Huhtikuun uutuussarjat

  • 1 April 2022
  • 2 kommenttia
  • 12 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19


 


Huhtikuussa C Moren katsojia hemmotellaan jälleen. Luvassa on huikea määrä uutuussarjoja, ja odotetuin sarja on ehdottomasti Made in Finland, joka nähdään 14.4. alkaen C Moren suoratoistopalvelussa. Tositapahtumiin pohjautuva draamasarja vie katsojat Nokian historiaan ja sen ensimmäisiin askeliin kohti maailmanlaajuista menestystä. Näiden lisäksi luvassa on jatkoa suositulle ruotsalaiselle toimintatrillerille unohtamatta realityä ja komediaa. Vietä koti-ilta uutuussarjojen parissa, tai seuraa sarjoja vaikka kännykästä bussimatkalla! 


 


Telia TV on koko perheen viihdekeskus, joka on täynnä monipuolista sisältöä. Telian liittymäasiakkaana pääset nauttimaan C Moren laatusisällöstä etuhintaan. Saat C More:n maksutta 3 kk ja 5G-asiakkaana 12 kk ajaksi (norm. 12,95 €/kk)!


 


Blackout


4.4. C More -suoratoistopalvelussa


Myös C More Series -kanavalla


 


Blackout kuuluu Walter Presents – laatusarjojen kokonaisuuteen, josta kerroimmekin aiemmin Tammikuun uutuussarjat -artikkelissa. Poliittinen trilleri sijoittuu Belgiaan ja kertoo ydinvoimalaitokseen tehdystä terrori-iskusta, joka pimentää koko maan. Pääministeri Annemie Hillebrand (Sara de Roo) pakotetaan pidentämään sähkökatkosta, tai muuten hänen siepattu tyttärensä tapetaan. Voiko terrorismin vastaisen yksikön päällikkö Michael Dendocker (Geert Van Rampelberg) pelastaa tytön kun koko maa on ilman sähköä? Hillebrandt joutuu päättämään perheensä ja maansa kohtalosta nopeasti ennen kuin koko yhteiskunta syöksyy kaaokseen. Sarjan kaikki 10 jaksoa julkaistaan kerralla.


  


 


Paris in Love


5.4. C More -suoratoistopalvelussa


 


Uutuussarjassa seurataan seurapiiritähti Paris Hiltonin ja hänen rakkaansa, pääomasijoittaja Carter Reumin häävalmisteluja ja matkaa kohti alttaria. Hiltonilla on suuret suunnitelmat hääpäiväänsä varten, mutta kaikki ei aina suju suunnitelmien mukaan. Matkan varrelle mahtuu monenlaisia mutkia, joiden ratkaisemisessa perhe ja ystävät ovat apuna. Hilton ja Reum kihlautuivat helmikuussa 2021 ja avioituivat yhdeksän kuukautta myöhemmin marraskuussa. Juhlista ei glamouria ja tähtivieraita puutu. Vieraslistalla olivat muun muassa Kardashianin perhe. Sarjan kaikki jaksot julkaistaan kerralla.


  


 


LIKEA


6.4. C More -suoratoistopalvelussa


Myös C More First- ja Series -kanavilla


 


C Moren alkuperäissarja LIKEA on ruotsalainen satiirinen komediasarja ystävyydestä, rakkaudesta ja kuuluisuuden haaveesta. Cajsa (Vera Herngren) on vastavalmistunut journalismin opiskelija, joka ei saa työtä. Julkisuudessa paistatteleva somevaikuttaja Ruth (Felicia Danielsson) tarjoaa hänelle assistentin paikkaa. Yhdessä he käsittelevät vaikuttajien maailmaa ja kaikkea siihen liittyvää. Hohdokkaalta näyttävä vaikuttajatyön rankempi puoli tulee kuitenkin Cajsalle nopeasti tutuksi. Sarja pureutuu sosiaaliseen mediaan ja siihen kuinka olemme kiinni siinä maailmassa. Sarjan jaksot ovat 15 minuutin mittaisia ja niitä julkaistaan kaksi viikossa. Cajsaa näyttelevä Vera Herngren on Solsidanista tutun Felix Herngrenin tytär, joka on myös yksi sarjan käsikirjoittajista.


  


 


Made in Finland


14.4. C More -suoratoistopalvelussa


 


Hehkutettu alkuperäissarjauutuus Made in Finland on tositapahtumiin pohjautuva draamasarja. Sen keskiössä ovat Nokian nerokkaat insinöörit, nuoret ja neuvokkaat asianajajat, ja ajan hermolla oleva johtaja, joiden rohkeus pelasti koko yhtiön ja vei sen kohti maailmanlaajuista menestystä. Sarjan on käsikirjoittanut ja ohjannut Maarit Lalli. Pääosissa näyttelevät Satu-Tuuli Karhu, Emil Kihlström, Aku Sipola, Oona Airola ja Sampo Sarkola. Ensimmäisellä esitysviikolla sarjaa julkaistaan kaksi jaksoa, sen jälkeen jakso viikossa.  


  


 


Joe vs. Carole


14.4. C More -suoratoistopalvelussa


 


Tiger King -dokumenttisarjan myötä kuuluisaksi noussut entinen eläintarhan pitäjä Joe Exotic istuu vankilatuomiota murhan suunnittelusta ja eläimiin kohdistuneista rikoksista. Exoticin tarina kerrotaan nyt uudessa fiktiominisarjassa, jossa Kate McKinnonin esittämä eläintensuojelija Carole Baskin joutuu napit vastatusten Joen kanssa. Exoticin roolissa nähdään John Cameron Mitchell ja Carolen aviomiestä Howardia esittää Kyle MacLachlan. Ensimmäisellä ja toisella esitysviikolla sarjasta julkaistaan kolme jaksoa, ja sen jälkeen kaksi jaksoa.


  


 


Hamilton, 2. kausi


18.4. C More -suoratoistopalvelussa


Myöhemmin C More First- ja Series -kanavilla


 


Jan Guillon menestyskirjoihin perustuva ruotsalainen C More -alkuperäissarja kertoo Yhdysvalloissa koulutetun nuoren agentin Carl Hamiltonin työstä Ruotsissa. Ensimmäisellä tuotankokaudella Hamilton palasi Ruotsiin monivuotisen Navy SEAL -koulutuksen jälkeen ja joutui heti mukaan Tukholmaa järkyttävien terrori-iskujen tutkintaan. Toisella tuotantokaudella työ vie Hamiltonia pitkin Eurooppaa. Neljää toiminnan täyteistä tarinaa inspiroivat neljä elementtiä – maa, vesi, ilma ja tuli. Jaksoja esitetään kaksi viikossa.


  


 


Maltese – The Mafia Detective


 


18.4. C More -suoratoistopalvelussa


Myös C More Series -kanavalla


 


Maltese kuuluu myös Walter Presents -kokonaisuuteen ja se sijoittuu Italiaan. Rikosdraama kertoo korruptiosta, vallasta ja kostosta. Vuonna 1976 komisario Maltese joutuu mukaan vaaralliseen tutkimukseen, ja taisteluun Sisilian mafiaa vastaan. Sarjan käsikirjoittajat tunnetaan myös menestyssarja Gomorran taustalta. Sarjan kaikki jaksot ovat katsottavissa julkaisupäivänä.


  


 


Bump, 2. kausi


27.4. C More -suoratoistopalvelussa


 


Australialainen draamakomedia kertoo kahdesta perheestä, joiden elämät kietoutuvat yhteen kun perheen teini saa lapsen täytenä yllätyksenä. Toinen kausi jatkaa siitä mihin ensimmäinen jäi. Oly (Nathalia Morris) ja Santi (Carlos Sanson Jr) yrittävät selvitä vanhemmuuden haasteista ja koulun aiheuttamista paineista samalla kun ihmissuhteet heittävät omat haasteensa peliin. Sarjaa on kehuttu realistiseksi ja hyvin tehdyksi. Roolihahmojen on kerrottu olevan todentuntuisia ja samaistuttavia. Jos sarja ei ole ennestään tuttu, nappaa ensimmäinen kausi katseluun. Sarjasta esitetään julkaisuviikolla neljä jaksoa, ja sen jälkeen kolme jaksoa viikossa.


  


🎞️>  Nautinnollisia hetkiä uusien sarjojen parissa! 🎞️>


 


Lue myös nämä:


  


 

2 kommenttia

Eikö BritBox kuulukaan kauttanne tilattuun C More-pakettiin?

Britbox kuuluu kyllä C More -tilaukseen 😁> C More TV -tilaukseen se ei sisälly. 


 


Tässä linkissä vielä eritelty C More -paketit

Vastaa