C Moren keväiset elokuvat lapsille

  • 12 April 2022
  • 0 kommenttia
  • 28 katselukertaa
C Moren keväiset elokuvat lapsille
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Kevät rapistelee jo nurkan takana. Päivänvaloa riittää jo pitkälle iltaan ja mielikin on lisääntyneen valon myötä aurinkoisempi. Myös C Moren lastenelokuvien valikoimasta löytyy nyt paljon hauskoja, värikkäitä ja iloisia leffoja, jotka sopivat monen ikäisten lasten katsottavaksi. Ja mikä parasta, niitä voi katsella myös koko perheen voimin. C Moren -suoratoistopalvelun voit tilata itsellesi verkkokaupastamme.

 

Liittymäasiakkaana saat C Moren tuotteet etuhintaan, ja leffat ja sarjat sisältyvät kaikkiin C Moren paketteihin. Kun lataat C Moren sovelluksen esimerkiksi puhelimellesi tai tabletillesi, voi perheen pienimmät uppoutua leffojen pariin vaikka automatkoilla.

 

Petteri Kaniini

 

Ikäraja: K7

Kesto: 1h 30 min.

 

Beatrix Potterin klassikkokirjan filmatisoinnissa farkkutakkiin pukeutuva vilkas Petteri Kaniini elää unelmaansa maaseudulla, leikkii kavereiden kanssa ja varastelee ruokaa kasvimaalta. Tästä johtuen hän joutuukin usein tukaliin tilanteisiin naapurinsa herra Vänskän kanssa. Naapuri kuitenkin menehtyy ja hänen sukulaisensa muuttaa taloon. Leikeille tulee loppu sillä uusi naapuri Tuomas ei voi sietää eläimiä. Petteri yrittää tehdä kaikkensa että uusi naapuri muuttaisi pois. Yllättäen Tuomas kuitenkin rakastuu naapurin ihanaan Beaan, joka puolestaan rakastaa eläimiä ja siksi Tuomas ei halua luovuttaa helpolla. Petteri Kaniini on perinteinen tarina naapurisodasta, jossa riittää vauhtia, kohellusta sekä hauskoja ja vaarallisiakin tilanteita. Koko perheen elokuvasta on katsottavissa kaksi eri versiota, suomeksi puhuttu ja englanniksi puhuttu, johon saa halutessaan suomen- tai ruotsinkielisen tekstityksen.

 

 

 

Angry Birds -elokuva

 

Ikäraja: Sallittu

Kesto: 1h 34 min.

 

Suosittuun peliin perustuva animaatiokomedia kertoo paratiisisaarella asuvista oudoista linnuista, Redistä, Sakesta ja Pommista. Äkkipikainen ja erakkomainen Redi aiheuttaa toistuvasti ongelmia ja rangaistukseksi hänet laitetaan vihanhallintakurssille. Saman aikaan saarelle rantautuu laivalastillinen vihreitä possuja, jotka otetaan vastaan avosylin. Redi on kuitenkin sitä mieltä että possut aikovat varastaa lintujen munat, joten hän päättää lähteä kurssilla tapaamiensa Saken ja Pommin kanssa tapaamaan legendaarista Mahtikotkaa, josta voisi olla apua tilanteessa. Kolmikko päättää selvittää mitä possut oikein juonivat. Myös tästä elokuvasta on valittavissa kaksi eri versiota, suomeksi puhuttu tai englanninkielinen leffa.

 

 

 

Emoji-elokuva

 

Ikäraja: K7

Kesto 1h 22 min.

 

Textopolis on älypuhelimen sisällä oleva vilkas suurkaupunki. Siellä asustaa myös Gene-emoji muiden kaltaistensa tavoin. Gene on kuitenkin erilainen kuin muut, sillä hän ei pysty pitämään samaa ilmettä koko ajan. Hänen pitäis olla emojivalikon ”meh”, mutta Gene suorastaan pursuaa erilaisia ilmeitä ja tunnetiloja. Kun puhelin joutuu vaaraan, Gene kutsuu avukseen parhaan ystävänsä Ylävitosen ja houkuttelee Jailbreak-nimisen hakkeri-emojin korjaamaan ilmeensä tasaisen välinpitämättömäksi. Yhdessä he heittäytyvät seikkailuun puhelimen halki pelastaakseen maailman ennen kuin se tyhjennetään lopullisesti. Elokuvasta on kaksi versiota ja se on katsottavissa suomeksi puhuttuna tai englanninkielisenä.

 

 

 

Joey & Ella

 

Ikäraja: K7

Kesto: 1h 29 min.

Katsottavissa: 15.4. alkaen

 

Uudelle paikkakunnalle muuttanut yksinäinen, äitinsä menettänyt Ella löytää ladosta emonsa kadottaneen pienen kengurun, jolla on hallussaan rikolliskoplan jalokivisaalis. Tyttö päättää selvittää jalokiveen liittyvän mysteerin ja auttaa poikasen kotiin. Ellalla on kuitenkin kiire ennen kuin hänet vangitaan joko jalokivivarkaiden tai päättäväisen etsivän toimesta. Elokuva on saanut hyviä arvosteluita, ja sitä on kehuttu lapsiystävälliseksi, mutta myös aikuisille hauskaksi elokuvaksi.

 

 

 

Robinson Crusoe

 

Ikäraja: K7

Kesto: 1h 26 min.

 

Robinson Crusoe on varmasti kaikille tuttu klassikkoelokuva. Tällä kertaa elokuva nähdään belgialais-ranskalaisena animaatioversiona saaren eläinväestön silmin. Robinson haaksirikkoutuu autiolle Etelämeren saarelle tuntemattoman luonnon keskelle. Saarta asuttavat niin papukaija, kuningaskalastaja, tapiiri, siili ja monet muut eläimet. Papukaija on kyllästynyt elämäänsä paratiisissa ja kaipaa pois, vaikka muut eläimet eivät edes usko että maailmassa on muuta kuin heidän saarensa. Kun nuori Robinson astuu maihin yhdessä koiransa kanssa, saaren elämä muuttuu, ja eläimet saavat nauttia ihmisen kekseliäisyydestä. Elokuva on erityisesti pienemmän väen mieleen. Hahmot ovat hauskoja, värikkäitä ja koheltavat tavalla joka hauskuttaa nuorempia katsojia. Elokuva on puhuttu suomeksi.

 

 

😸>  Hauskoja leffahetkiä  😸>

 

Lue myös nämä:

 

 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa