Skip to main content
Katseluvinkit

Esittelyssä elokuva Bamse ja maailman pienin seikkailu

  • 5 August 2024
  • 0 kommenttia
  • 18 katselukertaa
Esittelyssä elokuva Bamse ja maailman pienin seikkailu

Rune Andréassonin maailman vahvimmasta nallesta kertova piirroselokuva jatkuu uudessa seikkailussa. Christian Ryltenius, joka ohjasi aiemmat elokuvat Rosvokaupunki, Noita-akan tytär, Jymykello ja Tulivuorisaari on jälleen vastuussa ohjauksesta. Tällä kertaa seikkailu tapahtuu sankareiden omalla takapihalla. Elokuva on vuokrattavissa Telia Play Vuokraamossa 26.8.2024 alkaen.

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -palvelua, tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla. 

Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta (koskee alle 8,80 € -hintaisia vuokraelokuvia). Elokuvien hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta ylöspäin. 

 

Genre: koko perheen elokuva, animaatio
Julkaisuvuosi: 2024
Ikäraja: 7
Kesto: 1 t 5 min
IMDb: 5.9

 

Bamse ja maailman pienin seikkailu -elokuvassa keskeinen vastustaja on ahne kapitalisti Kroisos Myyrä, joka aikoo muuttaa kauniin niittyalueen maksulliseksi parkkipaikaksi lisätienestien toivossa. Kroisoksen toiminnassa ei ole tilaa pienille asioille tai luontoarvoille, ja hänen rahanahneutensa ja pahantahtoisuutensa voivat jännittää nuorempia katsojia.

Nalle-Maija muuttuu hyönteisen kokoiseksi juodessaan vahingossa Kilpisen kehittämää kutistusmehua. Nyt hänellä on tilaisuus auttaa hyönteis- ja pieneläinkuntaa säilyttämään yhteisen niittyalueen. Bamse kutistaa myös itsensä löytääkseen tyttärensä Nalle-Maijan. Heitä molempia auttaa salaperäinen ja vauhdikas oikeuden puolustaja, Supersammakko. Tämä hahmo tuo tarinaan hauskuutta ja toimii aktiivisena lisänä Bamsen ystäväpiirissä, mikä ilahduttaa erityisesti nuorempia katsojia.

 

Katsojan elokuva-arvostelu

 

Seuraavaksi kurkataan yhdessä, mitä katsojat ovat olleet tästä elokuvasta mieltä. Pääasiassa kommentit tästä elokuvasta ovat olleet lähes poikkeuksetta positiivisia. Katsojat ovat erityisesti kiittäneet elokuvan humoristista otetta ja sympaattisia päähenkilöitä, jotka ovat viehättäneet sekä lapsia että aikuisia.

Animaation visuaalinen toteutus on saanut ylistystä tarkoista yksityiskohdista ja värikkäästä kuvakielestä, mikä on luonut eläväisen ja lumoavan maailman. Lisäksi elokuvan teema ympäristönsuojelusta on resonoinut katsojien kanssa, korostaen tarinan ajankohtaisuutta ja opettavaista sanomaa. Tässä yhden katsojan elokuva-arvostelu: 

 

“Elokuvan fokus keskittyi hyvin tiiviisti hyönteistasolle ja kahteen sen päähenkilöön, mikä piti tarinan tiiviinä ja rönsyilemättömänä. Bamsen muu perhe jäi suosiolla sivuosaan. Kokonaiskuva oli ytimekäs ja hyvin tarkoitustaan palveleva. Koko perheelle sopivia ja riittävän lyhykäisiä teatterielokuvia ei ole koskaan liikaa, ja tiiviin kerronnan avulla on vältetty tarinan ajautuminen harhapoluille.” -eräs elokuvan katsonut arvostelija kommentoi.

 

Kurkataan vielä lopuksi traileri!🎥

 

 

Lue myös:

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa