Heinäkuun sarjauutuudet


Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15


 


Heinäkuussa sarjojen ystäviä hemmotellaan taas, sillä C More on tuonut paljon uusia sarjoja katsottavaksi ja sen lisäksi vanhat tutut palaavat uusilla kausilla. Luvassa on rikosten ja mysteerien selvittämistä, komediaa, draamaa, dokumentteja ja löytyypä sieltä myös musikaalisarja sekä yliluonnollisuutta. Varmasti siis jokaiselle jotakin!


           


Telia TV on koko perheen viihdekeskus, joka on täynnä monipuolista sisältöä. Telian liittymäasiakkaana pääset nauttimaan C Moren laatusisällöstä etuhintaan. Saat C Moren maksutta 3 kk ja 5G-asiakkaana 12 kk ajaksi (norm. 12,95 €/kk).


 


Anomalia


 


Katsottavissa 4.7. alkaen C Moren suoratoistopalvelussa ja C More Series -kanavalla


 


Anomalia on fantasiadraama, joka kertoo sveitsiläisestä huippuneurologista Valérie Rossierista (Natacha Régnier). Valérie on äskettäin eronnut ja hän muuttaa takaisin esi-isiensä kotiin poikansa Lucasin kanssa ja aloittaa työskentelyn entisen opettajansa johtamalla yksityisklinikalla. Juuri kun Valérien elämä on alkanut asettua uomiinsa, oudot tapahtumat saavat alkunsa ja Valérie alkaa nähdä kauheita näkyjä. Sarjan on luonut Pilar Anguita-MacKay ja kaikki jaksot julkaistaan kerralla katsottavaksi.


  


P-Valley


 


Kausi 2 katsottavissa 5.7. alkaen C Moren suoratoistopalvelussa ja C More Series -kanavalla


 


P-Valley on amerikkalainen rikosdraama, joka vie katsojansa suositun strippiklubin kulissien taakse syvälle Mississipin suistoalueelle. Klubin ovista kävelee läpi joukko värikkäitä hahmoja, ja osa heistä on toiveikkaita, eksyneitä tai murtuneita. Jokaisella heistä on myös omat unelmansa ja salaisuudet. Sarjan on luonut Katori Hall ja pääosissa nähdään mm. Brandee Evans, Nicco Annan, Shannon Thorton, Elarica Johnson sekä Skyler Joy. Kakkoskausi jatkuu siitä, mihin ensimmäisellä kaudella jäätiin ja Pynkin perhe kärsii edelleen klubin Murda-illan tapahtumista. Sarjasta julkaistaan yksi jakso viikossa.


  


Fitz ratkaisee


 


Kaudet 1-3 katsottavissa 6.7. alkaen C Moren suoratoistopalvelussa


 


Fitz ratkaisee on brittiläinen kriitikoiden ylistämä rikosdraama, jonka on luonut Jimmy McGovern. Pääosassa sarjassa nähdään Robbie Coltrane Eddie ”Fitz” Fitzgeraldin roolissa. Muissa rooleissa nähdään mm. Christopher Eccleston, Ricky Tomlinson ja Geraldine Somerville. Fitz on rikospsykologi, joka ratkaisee henkirikoksia yhdessä Manchesterin poliisin kanssa. Vaikka Fitz on todella etevä ja sanavalmis, on hänelläkin omat heikkoutensa. Fitz kärsii alkoholi- ja peliongelmasta, mutta hän onnistuu silti hämmästyttävällä taidollaan porautumaan kohteidensa sisimpään. Kaikki kaudet ja jaksot tulevat nähtäväksi kerralla C Moren suoratoistopalveluun.


  


SS-GB


 


Katsottavissa 6.7. alkaen C Moren suoratoistopalvelussa


 


SS-GB on minisarja, jossa eletään vaihtoehtoistodellisuudessa, jossa natsit ovat voittaneet toisen maailmansodan. Sarjan on ohjannut Philipp Kadelbach ja se perustuu dekkarimestari Len Deightonin romaaniin vuodelta 1978. Sam Riley on rikoskomisario Douglas Archer, joka tutkii murhaa Saksan miehittämässä Englannissa. Douglas työskentelee natsipuolueen turvallisuusjoukkojen alaisuudessa ja välttelee osallistumista poliittisiin rikoksiin. Rutiininomaisessa murhatutkimuksessa Douglas yrittää pysyä puolueettomana, mutta se osoittautuu vaikeaksi, koska murhatulla henkilöllä vaikuttaa olevan yhteyksiä natsien vihollisiin. Sarjan muissa osissa nähdään mm. Kate Boshworth, Rainer Bock, Aneurin Barnard sekä Christina Cole. Kauden kaikki jaksot julkaistaan kerralla.


  


Joanna Lumleyn Britannia


 


Katsottavissa 6.7. alkaen C Moren suoratoistopalvelussa


 


Joanna Lumley on englantilainen näyttelijä ja sarjassa päästään seuraamaan hänen matkaansa ympäri Britanniaa. Joanna on syntynyt Intian Kashmirissa, mutta Britannia on silti hänen kotinsa. Sarjan kolmen jakson aikana Joanna vierailee rakkaan kotimaansa upeissa eri kolkissa ja tapaa matkan varrella monia inspiroivia ihmisiä. Hän tutustuu paikallisiin kulttuureihin ja tapoihin, samalla kertoen tarinoita omasta urastaan. Joannan matka alkaa Ulko-Hebrideiltä ja päättyy Lontooseen. Hyppää mukaan Joannan matkalle ja katso kaikki jaksot kerralla!


  


Battle of Britain: Three Days That Saved the Nation


 


Katsottavissa 6.7. alkaen C Moren suoratoistopalvelussa


 


Brittiläinen Battle of Britain: Three Days That Saved the Nation on kolmiosainen dokumenttisarja, jossa päästään seuraamaan ja tarkastelemaan lähemmin ihmisiä, jotka muuttivat toista maailmansotaa Ison-Britannian ilmasodassa vuonna 1940. Saksalaiset olivat aliarvioineet brittejä sodassa ja pian kävikin selväksi, että Britannia oli voittanut ratkaisevan taistelun. Sarjassa kuullaan muun muassa henkilökohtaisia tarinoita lentäjistä ja maamiehistöistä. Sarjan kertojina nähdään ja kuullaan Dan Snow sekä Kate Humble.


 


Minkä taakseen jättää


 


Kausi 4 katsottavissa 6.7. alkaen C Moren suoratoistopalvelussa


 


Minkä taakseen jättää on brittiläinen rikosdraama, jonka on luonut Chris Lang. Sarjassa seurataan Lontoossa työskentelevää rikosylikomisario Cassie Stuartia (Nicola Walker) sekä rikoskomisario Sunny Khania (Sanjeev Bhaskar). Heidän tehtävänään on selvittää ratkaisemattomia murhia. Nyt sarja palaa ruutuun uusien, 4. tuotantokauden jaksoin ja rikostutkijat ovat taas uuden mysteerin edessä. Cassie on jäämässä eläkkeelle, mutta matkaan tulee mutka ja hänen on pakko tarttua toimeen vielä yhden rankan jutun ajaksi. Kaikki kaudenjaksot julkaistaan kerralla C Moren suoratoistopalvelussa.


  


Isä Brown ja hänen laumansa


 


Kausi 8 katsottavaissa 6.7. alkaen C Moren suoratoistopalvelussa


 


Isä Brown ja hänen laumansa palaa ruutuun uusin, kahdeksannen tuotantokauden jaksoin. Sarja on saanut inspiraation kirjailija GK Chestertonin tarinoista ja se kertoo kuvitteellisessa Kemblefordin kylässä asuvasta katolisen seurakunnan papista, isä Brownista (Mark Williams). Isä Brown ratkoo monenlaisia rikoksia yhdessä avustajiensa seurakuntasihteerin ja taloudenhoitajan kanssa. Yleensä tapauksiin liittyy hänen seurakuntansa jäsenet ja oudot olosuhteet herättävät hänen kiinnostuksensa. Kahdeksannella kaudella päästään taas näkemään uusia tarinoita ja murhamysteereitä.


  


Kimppakämppä


 


Kaudet 1-2 katsottavissa 11.7. alkaen C Moren suoratoistopalvelussa ja C Moren kanavilla


 


Kimppakämppä on australialainen draamakomediasarja, joka kertoo viidestä sattumalta kohtaavasta miehestä ja naisesta. He kaikki päätyvät häissä samaan pöytään ja alkavat keskustella keskenään. He eivät ole saman ikäisiä tai kiinnostuneita samoista asioista, mutta yksi yhdistävä tekijä heillä kaikilla on. Kaikki ovat kyllästyneitä olemaan yksin. Pöytäseurueessa samppanja virtaa ja pian he saavat loistavan idean: miksi olla yksin, kun kaiken voi tehdä yhdessä! Ja niinpä tuo viisikko päätyy asumaan saman katon alle. Sarjan on luonut Michael Lucas ja Christine Bartlett. Kimppakämpän kaksi ensimmäistä jaksoa tulee katsottavaksi 11.7. C Moren suoratoistopalveluun ja sen jälkeen jaksoja julkaistaan aina kaksi viikossa.


  


Isot ja pienet


 


Katsottavissa 13.7. alkaen C Moren suoratoistopalvelussa


 


Isot ja pienet on brittiläinen tilannekomediasarja, joka perustuu osittain improvisointiin. Sarjassa seurataan Brockmanin perheen arkea. Perheeseen kuuluu lapset Jake (Tyger Drew-Honey), Ben (Daniel Roche) ja Karen (Ramona Marquez), sekä vanhemmat Pete (Hugh Dennis) ja Sue (Claire Skinner). Pete ja Sue yrittävät opastaa vilkasta kolmen lapsen katrastaan, kun taas lasten päivät kuluvat selvittäessä, kumpi vanhemmista menettää ensin kärsivällisyytensä. C Moren suoratoistopalveluun lisätään katsottavaksi 13.7. suoraan sarjan kolme ensimmäistä tuotantokautta, joten katsottavaa riittää!


  


Holding


 


Katsottavissa 13.7. alkaen C Moren suoratoistopalvelussa


 


Holding on BritBoxin uusi neliosainen draamakomedia, joka pohjautuu Graham Nortonin saman nimiseen romaaniin. Sarjassa seurataan irlantilaista poliisikersanttia, joka asuu vuoristoisella syrjäseudulla. Siellä hän on piilossa ihmisiltä, täyttää päivänsä lohtusyömisellä ja ei niin innostavilla poliisin töillä. Sarjan pääosassa näyttelee Conleth Hill, joka on tuttu Game of Thronesista. Muissa rooleissa nähdään mm. Brenda Fricker, Pauline McLynn, Demi Isaac Oviawe ja Charlene McKenna. Sarjan kaikki jaksot julkaistaan kerralla C Moren suoratoistopalvelussa.


  


Scott & Bailey


 


Kaudet 2-5 katsottavissa 13.7. alkaen C Moren suoratoistopalvelussa


 


Scott & Bailey palaa C Morelle uusilla tuotantokausilla. Tässä brittiläisessä poliisisarjassa konstaapelit Rachel Bailey (Suranne Jones) ja Janet Scott (Lesley Sharp) tutkivat murhia Manchesterin poliisipiirin murharyhmässä. Scott ja Bailey luovivat työelämän ja yksityiselämän välillä, ja ajoittain yksityiselämän tapahtumat vaativat työtoveruutta sekä ystävyyttä. Sarjan muissa rooleissa nähdään Amelia Bullmore, Nicholas Gleaves, Danny Miller ja Pippa Haywood. Sarjan kaudet 2-5 julkaistaan kaikki kerralla C Moren suoratoistopalvelussa.


  


Zoey’s Extraordinary Playlist


 


Kausi 2 katsottavissa 20.7. alkaen C Moren suoratoistopalvelussa


 


Zoey’s Extraordinary Playlist on amerikkalainen musikaalikomedia, joka kertoo San Franciscossa asuvasta Zoeysta (Jane Levy). Zoeylla on omalaatuinen supervoima, sillä hän voi kuulla ihmisten sisimpiä ajatuksia laulujen ja popmusiikin kautta. Sarja palaa C Morelle toisen tuotantokauden jaksoin. Sarjan kakkoskaudella Zoey ja Clarken perhe alkaa navigoida kohti uutta normaalia. Pian Zoey huomaa olevansa uudessa tilanteessa niin työ- kuin rakkauselämässään, ja hänen musiikilliset voimansa vaikuttavat edelleen kiusallisesti Zoeyn maailmankatsomukseen. Ensimmäisellä viikolla sarjasta julkaistaan neljä jaksoa kerralla, jonka jälkeen siirrytään kolmen jakson julkaisutahtiin viikossa.


  


Agatha Christien Rikos yhdistää


 


Katsottavissa 20.7. alkaen C Moren suoratoistopalvelussa


 


Rikos yhdistää on brittidekkarisarja, joka pohjautuu Agatha Christien samannimiseen romaaniin. Sarjassa salapoliisipariskunta Tommy (David Walliams) ja Tuppence Beresford (Jessica Raine) liikkuvat 1950-luvulle sijoittuvissa tarinoissa kylmän sodan aikaisessa Britanniassa. Yhdessä he ratkovat mysteereitä ja paljastavat vakoojia. Sarjan on ohjannut Edward Hall ja Walliamsin ja Rainen lisäksi sarjassa nähdään James Fleet sekä Matthew Steer.


  


Erikoisjoukkue


 


Kaudet 6-7 katsottavissa 27.7. alkaen C Moren suoratoistopalvelussa


 


Erikoisjoukkue palaa uusin kuudennen ja seitsemännen tuotantokauden jaksoin C Morelle! Sarjassa seurataan turvallisuuspalvelu MI5:n ja sen eliittivakoojien maailmaa. Joukko tekee töitä kellon ympäri suojellakseen maata järjestäytyneeltä rikollisuudelta, terroriteoilta ja suurlähetystöjen saarroilta. Kuudennen kauden tarina sijoittuu ensisijaisesti Iraniin, joka etsii kykyä valmistaa omia ydinaseita, samalle etsien ydinaseiden osien myyjiä. Seitsemännellä kaudella terroristit aiheuttavat autoräjähdyksen. Sarjan on luonut David Wolstencroft ja pääosissa on mm. Jenny Agutter¸Peter Firth, Rupert Penry-Jones sekä Hermione Norris. Vierailevina tähtinä sarjassa nähdään myös lukuisia suosittuja näyttelijöitä.


  


Durrellin perhe


 


Kaudet 1-4 katsottavissa 27.7. alkaen C Moren suoratoistopalvelussa


 


Durrellin perhe perustuu englantilaisen eläintieteilijä ja kirjailija Gerald Durrellin omaelämäkerrallisiin romaaneihin. Tämä lämminhenkinen sarja kuvaa leskiäidin Louisa Durrellin (Keeley Hawes) ja hänen neljän lapsensa suurta elämänmuutosta 1930-luvulla. Perheen isä kuoleman jälkeen Louisa kokee olevansa epäonnistunut äitinä ja kaipaa uuttaa suuntaa elämälleen. Hän alkaa kypsyttelemään hullua ja rohkeaa ajatusta myydä omaisuutensa pois ja muuttaa kauas Britannian synkkyydestä Kreikkaan värikkäälle ja aurinkoiselle Korfun saarelle. Voiko elämä olla auvoisempaa jossain muualla? Kaikki neljän tuotantokauden jaksot tulevat katsottavaksi kerralla.


  


Agatha Raisin


 


Kausi 4 katsottavissa 28.7. alkaen C Moren suoratoistopalvelussa.


 


Kirjailija Marion Chesneyn, salanimeltään M.C. Beatonin, kirjoihin perustuva brittiläinen dekkarisarja palaa uuden neljännen tuotantokauden jaksoin C Morelle. PR-nainen Agatha Raisin (Ashley Jensen) vetäytyy uneliaaseen maalaiskylään, missä hän ajautuu harrastelijaetsiväksi ja alkaa ratkoa murhamysteerejä. Neljännellä kaudella nähdään aikaisemmista kausista tuttuja hahmoja, kuten Agathan luotettava avustaja Roy (Mathew Horne) sekä Agathan läheinen ystävä Sarah Bloxby (Lucy Lieman). Sarjasta julkaistaan uusia jaksoja torstaisin ja perjantaisin.


  


Oletko sinä ehtinyt jo tutustua johonkin edellä mainituista sarjoista? Kommentoi alle!


 


Lue myös: 


 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa