C Moren heinäkuun uutuuselokuvat


Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14


 


On heinäkuu ja C More on täydentänyt elokuvakattaustaan taas mielenkiintoisilla elokuvilla. Pääset tässä kuussa seuraamaan Elton Johnin elämänkertaa elokuvassa Rocketman ja katselemaan hulvatonta komediaa nimeltään Superbad, jossa joukko nörttipoikia laittaa hommat ranttaliksi. Lisäksi tarjolla on esimerkiksi parhaan käsikirjoituksen Oscarin voittanut elokuva Her, joka kertoo tietokoneen käyttöjärjestelmään rakastuvasta miehestä.


 


C Moren elokuvat sisältyvät mukaan kaikkiin C Moren paketteihin. C Moren sisällöt ovat katsottavissa C More -suoratoistopalvelun kautta puhelimella, tabletilla ja tietokoneella osoitteessa cmore.fi. Useimmista älytelevisioista löytyy C Moren applikaation ja katselu onnistuu myös Telia TV digiboksin käyttöliittymän kautta. C Moren suoratoistopalvelun voit tilata itsellesi verkkokaupastamme. Liittymäasiakkaana saat C Moren tuotteet etuhintaan.


 


Her


 


Julkaisuvuosi: 2013


Genre: Romantiikka, Sci-Fi


Ikäraja: K-12


Kesto: 2 h 6 min


 


Spike Jonzen ohjaama ja käsikirjoittama Her sijoittuu lähitulevaisuuden Los Angelesiin. Theodore (Joaquin Phoenix) on yksinäinen mies, joka käy läpi avioeroa. Kun hän ei vietä aikaansa töiden parissa kirjailijana, hänen aikansa kuluu pelaamalla videopelejä ja välillä ystävien kanssa hengaillen. Theodore päättää ostaa uuden OS1:n, jota mainostetaan maailman ensimmäisenä älykkäänä käyttöjärjestelmänä. Käyttöjärjestelmän takaa löytyy älykäs virtuaaliassistentti, joka on personoitu naisäänellä. Eikä aikaakaan, kun Theodore huomaa olevansa kiinnostunut Samanthasta (Scarlett Johansson) ja hänen äänestään OS1:n takana. Kun he viettävät enemmän aikaa yhdessä, Theodore ja käyttöjärjestelmän äänenä toimiva Samantha lähentyvät ja lopulta rakastuvat.


 


Elokuva sai lukuisia palkintoja ja ehdokkuuksia, pääasiassa Spike Jonzen käsikirjoituksesta. Elokuva sai 86. Oscar-gaalassa viisi ehdokkuutta, mukaan lukien paras elokuva, ja voitti lopulta parhaan alkuperäisen käsikirjoituksen palkinnon. Jonze voitti myös palkintoja käsikirjoituksestaan ​​71. Golden Globe Awardsissa, 66. Writers Guild of America Awardsissa, 19. Critics' Choice Awardsissa ja 40. Saturn Awardsissa. 


Superbad


 


Julkaisuvuosi: 2007


Genre: Komedia


Ikäraja: K-12


Kesto: 1 h 56 min


 


Lukion viimeistä vuotta viettävät elinikäiset ystävät Seth (Jonah Hill) ja Evan (Michael Cera) laskevat päiviä ennen kuin heidän tiet eroavat. Kaveruksilla on tavoitteena yksi molempia jo pitkään häirinnyt asia: neitsyyden menettäminen ennen yliopistoon lähtöä. Tämä on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty. Vain Fogellin (Christopher Mintz-Plasse) väärennetty henkilöllisyystodistus ja isot kasat alkoholia voivat auttaa heitä tekemään vaikutuksen vastakkaiseen sukupuoleen kesän suurimmissa juhlissa, jotka ovat vain muutaman tunnin päässä. 


 


Elokuva sai julkaisun jälkeen myönteisiä arvosteluja, ja kriitikot ylistivät kahden pääosan välistä vuoropuhelua ja kemiaa sekä sivuosan esityksiä. Elokuva osoittautui myös taloudellisesti menestyksekkääksi, sillä se tuotti yli 170 miljoonaa dollaria 17,5–20 miljoonan dollarin budjetilla. Elokuvan julkaisun jälkeen se on kerännyt tunnustusta yhtenä 2000-luvun parhaista komedioista ja yhtenä kaikkien aikojen parhaista lukioelokuvista.


  


Rocketman


 


Julkaisuvuosi: 2019


Genre: Draama, Musikaali, Elämäkerta


Ikäraja: K-12


Kesto: 2 h 1 min


 


Reginald (Taron Egerton) aloittaa pianotunnit ja pääsee Royal Academy of Musiciin. Reginald kiinnostuu lopulta rock-musiikista ja esiintyy paikallisissa pubeissa. Lopulta Isley Brothersin laulaja suosittelee Reginaldia kirjoittamaan kappaleita ja jättämään vanhan elämänsä taakseen. Nuori Reginald Dwight muuttaa nimensä Elton Johniksi ja alkaa tehdä yhteistyötä laulaja-lauluntekijä Bernie Taupinin kanssa tullakseen yhdeksi pophistorian ikonisimmista hahmoista. Musiikkia täynnä oleva Rocketman kertoo tarinan Elton Johnin läpimurtovuosista ja siitä, kun hänestä tulee kansainvälinen supertähti. Elokuva seuraa Elton Johnia koko hänen nuoruutensa ja nousuaan tähteyteen ja näyttää synkimmät hetket, kun kansainvälinen tähti taistelee tasapainottaakseen elämäänsä rocktähdenä ja rakkautta kaipaavana ihmisenä.


 


Rocketman sai ensi-iltansa Cannesin elokuvajuhlilla 16. toukokuuta 2019, ja se esitettiin elokuvateattereissa Isossa-Britanniassa 22. toukokuuta 2019 ja Yhdysvalloissa 31. toukokuuta 2019. Se tuotti maailmanlaajuisesti 195 miljoonaa dollaria 40 miljoonan dollarin budjetista ja sai positiivisia arvosteluja kriitikoilta kiitosta Egertonin esityksestä, pukusuunnittelusta ja musiikillisista numeroista.


  


North Sea (The Burning Sea)


 


Julkaisuvuosi: 2021


Genre: Draama, Trilleri, Toiminta


Ikäraja: K-12


Kesto: 1 h 44 min


 


Vuonna 1969 Norjan hallitus ilmoittaa löytäneensä yhden maailman suurimmista öljykentistä viereiseltä Pohjanmereltä, mikä käynnistää menestyvän offshore-porauksen ajanjakson. Öljynporauslautta kuitenkin tuhoutuu dramaattisesti Norjan rannikolla, ja tutkijat yrittävät selvittää, mitä tapahtui, kun he ymmärtävät, että tämä on vasta alkua jollekin vielä vakavammalle. Tuhannet öljynporauslauttojen työntekjät jäävät yhtäkkiä loukkuun Pohjanmerellä, jolloin käynnistetään massiivinen pelastusoperaatio ja tarinasta tulee taistelu elämän ja kuoleman välillä.


 


Elokuvan on ohjannut John Andreas Andersen ja päärooleissa nähdään Kristine Kujath Thorp, Henrik Bjelland ja Rolf Kristian Larsen.


  


El Mariachi


 


Julkaisuvuosi: 1992


Genre: Rikos, Trilleri, Toiminta


Ikäraja: K-12


Kesto: 1 h 44 min


 


Paettuaan vankilasta pienessä meksikolaisessa kaupungissa häikäilemätön rikollinen lempinimeltään Azul (Reinol Martinez) lähtee liikkeelle kitaralaukun kanssa, joka on täynnä aseita ja vannoo kostoa paikalliselle huumeparonille Mocolle. El Mariachi (Carlos Gallardo) on reissaava kitaristi, jolla on kova tarve soittaa musiikkia elättääkseen itsensä. Nuori muusikko saapuu kaupunkiin kantaen omaa kitaralaukkuaan, jossa on hänen oma kitaransa. Työtä etsiessään hän pysähtyy kyläbaariin, jossa hänen yksinkertainen, rauhallinen elämäntapansa muuttuu kertarysäyksellä. Paikalliset gangsterit uskovat, että vieraileva muusikko on heidän etsimänsä ammattimurhaaja Azul ja tällä tavoin El Mariachi on tahattomasti sotkeutunut julmaan sotaan, ja hänen täytyy selvittää tiensä ulos keinoja kaihtamatta päästäkseen turvaan. 


 


Vuonna 2011 Yhdysvaltain Kongressin kirjasto valitsi El Mariachin säilytettäväksi kansalliseen elokuvarekisteriin, koska se on "kulttuurisesti, historiallisesti tai esteettisesti merkittävä". Elokuva on myös tunnustettu Guinnessin ennätysten kirjassa kaikkien aikojen pienimmäksi budjetoiduksi elokuvaksi, jonka lipputulot ovat tuottaneet vähintään miljoona dollaria.


  


Lue myös: 

Oletko jo nähnyt jonkin näistä esitetyistä elokuvista? Kommentoi alle mielipiteesi kyseisestä leffasta 👇>

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa