Esittely

Apple HomePod tarjoaa vaikuttavan äänimaailman

  • 31 January 2023
  • 0 kommenttia
  • 673 katselukertaa
Apple HomePod tarjoaa vaikuttavan äänimaailman
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Esittelimme hetki sitten Apple HomePod mini -kaiuttimen täällä Yhteisössä ja nyt tuo pieni ja tehokas äänentoistaja on saanut kaverin – Apple HomePodin. Se on reilusti kookkaampi ja hieman eri mallinen älykaiutin kuin ”pikkusiskonsa”. Uutuusmallia on kehuttu erityisesti sen mukaansatempaavasta ja vaikuttavasta äänimaailmasta. Se toimii saumattomasti Apple-laitteiden kanssa ja sillä voit hallita myös älykotiasi musiikinkuuntelun lisäksi.

 

Vertaansa vailla oleva äänimaailma

 

Applen suunnittelema ääniteknologia ja ohjelmisto tuottavat täyteläisen basson, sekä selkeän ja yksityiskohtaisen äänen. Akustiikka on luonnollisesti tehokkaampi kuin HomePod mini -versiossa. Korkealuokkaisen äänentoiston takana on neljän tuuman high-excursion-bassokaiuitin sekä viisi suuntaavaa diskanttielementtiä, joissa jokaisessa on oma neodyymimagneetti. Näiden ansiosta basson äänet ovat syviä sekä muhkeita, ja kirkkaat äänet puolestaan teräviä ja selkeitä. Suuntaavat diskanttikaiuttimet ohjaavat suoran äänen, kuten laulun huoneen keskelle ja heijastavat seinien kautta esimerkiksi taustabändin tai muun äänen. Kuuntelukokemuksesta tulee näin ollen mukaansatempaava. Kaiuttimen tekniikassa käytetään Applen omaa sirua, joka valmistajan mukaan mahdollistaa erinomaisen äänenlaadun. HomePod määrittelee sijaintinsa huoneentunnistuksella kuuntelemalla mikrofoneilla äänten heijastuksia. Näin se säätää äänentoiston automaattisesti määritystä vastaavaksi. Kuuntelukokemus on aina paras mahdollinen riippumatta siitä, mihin kaiuttimen sijoitat.

 

Koko kodin äänijärjestelmä

 

Jos haluat panostaa koko kodin äänijärjestelmään, onnistuu se useamman kaiuttimen avulla. Voit yhdistää HomePod- ja HomePod mini -kaiuttimia ja kuunnella samaa musiikkia jokaisessa huoneessa. Vaihtoehtoisesti voit kuunnella omaa lempimusiikkiasi olohuoneessa ja perheen muut jäsenet voivat soittaa omia suosikkejaan omissa huoneissaan. Kaiuttimet on myös mahdollista yhdistää Apple TV 4K:n kanssa, jolloin voit katsoa leffoja ja sarjoja entistä paremmalla äänenlaadulla.

 

HomePodia voit hyödyntää myös älykodin keskittimenä. Automaation avulla hallitset kodin lisälaitteita ja voit asettaa esimerkiksi valot sammumaan aina ilta kymmeneltä. Älykodin hallinta onnistuu myös silloin kun et ole itse kotona. Voit avata oven lukituksen vieraita varten, tai vaihtoehtoisesti tarkistaa huoneen lämpötilan tai ilmankosteuden. HomePod kuuntelee myös palo- ja häkävaroittimien ääntä ja ilmoittaa niistä iPhoneen, iPadiin ja Apple Watchiin.

 

HomePod toimii myös sisäpuhelimena. Jos kotonasi on useampi kaiutin, voit viestiä perheenjäsenten kanssa äänelläsi käyttämällä Intercom-ominaisuutta. Siri lähettää halutessasi viestisi jokaiseen kodin kaiuttimeen tai yksittäisiin huoneisiin, ja kaikki voivat myös vastata niihin. Saumaton käyttö muiden Apple-laitteiden kanssa tekee kaiuttimen hallinnasta ja hyödyntämisestä helppoa.

 

Apple HomePodin verkkokankaan valmistamisessa on käytetty kierrätysmuovia.

 

HomePod on tilattavissa verkkokaupastamme valkoisen ja keskiyön väreissä. Myyntipakkaus sisältää kaiuttimen lisäksi virtajohdon ja dokumentaation. Tarkemmat tekniset tiedot löydät Applen sivuilta.

 

 

Lue myös

 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa