Katseluvinkit

Hayu realitysarjat viihdyttävät C Moressa

  • 22 July 2022
  • 0 kommenttia
  • 162 katselukertaa
Hayu realitysarjat viihdyttävät C Moressa
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Hayu on reality-ohjelmiin erikoistunut suoratoistopalvelu, joka on täynnä toinen toistaan suositumpia sarjoja. Sarjasisältö on katsottavissa C Moren suoratoistopalvelussa. Hayu-ohjelmien uudet jaksot julkaistaan C Moressa jenkkitahtiin, eli vain tunteja USA:n ensiesityksen jälkeen. Jaksot ovat katsottavissa ensiesitystä seuraavana aamuna klo 9. Nopeasta julkaisutahdista johtuen tekstitykset tulevat tuoreisiin jaksoihin muutaman päivän viiveellä.

Jos sinulla on tällä hetkellä C More TV, suosittelen päivittämään paketin C More -suoratoistopalveluun , tai C More Total+ -pakettiin, joka sisältää myös C More -suoratoistopalvelun. Näin saat mahdollisimman paljon irti palvelusta ja myös Hayu:n sisällöt ruudullesi. C More TV -asiakkaille Hayu:n sisällöt eivät ole katsottavissa. C More -suoratoistopalvelu ei sisällä myöskään mainoksia, joten siinäkin mielessä paketin päivittäminen kannattaa. Liittymäasiakkaanamme saat C Moren etuhintaan, ja ohjelmat näet kätevästi vaikka automatkoilla puhelimen, tabletin tai läppärin näytöltä. 

Tässä artikkelissa esittelemme suosituimpia Hayu:n sisältöjä realitysarjoista dokumentteihin. Löydätkö alta oman suosikkisarjasi?

 

The Real Housewives

 

The Real Housewives – realitysarjasta on katsottavissa useampia eri versioita. Sarjoissa seurataan Beverly Hillsin, Orange Countyn, New Jerseyn, New York Cityn, Potomacin, Dallasin, Salt Lake Cityn ja uusimpana Dubain täydellisten naisten draaman ja luksuksen täyttämää elämää. Sarjoista on katsottavissa useampia kausia, joten vaurautta ja draaman kaarta on tarjolla ruudun täydeltä. Jos upeat maisemat ja hulppeat asunnot kiinnostavat, sarjan myötä pääset myös pienelle nojatuolimatkalle ja kurkkaamaan, miltä hulppeat asunnot näyttävät.

 

 

Keeping Up With The Kardashians

 

Sarjassa seurataan Hollywoodin kermaan kuuluvan Kardashianien perheen elämää. Draamakuningattarien elämästä ei nimittäin luksusta puutu. Supertähtien elämänmenoa on katsottavissa kaudet 3-20 ja sarjaa on kuvattu vuosina 2009-2021.

 

 

Botched

 

Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja kertoo plastiikkakirurgeista, jotka auttavat potilaita erikoisissa tapauksissa. Paul Nassif ja Terry Dubrov korjaavat pieleen menneitä kauneusleikkauksien jälkiä ja sarjassa nähdäänkin toinen toistaan erikoisempia tapauksia. Sarjaa on katsottavissa kaudet 3-7.

 

 

Ed Kemper: Sarjamurhaajan mieli

 

Ed Kemper on yhdysvaltalainen sarjamurhaaja ja nekrofiili, joka tappoi ja paloitteli 1970-luvun alussa naisliftareita Kaliforniassa. Kemper tappoi myös äitinsä ja erään tämän ystävistä ennen kuin antautui viranomaisille. Teini-ikäisenä hänet oli tuomittu molempien isovanhempiensa ampumisesta. Dokumentissa sukelletaan Kemperin mieleen, joka on yhtä aikaa sekä äärimmäisen älykäs, että brutaalin väkivaltainen. Nykyään hän kärsii rangaistustaan vankilassa, ja on istunut siellä jo peräti 45 vuotta. Tähän ja muihin True Crime -sarjoihin pääset tutustumaan tarkemmin aiemmin kirjoitetussa artikkelissa.

 

Million Dollar Listing New York ja Los Angeles

 

Yhdysvaltalaisessa tosi-tv-sarja kertoo New Yorkissa ja Los Angelesissa toimivien kiinteistövälittäjien ammatillisesta ja henkilökohtaisesta elämästä. Peli kiinteistövälittäjien kesken on häikäilemätöntä, röyhkeää ja sinnikästä, kun he puolustavat paikkaansa miljoonien dollarien kiinteistökaupoissa. Yhdysvaltojen varakkaimmilla asuinalueilla olevat kodit ovat haluttuja myyntikohteita välittäjien keskuudessa. New Yorkin asuntomarkkinoita on katsottavissa kaudet neljästä yhdeksään ja Los Angelesista kaudet 8-13.

 

 

Top Chef

 

Tosi-TV-kilpailussa kokit kilpailevat keskenään ruoanlaittoon liittyvissä haasteissa. Nuoret ja lahjakkaat keittiömestarit laittavat kokkaustaitonsa todelliseen testiin, jossa voittaja kruunataan Top Chefiksi. C Moren kautta on katsottavissa kaudet 15-19.

 

 

Jeffrey Dahmer: Sarjamurhaajan puheenvuoro

 

Jeffrey Dahmer on yksi historian pahamaineisimmista sarjamurhaajista. Hänet tuomittiin aikoinaan 17 kammottavasta murhasta. Nyt 25 vuotta sen jälkeen, kun rikokset paljastuivat, järkyttävät yksityiskohdat kauhistuttavat edelleenkin ihmisiä. Tässä True Crime -dokumentissa sukelletaan Dahmerin mieleen. Hänestä on tehty useitakin dokumentteja ja haastatteluita. Alla oleva video ei ole Hayu:n dokumentti, vaan ote muusta Jeffreyn haastattelusta.

 

Mikä on sinun suosikkisarjasi Hayu:n valikoimasta? 🍿


Lue myös nämä:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa