Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

syyskuunsarjatuutuus.jpg

 

Mitä on syyskuu? Se on sitä kun ilmat viilenevät, puet villasukat jalkaan, keität kupposen teetä, ja kääriydyt sohvan nurkkaan viltin alle. Laitat uutuussarjan pyörimään ja nautit täysillä vaikka ulkona sataa vettä vaakasuoraan. Perinteisesti syksy tuo tullessaan paljon uusia sarjoja, eikä tämäkään kuukausi tee poikkeusta. Suurimpana suosikkina ainakin itsellä on Gåsmammanin odotettu viides kausi, ja huhujen mukaan katsojia hemmotellaan vielä myöhemminkin uusilla jaksoilla. Tässä artikkelissa esittelen syyskuun sarjasisältöä C Moren ja HBO:n tarjoomasta. 

 

Ja muistathan hyödyntää tämän hetkiset etumme! 

Liittymäasiakkaanamme saat katsella C Moren urheilu- ja viihdesisältöjä edullisemmin.
HBO:n saat 14 vuorokauden ajan 0 €!

 

Sisällysluettelo sarjoista:

 

C More

 

Million Dollar Listing Los Angeles 13. kausi

Yellowstone 3. kausi

Zoe's extraordinary playlist

Gåsmamman 5. kausi

Karuselli

Rantabaari 4. kausi

 

HBO

 

What we do in shadows, 3. kausi

A.P.BIO, 4. kausi

Billions, 5. kausi

Scenes from a marriage

Doom Patrol, 3. kausi

 

Million Dollar Listing Los Angeles, 13. Kausi

 

3.9. C More suoratoistopalvelussa

 

Suosikkisarja palaa ruutuun 13. kauden voimin, ja katsojat pääsevät jälleen Los Angelesin huippulukaalien välittäjien matkaan. Kiinteistömarkkinoiden asiantuntijat Tracy Tutor, Josh Flagg, Josh Altman, James Harris ja David Parnes jatkavat isojen kauppojen syövereissä kilpailun kiihtyessä. Tällä kaudella sarjaan saapuu myös Million Dollar Listing New Yorkista tuttu Fredrik Eklund, joka haluaa laajentaa bisneksiä länsirannikolle. Sarjaa esitetään jenkkitahtiin aina perjantaisin

 

MillionDollarListing copy copy.jpg

 

Yellowstone, 3. Kausi

 

9.9. C More suoratoistopalvelussa ja C More First -kanavalla

 

Kevin Costnerin tähdittämä Yellowstonen kansallispuiston kupeeseen sijoittuva draamasarja jatkuu kolmannen tuotantokauden jaksoin. Sarjassa seurataan suuren karjatilan, alueen alkuperäisasukkaiden ja rakennuttajien välisiä konflikteja. Yhdysvaltojen keskilännen upeilla tasangoilla elämä pyörii politiikan, terveysongelmien ja perhesalaisuuksian ympärillä. Sarjaa julkaistaan kaksi jaksoa viikossa.

 

Yellowstone copy copy.jpg

 

Zoey’s Extraordinary Playlist

 

14.9. C More suoratoistopalvelussa

 

Musiikkikomediasarjassa Zoey Clarke huomaa kuulevansa ympäröivien ihmisten syvimmät ajatukset lauluina ja musiikkikappaleina. Komedian pääosassa nähdään Jane Levy, joka on tuttu mm. Castle Rock -televisiosarjasta. Sarjaa seurataan kolmen jakson viikkotahdilla.

 

ZoeysExtraPlaylist _cmore.jpg

 

Gåsmamman, 5. kausi

 

20.9. C More suoratoistopalvelussa ja C More First -kanavalla

 

Huippusuositun Gåsmammanin odotettu uusi kausi on vihdoin täällä. On kulunut pari vuotta siitä kun Sonja (Alexander Rapaport) lavasti oman kuolemansa päästäkseen kansainvälisen rikollisorganisaation johtoon. Samalla kun Sonja on rikospomona ulkomailla, hänen perheensä ja ystävänsä Ruotsissa yrittävät jatkaa elämäänsä uskoen hänen olevan kuollut. Sarjaa esitetään yksi jakso viikossa.

 

Gåsmamman_logo_copy.jpg

 

Karuselli

 

23.9. C More suoratoistopalvelussa

 

Karuselli on C Moren kotimainen alkuperäissarjauutuus. Se kertoo komedian keinoin tarinaa maastamme, joka muuttuu hitaasti, mutta varmasti. Sarja sisältää kymmenen itsenäistä tarinaa, ja niissä kuvataan tuttuja ja raivostuttavan suloisia kuplia, joissa me suomalaiset elämme. Erilaiset komediatyylit pitävät katsojan valppaana jaksosta toiseen. Sarjan on ohjannut Petteri Summanen, joka vastaa myös käsikirjoituksesta yhdessä Kari Hietalahden ja Anna Ruohosen kanssa. Jaksojen pääosissa nähdään muun muassa Paavo Kinnunen, Mimosa Willamo, Kari Hietalahti, Martti Suosalo, Riitta Havukainen, Jussi Vatanen, Tommi Korpela, Niina Koponen ja Saara Kotkaniemi. Uutuussarjaa pääset seuraamaan kahden jakson viikkotahdilla.

 

 

 

Karuselli copy copy.jpg

 

Rantabaari, 4. kausi

 

27.9. C More -suoratoistopalvelussa

 

Yksi C Moren sarjasuosikeista saa syyskuussa jatkoa uuden kauden jaksoin. Mukaan astelee entistäkin enemmän säpinää uusien hahmojen myötä. Trissa-rantabaarin kipparit ovat vaihtuneet, ja ympäristössä on uusien tuttavuuksien lisäksi vireillä monenmoisia bisneksiä. Uutuuden ilo ei välttämättä pitkälle kanna, jos selvittämättömät asiat alkavat pulpahdella pintaan. Sarjaa pääset seuraamaan neljän jakson viikkotahdilla.

 

Rantabaari_cmore.jpg

 

 

What we do in shadows, 3. Kausi

 

3.9. HBO:lla

 

Komediasarjassa seurataan kolmea vampyyria, jotka ovat asuneet kämppäkavereina satojen vuosien ajan Staten Islandilla. Kolmannella kaudella Kayvan Novak, Matt Berry, Natasia Demetriou, Harvey Guillén ja Mark Proksch palaavat rooleihinsa Nandorina, Laszlona, Nadjana, Guillermona ja Colin Robinsonina. Uudella kaudella selviää, mitä seuraa Guillermon paljastuttua vampyyrintappajaksi. Sarjasta on katsottavissa yhteensä kymmenen jaksoa.

 

 

 

 

 

A.P.BIO, 4. kausi

 

3.9. HBO:lla

 

Komediasarjassa seurataan Harvard-filosofi Jack Griffiniä (Glenn Howerton), joka joutuu unelmatyöpaikkansa menetettyään palaamaan Ohion Toledoon työskentelmään biologian opettajana edistyneiden kurssilla. Jack tekee heti alussa selväksi, ettei aio opettaa biologiaa lainkaan. Tajutessaan, että hänellä on käsissään joukko priimusoppilaita, Jack päättää valjastaa heidät omaksi henkilökohtaiseksi hyödykseen. Sarjasta julkaistaan yhteensä viisi jaksoa.

 

 

 

 

Billions, 5. kausi

 

6.9. HBO:lla

 

Suosikkisarja Billions jatkuu viidennen tuotantokauden voimin, ja yhteensä viiden jakson verran. Mahtava miljardööri Mike Prince (Corey Stoll) ravistelee Axe Capitalia ja antaa Chuck Rhoadesille (Paul Giamatti) potentiaalisen uuden aseen taistelussa Bobby Axelroadia (Damian Lewis) vastaan. Jeanane Grafolo nähdään uusissa jaksoissa laillisen kannabisyhtiön omistajan roolissa.

 

 

 

 

Scenes from a marriage

 

13.9. HBO:lla

 

Viisiosainen minisarja pohjautuu Ingmar Bergmanin ruotsalaiseen klassikkoteokseen Kohtauksia eräästä avioliitosta. Alkuperäisteoksesta esiin nostettuja teemoja käsitellään tässä uudesta näkökulmasta. Aiheina ovat yksiavioisuus, viha, halu, rakkaus, avioliitto ja avioero nykypäivän amerikkalaispariskunnan silmin. Itsevarma ja kunnianhimoinen Mira (Jessica Chastain) työskentelee teknologia-alalla johtotehtävissä ja on tyytymätön avioliittoonsa. Jonathan (Oscar Isaac) puolestaan on älykäs ja mukautuvainen filosofian professori, joka haluaa epätoivoisesti pitää pariskunnan avioliiton koossa. Sarja pureutuu Jonathanin ja Miran moniulotteisiin persoonallisuuksiin sekä heidän avioliittoonsa.

 

 

 

 

Doom Patrol, 3. kausi

 

24.9. HBO:lla

 

Supersankarisarjan kolmas kausi käynnistyy Dorothyn (Abi Monterey) musertavaan menetykseen päättyvästä kohtaamisesta Kynttiläntekijän kanssa. Doom Patrol on joutunut haastavaan tienhaaraan, ja sankareista jokaisella on hankaluuksia kohdata todelliset toiveensa ja ominaisuutensa. Tilannetta mutkistaa aikakoneella paikalle saapuva Madame Rouge (Michelle Gomez), jolla on tärkeä tehtävä – kunhan hän vaan muistaisi, mikä se olikaan. Sarjaa on katsottavissa yhteensä kymmenen jakson verran.

 

 

Lue myös nämä:

 

- Vuokraamon syyskuun uutuudet

- Elokuun sarjauutuudet

- Maria Kallio -suosikkidekkari nyt alkuperäissarjana C Moressa

- Gåsmamman - kaksi uutta kautta syksyllä 2021

- C Moren suosituimmat kauhuelokuvat

 

 

 

 
Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/Syyskuun-sarjauutuudet/ba-p/227490
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Yhteisön moderaattori, jonka voit bongata myös muualta somesta. Pohjoismaisten sarjojen suurkuluttaja ja suoratoistopalveluiden suuri fani.