C Moren kesäkuun uutuuselokuvat

  • 16 June 2022
  • 0 kommenttia
  • 27 katselukertaa

Kunniamerkki +13


 


Kesäkuussa C Morelle on tullut jälleen uusi kattaus elokuvia. Tässä kuussa pääset esimerkiksi sukeltamaan Beatlesin legendaarisen nelikon elämään, jännittämään ruotsalaisen tennisässän otteita Wimbledonin legendaarisessa turnauksessa ja seuraamaan koskettavaa tositarinaa Sam Bloomista, joka halvaantui perhelomalla Thaimaassa.


 


C Moren elokuvat sisältyvät mukaan kaikkiin C Moren paketteihin. C Moren sisällöt ovat katsottavissa C More -suoratoistopalvelun kautta puhelimella, tabletilla ja tietokoneella osoitteessa cmore.fi. Useimmista älytelevisioista löytyy C Moren applikaation ja katselu onnistuu myös Telia TV digiboksin käyttöliittymän kautta. C Moren suoratoistopalvelun voit tilata itsellesi verkkokaupastamme. Liittymäasiakkaana saat C Moren tuotteet etuhintaan.


 


Elysium


 


Julkaisuvuosi: 2013


Genre: Scifi, Draama, Toiminta


Ikäraja: K-16


Kesto: 1 h 49 min


 


Elysium on vuonna 2013 ensi-iltansa saanut tieteiselokuva, jonka on ohjannut Neill Blomkamp. Blomkamp on ohjannut myös toisen suosiota niittäneen scifi-elokuvan District 9. Elysium sijoittuu vuoteen 2154, jolloin erilaiset taudit, saastuminen ja liikakansoitus ovat tuhonneet planeetan. Rikkaimmat asuvat nyt Elysium-nimisellä avaruusasemalla, jonka huippuunsa kehittynyt teknologia mahdollistaa esimerkiksi kaikkien sairauksien ja virusten parantamisen, joten avaruusasemalla asuvat henkilöt pystyvät nauttimaan ikuisesta elämästä.


 


Max (Matt Damon) on varttunut katsellen pilvien seasta erottuvaa Elysiumia rappeutuneesta Los Angelesin naapurustosta. Sihteeri Delacourt (Jodie Foster) on hallituksen virkamies, joka yrittää tehdä kaikkensa viedäkseen läpi maahanmuuton vastaisia ​​lakeja, jotta se voisi säilyttää Elysiumin asukkaiden ylellisen elämäntavan. Tämä ei kuitenkaan estä maan ihmisiä yrittämästä päästä sisään kaikin mahdollisin keinoin. Kun epäonninen Max ajautuu nurkkaan, hän suostuu ottamaan vastaan ​​vaarallisen tehtävän kapinallisjengin johtajalta, joka onnistuessaan pelastaa hänen henkensä ja voi tuoda tasa-arvon näihin kahtia jakautuneisiin maailmoihin. Erikoistehtävässä Max joutuu kohtaamaan erikoisjoukkojen raakalaismaisen sotilaan Krugerin (Sharlto Copley). 

Elokuvaa on kehuttu visuaalisesti erittäin kauniiksi elokuvaksi ja katselija voi aidosti aistia elokuvassa näkyvän turvattomuuden ja epätoivon tunteen, jonka slummielämää viettävät maapallon asukkaat joutuvat kohtaamaan. Elokuvan pääosissa ovat Matt Damon ja Jodie Foster.


  


Beatles: A hard day's night


 


Julkaisuvuosi: 1964


Genre: Musiikki, Komedia


Ikäraja: S


Kesto: 1 h 27 min


 


Elokuvassa pääset viettämään puolitoista päivää legendaaristen Beatles-jäsenten elämässä ennen televisioitua konserttikeikkaa. John, Paul, George ja Ringo jättävät Liverpoolin kotinsa ja suuntaavat Lontooseen, jossa heidän on määrä esiintyä televisiossa. Matkalla he tapaavat ensimmäistä kertaa Paul McCartneyn ongelmia aiheuttavan isoisän. Tähdet pakenevat jatkuvasti hulluja fanejaan ja manageriaan, joka yrittää jatkuvasti saada "pojat" kuriin. Ringo Starr kuitenkin pidätetään, eikä hän ole vieläkään päässyt studioon, vaikka televisiokeikan pitäisi alkaa puolen tunnin kuluttua. 


 


Beatles: A hard day's night on mielenkiintoinen kurkistus maailman legendaarisimman nelikon elämään. 


Jos fanitat Beatlesia, on tämä pakko katsoa. Elokuvan on kerrottu olevan yksi parhaista musiikkielokuvista aina tähän päivään asti ja se on saanut paljon huomiota etenkin musiikinystävien keskuudessa. Elokuva sai kaksi Oscar-ehdokkuutta parhaasta sovitetusta sävellyksestä (George Martin) ja parhaasta alkuperäisestä käsikirjoituksesta (Alun Owen). John Lennon, Paul McCartney, George Harrison ja Ringo Starr näyttelevät elokuvassa kukin itseään.


  


Penguin Bloom


 


Julkaisuvuosi: 2020


Genre: Draama, Elämäkerta
Ikäraja: K-12


Kesto: 1 h 35 min


 


Tositarinaan perustuva Penguin Bloom kertoo vakavasta onnettomuudesta toipuvasta äidistä, jonka sopeutuminen uuteen elämään on vaikeaa. Samantha Bloom (Naomi Watts), hänen miehensä Cameron (Andrew Lincoln), ja heidän kolme poikaansa lähtivät kotoaan Australiasta lomalle Thaimaahan. Kauniista maisemista nauttiessaan Samantha putoaa kalliolta murtaen hänen selkänikamansa kahdesta kohdasta. Putoamisen seurauksena Sam halvaantuu kaulasta alaspäin.


 


Samantha vietti ikuisuudelta tuntuvia kuukausia masennuksessa, joka sai hänet pohtimaan, kuka hän oikeastaan on. Samantha lopulta inspiroituu loukkaantuneesta harakasta, jonka perhe ottaa hoiviinsa. Sam kiintyy uuteen perheenjäseneen ja aloittaa emotionaalisen paranemisprosessin, joka yllättää hänen perheensä ja itsensä. Elokuva on koskettava tositapahtumiin perustuva kertomus, joka kertoo elämän arvaamattomuudesta ja siitä, kuinka epätoivoisestakin tilanteesta voi selvitä.


 


Pääosassa Samanthaa näyttelee kaksinkertainen Oscar-ehdokas Naomi Watts. Samanthan miestä Cameronia näyttelee puolestaan The Walking Dead -sarjasta tuttu Andrew Lincoln. 

Katsottavissa 17.6. alkaen.


  


Borg/McEnroe


 


Julkaisuvuosi: 2017


Genre: Urheilu, Draama, Elämäkerta
Ikäraja: S


Kesto: 1 h 47 min


 


Borg/McEnroe on vuonna 2017 ensi-iltansa saanut elämäkerrallinen urheiludraamaelokuva, joka keskittyy kahden tennispelaajan Björn Borgin ja John McEnroen ympärille vuoden 1980 Wimbledonin mestaruuskilpailuissa.


 


On kesä 1980, ja ruotsalainen Björn Borg (Sverrir Gudnason) on maailman paras tennispelaaja, joka hallitsee lajia sekä kentällä että sen ulkopuolella. Lujasta fysiikastaan ja hyvistä hermoistaan tunnetulla Borgilla on vain yksi este ennätyksellisen viidennen Wimbledon-mestaruuden saavuttamisessa. Hän kohtaa erittäin lahjakkaan nuoren amerikkalaisen John McEnroen (Shia LaBeouf). Kolme päivää ennen turnausta Borg harjoittelee ylellisessä Monacon kodissaan valmentajansa ja mentorinsa Lennartin (Stellan Skarsgård) kanssa. Turnaus huipentuu heidän kohtaamiseensa miesten kaksinpelin finaalissa, joka on monen tennisfanin mukaan yksi kaikkien aikojen dramaattisimmista tennisotteluista.


  


Sicario


 


Julkaisuvuosi: 2015


Genre: Trilleri, Toiminta
Ikäraja: K-16


Kesto: 2 h 1 min


 


Sicario on vuoden 2015 toimintatrilleri, joka seuraa FBI-agenttia, jonka hallituksen työryhmä palkkaa kaatamaan voimakkaan ja julman meksikolaisen huumekartellin johtajan. Salaperäisen hallituksen virkamiehen Matt Graverin (Josh Brolin) rekrytoima Kate (Emily Blunt) liittyy työryhmään kiihtyvää huumeidenvastaista sotaa varten. Mysteerinen ja häikäilemätön johtaja Alejandro (Benicio del Toro), johtaa joukkoa salaiseen tehtävään. Selviytyäkseen Kate on pakotettu kyseenalaistamaan kaiken mihin hän uskoo, kun hän näkee, että raja hyvien ja pahojen välillä on todella häilyvä.


 


Sicario sai kriitikoilta kiitosta erityisesti käsikirjoituksestaan, ohjauksestaan, musiikista, kuvaamisesta sekä Bluntin, Brolinin ja del Toron esityksistä. Elokuva oli ehdolla parhaasta kuvaustyöstä, parhaasta alkuperäiskappaleesta ja parhaasta äänileikkauksesta Oscar-gaalassa vuonna 2016. Se ansaitsi myös BAFTA-ehdokkuudet parhaasta miessivuosasta, parhaasta kuvaustyöstä ja parhaasta elokuvamusiikista. Sicario valittiin lisäksi kilpailemaan vuoden 2015 Kultaisesta palmusta Cannesin elokuvajuhlilla. Sicario-elokuvan vuonna 2018 julkaistu jatko-osa Sicario: Day of the Soldado on myös katsottavissa C Morella.


  


Red


 


Julkaisuvuosi: 2010


Genre: Toiminta, Komedia
Ikäraja: K-12


Kesto: 1 h 46 min


 


Red on toimintakomedia, jonka pääosissa ovat Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich ja Helen Mirren. Tähtiä täyteen pakattu amerikkalainen elokuva kertoo entisestä CIA-agentista Frank Mosesista, jonka mukavat eläkepäivät keskeytyvät ikävällä tavalla, kun hän huomaa joutuneensa salamurhaajan tähtäimeen. Frank, Joe, Marvin ja Victoria olivat aiemmin CIA:n huippuagentteja, mutta heidän tuntemat salaisuudet ovat tehneet heistä CIA:n maalitauluja. Nyt heidän on käytettävä kaikkea oveluuttaan, kokemustaan ​​ja tiimityötä pysyäkseen askeleen edellä murhaajia ja pysyäkseen hengissä. Lopettaakseen salamurhaoperaation tämä nelikko lähtee suorittamaan mahdottomalta tuntuvaa tehtävää murtautuakseen huippusalaiseen CIA:n päämajaan.


 


Elokuva sai yleisesti myönteisiä arvosteluja kriitikoilta ja tuotti maailmanlaajuisesti 199 miljoonaa dollaria. Red sai lisäksi myös Golden Globe -ehdokkuuden. Elokuvan jatko-osa Red 2 julkaistiin heinäkuussa 2013, joka on myös katsottavissa C Morella.


  


Näiden elokuvien lisäksi kesäkuussa C Morelle on tullut esimerkiksi koko Twilight-elokuvasarja, Perhe Addams (17.6. alkaen), Suuri puhallus -elokuvat ja paljon muuta. Mukavia katseluhetkiä!


 


Lue myös: 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa