri/voittaja. Palkinnon arvo 89€/kpl.
Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.  Arvontaan osallistuminenArvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän artikkelin kommenttiosioon tässä artikkelissa esitettyyn kahteen kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö. Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 8.10.2019 ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana artikkelin Telia Yhteisöstä löytyvään Pelaaminen-alueen Arvostelut-osioon.


  • Arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 200 sanan mittainen artikkeli). Arvostelussa tulee olla vähintään yksi kuva arvosteltavasta tuotteesta. Julkaisu viikolla 44.

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien, kuvien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä. Testaukseen saa halutessaan liittää kuva-ja videomateriaalia.Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja YouTube-kanavien nimet. Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta hiiren hinnan, joka määräytyy tuotteen myynninaloituspäivän hinnan mukaan. Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.  Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.
Telia Finland Oyj
Helsingissä 23.9.2019 

 


23 kommenttia

Kärkipaikalla roikkuu ansaitusti CS.

Hiiressä tärkeintä lienee kokonaisuus, hyvän hiiren tunnistaa siitä ettei sitä pelatessa mieti tai noteeraa ollenkaan.

1. World of Warcraft.

2. Riittävästi ohjelmoitavia nappeja järkevässä paikassa. Paras tähän mennessä ollut MX518. 

1. World of tanks, sen pelaamisen lopetin tosin jo 4 vuotta sitten 😞 tunteja vain tuli niin paljon silloin

2. hiiren täytyy sopia käteen, ellei sovi niin ei auta muut ominaisuudet

Eniten pelitunteja on cssässä (3400) ja hiiressä eniten arvostan hyväää muotoa ja laatua kaikin puolin.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +14

1. Eniten olen pelannut Steamissä Dota 2 -peliä. Peliaikaa on kertynyt 1 726 tuntia tähän mennessä.2. Hyvän hiiren tunnistaa parhaiten kun se sopii käteen. Sitten tulevat muut ominaisuudet :)   

Eniten pelatuin peli tällä hetkellä on Overwatch.

 

Tärkeintä hiiressä on se, että se sopii omaan käteen. Muita ominaisuuksia, joita pitää olla omassa hiiressä on mm. ohjelmoitavat napit eikä hiiri saa olla liian painava.

Omistamistani peleistä on eniten tullut pelattua Rainbow Six Siegeä, koska taktiset pelit ovat mieleeni.

 

Tärkeintä pelihiiressä minulle on hyvä istuvuus käteen ja hiirän täytyisi lisäksi olla tarkka. Hiiressä myös tulisi olla useampi painike, jolloin pelatessa osan näppäimistä voisi korvata hiiren painikkeilla.

1.Taitaa olla joku civilizationeista,tällä hetkellä Civ6.

2.Hiiren kestävyyttä(varsinkin mikrokytkimien, >20? hiiri jo menossa).Hiiren pitää tietenkin olla tarkka ja lisänäppäimet/rulla ovat osoittautuneet aika hyödyllisiksi tietyissä peleissä sekä myös normaalissa käytössä(netin selailu yms).

Minkä pelin parissa olet viettänyt eniten pelitunteja?

- Selkeästi eniten on tullut hierottua Battlefield -sarjaa, tällä hetkellä BF5 
Mikä on sinulle tärkeintä pelihiiressä?

- hyvä otepinta, ei saa olla mitään kovamuovista tuntumaa sekä sitten selkeällä vasteella toimivat näppäimet ja rulla

Kunniamerkki +3

Hyvä pelihiiri/hiiri on kanssani samalla aaltopituudella :)

Eniten pelitunteja on tullut overwatchin parissa... Tärkeintä pelihiiressä on luotettavuus hyvä istuvuus ja tarpeeksi näppäimiä!

CS:GO:n parissa helposti eniten

 

Hiiri pitää olla kestävä pitkälle käytölle sekä tuntua sopivalta kämmenelle. Tietenkin myös "bindejä" saisi olla muutama.

Omien pelejen kärkipaikalla on Tälläkin hetkellä CS:GO

 

Arvostan hiiressä sitä että se on sopiva käteen ja suht iso

Eniten tunteja on tullut CS GOhon.

Tärkeintä pelihiiressä on sen istuvuus omaan käteen ja tarkka sensori.

Eniten tunteja on kertynyt Arma sarjassa ja Battlefield 2 Project Reality modissa.

 

Hiiressä tärkeää on muotoilu, jotta käsi ei väsy pitkissä sessioissa ja sensorin ja näppäinten tarkkuus.

Fortnite on pelatuin peli.

 

Hiiren pitää olla sopivan kokoinen ja tuntuinen käteen. Lisänapit hiiressä on plussaa ainakin fortin peluussa :)

Eniten pelitunteja on uponnut CSGO:uhun ja Paladinsiin

 

Pelihiiressä tärkeintä on että hiiri sopii käteen mahdollisimman hyvin

Eniten pelitunteja löytyy Dota 2:ssa, lähemmäksi 200h

 

Pelihiiren tärkeimmät ominaisuudet mulle ovat hyvä tuntuma kädessä pitäessä ja sillä pystyy tekemään nopeita liikkeitä tiukoissakin tilanteissa.

Minkä pelin parissa olet viettänyt eniten pelitunteja?

Ark Survival Evolved on kyllä kärjessä lähes 1000h peliajalla. Mielenkiinnolla odotan seuraavaa Genesis lisäriä. 

 

Mikä on sinulle tärkeintä pelihiiressä?

Helppo käyttää, keveä, mahdollisuus säätää DPI, kevyesti liukuva hiirimatolla ja yksi tärkeä ominaisuus rullan lukitus ja vapautus.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +8

Eniten on tullut vietettyä aikaa Battlefield-pelisarjan parissa, aina 1942:sta Vietnamin kautta BC2:seen, josta 3:seen ja aina vaan 1:seen sekä viimeisimpänä V:seen. Sato, satoja tunteja.

Hiireltä odotan hyvää käteensopivuutta, symmetrisyys toimii usein. Käytän hiirtä myös muutenkin koneen kanssa, joten eteen- ja taaksepäin -napit ovat kovassa käytössä.

Ehkä eniten on tunteja world of warcraftissa. Hyvä hiiri on tarkka, käteensopiva ja erityisesti ongelmaton.

Kiitos kaikille kommenteista ja osallistumisesta!

Arvonta on nyt suoritettu ja voittajalle ilmoitetaan täällä Yhteisössä yksityisviestillä tämän illan aikana :)Kerrotaan voittaja tänne ketjuun myös vielä myöhemmin.

Kommentoidaan tänne vielä voittaja eli onnea vielä jälkikäteen @Pyrkkaaja ! :) Kiitos myös muille osallistuneille!

Vastaa