Esittely

Wilfan Innobot robottipölynimurit esittelyssä!

  • 6 December 2023
  • 0 kommenttia
  • 177 katselukertaa
Wilfan Innobot robottipölynimurit esittelyssä!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Wilfan uutuus robottipölynimurit ovat nyt saatavilla Telian verkkokaupasta! Robotti-imurit tarjoavat monia ominaisuuksia, kuten tyhjennysaseman, 360⁰ laserin, tarkkuusantureita sekä tarkan laajakulmasensorin, jonka avulla Wilfa Innobot voi luoda kartan kodistasi sekä tunnistaa reaaliaikaisesti esineet ja esteet.

Kaikki tässä artikkelissa esiteltävät robottipölynimurit löydät Telian verkkokaupasta! 

 

Wilfa Innobot RVC-D4000SL + tyhjennysasema

 

Wilfa Innobot RVC-D4000SL+ -robotti-imuri on älykäs ja tehokas kotisiivooja, joka tekee siivouksesta helppoa ja vaivatonta. Tämä robotti-imuri on suunniteltu erityisesti tarjoamaan perusteellista ja älykästä puhdistusta kotisi eri pinnoille.

Yksi RVC-D4000SL:n huomattavista ominaisuuksista on sen kyky tunnistaa ja puhdistaa matot tehokkaasti. Se hyödyntää kelluvamekanismista harjaa ja Auto Boost -toimintoa, mikä mahdollistaa syvemmän ja tehokkaamman puhdistuksen mattojen kuiduille. Lisäksi imurilla on vaikuttava 4000 Pa:n imuteho, joka varmistaa, että se poistaa lian, pölyn ja karvat niin nurkista kuin seinien vierustalta.

RVC-D4000SL -robotti-imurilla on vaikuttava akku, joka mahdollistaa jopa 220 m² alueen puhdistamisen yhdellä latauksella. Jos akku ei riitä koko alueen siivoamiseen, robotti palaa automaattisesti latausasemalleen ja latautuu nopeasti 60 %:iin ennen kuin jatkaa puhdistusta siitä, mihin se jäi. Sen matala 9,7 cm korkeus mahdollistaa sen liikkumisen helposti sohvien ja sänkyjen alle.

Robotti-imuri on saatavilla tyhjennysaseman kanssa tai erikseen. SL+ -malli sisältää kätevän tyhjennysaseman, joka hoitaa robotti-imurin pölysäiliön tyhjennyksen automaattisesti siivouksen jälkeen. Lisäksi tyhjennysasema puhdistaa filtterin, mikä tekee robotti-imurin ylläpidosta vaivatonta.

Molemmista malleista löytyy edistyksellinen LDS + Structure Line -navigaatiojärjestelmä, joka käyttää 360⁰ korkean tarkkuuden lasersensoreita samanaikaiseen paikannukseen ja kartoitukseen. Tarkka etukamera tunnistaa pienet esineet lattialla ja varmistaa tehokkaan siivouksen. Robotti luo tarkan kartan kodistasi ja tunnistaa reaaliaikaisesti esteet, kuten lelut tai muut lattialle jääneet tavarat. Tämä teknologia mahdollistaa sen, että robotti liikkuu sulavasti kodissasi välttäen törmäyksiä. Imureilla on myös märkämoppausominaisuus, joka mahdollistaa perusteellisen lattioiden pesun. Voit valita joko tärinämopauksen tai Y-moppauksen, riippuen siitä, kuinka perusteellisen puhdistuksen haluat. Pesutilat eroavat toisistaan siten, että Y-moppauksella robotti-imuri liikkuu edestakaisin liikkein muodostaen samalla Y-kirjaimen kaltaisen kuvion. Tällä tavoin saadaan aikaan vielä perusteellisempi moppaus, kun robotti liikkuu saman alueen yli useita kertoja. Tämä pidentää jonkin verran siivousaikaa, mutta se on hyödyllistä, jos lattia on erittäin likainen.

Robotti-imurit on yhdistettävissä Wi-Fi-verkkoon, mikä mahdollistaa sen hallitsemisen älypuhelimen sovelluksen kautta. Sovellus tarjoaa helpon käyttöliittymän, jonka avulla voit mukauttaa eri asetuksia, luoda aikatauluja eri kerroksille ja seurata siivouksen etenemistä reaaliaikaisesti.

Wilfa tarjoaa paikallista huoltoa ja asiakastukea, ja robotti-imurin varaosat ovat helposti saatavilla. Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvittavan robotti-imurin käyttöön, mukaan lukien erilaiset harjat, mopin, tyhjennysaseman (vain + mallissa) ja suodattimet.

 

Wilfa Innobot RVC-D4000LIN

 

Wilfa RVC-D4000LIN -robotti-imuri on älykäs ja tehokas kodin siivousapuri. Laite tunnistaa matot ja puhdistaa ne kelluvamekanismisen harjan Auto Boost -toiminnolla, käyttäen 4000 Pa:n imutehoa. Varustettu 5200 mAh:n akulla, robotti-imuri kattaa jopa 190 m² yhdellä latauksella. Innobot palaa automaattisesti latausasemalle tarvittaessa ja latautuu 60 %:iin ennen puhdistuksen jatkamista. 9,7 cm korkeutensa ansiosta se liikkuu vaivatta sohvien ja sänkyjen alla.

Laite hyödyntää LiDAR-navigaatiota 360⁰ korkean tarkkuuden lasersensoreilla, mahdollistaen samanaikaisen paikannuksen ja kartoituksen. 11 tarkkuusanturin avulla Innobot luo tarkan kartan kodista, mittaamalla etäisyyksiä seiniin ja suunnittelemalla siivousreitin. Putoamissensorin ansiosta robotti-imuri tunnistaa portaat. Reaaliaikaisen kodin kartan avulla Innobot optimoi siivousreitin, maksimoi tehokkuuden, säästää akkuvirtaa ja varmistaa täysin puhtaan kodin.

 

Wilfa Innobot RVC-D4000AI

 

Nimensä mukaisesti Wilfa RVC-D4000AI -robotti-imuri siistii kotisi tehokkaasti ja älykkäästi. Tekoälyn ansiosta se tunnistaa esineet ja huoneet, ja merkkaa ne automaattisesti karttaan optimoiden samalla kulkureittiä. Lisäksi robotti-imuri tunnistaa matot, ja puhdistaa ne entistä tehokkaammin kelluvamekanismisen harjan Auto Boost -toiminnolla ja 4000 Pa:n imuteholla. Jopa 4000 Pa:n imuteholla se imee kaiken lian, pölyn, & koirankarvat ja puhdistaa niin nurkat kuin seinänvierustatkin. Wilfa RVC-D4000AI -robotti-imuri siistii jopa 220 m² alueen yhdellä latauksella tehokkaan 6400 mAh:n akun ansiosta. Myös AI-teknologialla varustettu malli palaa latausasemalle omatoimisesti, jos akku ei riitä halutun tilan siivoamiseen kerralla. Imurista löytyy märkämoppausominaisuus, joka mahdollistaa lattioiden pesun sekä Y-moppaus -tila perusteellista siivousta varten.

 

Alla olevasta videosta voit tutustua laitteen ominaisuuksiin!

 

Löytyykö sinulta ennestään kotoa robottipölynimuri tai oletko kenties aikeissa ostaa sellaisen? Kerro kommenteissa alla!  👇

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa