Helmikuun uutuussarjat C Moressa

  • 2 February 2022
  • 0 kommenttia
  • 148 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +17


 


C Moren helmikuussa on jälleen kanava pullollaan tuoreita sarjoja! Tässä kuussa katsotaan uutta kotimaista C More -alkuperäissarjaa, ratkotaan kansainvälisiä rikoksia sekä vietetään ystävänpäivää monipuolisen kattauksen parissa. Tarjolle julkaistaan mm. C More -alkuperäisuutuus Harjunpää, ruotsalaisen rikossarjan Bäckströmin uudet jaksot, uusi ranskalainen rikossarja Bright Minds, nuorten aikuisten sarja Bump, The Real Housewives of New Jerseyn 12. kausi, ensimmäisestä naissarjamurhaajasta kertova draama Dark Angel ja Uuden-Seelannin vastine nordic noirille The Gulf.


 


Telia TV on koko perheen viihdekeskus, joka on täynnä monipuolista sisältöä. Telian liittymäasiakkaana pääset nauttimaan C Moren laatusisällöstä etuhintaan. Saat C Moren maksutta 3 kk ja 5G-asiakkaana 12 kk ajaksi (norm. 12,95 €/kk)!


 


Sisällyslettelo:


The Real Housewives of New Jersey, 12. kausi
Wild Kids, 3. kausi
The Gulf
Code 37 – Sex Crimes
Amsterdam Undercover
Heartbeats
Bomb Girls, kaudet 1-2
The Good Wife, kaudet 4-5
Kotimainen C More -alkuperäissarja: Harjunpää
Ice Cold Murders: Rocco Schiavone
Bright Minds
Bump
Dark Angel
Ruotsalainen C More -alkuperäissarja: Bäckström


 The Real Housewives of New Jersey, 12. kausi


2.2. alkaen C More suoratoistopalvelussa


 


New Jerseyssä kaikki on suurta: talot, kampaukset, lompakot – ja draama. New Jerseyn täydelliset naiset tekevät kaiken näyttävästi. Mutta kaikki ei aina suju niin kuin oli suunniteltu.


 


New Jerseyn täydelliset naiset palaavat uudelle kaudelle. Joukkoon liittyy Melissa Gorgan hyvä ystävä, Traci Johnson. Salamavalojen räiskeeseen tottunut Johnson on naimisissa NFL-tähti Tiki Barberin kanssa.


 


Jaksoja esitetään jenkkitahtiin perjantaisin.


  Wild Kids, 3. kausi


4.2. alkaen  C More suoratoistopalvelussa ja C More First -kanavalla


 


Ruotsalaisessa lapsille suunnatussa realityssa, joka on C Moren omaa alkuperäistuotantoa, 10-vuotiaat lapset asustelevat Kolmårdenin metsissä ja kisailevat loistopalkinnosta! Lapset on jaettu kahteen joukkueeseen kilpailemaan toisiaan vastaan erilaisia taitoja testaavissa hauskoissa ja monipuolisissa tehtävissä - voittajajoukkue palkitaan unelmien lomamatkalla!


 


Wild Kids voitti Kristallen-televisiopalkinnon vuonna 2007 Vuoden lastenohjelma -kategoriassa. Ohjelmaa on pidetty todellisena menestyjänä, ja ohjelman toinen kausi tavoittikin jopa 700 000 katselijaa. Tätä suosittelen lämpimästi katseluun kaikille lapsille ja lapsenmielisille! 😁>


  The Gulf


7.2. alkaen C More suoratoistopalvelussa


 


Uusiseelantilaiseksi nordic noiriksi kuvailtu rikossarja The Gulf seuraa rikostutkija Jess Savagen (Kate Elliott) työtä Waiheken saarella. Savagen yksityiselämä ja työ risteävät, kun hän menettää auto-onnettomuudessa aviomiehensä. Savage yrittää toipua menetyksestään samalla kun hän kamppailee katoavan muistinsa kanssa ja yrittää koota yhteen onnettomuuden tapahtumia.


 


C Moressa kauden kaikki jaksot julkaistaan kerralla.


  Code 37 – Sex Crimes


7.2. alkaen C More suoratoistopalvelussa ja C More Series -kanavalla


 


Walter Presents -kokonaisuuteen kuuluva belgialainen rikosdraama poliisin erikoisyksiköstä, jonka tehtävänä on tutkia Gentin vakavimpia ja raaimpia seksuaalirikoksia. Tämä sarja seuraa raiskauksia, insestiä, hyväksikäyttöä ja  pedofiliaa tutkivan tiimin työtä naisetsivä Hannah Maesin (Veerle Baetens) näkökulmasta. Sarjassa on myös juonenkäänteitä, jotka liittyvät Maesin kotiin tapahtuneeseen hyökkäykseen kahdeksan vuotta aiemmin.


 


C Moressa kauden kaikki jaksot julkaistaan kerralla.


  Amsterdam Undercover


7.2. alkaen C More suoratoistopalvelussa ja C More Series -kanavalla


 


Walter Presents -kokonaisuuteen kuuluva saksalainen rikosuutuus seuraa peitepoliisien vaarallista operaatiota Amsterdamissa. Huumekartellin perään lähtenyt Katja (Alice Dwyer) ei ole raportoinut kuukausiin, joten Alex (Jannes Jaenicke) lähtee selvittämään mitä hänelle on tapahtunut. Tutkimukset vievät Alexin syvälle järjestäytyneen rikollisuuden, politiikan ja suuryritysten kiemuroiden keskelle.


 


C Moressa kauden kaikki jaksot julkaistaan kerralla.


  Heartbeats


9.2. alkaen C More suoratoistopalvelussa


 


Heartbeats on ruotsalainen draamasarja, joka on luotu samannimisen norjalaisen menestyssarjan pohjalta. Sarja kertoo hankalassa elämäntilanteessa olevista parikymppisistä nuorista, Miosta (Nora Rios) ja Andersista (Simon Edenroth), jotka viattoman flirtin ja yhden yön  jutun jälkeen ovat valtavan päätöksen edessä kun saavat tietää odottavansa vauvaa.


 


Sarjasta julkaistaan neljä jaksoa viikossa keskiviikkoisin.


  Bomb Girls, kaudet 1-2


14.2. alkaen C More suoratoistopalvelussa ja C More Series -kanavalla


 


Kanadalainen draama ryhmästä rohkeita naisia, jotka toisen maailmansodan aikana riskeeraavat oman henkensä valmistaakseen pommeja. Rikkaan perheen tyttären Gladysin (Jodi Balfour) elämä muuttuu, kun hän tapaa pommitehtaan naiset. Naisten vahva yhteisö kiehtoo ja muuttaa arvoja.


 


C Moressa kaikki jaksot julkaistaan kerralla.


 
 


The Good Wife, kaudet 4-5


14.2. alkaen C More suoratoistopalvelussa


 


Palkittu amerikkalainen draamasarja seuraa Alicia Florrickia (Julianna Margulies), jonka on palattava työhönsä asianajajana aviomiehestään paljastuneen skandaalin jälkeen. Sarjan ovat luoneet Robert ja Michelle King. Pääosassa nähtävä Julianna on palkittu roolistaan Emmy-patsaalla.


 


C Moressa kaikki jaksot julkaistaan kerralla. Kaudet 6-7 julkaistaan palvelussa 21. helmikuuta.


  Kotimainen C More -alkuperäissarja:
Harjunpää


17.2. alkaen yksinoikeudella vain C More -suoratoistopalvelussa


 


Tuoreessa C More -alkuperäissarjassa kesäinen Helsinki näyttäytyy murharyhmän tutkijoiden Timo Harjunpään (Olli Rahkonen) ja Onerva Nykäsen (Olga Temonen) kautta erilaisin silmin, kun ihmiset eivät ole turvassa kaduilla tai edes kodeissaan.


 


Sarja pohjautuu kirjailija Matti Yrjänä Joensuun suosittuihin Harjunpää-klassikkodekkareihin Ahdistelija, Poliisin poika, Kiusantekijät ja Rautahuone. Kahdeksanosaisen sarjan on käsikirjoittanut Harri Virtanen ja ohjannut Matti Kinnunen.


 


Sarjaa julkaistaan ensimmäisellä viikolla kaksi jaksoa, sitten jakso viikossa torstaisin.


  Ice Cold Murders: Rocco Schiavone


21.2. alkaen C More suoratoistopalvelussa ja C More Series


 


Italialainen rikossarja esittelee omaleimaisen apulaiskomissaari Rocco Schiavonen (Marco Giallini), joka kurinpitotoimien vuoksi passitetaan töihin pieneen Aostan kylään. Kaupungin sykkeestä nauttiva roomalaispoliisi ei viihdy takapajulassa, ja hän halveksii paikallisia tapoja yhtä paljon kuin esimiehiään ja heidän sääntöjään. Mutta hän rakastaa rikosten ratkomista.


 


C Moressa kaikki jaksot julkaistaan kerralla.


  Bright Minds


21.2. alkaen  C More suoratoistopalvelussa ja C More Series -kanavalla


 


Walter Presents -laatusarjojen kokonaisuuteen kuuluva ranskalainen rikossarja esittelee etsivä Raphaëlle Costen (Lola Dewaere), joka tutustuu työssään arkistopuolella työskentelevään Astridiin (Sylvie Filloux). Astridilla on Aspergerin oireyhtymä, mutta hänellä on hämmästyttävä muisti, jonka ansiosta hän on hyödyllinen tietojen analysoinnissa. Astrid saa selvitettäväkseen monimutkaisen tapauksen, joka on jäänyt aikaisemmin ratkaisematta.


 


C Moressa kaikki jaksot julkaistaan kerralla.


  Bump


23.3. alkaen C More suoratoistopalvelussa


 


Tuoreessa australialaisessa nuorten aikuisten sarjassa yllätysraskaus sekoittaa kahden perheen elämän. Sarjan päähenkilö Oly (Nathalie Morris) on kunnianhimoinen ja menestyvä teini-ikäinen tyttö, joka saa yllätysvauvan. Sarjassa seurataan, kuinka Oly selviää äitiyden, koulun, ystävyyden ja vauvan isän antamista haasteista.


 


Sarjaa esitetään ensimmäisellä viikolla neljä jaksoa, sitten kolme jaksoa viikossa.


  Dark Angel


23.2. alkaen C More suoratoistopalvelussa


 


Joanne Froggattin tähdittämä kolmiosainen rikosdraama 1800-luvun Englannista. Tarina kertoo Mary Ann Cottonista, joka oli Ison-Britannian ensimmäinen naispuolinen sarjamurhaaja.


 


Mary Ann Cotton (synt Robson; 31. lokakuuta 1832 - 24. maaliskuuta 1873) oli tuomittu murhasta ja liitetty pojanpoikansa Charles Edward Cottonin myrkyttämiseen. On todennäköistä, että hän murhasi kolme neljästä aviomiehestään. Häntä on epäilty kaiken kaikkiaan jopa 21 henkilön murhasta, mukaan lukien hänen 13 lastaan. Hän käytti pääasiassa arseenimyrkytystä, joka aiheuttaa mahakipua ja terveyden nopeaa heikkenemistä.


  Ruotsalainen C More -alkuperäissarja:
Bäckström


28.2. alkaen yksinoikeudella C More -suoratoistopalvelussa ja C More First -kanavalla


 


Murhatutkija Evert Bäckström (Kjell Bergqvist) palaa rikostutkimusten pariin ruotsalaisen rikosdraaman toisella kaudella. Kuusiosainen kausi pohjautuu Leif G.W. Perssonin kirjaan Pinokkion nenä, jossa Bäckström saa tutkittavakseen asianajajan kuoleman. Sarjassa mukana ovat myös suomalaisnäyttelijät Timo Nieminen ja Taisto Oksanen.


 


Sarjaa esitetään ensimmäisellä viikolla kaksi jaksoa, sitten jakso viikossa maanantaisin.


  


 


Nautinnollisia, hauskoja ja jännittäviä katseluhetkiä helmikuun sarjojen parissa!


 


Lue myös


C Moren suosikkisarjat


C Moren katsotuimmat sarjat 2021


C Moressa juuri nyt: Tammikuussa lisätyt elokuvat


Telia TV:n tammikuun uusimmat vuokraelokuvat


Tammikuun uutuussarjat


 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa