C Moren uusi alkuperäissarja Hautalehto: Kylmä syli

  • 1 December 2021
  • 0 kommenttia
  • 98 katselukertaa

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16


 


C Moren uusi alkuperäissarja Hautalehto: Kylmä syli perustuu kirjailija Christian Rönnbackan suositun Antti Hautalehto -dekkarisarjan neljänteen osaan. Se kertoo rikoskomisario Antti Hautalehdosta, joka koettaa selvittää Porvoossa useampia nuorten miesten hukkumistapauksia ajautuen tutkimuksissaan epätietoisuuden valtaan. Taustalla piilee jotain muutakin kuin sattumalta samoihin aikoihin tapahtuneet hukkumiskuolemat. Voiko olla sattumaa, että nuorukaisia yhdistää jalkapallo? Tarvitseeko odottaa, että jälleen yksi joukkueen jäsen joutuu uhriksi? Kun murhatutkinta etenee, kiristyy siima laitoksen omien poliisien ympärillä. Voiko läheisiinsäkään enää luottaa?


 


Sarjan näyttelijäkaartiin kuuluu liuta alansa eturivin ammattilaisia. Päähenkilö Hautalehtoa näyttelee Mikko Leppilampi. Tämä on hänen urallaan poikkeuksellinen reviirinlaajennus, sillä häntä ei ole aiemmin nähty TV-sarjan pääroolissa. Leppilampi on aiemmin kertonut haaveilleensa jo pitkään Hautalehdon kaltaisesta roolista, ja nyt iän ja elämänkokemuksen myötä hän viimein kokee olleensa valmis uppoutumaan tämänkaltaiseen rooliin. Muissa sarjan rooleissa nähdään sellaisia näyttelijöitä kuin Onni ParviainenAntti ReiniOona AirolaIikka ForssTeijo ElorantaMarja SaloInka KallénKonsta Laakso ja Pihla Maalismaa. Sarjan on käsikirjoittanut Veli-Pekka Hänninen ja ohjannut Jussi-palkittu Petri Kotwica.


 


Hautalehto: Kylmä syli kuvattiin Porvoossa alkuvuodesta 2021. Se oli kylmä ja luminen talvi, mikä toi omat haasteensa kuvauksiin. Katsojalle se kuitenkin varmasti antaa sopivan hyytävän ja autenttisen lisän TV-ruudun tälle puolen, kun Porvoonjoesta etsitään uutta uhria, seurataan sukelluksia ja kaahataan pitkin kaupungin kapeita ja lumisia katuja. Porvoo ei olekaan mikä tahansa kuvauslokaatio, sillä siellä on viime vuosina tehty useampiakin TV-sarjoja. Yhtenä niistä mainittakoon tuore C Moren alkuperäissarja Maria Kallio.


 


Jos innostut Hautalehto-sarjasta enemmänkin, niin voit seurata häntä Rönnbackan sarjan aiemmissa kirjoissa: Operaatio Troijalainen (2012), Julma (2013) ja Rakennus 31 (2014). Sarjan seuraavat osat ovat Kaikki mikä kiiltää (2016), Tuonen korppi (2017), Majakka (2019), Ruska (2020) ja Tulen aika (2021). 


 


Hautalehto: Kylmä syli nähdään C More -suoratoistopalvelussa torstaisin 9.12. alkaen. Sarjaa julkaistaan kaksi jaksoa ensimmäisellä viikolla ja sen jälkeen jakso viikossa. Jaksoja on yhteensä kahdeksan.


 


C Moren suoratoistopalvelun voit tilata itsellesi verkkokaupastamme. Liittymäasiakkaana saat C Moren tuotteet etuhintaan. C Moren sarjat ja sisällöt ovat katsottavissa C More -suoratoistopalvelun kautta puhelimella, tabletilla, tietokoneella osoitteessa cmore.fi, useimmilla älytelevisioilla, sekä Telia TV digiboksin käyttöliittymän kautta. 


  


Miltä kuulostaa? Itse innostuin niin, että varasin Rönnbackan Kylmän sylin kirjastosta ja aion lukea sen! Ja vieläpä ihan perinteisesti paperille painettuna. Sen lisäksi tietysti, että aion katsoa sarjan.


 


Lue myös: 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa