Kesäkuun sarjauutuudet

  • 14 June 2022
  • 0 kommenttia
  • 25 katselukertaa Kesäkuu on hujahtanut jo puoleen väliin ja ensi viikolla juhlitaan keskikesän juhlaa Juhannusta! Keräsimme sinulle muistilistan Juhannuksen viettoon, olethan ehtinyt jo sen lukea? Tähän artikkeliin puolestani keräsin sinulle uutuusherkkuja C Moresta ja HBO Maxilta. Enjoy! Telia TV on koko perheen viihdekeskus, joka on täynnä monipuolista sisältöä. Telian liittymäasiakkaana pääset nauttimaan C Moren laatusisällöstä etuhintaan. Saat C Moren maksutta 3 kk ja 5G-asiakkaana 12 kk ajaksi (norm. 12,95 €/kk)! HBO Max on tilattavissa hintaan 8,90€/kk, saat sen suoraan sovelluksena digiboksillesi. DepartureKaudet 1-2 katsottavissa 1.6. alkaen C Moren suoratoistopalvelussa Lento New Yorkista Lontooseen saa yllättäviä käänteitä ja Atlantin yllä brittiläisen lentoyhtiön lentokone katoaa. Kovia kokenut onnettomuustutkija Kendra Malley (Archie Panjabi) ryhtyy toimeen. Kanadalainen jännityssarja seuraa Kendran tutkimuksia lentokoneen kohtalosta. Ensimmäisessä jaksossa selviää kummallisia asioita muun muassa lentokapteeni Richard Donovanin (Allan Hawco) yksityiselämästä.  

 The HuntingKausi 1 katsottavissa 1.6. alkaen C Moren suoratoistopalvelussa Autralialainen draamasarja kertoo West Park lukion nuorista, jotka lähettelevät toisilleen roiseja kuvia. Kuten arvata saattaa, kuvat päätyvät nettiin. Nuoret joutuvat rehtorin puhutteluun ja kuvien leviäminen aiheuttaa nuorissa ahdistusta. Ensimmäisellä kaudella on neljä jaksoa ja kaikki ovat katsottavissa C Moren suoratoistopalvelussa. Pääosissa näyttelevät muun muassa: Kavitha Anandasivam, Sam Reid, Jessica DeGouw ja Luca Sardelis. 

 WonderlandKausi 1 katsottavissa 1.6. alkaen C Moren suoratoistopalvelussa Autralialainen romanttinen draamakomedia seuraa pariskuntien ja heidän sinkkuystäviensä navigointia eri elämäntilanteissa. Ensimmäisessä jaksossa pääsemme osallistumaan Steven häihin. Vieraaksi saapuu naistenmies Tom ja hänen tyttöystävänsä Kristen. Kuten komedian luonteeseen sopii, yllätyksiä on luvassa ja tilannekomiikkaa löytyy. Sarjaa on tehty kolme tuotantokautta ja C Moren suoratoistopalvelussa on katsottavissa ensimmäinen kausi. Pääosia näyttelevät muun muassa: Anna Bamford, Michael Dorman ja Brooke Satchwell. 

 VictoriaKaudet 1-3 katsottavissa 1.6. alkaen C Moren suoratoistopalvelussa Yksi Britannian suurimmista aikakausista on nimetty kuningatar Victorian mukaan. Sarjassa pääset seuraamaan tytön matkaa, josta tuli kuningatar vain 18-vuotiaana. Britannian kuningas kuolee 1839 ja hänen veljentytär Victoria (Jenna Coleman) nimitetään kruununperijäksi. Sarjan keskiössä on Victorian ensimmäiset vuodet kuningattarena ja hänen avioliittonsa Saksan prinssi Albertin (Tom Hughes) kanssa. Muissa rooleissa nähdään muun muassa: Rufus Sewell, Nell Hudson ja Leo Sufer. 

 Murha HelsingörissäKauden 3 jaksot julkaistaan kahden jakson viikkovauhdilla C Moren suoratoistopalvelussa 5.6. alkaen Dan Sommerdahl (Peter Myngind) tutkii murhia Tanskan rannikkokaupungissa Helsingörissä apurinsa Flemming Torpin (André Babikian) kanssa. Kolmannella kaudella tutkinnassa on murha, johon liittyy niin huumekauppaa kuin salakuljetustakin. Uhrin naapurilla ei taida olla ihan puhtaat jauhot pussissa vaan hän narahtaa poliisille valehtelusta. Kauden edetessä löytyy lisää ruumiita ja jopa pormestari on sekaantunut vyyhtiin. Muissa rooleissa nähdään muun muassa: Laura Brasbæk ja Laura Kjær 

 On My Way with Irina RimesKausi 1 nähtävillä 3.6. alkaen HBO Maxin suoratoistopalvelussa  Irina Rimes on moldovalainen laulaja ja lauluntekijä. Dokumenttisarjassa seurataan Irinan kamppailua etsiessään tietä takaisin itsensä luokse. Hän on tehnyt kaksi vuotta kovasti töitä musiikin parissa ja nyt on aika pysähtyä miettimään, mitä hän ihan oikeasti haluaa. Irina Rimes on julkaisemassa albumin nimeltä Home ja dokumentissa seurataan tiiviisti albumin valmistumista. Sarjassa nähdään myös matka Brasovin kaupunkiin, jossa Rimes esittää raakileen albumistaan, saadakseen palautetta suoraan faneilta. 

 Irma VepKausi 1 nähtävillä 7.6. alkaen HBO Maxin suoratoistopalvelussa  Mira (Alicia Vikander) on elokuvatähti, joka on matkustanut Ranskaan tehdäkseen roolin mykkäelokuvan uudelleenfilmatisoinnissa. Miran rooli Les Vampires -elokuvassa on päähenkilö nimeltä Irma Vep. Hän ajautuu todella syvälle roolisuoritukseensa ja sen seurauksena hänen oma itsensä ja kammottava elokuvahahmo alkavat sekoittua. Irma Vep -draamasarja sai ensi-iltansa Cannesin elokuvajuhlissa vuonna 2022.  

 Löysitkö listalta jotain katsottavaa? Kerro kommenteissa! Lue myös:

  

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa