C Moren suosituimmat kauhuelokuvat

  • 11 September 2021
  • 0 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16 Syksyn tullen illat pimenevät ja yhä useamman meistä tekeekin mieli tehdä sohvalle pesä, ja uppoutua leffojen maailmaan. Kun ulkona on pimeää, on kauhuelokuviakin silloin jännittävämpi katsella. C Moren leffatarjonta pitää sisällään elokuvia monenlaiseen makuun, ja myös kauhuleffojen ystäville on paljon katsottavaa. Esittelen tässä C Moren suosituimmat kauhuleffat, jotka ovat saaneet katsojilta eniten tykkäyksiä. C Moren suoratoistopalvelun voit tilata itsellesi verkkokaupastamme. Liittymäasiakkaamme saavat sen etuhintaan! Leffat sisältyvät kaikkiin C Moren paketteihin, joten tilasit minkä vaihtoehdon tahansa, on koko leffakattaus katsottavissa. Osa elokuvista on katsottavissa myös Telia TV Vuokraamon kautta. Jos sinulla ei ole vielä Telia TV -sovelluksen maksuttomia tunnuksia, kannattaa tilata ne sivuiltamme. Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen ilmaiseksi. Kokeilu ei siis maksa mitään. I See YouIkäraja: K16Kesto: 1h 38 min. Adam Randallin ohjaamassa amerkikkalaiselokuvassa näennäisesti onnellisen perheen poika, 12-vuotias Justin Whitter (Riley Caya) katoaa mystisesti. Juttua johtava rikostutkija Greg Harper (Jon Tenney) yrittää ratkaista rikosta, joka nostaa samalla pintaan erään toisen tutkinnan menneisyydestä. Samaan aikaan Greg yrittää antaa anteeksi Jackie-vaimolleen (Helen Hunt) hänen uskottomuutensa. Koko perhe kärsii Jackien tekosista ja valtava syyllisyyden tunne saakin hänen otteensa todellisuudesta herpaantumaan. Pahansuopa entiteetti ilmaantuu perheen elämään ja asettaa Connor-pojan (Judah Lewis) kuolemanvaaraan. Tällöin totuus Harperien talon pahuudesta paljastuu vihdoin. Perhedraamalla kyllästetty oleva elokuva on täynnä juonenkäänteitä, joka pitää otteessaan. Katsojalle selviää että mikään ei ole sitä miltä se näyttää. 

  ProdigyIkäraja: K16Kesto: 1h 28min. Yhdysvaltalais-kanadalaisen kauhuelokuvan on ohjannut Nicholas McCarthy ja käsikirjoittanut Jeff Buhler. Se kertoo Sarahista (Taylor Schilling) ja Johnista (Peter Mooney), joiden poika Miles (Jackson Robert Scott) alkaa käyttäytyä häiriintyneesti ja omituisesti, vaikka hän omaakin poikkeukselliset älynlahjat. Sara huolestuu ja alkaa epäillä jonkin yliluonnollisen ja pahantahtoisen voiman riivaavan poikaa. Jotta perhe olisi turvassa, täytyy äidin keksiä mikä tai kuka vetää hänen lastaan pimeyteen, ja ohjaa hirvittäviin tekoihin. Hänen on etsittävä vastauksia menneisyydestä, jossa raja todellisuuden välillä hämärtyy ja muuttuu välillä pelottavankin oudoksi. Elokuva onnistuu säpsäyttämään kovemmankin katsojan, joten se ansaitsee ehdottomasti paikkansa suosituimpien leffojen joukossa. 

  Painajainen Elm StreetilläIkäraja: K16Kesto:1h 27 min. Kauhuelokuvien klassikko – Painajainen Elm Streetillä on 80-luvun helmiä, joka jaksaa kiinnostaa vielä vuosikymmenienkin päästä. Elokuvan on ohjannut Wes Craven ja yhtenä pääosan esittäjistä nähdään Johnny Depp, joka tekin leffassa ensimmäisen roolinsa. Elokuvan pahiksesta, Freddy Kruegerista tuli suosittu pop-kulttuurin hahmo, jonka tärkeimmät ”ominaisuudet” olivat runsaat veitset, palovammojen peittämät kasvot, puna-vihreäraidallinen villapaita ja hattu. Leffan tarinassa neljä nuorta Nancy (Heather Langenkamp), Glenn (Johnny Depp), Tina (Amanda Wyss) ja Rod (Nick Corri) alkavat nähdä painajaisia palovamma-arpisesta miehestä, jolla on villapaita, hattu ja hansikas, jossa on neljä veistä kynsinä. Eräänä yönä nuorten nukkuessa Tina kuolee vatsaan ilmestyvien viiltojen seurauksena. Tinan poikaystävää syytetään murhasta, ja hän joutuu pakomatkansa jälkeen vankilaan. Nancylle kuitenkin selviää että kaiken takana on Freddy Krueger, entinen lastenmurhaaja. Nancy päättää aloittaa taistelun Freddyä vastaan Elm Streetin kaduilla. 

  Wish UponIkäraja: K16Kesto: 1h 26 min. Varo mitä toivot, voisi olla tämän leffan opetus kiteytettynä. John R.Leonettin ohjaama yliluonnollinen kauhuelokuva kertoo koulukiusatusta tytöstä Clare Shannonista (Joey King), joka saa isältään lahjaksi salaperäisen soittorasian. Rasiassa on paljon merkintöjä ja Clare tulkitseekin yhden merkinnän seitsemäksi toiveeksi. Laatikko toteuttaa siis omistajansa seitsemän toivetta. Clare toivoo olevansa suosittu, saavansa poikaystävän, enemmän kavereita, epäonnea kiusaajilleen ja kaikkea muuta jota teini-ikäinen voi toivoa. Pian hän huomaa, että kaikki hänen toiveensa käyvät toteen. Toiveilla on kuitenkin vakavia seurauksia, joista hän joutuu maksamaan verisen hinnan. Merkinnät paljastavat myös, että seitsemännen toiveen jälkeen laatikko vaatii omistajansa sielun. 

  Don’t let goIkäraja: K16Kesto: 1h 39 min. Yliluonnollisessa toiminta/kauhutrillerissä etsivä Jack Radcliffin (David Oyelowo) perhe murhataan mysteerisesti. Kaksi viikkoa myöhemmin etsivä saa järkyttävän puhelun murhatulta veljentyttäreltään Ashleyltä (Storm Reid), vaikka hänen puhelinliittymänsä on katkaistu. Kun Jack vastaa, Ashley puhuu hänelle kuin mikään ei olisi pielessä. Jack huomaa pian, että itse asiassa hän jutteleekin Ashleyn kanssa muutamia päiviä ennen murhaa. Ashley itse on unohtanut kohtalonsa, eikä tiedä puhuvansa Jackille tulevaisuudessa. Jack ei kerro Ashleylle totuutta, vaan toivoo että hänen ohjauksellaan he voisivat yhdessä yrittää estää murhia tapahtumasta. Näyttelijäkaartissa mukana ovat myös Joker-elokuvasta tuttu Tyree Henry, Forrest Gumpista tuttu Mykelti Williamson ja Alfred Molina Spider Man 2 -leffasta. 

  Child’s PlayIkäraja: K16Kesto: 1h 26 min. Vuonna 2019 julkaistu amerikkalainen kauhuelokuva on uusintafilmatisointi vuoden 1988 Child’s Play -elokuvasta. Elokuva kertoo jo kulttimaineeseen nousseesta tappajanukesta Chuckysta. Karen (Aubrey Plaza) on töissä supermarketissa, josta hän tuo kotiinsa asiakaspalautuksena tulleen Buddi-nuken syrjäytymisvaarassa olevalle pojalleen Andylle (Gabriel Bateman) syntymäpäivälahjaksi. Pian Andy huomaa että lelussa on jotain vialla, mutta ei voi uskoa että nukke voisi olla paha. Pian kuitenkin alkaa tapahtua kummia, ja Andy kavereineen joutuu keskelle veristä ja vaarallista seikkailua. Tällä kertaa nukke ei saa voimia sarjamurhaajan sielusta vaan rikkinäisestä tekoälystä. 

  Annabelle Comes Home Ikäraja: K16Kesto: 1h 41 min. Annabelle Comes Home on saanut ensi-iltansa vuonna 2019, ja se on Kirottu-universumin seitsemäs elokuva. Leffa toimii jatko-osana elokuville Annabelle (2014) ja Annabelle: Creation (2017). Mystisiä väkivaltaisia ilmiöitä aiheuttanut Annabelle-nukke takavarikoidaan kahdelta hoitajalta. Demonologit Ed ja Lorraine Warren (Patrick Wilson ja Vera Farmiga) ottavat nuken kotiinsa, ja jo matkalla talolle nukkeen kiinnittynyt demoni yrittää houkutella henkiä tappamaan Edin. Annabelle lukitaan lasikaappiin samaan huoneeseen Warrenien keräämien artefaktien keskelle pyhän lasin taakse. Eräänä päivänä Ed ja Lorraine lähtevät selvittämään aiemmista leffoista kesken jääneitä asioita jättäen tyttärensä lapsenvahdin huomaan. Sattuma tai joku muu voima järjestää asiat niin, että Annabelle pääsee ulos lasikaapistaan. Tämän jälkeen kukaan ei ole enää turvassa. 

 Lue myös nämä sarja- ja leffavinkit: 

 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa