Esittely

Esittelyssä JBL:n langattomat mikrofonit

  • 30 August 2023
  • 0 kommenttia
  • 467 katselukertaa
Esittelyssä JBL:n langattomat mikrofonit
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +10

On tullut sinun aikasi nousta lavalle ja valloittaa yleisö. JBL langattomat mikrofonit tarjoavat sinulle mahdollisuuden loistaa musiikillisella polullasi. Näiden mikrofonien avulla voit nauttia JBL Pro -äänentoistosta, joka takaa kristallinkirkkaan äänen ja tarkan yksityiskohtaisuuden. Olipa kyseessä vokaalien voimakas esittäminen tai herkkä nuotti, nämä mikrofonit saavat äänesi kuulostamaan paremmalta kuin koskaan ennen, ilman säröä tai viivettä.

JBL on panostanut siihen, että äänesi välittyy kuulijoille. Kun on aika tehdä duetto, voit kuulla sekä oman äänesi että kumppanisi äänen kaiuttimestasi. Tämä tekee yhteistyöstä saumatonta ja musiikista entistäkin nautinnollisempaa. 

 

Helppo ottaa käyttöön

 

Näiden langattomien mikrofonien käyttöönotto on helppoa ja vaivatonta. Riittää, kun liität langattoman kaksikanavaisen vastaanottimen kaiuttimeen ja otat mikrofonit käyttöön. Voit unohtaa monimutkaiset asennukset ja tekniset säädöt.

Mikrofoneissa on käytetty vaihdettavia AA-paristoja, jotka tekevät niiden ylläpidosta yksinkertaista. Voit vaihtaa paristot helposti ja jatkaa laulamista vaikka aamunkoittoon saakka. Tämä tarkoittaa, että voit keskittyä luovaan prosessiin ilman huolta siitä, että mikrofonit pettävät kesken esityksen.

Myyntipakkauksen sisältöön kuuluu: Vahvistin, 2 langatonta mikrofonia, 1 x JBL Go 3, 1 x C-tyypin kaapeli, 1 x pikaopas, 1 x takuukortti, 1 x turvallisuustiedote.

 

JBL PartyBox 710 -bluetooth-kaiutin

 

Vaikka JBL:n langattomat mikrofonit ovat yhteensopivia minkä tahansa mikrofoniliitännällä varustetun kaiuttimen kanssa, parhaan kokemuksen saat yhdistämällä ne JBL PartyBox -kaiuttimen kanssa. Tämän yhdistelmän avulla luot tunnelman niin pieniin tilaisuuksiin kuin suuriin tapahtumiin. Täältä löydät tarkemman esittelyn JBL PartyBox 710 -bluetooth-kaiuttimesta!

 

Tekniset tiedot:

 

Mikrofonin mitat

50 x 50 x 233 mm

Mikrofonin paino

235 g

Vastaanottimen latausaika

2 tuntia (5 V / 1 A)

Vastaanotimen toistoaika akulla

jopa 6 tuntia

Väri

Musta

Liitintyyppi

Audiotulo (puhelin 6,35 mm)

 

Kurkataan vielä lopuksi esittelyvideo! 😊

 

 

Alkoiko jo tehdä mieli järjestää laulukilpailut, tai omistatko kenties jonkin vastaavan äänijärjestelmän? Kerro kommenteissa!

 

--

Lue myös:

 


Aihe on suljettu kommenteilta.