Esittely

Samsung julkaisi Galaxy S23 -sarjan älypuhelimet

  • 1 February 2023
  • 0 kommenttia
  • 1973 katselukertaa
Samsung julkaisi Galaxy S23 -sarjan älypuhelimet
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Samsung julkaisi 1.2.2023 kolme uutta 5G-verkkoa tukevaa älypyhelin-lippulaivaansa, jotka kantavat nimiä Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+ ja Samsung Galaxy S23 UltraSamsung Galaxy S23 -puhelimet toivat mukanaan ulkoasuun pieniä uudistuksia, suurimmat muutokset nähdäänkin muun muassa kameroissa. 


Katsotaanpa sitten tarkemmin millaisia nämä uutukaiset ovat! 

 

Muotoilussa muutosta edeltäjiin

 

Suurin muutos on Galaxy S23:n ja S23+:n takakameroissa, joiden ympärillä ei ole enää aiempiin malleihin verrattuna laajempaa kohoumaa. Huippumalli Galaxy S23 Ultran osalta muotoilulliset muutokset edeltäjästä ovat minimaalisia, mutta mainitsemisen arvoista valmistajan mukaan tässä mallissa on erityisen kirkas näyttö. Ultraääniteknologiaa hyödyntävä sormenjälkilukija on sijoitettu näytön alle.

 

Uusi värivaihtoehto - beige

 

Samsung Galaxy S23 -puhelimia on verkkokaupastamme saatavilla neljässä eri perusvärivaihtoehdoissa; musta Phantom Black, uutuutena beige Cotton Flower, vihreä Botanic Green sekä pinkin ja violetin yhdistelmä Misty Lilac


Ominaisuudet ja kamera

 

Ominaisuuksien osalta Galaxy S23 -puhelimet sisältävät uuden Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirin myötä edeltäjiään paremman suorituskyvyn. Galaxy S23:ssa ja S23+:ssa myös akkujen kapasiteetit ovat kasvaneet edeltäjistään 200 milliampeeritunnilla 3 900 ja 4 700 milliampeerituntiin. Kestävyyttä parantaa uusi Corningin Gorilla Glass Victus 2 -näyttölasi. Fyysistä suojaa antaa myös IP68-luokitellusti pöly- ja vesitiivis rakenne. Käyttöjärjestelmänä on Android 13 -käyttöjärjestelmäversio osana Samsung One UI 5.1 -ohjelmistoa. Yleensä Samsung tarjoaa lippulaivapuhelimilleen 4 vuotta Android-versiopäivityksiä sekä 5 vuotta tietoturvapäivityksiä.

 

Merkittävä uudistus ominaisuuksissa on Galaxy S23 Ultran uusi 200 megapikselin pääkamera. Kaikissa malleissa on 12 megapikselin etukamera 25 mm -polttovälillä, 80 asteen kuvakulmalla ja f/2,2-aukolla. Äänentoistosta vastaa stereokaiuttimet ja Dolby Atmos -tilaäänituki, joka luo kolmiulotteisen äänikentän ja pääset esim. elokuvia tai videoita katsellessa aiempaa vakuuttavammin osaksi valkokankaan tapahtumia.

 

Samsung Galaxy S23 -älypuhelimissa on kaksi nano-SIM-korttipaikkaa ja eSIM. Myyntipakkauksessa ei nykyiseen tapaan toimiteta laturia, joten se on erikseen hankittava varuste. 

 

Muutama tekninen ominaisuus, jotka vaihtelevat mallista riippuen:

Samsung Galaxy S23 / Samsung Galaxy S23+ / Samsung Galaxy S23 Ultra. 
 

 

Mikä ominaisuus on mielestäsi mielenkiintoisin näissä uutuuksissa?

Lue myös

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa