Esittely

Esittelyssä OnePlus Watch 2 -älykello

 • 21 March 2024
 • 0 kommenttia
 • 242 katselukertaa
Esittelyssä OnePlus Watch 2 -älykello
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

OnePlus on julkaissut tänä vuonna jo uutuuspuhelimensa Oneplus 12 ja OnePlus 12R. Myös jo markkinoille julkaistu OnePlus Watch 2 -älykello jatkaa laitevalmistajan menestystarinaa, ja on ensimmäinen OnePlussan lippulaivatason älykello. Mielenkiintoinen uutuus siis kyseessä! Tutustutaan tässä artikkelissa tarkemmin uuden älykellon ominaisuuksiin. Olisiko tästä sinulle seuraava oman hyvinvointisi tarkkailija?

 

OnePlus Watch 2 -älykello kestää materiaaliensa ansiosta äärimmäisiäkin olosuhteita

 

OnePlus Watch 2 -älykello löytyy verkkokaupastamme kahdella eri värivaihtoehdolla: tumma hopea, sekä kirkas hopea. Valitsetpa kumman värin tahansa, se kestää laitevalmistajan mukaan äärimmäisetkin olosuhteet. OnePlus Watch 2:ssa on safiirikristallipinta, joka mineraalien kovuutta mittaavalla Mohsin asteikolla yltää yli kahdeksaan (asteikko 1-10), ja jää siten toiseksi vain timantille. Näin ollen, oli kello sinulla käytössäsi missä tilanteissa tahansa, sinun ei tarvitse olla huolissasi sen naarmuuntumisesta. Lisäksi kellon runko on valmistettu ruosteen- ja korroosionkestävästä ruostumattomasta teräksestä.

OnePlus Watch 2 on määritelty myös muiden erilaisten kestävyyttä mittaavien luokituksien mukaisesti. IP68-standardin mukaisesti kello kestää täydellisesti pölyä, sekä veteen upotuksen. Lisäksi luokitus 5ATM kertoo sen kestävyydestä paineessa. Numero 5 luokituksen edessä määrittelee sen, että OnePlus Watch 2 kestää painetta 50 metrin syvyyteen saakka. Näin ollen kellon kanssa on mahdollista myös sukeltaa. Laitevalmistaja myös kertoo, että OnePlus Watch 2 on rakennettu Yhdysvaltain armeijan MIL-STD-810H-standardin mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että kello kestää kovempiakin olosuhteita ja ympäristön rasituksia koko käyttöikänsä ajan. Läheskään kaikki älykellot eivät sovellu esimerkiksi extreme-urheiluun tai äärimmäisiin olosuhteisiin, OnePlus Watch 2 -älykello on hyvä vaihtoehto tällaisiinkin tilanteisiin.

 

Kaksoistaajuus-GPS ja laaja sensorisarja mahdollistavat tarkan hyvinvoinnin seurannan

 

OnePlus Watch 2 -älykellossa on hyvän kestävyytensä lisäksi myös monipuoliset hyvinvointia, liikkumista ja terveyttä mittaavat ominaisuudet. Kello kerää, analysoi ja tallentaa tietonsa Google Play -kaupasta asennettavissa olevaan OHealth-mobiilisovellukseen. Sovelluksen avulla voit saada syvempää tietoa fyysisestä kunnostasi sovellukseen kerääntyvien pitkän aikavälin raporttien kautta. Voit myös räätälöidä harjoituksiasi tehokkaammin yli 100 urheiluseurantatilan avulla. Urheiluseurantatiloja on saatavilla laidasta laitaan, kuten juoksu, kävely, pyöräily, uinti sekä soutu.

OnePlus Watch 2 –älykellossa erikoisuutena on kaksoistaajuus-GPS, sekä laaja sensorisarja. Nämä ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen urheilusuoritusten seuraamisessa useissa eri urheilulajeissa. Kaksoistaajuus-GPS tarkoittaa, että kello sisältää sekä L5- että L1-GPS-taajuudet. Kahdella erillisellä antennilla kello pystyy vastaanottamaan GPS-signaaleja L5- L1-lähteistä täysin itsenäisesti. Tämän yhdistelmän ansiosta OnePlus Watch 2:n sijaintiin perustuvat toiminnot pysyvät tarkkoina ja johdonmukaisina. Lisäksi kaksoistaajuuden ansiosta ne ovat vähemmän alttiina virheille, sekä signaalin katoamiselle. Kaksitaajuuksinen rakenne mahdollistaa myös nopeamman GPS-signaalin ja reaaliaikaisen seurannan. Kellon avulla voit siis seurata tarkkaan reittejäsi, ja se on oiva kumppani myös esimerkiksi vaeltamiseen tiheämmässäkin metsässä.

Monien muidenkin älykellojen tapaan, OnePlus Watch 2 seuraa untasi, sekä stressitasoasi. Unenseuranta seuraa unen eri tasoja, kuten syvä uni, kevyt uni, REM-uni ja hereilläoloaika. Kello lisäksi pisteyttää unesi laadun ja seuraa hengitystiheyttäsi, arvioi kuorsaustasi sekä kuorsausriskiäsi, ja mittaa happisaturaatiotasoasi. Kellossa on myös edistynyt stressimittari, joka auttaa sinua seuraamaan stressitasoasi ja visualisoi sen tietyn ajanjakson aikana.

 

Kaksoissuoritin mahdollistaa tavallista pidemmän akun keston

 

OnePlus Watch 2 -älykellossa on laitevalmistajan mukaan poikkeuksellinen akun kesto. Tämän mahdollistaa suuri 500 mAh akku, sekä uniikki kaksoissuoritinarkkitehtuuri. Tämä tarkoittaa sitä, että kello voi hallita kahta piirisarjaa toimimaan yhdessä, sekä vaihtamaan kahden käyttöjärjestelmän välillä vaivattomasti. Erittäin intensiivisessä käytössä kellon akku kestää laitevalmistajan mukaan 48 tuntia, mutta täysilläkin toiminnallisuuksilla kellon Älykäs-tilassa akku kestää jopa 100 tuntia. Virransäästötilassa akun kestoksi on ilmoitettu 12 päivää. Ja vaikka käyttäisitkin kelloa virransäästötilassa, siinä on silti lähes kaikki älykellon keskeiset toiminnot käytössäsi, kuten unen ja sykkeen seuranta, eri urheilulajien seurantatilat sekä puheluiden soittaminen ja niiden vastaanottaminen suoraan kellosta. Jos kuitenkin eteen tulee tilanne, että kellon akku on vähissä, saat sen ladattua OnePlussan VOOC-pikalatausteknologian ansiosta täyteen 60 minuutissa. Kymmenessä minuutissa saat ladattua virtaa loppupäivän tarpeisiisi.

OnePlus Watch 2 -älykellon käyttöjärjestelmä on monista muistakin älykelloista jo entuudestaan tutuksi tullut Wear OS by Google. Tämä mahdollistaa suosittujen Google-sovellusten ja -palveluiden saamisen myös kelloosi. Lisäksi kello yhdistyy vaivattomasti Android-älypuhelimien kanssa, ja synkronoi tiedot ja laitteiden sisällön nopeasti keskenään. OnePlus Watch 2 -kellossa on Googlen uusin Wear OS 4 -versio, ja esiladattuina löydät jo sovellukset kuten Google Maps, Google Assistant, Google Wallet ja Google Calendar. Sovelluksia on ladattavissa lisää Google Play -sovelluskaupasta.

Yhteisömme jäsen @kiisseli67 on päässyt kokeilemaan OnePlus Watch 2 -älykelloa. Lue myös hänen kirjoittamansa arvostelu OnePlus Watch 2 -kellosta!

 

Tekniset tiedot

 • Näyttö: Amoled-värinäyttö, kosketusnäyttö
 • Näytön koko: 1,43”
 • Näytön tarkkuus: 466 x 466 pikseliä
 • Tuettu isäntälaite: Android 8.0 tai uudempi
 • Seurantasovellus isäntälaitteella: OHealth (ladattavissa Android-laitteille Google Play-kaupasta)
 • Kokonaispaino: 80 g
 • Navigointi: GPS (Kaksoistaajuus-GPS L1+L5)/GLONASS/Galileo/BeiDou/QZSS
 • Seurantatiedot: Etäisyys, aika, poltetut kalorit, lepotoiminta, syke, otetut askeleet, veren happisaturaatio, stressitaso
 • Sensorit: Kiihtyvyyssensori, gyroskooppi, optinen sykesensori, optinen pulssioksimetri-anturi, geomagneettinen sensori, valosensori, barometri
 • Tallennustila: 32 Gt
 • Liitäntä: Bluetooth 5.0
 • Akun kapasiteetti: 500 mAh
 • Akun käyttöaika: Älykäs-tilassa - jopa 100 tuntia / Aktiivinen käyttö - jopa 48 tuntia / Virransäästösilassa - jopa 12 päivää
 • Ranneke: Materiaali fluoroelastomeeri, leveys 22 mm
 • IP-luokitus: IP68
 • Takuu: 24kk
 • Myyntipakkauksen sisältö: OnePlus Watch 2 -kello ja ranneke, laturi, USB-C to USB-A kaapeli, Pikaopas, turvallisuusohje

 

Lue lisää:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa