HBO Maxin parhaat kauhuelokuvat

  • 26 October 2021
  • 0 kommenttia
  • 26 katselukertaa

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16 Pimeät illat ja kauhuleffat. Mikä sen parempi yhdistelmä. Koska kauhuelokuvien kulta-aika Halloween on pian käsillä, koostimme huikean nipun katsottavaa, josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Tällä kertaa esittelyvuorossa on HBO Maxin parhaat kauhuleffat. HBO Max suoratoistopalvelua voit seurata suoraan tv:stäsi. Jos sinulla ei ole vielä HBO Max tilausta voimassa, voit tilata sen sivuiltamme. Olemme aiemmin esitelleet täällä Yhteisössä myös C Moren suosituimmat kauhuelokuvat, sekä Halloweenin parhaat kauhuelokuvat, joten jännitettävää riittää koko Halloween-viikonlopuksi ja miksipä ei sen jälkeenkin.   Telia TV vuokraamokin on täynnä toinen toistaan karmaisevampia kauhuelokuvia! Telia TV:n maksuttomat tunnukset saat aktivoitu suoraan Telia.fi-sivulta ja saat ensimmäisen vuokrauksen maksutta. 🎃> Jännittäviä leffahetkiä 🎃> RingsIkäraja: K 15Kesto: 1 h 37 min.  The Ring -elokuva on joidenkin mielestä ehkä paras kauhuleffa koskaan. Tässä esiteltävä Rings on puolestaan jatko-osa tuolle vuonna 2002 ilmestyneelle kauhuelokuvalle. Elokuvan juoni rakentuu siis tappavan videonauhan ympärille. Jokainen joka katsoo tämän videon, kuolee seitsemän päivän päästä sen katsomisesta. Video sisältää erilaisia tapahtumia, eläimiä ja esineitä jotka jollain tapaa näyttäytyvät katsojalle ennen kuolemaa. Videossa  esiintyy myös tyttö nimeltä Samara. Tässä jatko-osassa video jatkaa tappamista, ja tällä kertaa myös tietokoneen ruudulta. Tapahtumat sijoittuvat 13 vuoden päähän aiemman elokuvan tapahtumista. Pääosaa esittävän Julian (Matilda Lutz) poikaystävä Holt (Alex Roe) katsoo vahingossa videon, jossa on myös Samara. Julia päättää uhrautua poikaystävänsä vuoksi, mutta tekeekin kammottavan löydön. Videon sisällä onkin toinen video, josta kukaan muu ei ole ollut tietoinen. Rings on saanut vaihtelevia arvosteluita muun muassa sen pelottavuudesta, mutta suosittelen katsomaan itse, niin tiedät enemmän. 

  Totem Ikäraja: K 15Kesto: 1 h 26 min.  Marcel Sarmienton ohjaamassa elokuvassa perheen äiti on kuollut, ja teinityttö on ottanut vastuuta perheen taloudenpidosta. Elämä menee eteenpäin ja leski-isä James (James Tupper) löytää uuden naisystävän, ja pyytää tätä muuttamaan heidän luokseen. Tyttärillä Kelliellä ja Abbyllä (Kerris Dorsey ja Lia McHugh) on kuitenkin vaikeuksia sopeutua muutokseen. Äitipuolen muutettua taloon, alkaa perheessä tapahtua selittämättömiä asioita. Tilanne kärjistyy, kun toinen tyttäristä alkaa käyttää ”toteemia” hallitsemaan perheen talossa olevia yliluonnollisia voimia. Vaikka IMDb ei ole antanut elokuvalle korkeita pisteitä, kannattaa leffalle antaa mahdollisuus. Loppuratkaisu ei jätä ketään kylmäksi! 

  Toys of Terror Ikäraja: K 15Kesto: 1 h 25 min.  Jos jouluiset kauhuleffat ovat lähellä sydäntäsi, kannattaa siinä tapauksessa painaa tämä elokuva mieleen. Nicholas Verson ohjaamassa elokuvassa Zoe (Zoe Fish), hänen veljensä Franklin (Saul Elias) ja heidän perheensä muuttavat juuri ennen joulua syrjäiseen kartanoon, jolla on synkkä menneisyys. Kun vanhemmat keskittyvät remontoimaan kartanoa, löytävät tylsistyneet lapset ullakolle piilotetun lelulaatikon. Lelut heräävät maagisesti eloon, josta lapset ovat aluksi todella iloisia. Pian kuitenkin alkaa tapahtumaan outoja asioita, jotka uhkaavat perheen elämää. Tapahtumat kärjistyvät jouluna kun on lahjojen jakamisen aika. 

  The Uninvited Ikäraja: K 15Kesto: 1 h 23 min.  Charles ja Thomas Guardin ohjaama kauhuelokuva on uudelleenfilmatisointi vuoden 2003 eteläkorealaisesta kauhuelokuvasta A Tale of Two Sisters. Se kertoo kahdesta sisaruksesta, Annasta (Emily Browning) ja Alexista (Arielle Kebbel), joiden sairas äiti saa surmansa venevajan tulipalossa. Annan mieli järkkyy pahasti, ja hän joutuu psykiatriseen laitokseen. Kymmenen kuukautta myöhemmin Anna palaa kotiin, ja he alkavat Alexin kanssa tutkimaan äitinsä hoitajan kyseenalaista menneisyyttä. Anna saa vihjeitä useammastakin lähteestä, että hoitaja Rachel ei ole se kuka väittää olevansa. Pian sisaruksille selviää että Rachel on muuttanut nimensä. Hän oli entiseltä nimeltään Mildred Kemp, lastenhoitaja joka tappoi kolme lasta. Mitä äidin kuolemasta selviääkään ja kuinka käy Rachelin, Annan ja Alexin? Tapahtumat johtavat selkäpiitä karmaisevaan loppuun. 

  CursedIkäraja: K 15Kesto: 1h 33 min. Wes Cravenin ohjaama Yhdysvaltalainen kauhu- ja ihmissusielokuva kertoo Los Angelesissa vapaana juoksentelevasta ihmissudesta. Eräänä yönä orvoiksi jääneet sisarukset Elle (Christina Ricci) ja Jimmy (Jesse Eisenberg) ajavat kolarin Mulholland Drivella. Yrittäessään pelastaa kolarissa mukana ollutta vastapuolta, hyökkää ihmissusi heidän kimmppunsa. Sisarukset saavat tartunnan, joka paljastuu vasta täydenkuun aikana. Vähitellen heille selviää että ainoa tapa kumota kirous on tappaa peto, josta kaikki sai alkunsa. Elokuvan ohjaaja Wes Craven on tunnettu erityisesti kauhuleffoistaan, ja hänen käsialaansa on mm. kulttielokuva Painajainen Elm Streetillä. Leffan esittelyn löydät täältä Yhteisöstä 

  Mother!Ikäraja: K16Kesto: 1 h 55 min. Darren Aronofskyn ohjaama elokuva kertoo tavallisen oloisesta pariskunnasta Veronicasta (Jennifer Lawrence) ja Himistä (Javier Bardem), jotka asuvat tyylikkäässä kartanossa kaukana kaupungin vilskeestä. Heidän arkensa on kaikin puolin kunnossa, mutta lasta heillä ei vielä ole. Eräänä päivänä heidän ovelleen ilmestyy mies ja nainen, pariskunta hekin, jota kumpikaan ei tunne. Pikku hiljaa alkaa tuntua kuin nämä vieraat tietäisivät pariskunnan asioista paljonkin ja heidän ympärillään alkaa tapahtua enemmänkin mystisiä yhteensattumia. Pian Veronica alkaa kyseenalaistamaan kaiken, mitä hän ajattelee rakkaudesta, omistautumisesta ja uhrautumisesta. 

  Insidious Ikäraja: K 15Kesto: 1 h 38 min.  Leigh Whannellin ohjaamassa yhdysvaltalaisessa yliluonnollisessa kauhuelokuvassa Renai ja Josh (Rose Byrne ja Patrick Wilson) ovat juuri muuttanut uuteen taloonsa kolmen lapsensa kanssa, kun perheen poika Dalton (Ty Simkins) vajoaa selittämättömästi koomaan. Daltonin tilan pitkittyessä hänet siirretään sairaalasta takaisin kotiin, jonka jälkeen talossa alkaa tapahtua pelottavia asioita. Tilanteet säikäyttävät äidin perin pohjaisesti ja niinpä he päättävät muuttaa pois. Perhe muuttaa uuteen taloon, mutta tapahtuvat seuraavat silti heidän mukanaan. Pian he huomaavat, että kyse on paljon kauhistuttavammasta asiasta. Poika onkin pahojen henkien riivaama, ja hän vetää puoleensa pahansuopia olentoja. Insidious, eli suomeksi Riivattu on piinaava kauhuleffa, joka pitää otteessaan alusta loppuun saakka. Ohjaaja Whannell on onnistunut luomaan tiivistunnelmaisen elokuvan, joka pitää sisällään loistavia jännityskohtauksia. 

  Lue myös nämä: 

    

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa