Gåsmamman - 5. kausi katsottavissa C Moressa


Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +13


 


Suosittu ruotsalainen draamasarja Gåsmamman – Naarasleijona on saanut jatkoa. Viidennen kauden kaikki jaksot ovat jo nähtävissä C Moressa. Tunnetun Alexandra Rapaportin tähdittämän ja C Moren katsotuimpien joukkoon kuuluvan sarjan kerrottiin jo viime syksynä jatkuvan jossakin vaiheessa tulevaisuudessa. Nyt pitkä odotus on palkittu, kun uusi kausi on julkaistu.


 


Gåsmamman kertoo naisesta nimelta Sonja Ek ja tämän perheestä. Naisesta, joka tekee kaikkensa suojellakseen lapsiaan, ajautuu jopa huumebisnekseen ja joutuu tekemisiin alamaailman kanssa. Sarja on taattua nordia noir -tyyliä ja laatua, ja jos olet missannut aiemmat kaudet, niin vielä ennätät kirimään ja ottamaan Gåsmamman-spurtin ennen uusien jaksojen julkaisua! Voit alta katsoa viimeisimmän, eli 4. kauden trailerin, ja kaikki tähän astiset julkaistut jaksot löydät C Moresta.


 


Tämän ja todennäköisesti viimeiseksi jäävän tulevan kuudennen kauden yhteensä kahdestatoista jaksosta seitsemän on ohjannut kahden viimeisimmän kauden pääohjaaja Joakin Eliasson, ja viimeisten viiden jakson ohjaus on Olof Spaakin käsialaa. Näyttelijälistalta löytyy Rapaportin lisäksi sellaisia nimiä kuin Clara Christiansson Drake, Joel Lützow, Edvin Ryding, Shebly Niavarani, Anastasios Soulis ja Christian Svensson.


 


Gåsmamman, kuten kaikki C Moren sarjat ja sisällöt ovat katsottavissa C More -suoratoistopalvelun kautta puhelimella, tabletilla, tietokoneella osoitteessa cmore.fi, useimmilla älytelevisioilla ja Telia TV digiboksin käyttöliittymän kautta. Jos sinulta ei vielä löydy kyseistä suoratoistopalvelua, voit tilata sen verkkokaupastamme. Liittymäasiakkaanamme saat C Moren suoratoistotuotteet etuhintaan. 


  


Lue lisää eri dekkarisarjoista: 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa