Esittely

Suunto Ocean – aktiiviseen elämäntyyliin

 • 24 June 2024
 • 0 kommenttia
 • 34 katselukertaa
Suunto Ocean – aktiiviseen elämäntyyliin
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +9

100-prosenttisesti uusiutuvalla energialla tuotettu Suunto Ocean -urheilukello on tarkoitettu seikkailuihin niin pinnan alla kuin kuivalla maallakin. Suomessa valmistettu huippuluokan kello on suunniteltu erityisesti sukellukseen: voit tallentaa sukeltamasi reitin, sukeltaa jopa 100 metrin syvyyteen, sekä yhdistää kellon Suunto Tank PODiin ja tarkistaa siten säiliön paineen. Sukelletaanpa nyt paremmin tämän uutuuden ominaisuuksiin!

 

Monipuoliset terveys- ja aktiivisuustoiminnot

 

Yli 95 urheilutoimintoa pitävät huolta, että löydät itsellesi mieluisimman tavan liikkua. Suunto Ocean ehdottaa tekoälyavusteisesti sinulle personoituja kehitysehdotuksia suoritustesi perusteella. Hallinnointi tapahtuu Suunto-sovelluksen kautta, josta näet kaiken kellon keräämän datan suorituksistasi. Kello synkronoi sovellukseen askeleet, kalorit, sydämensykkeen, sekä unisyklit. Voit seurata myös palautumistasi sykevälivaihteluun pohjautuvan datan avulla. Sovelluksen kautta asetat omat tavoitteesi kalenteriin, sekä saat vinkkejä niihin pääsemiseksi aikataulun puitteissa.

Suunto Oceanin ulkoilutoiminnot ovat huippuluokkaa. Voit ladata offline-karttoja ilmaiseksi ja suunnistaa tarkan Dual-band GPS/GNSS -paikannuksen avulla haastavassakin maastossa. Lajikohtaiset lämpökartat mahdollistavat reittien suunnittelun esimerkiksi tienpinnasta tai lumivyörystä varoittavien tietojen perusteella. Sääennusteet kertovat lämpötila-, ilmankosteus- ja myrskyennusteet, jotta pystyt varautumaan etukäteen vaihteleviin sääolosuhteisiin.

 

Suunniteltu erityisesti sukeltajalle

 

Suunto Ocean on räätälöity etenkin sukeltajan tarpeita ajatellen. Sukellustiloja löytyy laitesukelluksesta snorklaukseen, jotta saat kattavimmat tiedot harjoituksestasi. Urheilukello hälyttää syvyydestä, sukellusajasta sekä nousu- ja laskeutumisnopeudesta. Voit mukauttaa ääni- ja värinähälytyksiä omaan käyttöön sopivaksi, sillä ne parantavat turvallisuuttasi pinnan alla. 

Suunto on lanseerannut markkinoiden ensimmäisen toiminnon, joka visualisoi koko sukellusreitin. Voit asettaa kellon tallentamaan sukeltamasi matkan sekä sisään- ja uloskäynnit. Tallennukset näkyvät Suunto-sovelluksessa, josta näet kattavasti koko sukellushistoriasi. 

 

Kestävä rakenne ja suuri AMOLED-näyttö

 

Suunto Ocean on saatavilla väreissä Teräs/Musta, Hiekka ja Musta.

1,43 tuuman pyöreältä AMOLED-näytöltä näet selkeästi kartan ja urheilusuorituksesi. Näkymä on yksinkertainen, jotta kosketusnäytön käyttö olisi mahdollisimman sujuvaa. Kolme sivupainiketta helpottavat käyttöä myös tilanteessa, kun et voi koskettaa näyttöä. 

Valmistajan mukaan urheilukellon akku kestää jopa 26 päivää aikatilassa tai 12 päivää 24/7 seurannalla ja mobiili-ilmoituksilla. Suunto Ocean on varusteltu myös premium-älykellon ominaisuuksilla, joten voit seurata älylaitteesi ilmoituksia suoraan kellosta. Älykkäät ilmoitukset muistuttavat päivittäisen aktiivisuuden seurannasta ja omiin tavoitteisiin pääsemisestä.

 

Tämä pitkään odotettu uutuus tuo yhteen kaiken sen mitä olemme Suunnolla viimeisen 90 vuoden aikana oppineet. Ocean on huippuunsa hiottu kokonaisuus, joka heijastelee Suunnon perinteitä ja tietotaitoa kompasseista, sukellustietokoneista ja maastokäyttöön suunnatuista kelloista. Kuten kaikki muutkin Suunnon tuotteet, myös Ocean on sukelluksen ja urheilun ammattilaisten testaama ja hyväksymä.
-Suunnon tuotepäällikkö Petri Lehtovirta. 

 

Tekniset tiedot

 

 • Näyttö: 1,43” AMOLED-kosketusnäyttö, safiirilasi
 • Rungon materiaali: lasikuituvahvisteinen polyamidi, kehä ruostumatonta terästä
 • Rungon mitat: 49,9 x 49,9 x 13,2 mm
 • Rannekkeen materiaali: silikoni
 • Rannekkeen mitat: 130-215 mm x 22 mm
 • Vedenkestävyyden maksimisyvyys: 100 m 
 • Käyttölämpötila: -20 – 55 °C
 • Yhteensopivuus: iOS, Android
 • Paino: 99 g
 • Myyntipakkaus: Suunto Ocean -urheilukello, USB-latauskaapeli ja painettu käyttäjädokumentaatio.

 

Tutustu Suunto Ocean -kelloon vielä paremmin videolta! ⌚

 

 

Onko sinulla kokemuksia Suunto-urheilukelloista? Mitä pidät tästä uutuudesta? 😊

 

--

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa