laitevinkit

Mitä lahjaksi ylioppilaalle tai ammattiin valmistuvalle? Listasimme vuoden parhaat lahjavinkit!

  • 10 May 2024
  • 0 kommenttia
  • 52 katselukertaa
Mitä lahjaksi ylioppilaalle tai ammattiin valmistuvalle? Listasimme vuoden parhaat lahjavinkit!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Kevät on täynnä iloisia valmistujaisia, kun ylioppilaat ja tutkintonsa suorittaneet juhlivat saavutuksiaan kesäkuun alussa. Saitko sinäkin kutsun keväisiin juhliin, mutta sopivan lahjan hankkiminen tuntuu hirmuisen haastavalta? Ei hätää! Koostimme nimittäin tähän artikkeliin valikoiman hyödyllisiä ja laadukkaita lahjavinkkejä, jotka taatusti otetaan ilolla vastaan! 

 

Tiesitkö, että liittymäasiakkaanamme saat kolmen vuoden takuun ostamillesi matkapuhelimille, tableteille, 4G-älykelloille ja 4G/5G-tietokoneille? Lue lisää!

 

Kannettava tietokone - vastavalmistuneen toivelahja

 

4G- tai 5G-yhteydellä varustettu läppäri ilahduttaa etenkin jatko-opintoihin suuntaavaa. Se on kätevä ja ennen kaikkea tarpeellinen väline kaikkeen opiskeluun, työhön ja luovuuden ilmaisuun. 

Samsung Galaxy Book2 Go 14” 5G on virtaviivaisesti muotoiltu kannettava Full HD -näytöllä ja pitkällä akunkestolla. Hinnaltaan se sijoittuu kannettavien tietokoneiden välimaastoon. Katso lisää läppärivaihtoehtoja täällä.

Galaxy Book2 Go 14" 5G on 1,44 kg painoinen kannettava Full HD-näytöllä.

Läppäri, näppäimistö ja muut tietokonetarvikkeet kulkevat turvallisesti mukana laadukkaassa ja sopivan kokoisessa tietokonelaukussa tai -repussa. Ergonomisesti muotoiltua laukkua on mukava kantaa pidemmilläkin reissuilla, ja laukku tarjoaa suojaa muillekin arvokkaille laitteillesi. Valikoimassamme on paljon vaihtoehtoja moniin eri tyyleihin.

Miellyttäisikö lahjan saajaa ennemmin kankainen vai nahkainen tietokonelaukku?

 

Vastamelukuulokkeet musiikin kuunteluun

 

Langattomat vastamelukuulokkeet ovat käytännöllinen ja mieluisa lahja valmistuvalle. Niiden avulla voidaan nauttia musiikista häiriöttömästi, ja lisäksi ne blokkaavat melua auttaen keskittymään opintoihin tai rentoutumaan hälyisässäkin ympäristössä. 

Esimerkiksi Samsungin tyylikkäät Galaxy Buds2 Pro -vastamelukuulokkeet ilahduttavat varmasti vastavalmistunutta. Yhteisössäkin esittelemäämme malliin on saatavilla lisäksi Samsung x Marimekko -malliston Unikko-kuosinen Galaxy Buds2 Pro Marimekko -suojakotelo. Kotelon värivaihtoehdot ovat musta, beige ja hempeän vaaleanpunainen.

 

Samsung Galaxy Buds2 Pro -vastamelukuulokkeet tarjoavat optimaalista äänenlaatua.

 

Sporttinen älykello aktiivisempaan elämäntyyliin

 

Voisiko älykello olla sopiva lahja valmistuneelle? Miksipä ei - älykello toimii muistutuksena tulevista tehtävistä ja tärkeistä tapahtumista, joka on varmasti tarpeen kiireisessä elämänvaiheessa. Lisäksi se tarjoaa monipuolisia hyvinvointiominaisuuksia, kuten aktiivisuuden ja unen seurantaa, joka tietenkin edesauttaa vastavalmistunutta ylläpitämään terveellisiä elämäntapoja uusien haasteiden keskellä.

Garminin huokeahintainen Venu SQ 2 on kätevä valinta hyvinvoinnistaan kiinnostuneelle, sillä sen tärkein ominaisuus on kokonaisvaltaisen terveydentilan mittaus. Valmistaja lupaa akun kestolle jopa 11 päivää, joten sitä ei tarvitse olla lataamassa vähän väliä. Venu SQ 2 on saatavilla verkkokaupastamme harmaana, valkoisena ja mintunvihreänä. Lue tarkempi laite-esittely täällä.

 

Garminin Venu Sq 2 on tilattavissa kolmessa eri sävyssä.

 

Sähköpotkulauta ulkoilun ystävälle

 

Sähköpotkulauta on erinomainen lahjavalinta kiireiselle nuorelle: se on ketterä, huokea ja ympäristöystävällinen tapa liikkua paikasta toiseen. Valikoimastamme löytyy eri hintaisia malleja erilaisiin tarpeisiin.

Onko E-Wayn E5045FS sinulle tuttu malli? Tälle taitettavamalliselle kulkupelille luvataan jopa 45 kilometriä ajoa täydellä akulla. Tutustu E5045FS:n teknisiin ominaisuuksiin täällä.

 

E-Way E5045FS on ketterä kulkupeli, joka painaa vain reilu 15 kilogrammaa.

 

Kestävästi uusi Telia Recycled -puhelin

 

Käytetty ja kunnostettu Telia Recycled -puhelin on ekologinen lahja nuorelle, joka on kiinnostunut ympäristötietoisuudesta ja kestävistä elämäntavoista. Kunnostettu kierrätyspuhelin edistää kestävää kulutusta ja vähentää elektronisen jätteen määrää. 

Recycled-laitteet ovat aina huolellisesti tarkastettuja, kunnostettuja ja puhdistettuja ennen myyntiin laittamista. Esimerkiksi puhelimen akun kunto ja toiminnot testataan ammattilaisen toimesta ennen laitteen päätymistä myyntipakkaukseen. Tutustu täällä tarkemmin kierrätettyihin laitteisiimme. Tällä hetkellä tarjoomastamme löytyy puhelimien lisäksi mm. läppäreitä ja älykelloja, ja valikoima päivittyy jatkuvasti.

 

Telia Recycled -kierrätyspuhelimet tarkistetaan aina huolellisesti ennen myyntiin laittamista.

 

Psst! Jos tästä ei löytynyt vielä aivan sopivaa lahjaa, niin täältä löydät lisää lahjavinkkejä😊

 

Lue myös:

 

 

 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa