C Moressa juuri nyt: Marraskuussa lisätyt elokuvat

  • 19 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 70 katselukertaa

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15


 


Näin marraskuussa C More -suoratoistopalveluun on lisätty jälleen kattava valikoima keskenään erilaisia elokuvia viihdyttämään sinua, koko perhettä tai miksei vaikka kokonaista kaveriporukkaakin. Luvassa on esimerkiksi niin klassikoiden klassikko Top Gun, kuin myös tuoreempia kotimaisia elokuvia kuten Kaikki Oikein ja Hölmö Nuori Sydän. Luvassa on toimintaa, romantiikkaa, komediaa, sekä draamaa - jotakin jokaiseen fiilikseen.


 


C Moren suoratoistopalvelun voit tilata itsellesi verkkokaupastamme. Liittymäasiakkaana saat C Moren tuotteet etuhintaan, ja leffat sisältyvät mukaan kaikkiin C Moren paketteihin. Osa esittelemistäni elokuvista on katsottavissa myös Telia TV Vuokraamon kautta. Jos sinulla ei ole vielä Telia TV -sovelluksen maksuttomia tunnuksia, voit tilata ne sivuiltamme. Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen ilmaiseksi.


 


C Moren sarjat ja sisällöt ovat katsottavissa C More -suoratoistopalvelun kautta puhelimella, tabletilla, tietokoneella osoitteessa cmore.fi, useimmilla älytelevisioilla, sekä Telia TV digiboksin käyttöliittymän kautta.


 


Viihtyisää elokuvailtaa! 🍿>


 


Boss Level


 


Julkaisuvuosi: 2021


Genre: Toiminta


Ikäraja: 16


Kesto: 1h 36min


 


Uutuuselokuva Boss Level on täyttä toimintaa heti elokuvan alusta sen lopputeksteihin saakka. Elokuvan idea mukailee 90-luvun alun klassikkoleffaa Päiväni murmelina, jossa Bill Murrayn tähdittämä henkilö jää aikasilmukkaan jumiin ja joutuu elämään tietyn päivän toistuvasti uudelleen. 


 


Boss Levelissä aikasilmukkaan jää Roy Pulver (Frank Grillo), entinen armeijan erikoisjoukkojen jäsen, joka joutuu elämään oman kuolinpäivänsä aina uudelleen ja uudelleen. Joka päivä hänet tapetaan eri tavoin: joskus ampumalla, joskus räjäyttämällä, ja joskus jopa miekalla pää katkaisten. Kuoltuaan Roy aloittaa päivänsä aina alusta täsmälleen samasta paikasta ja täsmälleen samoilla tavoin. Tietäen jo lähes minuutilleen päivänsä kulun ja kuolinhetkensä, hän alkaa selvittämään syytä aikasilmukkaan joutumiselle, ja sille miten hän pääsee siitä ulos pelastaen itsensä lisäksi myös ex-vaimonsa Jemman (Naomi Watts), sekä heidän 11-vuotiaan poikansa. Lopulta pelastettavana on myös koko maapallo. 


 


Elokuvan muissa rooleissa nähdään myös lukuisista toimintaelokuvistaan tunnettu Mel Gibson, sekä Michelle Yeoh ja Will Sasso. Ohjauksesta vastaa Joe Carnahan. Hän on myös käsikirjoittanut elokuvan yhdessä Chris ja Eddie Boreyn kanssa.


  


Fighting with my family


 


Julkaisuvuosi: 2019


Genre: Draama, komedia


Ikäraja: 12


Kesto: 1h 43min


 


Fighting With My Family on tositapahtumiin pohjautuva lämminhenkinen urheiludraamakomedia englantilaisista painijaperheen sisaruksista, jotka unelmoivat wrestling-tähden elämästä Yhdysvalloissa. Sisaruskaksikon Paige on tosielämän suuri WWE-tähti, mutta hänen veljensä Zak ei lopulta onnistunut saavuttamaan samanlaista suosiota kuin siskonsa.


 


Elokuvassa tiiviisti yhtä pitävät sisarukset Saraya (Florence Pugh) ja Zak (Jack Lowden) haluavat kumpikin nousta suuriksi painitähdiksi, mutta lopulta erilaisten käänteiden kautta vain Saraya (näyttämönimeltään Paige) saa paikan tiukkaan harjoitteluohjelmaan. Hänen on jätettävä perheensä ja kohdattava yksin ankara painimaailma. Tie huipulle ei ole helppo, ja Paigen on todella laitettava kaikki peliin todistaakseen koko maailmalle olevansa erilainen, ja että hän ansaitsee paikkansa painimaailman huipulta.


 


Painielokuva ei ole painielokuva ilman Dwayne "The Rock" Johnsonia, joka nähdään elokuvassa omana itsenään. Elokuvan päärooleja tähdittää lisäksi Vince Vaughn, sekä Lena Headey. Elokuvassa toki vilahtelee myös muita painimaailmasta tuttuja henkilöitä. 


  


Firma


 


Julkaisuvuosi: 1993


Genre: Trilleri, toiminta, draama


Ikäraja: 12


Kesto: 2h 28min


 


Firma edustaa tämän listan klassikoita, sillä elokuva on julkaistu jo lähes 30 vuotta sitten vuonna 1993. Elokuva on legendaarisen elokuvaohjaaja Sydney Pollackin käsialaa, ja se perustuu samannimiseen John Grishamin menestysromaaniin.


 


Kunnianhimoinen ja Harvardista vastikään valmistunut Mitch McDeere (Tom Cruise) ja hänen vaimonsa Abigail (Jeanne Tripplehorn) muuttavat Memphisiin Mitchin saatua houkuttelevan työtarjouksen arvostetusta lakifirmasta Bendini, Lambert & Locke, eli "Firma". Avery Tolar (Gene Hackman) on uudessa työpaikassa Mitchiä vastassa tämän oppi-isän roolissa. Firma paljastuu lopulta osaksi julmaa rikollisorganisaatiota, sillä se on tiiviisti kytköksissä esimerkiksi Morolton mafiaperheeseen. Tästä alkaakin jännittävä kujanjuoksu, jossa Mitchin henkeä uhkaavat niin FBI, mafia ja mitään kaihtamattomat vallankäyttäjät, joiden ainoa päämäärä on pelastaa Firma - hinnalla millä hyvänsä.


 


Elokuvan muissa rooleissa nähdään muun muassa Holly Hunter, Hal Holbrook, sekä Ed Harris.


 


  


Hölmö nuori sydän


 


Julkaisuvuosi: 2018


Genre: Draama


Ikäraja: 12


Kesto: 1h 38min


 


Selma Vihusen ohjaama Hölmö Nuori Sydän perustuu Kirsikka Saaren samannimiseen romaaniin. Kirsikka on myös itse käsikirjoittanut elokuvan oman romaaninsa pohjalta, ja hän voittikin Jussi-patsaan parhaimmasta elokuvan käsikirjoituksesta. 


 


Hölmö Nuori Sydän johdattaa meidät itähelsinkiläiseen lähiöön, jossa nuoret tykkäävät hengailla ja viettää aikaansa esimerkiksi Itäkeskuksessa, ja käyvät koulua Myllypurossa. Rakastuneen nuoren Lennin (Jere Ristseppä) elämä saa täyskäännöksen, kun hänen ihastuksensa Kiira (Rosa Honkonen) tulee yllättäen raskaaksi Lennin kanssa vietetyn yhden yön seurauksena. On sanomattakin selvää, etteivät tulevien teinivanhempien äidit Satu (Katja Küttner) ja Ansku (Pihla Viitala) ole myöskään asiasta riemuissaan heidän taistellessaan yhä myös oman arkensa ja ongelmiensa kanssa. 


 


Elokuvassa käsitellään koskettavasti teinivanhemmuutta ja sen mukanaan tuomaa vastuuta ja pelkoa. Isätön Lenni hakee turvaa ja miehen mallia naapurin Jannesta (Ville Haapasalo), joka tuntee katkeruutta maahanmuuttajia kohtaan ja on luonut omat suhteensa lähinnä lähipubista ja nyrkkeilysalilta. Nuoret valmistautuvat aivan liian varhaiseen vanhemmuuteen etsimällä itseään ja tutustumalla samalla vasta toisiinsakin.


  


 


Kaikki Oikein


 


Julkaisuvuosi: 2018


Genre: Komedia


Ikäraja: Sallittu


Kesto: 1h 22min


 


Kaikki Oikein on Lenka Hellstadtin ohjaama komedia, joka perustuu Anna-Leena Härkösen samannimiseen romaaniin.


 


Eevi (Elsa Saisio) työskentelee kauneushoitolassa ja elää vaatimatonta ja arkista elämää Helsingin laitakaupungilla rokkarin urasta haaveilevan aviomiehensä Karin (Antti Luusuaniemi) kanssa. Lomamatkoista on turha edes haaveilla kun rutiinit ja työt vaativat veronsa. Yhtäkkiä heidän elämänsä tekee täyskäännöksen Eevin voitettua lotossa jättipotin. Suunnitelmana on jatkaa elämää samoin kuin tähänkin asti eikä edes kertoa voitosta muille. Raha kuitenkin tunnetusti polttelee taskussa, ja voiton myötä he päätyvät paikkoihin ja tilanteisiin, jollaisissa he eivät aiemmin ole joutuneet olemaan. Asian salailu osoittautuu myös luultua vaikeammaksi. Voiton myötä pariskunnan lähipiiri alkaa lisäksi suhtautumaan heihin lähinnä omituisesti, eikä parisuhdekaan selviä ilman myrskyjä ja erimielisyyksiä tulevaisuuden haaveista. Elokuvassa ollaankin hyvin perinteisten kysymysten äärellä: tuoko raha ensinkään onnea, ja pystyykö ihminen pysymään vanhana itsenään äkkirikastumisesta huolimatta? Elokuvan muissa rooleissa nähdään esimerkiksi Jenni Kokander, sekä Malla Malmivaara ja Pirjo Lonka.


 


  


Oikeuden metsästäjät


 


Julkaisuvuosi: 2020


Genre: Toiminta


Ikäraja: 16


Kesto: 1h 51min


 


Tanskalainen elokuva Oikeuden Metsästäjät on käsikirjoittajanakin kunnostautuneen Anders Thomas Jensenin ohjaama. Elokuva luokitellaan monessa paikassa toimintakomediaksi, mutta huumori elokuvassa on hyvinkin pohjoismaalaiseen tapaan omalaatuista ja mustaa, ja leffa itsessään on nimenomaan väkivaltaa pullollaan. 


 


Elokuva käynnistyy traagisesta junaonnettomuudesta, jonka seurauksena teini-ikäinen Mathilde (Andrea Heick Gadeberg) menettää äitinsä. Tytön isä, ulkomailla palveleva ammattisotilas Markus (Mads Mikkelsen) palaa kotiin tyttärensä tueksi, sekä hoitamaan vaimonsa hautaamisen. Aluksi junaturma vaikuttaa olleen ikävä sattuma, kunnes turmajunassa itsekin matkustajana ollut matematiikkanörtti Otto (Nicolaj Lie Kaas) ilmaantuu Markuksen oven taakse kahden kollegansa Lennartin (Lars Brygmann) ja Emmenthalerin (Nicolas Bro) kanssa. Otto on vakuuttunut siitä, että tilastolliset todennäköisyydet ovat lähes olemattomat sille, että kyseessä olisi vahinko.  Aihetodisteiden kasaantuessa myös Markus vakuuttuu siitä, että junaturma olikin tarkkaan harkittu isku, jonka uhriksi hänen vaimonsa sattumalta joutui. 


 


Tästä käynnistyy väkivallan ja kostonhimon täyteinen takaa-ajo, jonka tavoitteena on saada junaturmasta vastuulliset kiinni. Nyrkkien heilumiselta ja silmittömältä ampumiselta ei tässä elokuvassa vältytä!


  


Top Gun


 


Julkaisuvuosi: 1986


Genre: Draama, toiminta


Ikäraja: 12


Kesto: 1h 44min


 


Top Gun on oikea klassikkojen klassikko, joka nosti myös pääosan esittäjänsä Tom Cruisen kansaiväliseksi megatähdeksi. Moni on varmasti elokuvan jo nähnyt, mutta nostalgian nälkään Top Gun sopii useammankin kerran katsottuna paremmin kuin hyvin.


 


Lentäjä Pete "Maverick" Mitchellillä (Cruise) on elämässään yksi tavoite: tulla maailman parhaaksi taistelulentäjäksi. Hän saakin kutsun yhdessä navigaattorinsa Nick "Goose" Bradshawn (Anthony Edwards) kanssa maan parhaille lentäjille tarkoitettuun eliittikoulu Top Guniin. Koulussa kilpailu on kovaa, ja Maverick saakin pahimmaksi kilpakumppanikseen heti Tom ”Iceman” Kazanskin (Val Kilmer), kenen kanssa hän käy kovaa taistoa parhaimman lentäjän tittelistä. Koulutuksen aikana kuitenkin tapahtuu tragedia, jonka seurauksena Maverick alkaa epäillä kykyjään, sekä koko jatkamistaan koulussa. Kuvioihin lisämausteensa tuo myös hänen rakastumisensa siviilikouluttaja Charlotteen (Kelly McGillis). Saavuttaako Maverick tavoitteensa tulla parhaaksi lentäjäksi, vai joutuuko hän nöyrtymään kilpakumppaneidensa edessä?


 


Top Gun -elokuvan on ohjannut kuuluisan Ridley Scottin jo edesmennyt pikkuveli Tony Scott, joka on tunnettu myös hyvin menestyneistä elokuvistaan kuten Purppuravyöhyke, sekä Koston Liekki


 


  


Wild mountain thyme


 


Julkaisuvuosi: 2020


Genre: Draama


Ikäraja: 7


Kesto: 1h 38min


 


Wild Mountain Thyme on irlantilainen romanttinen draamaelokuva, joka vie katsojansa keskelle idyllisiä ja kauniin vehreitä Irlannin maalaismaisemia. Elokuvan on ohjannut yhdysvaltalainen Oscar-palkittu elokuvaohjaaja John Patrick Shanley.


 


Omapäinen maatilanemäntä Rosemary Muldoon (Emily Blunt) on visusti päättänyt valloittaa naapurinsa Anthony Reillyn (Jamie Dornan) sydämen. Anthony ei kuitenkaan ole huomaavinaankaan hänen kauniin ihailijansa lähestymisyrityksiä, sillä hänellä on omat ongelmansa perheensä, ja perheelle kuuluvan sukutilan kanssa. Anthonyn isä Tony (Cristopher Walken) on nimittäin myymässä heidän perheensä perintötilaa Anthonyn amerikkalaiselle serkkupojalle Adamille (Jon Hamm). Kun kauan perheen omistuksessa olleen tilan menetys uhkaa, Anthonyn on pakko ryhtyä toden teolla tavoittelemaan omia unelmiaan.


 


  


Mitkä elokuvat päätyvät sinun katselulistallesi, osallistu keskusteluun kommenteissa!


 


Lue lisää: 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa