C Moressa juuri nyt: Joulukuussa lisätyt elokuvat

  • 22 December 2021
  • 0 kommenttia
  • 9 katselukertaa


 


Joulukuussa C Moren suoratoistopalveluun on lisätty paljon uutta katsottavaa. Löydät sieltä esimerkiksi Cast Away -ikisuosikkielokuvan sekä ihan tuoreita dokumentteja vuosikymmenten takaisista murhatapauksista.


 


C Moren suoratoistopalvelun voit tilata itsellesi verkkokaupastamme. Liittymäasiakkaana saat C Moren tuotteet etuhintaan, ja leffat sisältyvät mukaan kaikkiin C Moren paketteihin. Osa tässä esittelyssä mukana olevista elokuvista on katsottavissa myös Telia TV Vuokraamon kautta. Jos sinulla ei ole vielä Telia TV -sovelluksen maksuttomia tunnuksia, voit tilata ne sivuiltamme. Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen ilmaiseksi.


 


C Moren sarjat ja sisällöt ovat katsottavissa C More -suoratoistopalvelun kautta puhelimella, tabletilla, tietokoneella osoitteessa cmore.fi, useimmilla älytelevisioilla, sekä Telia TV digiboksin käyttöliittymän kautta.


 


Cast Away


 


Julkaisuvuosi: 2000


Genre: Draama


Ikäraja: K12


Kesto: 2h 24min


 


Elokuva kertoo kiireisestä FedEx-kuljetusfirman työntekijästä Chuck Nolandista (Tom Hanks). Vuoden 1995 jouluna Chuck joutuu yllättäen lähtemään Malesiaan hoitamaan työongelmaa. Kone joutuu myrskyyn ja Noland pelastuu kumiveneellä autiolle saarelle. Tästä seuraa vuosien eloonjäämisseikkailu seuranaan vain Wilsoniksi nimetty lentopallo.


  


Nobody's Fool


 


Julkaisuvuosi: 2018


Genre: Romanttinen/Komedia


Ikäraja: K12


Kesto: 1h 35min


 


Tanya (Tiffany Haddish) pääsee vankilasta ja hänen siskonda Danica (Tika Sumpter) yrittää auttaa hänet takaisin jaloilleen. Tanya kuitenkin ryhtyy selvittämään mikä hänen siskonsa uusi nettipoikaystävä on miehiään. Hänellä herää epäilys, että kyseessä on huijari.


  


Overlord


 


Julkaisuvuosi: 2018


Genre: Kauhu/Toiminta


Ikäraja: K16


Kesto: 1h 51min


 


Sotakauhuelokuvassa pääset seuraamaan amerikkalaisten sotilaiden tehtävää Ranskassa. Jättioperaatiota varten laskuvarjojääkäreitä tiputetaan vihollisten linjauksien taakse. Pienessä ranskalaisessa kylässä sotilaat joutuvat kohtaamaan jotain järkyttävää ja pahempaa kuin pelkästään verisiä vihollisia.


  


Lasse - Operaatio Juhannus


 


Julkaisuvuosi: 2021


Genre: Perhe


Ikäraja: K7


Kesto: 1h 21min


 


Ruotsalainen elokuva kertoo kahdesta perheestä, jotka lähtevät yhdessä viettämään juhannusta. Kaikki on kuitenkin mennyt pieleen jo ennen lähtöä, koska Sophie (Lily Wahlsteen) jättää yllättäen Lassen (Elis Gerdt). Poika ei kuitenkaan jää toimettomaksi vaan aikoo voittaa tytön takaisin viettämällä samanlaisen romanttisen juhannuksen, kuten äiti ja isä aikoinaan. Lisämausteen antaa pikkuveljen järjettömät neuvot, joita Lasse tietenkin kuuntelee.


  


Betrayed


 


Julkaisuvuosi: 2020


Genre: Sota/Draama


Ikäraja: K16


Kesto: 2h 1min


 


Tositapahtumiin perustuva elokuva kertoo juutalaisperheen kohtalosta saksalaisten miehittämässä Norjassa. Vuonna 1942 toisen maailmansodan pyörteissä käynnistetään suuri saksalainen poliisioperaatio, jossa kerätään kaikki Norjassa asuvat juutalaiset junaan päätepysäkkinään Auschwitz. 


  


No Country for Old Men - Menetetty Maa


 


Julkaisuvuosi: 2007


Genre: Trilleri/Draama


Ikäraja: K16


Kesto: 2h2min


 


Llewelyn Moss (Josh Brolin) löytää veriseltä rikospaikalta salkun, joka sisältää kaksi miljoonaa dollaria. Piinaavaan ajojahtiin lähtee meksikolaisen mafian julma tappaja Anton Chigurh (Javier Bardem). Hän yrittää saada salkun ja rahat itselleen. Tappajaa vastaan Mossin avuksi saapuu paikallinen sheriffi Ed Tom Bell (Tommy Lee Jones). Elokuva on saanut lukuisia Oscar -ehdokkuuksia ja palkintoja. 


  


JFK Revisited - Through the Looking Glass


 


Julkaisuvuosi: 2021


Genre: Dokumentti


Kesto: 1h 58min


 


Elokuvaohjaaja Oliver Stone teki dokumentin John F. Kennedyn salamurhasta 30 vuotta sitten. Nyt kun todisteet eivät ole enää salattuja, hän aloittaa tutkinnat uudelleen koskien olosuhteita murhan aikaan. Hänen apunaan on todistajia ja kattava tiimi eri alojen ammattilaisia, kuten lääketieteen ja asetekniikan edustajat. 


  


Last Man Standing: Suge Knight and the Murders of Biggie & Tupac


 


Julkaisuvuosi: 2021


Genre: Dokumentti


Ikäraja: K16


Kesto: 1h 40min


 


Nick Broomfield syventyy dokumentissaan väkivaltaiseen hiphopmaailmaan. Edellisestä Biggie & Tupac -dokumentista on kulunut 20 vuotta ja nyt on hyvä hetki tarkastella näitä murhia uudelleen. Lisäksi dokumentissa tutkitaan muun muassa Los Angelesin korruptoitunutta poliisilaitosta ja pahamaineista levy-yhtiöpomoa Suge Knightia.


  


C Moren suoratoistopalveluun on lisätty myös nämä elokuvat, jotka olemme jo aiemmin esitelleet Yhteisössä: 


Hyvää joulua!


 


Lue myös: 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa