Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Gåsmamman.png

 

Suosittu ruotsalainen draamasarja Gåsmamman – Naarasleijona saa tulevana syksynä jatkoa. Tunnetun Alexandra Rapaportin tähdittämän ja C Moren katsotuimpien joukkoon kuuluvan sarjan kerrottiin jo viime syksynä jatkuvan jossakin vaiheessa tulevaisuudessa. Nyt pitkä odotus palkitaan, kun siitä julkaistaan kaksi uutta kautta. Tähän sarjan nyt uumoillaan myös päättyvän. 

 

Gåsmamman kertoo naisesta nimelta Sonja Ek ja tämän perheestä. Naisesta, joka tekee kaikkensa suojellakseen lapsiaan, ajautuu jopa huumebisnekseen ja joutuu tekemisiin alamaailman kanssa. Sarja on taattua nordia noir -tyyliä ja laatua, ja jos olet missannut aiemmat kaudet, niin vielä ennätät kirimään ja ottamaan Gåsmamman-spurtin ennen uusien jaksojen julkaisua! Voit alta katsoa viimeisimmän, eli 4. kauden trailerin, ja kaikki tähän astiset julkaistut jaksot löydät C Moresta.

 

Kahdestatoista uudesta jaksosta seitsemän on ohjannut näiden kahden viimeisimmän kauden pääohjaaja Joakin Eliasson, ja viimeisten viiden jakson ohjaus on Olof Spaakin käsialaa. Näyttelijälistalta löytyy Rapaportin lisäksi sellaisia nimiä kuin Clara Christiansson Drake, Joel Lützow, Edvin Ryding, Shebly Niavarani, Anastasios Soulis ja Christian Svensson.

 

Gåsmamman, kuten kaikki C Moren sarjat ja sisällöt ovat katsottavissa C More -suoratoistopalvelun kautta puhelimella, tabletilla, tietokoneella osoitteessa cmore.fi, useimmilla älytelevisioilla ja Telia TV digiboksin käyttöliittymän kautta. Jos sinulta ei vielä löydy kyseistä suoratoistopalvelua, voit tilata sen verkkokaupastamme. Liittymäasiakkaanamme kannattaa myös hyödyntää etuhintainen C More TV -palvelu.

 

 

Lue lisää eri dekkarisarjoista:

 
AaTanja
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/Gasmamman-kaksi-uutta-kautta-syksylla-2021/ba-p/225722
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Moderoin Yhteisössä ja kirjoittelen mielelläni TV- ja leffa-aiheisia artikkeleita. Varsinkin pohjoismaiset dekkarit ovat viime aikoina olleet mieleeni, otan niistä suosituksia vastaan :) Keskustelua kanssani saa Yhteisö-asioiden lisäksi aikaan myös kissoista ja käsitöistä.