katseluvinkit

HBO Maxin maaliskuun elokuva- ja sarjauutuudet

  • 6 March 2024
  • 0 kommenttia
  • 89 katselukertaa
HBO Maxin maaliskuun elokuva- ja sarjauutuudet
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Maaliskuussa HBO Max tarjoaa taas kiehtovaa katsottavaa niin sarjojen kuin elokuvien ystäville. Odotettuna uutuutena mainittakoon Kate Winsletin tähdittämä minisarja The Regime. Lisäksi jatkoa saa suosittu Adult Swim -animaatiosarja Royal Crackers uusin jaksoin. Katsotaanpa, mitä muuta suoratoistopalvelussa on luvassa! 😎

 

HBO Max -suoratoistopalvelu HBO Max -sovelluksessa tarjoaa suosittuja elokuvia, sarjoja, unohtumattomia klassikoita sekä runsaasti lastensisältöä 9,99 euron kuukausihintaan.

 

The Regime

4.3.

 

The Regime eli työnimeltään Palace on Stephen Frearsin ja Jessican Hobbsin yhdessä ohjaama draamatuotanto, jossa kuvataan palatsin sisäisiä tapahtumia yhden vuoden aikana. Sarjan tähtikaartiin kuuluu Kate Winsletin lisäksi mm. brittinäyttelijä Hugh Grant. Lue esittely täältä.

 

 

Royal Crackers

2. kausi alkaa 1.3.


Suosittu aikuisten Adult Swim -animaatio Royal Crackers jatkaa tarinaansa toisella kaudellaan keskittyen kakkosluokan keksiyrityksen perinnöstä taistelevaan perheeseen. Uusissa jaksoissa syvennytään veljesten Steben ja Theon monimutkaiseen isäsuhteeseen, joka johdattaa heidät kohtaamaan perheen synkän menneisyyden varjot.

Pääosissa nähdään Jason RuizAndrew SantinoJessica St. Clairista ja Maile Flanagan. Sarja on Ruizin käsialaa, ja mukana tuottamassa ovat Seth Cohen sekä Evan Mann. Uusia jaksoja on tehty kaikkiaan kymmenen, ja ne julkaistaan suoratoistopalvelussa aina perjantaisin.

 

Katso traileri alta:

 

Vonkka

Ensi-illassa 8.3.


Kuinka Villi Vonkasta tuli Villi Vonkka? Uutuuselokuva Vonkka (Wonka) pohjautuu Roald Dahlin rakastetun Jali ja suklaatehdas -lastenkirjan ikoniseen Villi Vonkkaan ja hänen taustatarinsaansa. Lue elokuvan esittelyn täältä.

 

Elokuvan traileri:

 

The Girls on the Bus

Alkaa 14.3.

 

The Girls on the Bus kutsuu katsojat seuraamaan Yhdysvaltain presidentinvaalien kampanjointia. Sarja seuraa neljää naispuolista toimittajaa, joilla on erilaiset tyylit ja persoonallisuudet. Tarina keskittyy Sadie McCarthyyn, joka jättää kaiken taakseen pystyäkseen kirjoittamaan presidenttiehdokkaasta. Kampanjabussissa Sadie muodostaa läheisen suhteen kolmen kilpailijansa kanssa. Vaikka he ovat erilaisia, toimittajista tulee kuin perhe, joka seuraa Yhdysvaltain poliittista draamaa. Sarjan ovat luoneet Amy Chozick ja Julie Plec, ja se perustuu Chozickin omiin kokemuksiin politiikan toimittajana. 10 x 60 min, kaksi ensimmäistä jaksoa ensi-iltapäivänä ja loput viikoittain)

 

Katso traileri alta:

 

Justice USA

14.3 

Huomio kaikki true crime -fanit! Uusi dokumentaarinen sarja Justice USA tarjoaa näkymän Nashvillen rikosoikeusjärjestelmään, ja ennenkuulumattoman pääsyn miesten, naisten ja alaikäisten vankiloihin. Uudessa sarjassa näemme, kuinka työntekijät ja vangit kohtaavat vankeusrangaistukseen, mielenterveysongelmiin ja riippuvuuksiin liittyviä kysymyksiä. 

 

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa