Skip to main content

Syksy tuo tullessaan viileät illat, mutta MTV Katsomon lokakuun sarjauutuudet pitävät sinut lämpimänä kotisohvalla. Tässä kuussa tarjolla on jännitystä, draamaa ja komediaa – täydellinen kattaus viihdettä pimeneviin iltoihin! 🌛

 

Tiesithän, että liittymäasiakkaanamme katselet MTV Katsomon sisältöjä edullisemmin? Tutustu vaihtoehtoihin ja tilaa MTV Katsomo -suoratoistopalvelu käyttöösi etuhintaan.

 

Sisällysluettelo:

 

Golden Boy

2. kausi ti 1.10. alkaen MTV Katsomossa ja MTV Katsomo+ -tilauksella 

Tämä turkkilainen draamasarja Golden Boy kertoo Korhanin mahtisuvun elämästä. Toisen tuotantokauden loput jaksot julkaistaan katsottavaksi kerralla MTV Katsomossa. Lue täältä aiemmin julkaisemamme sarjan esittely.

 

 

 

Syrjäinen maa (Hinterland)

1. ja 3. kaudet ke 2.10. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella 

Syrjäinen maa on brittiläinen rikosdraamasarja, jossa joka sijoittuu Aberystwythiin, Walesiin. Ongelmainen rikoskomisario Tom Mathias (Richard Harrington) yrittää ratkoa murhia ja löytää samalla sisäistä rauhaa. Ensisilmäyksellä Aberystwyth on häikäisevän kaunis kaupunki Walesin länsirannikolla. Syrjäinen maa on siinäkin mielessä ainutlaatuinen sarja, että se on suurelta osin kymrinkielinen. Sarjan kaikki kolme kautta julkaistaan kerralla.

 


 

SAS: Rogue Heroes

1. kausi ke 9.10. MTV Katsomo+ -tilauksella 

Peaky Blinders -sarjan luojan Steven Knightin televisiosovitus Ben Macintyren menestyskirjasta SAS: Rogue Heroes on actionin täyteinen sotadraamasarja maailman tunnetuimman ja armottomimman erikoisjoukon, SAS:n, perustamisesta.

Vuonna 1941 nuori ja omalaatuinen upseeri David Stirling (Connor Swindells) on vakuuttunut, että perinteiset erikoisjoukot eivät toimi, ja kehittää radikaalin suunnitelman, joka rikkoo kaikki modernin sodankäynnin säännöt. Sarjan ensimmäisen kauden kaikki jaksot julkaistaan kerralla. 

 


 

You & Me

1. kausi ke 16.10. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella 

Lämminhenkinen rakkaustarina You & Me kulkee kahdessa aikajanassa kietoen yhteen Benin, Emman ja Jessin elämät sekä tragediat, jotka ovat muokanneet heidän kohtaloitaan. Benin elämä muuttuu pysyvästi, kun suuri onnettomuus tapahtuu. Emma kätkee oman surunsa menestyksensä taakse, ja Jessin elämä saa odottamattoman käänteen, kun hän kiirehtii bussiin. Jamie Davisin luoman draamakomediasarjan ykköskauden kolme jaksoa julkaistaan kerralla. 

 

 

Gloriavale – pako kultista (Escaping Utopia) 

to 16.10. alkaen MTV Katsomossa, MTV Katsomo+ -tilauksella 

Uudessa-Seelannissa toimiva pahamaineinen Gloriavale-kultti on elänyt eristyksissä muusta maailmasta jo 50 vuotta. Kolmiosainen, tiivistunnelmainen dokumenttisarja kuvaa australialaisen saarnaajan Neville Cooperin perustaman kultin tarinan ja paljastaa, kuinka vaikeaa siitä irtautuminen voi olla. Fergus Gradyn ja Noel Smythin ohjaamassa dokumentissa kuullaan niin nykyisiä kuin entisiäkin kultin jäseniä. Kaikki jaksot julkaistaan samanaikaisesti.

 

  

Passenger

1. kausi pe 18.10. alkaen  MTV Katsomo+ -tilauksella 

Genrerajoja rikkova kuusiosainen jännityssarja on seurattavissa MTV Katsomossa ensiesityksen merkeissä. Minisarjassa mystiset rikokset varjostavat kylää, jossa tapahtuu enemmän kuin miltä ensin vaikuttaa.

Entinen Metropolitan-poliisin etsivä Riya Ajunwa (Wunmi Mosakui) ryhtyy tutkimaan rikoksia, jotka hämmentävät kyläläisiä. Vaikka tapahtumat muuttuvat entistä oudommiksi ja rikokset järkyttävimmiksi, kaupungin asukkaat vastustavat Riyan epäilyksiä siitä, että paikkakunnalla olisi jotain vakavasti pielessä. Mitä he oikein pelkäävät? BritBoxin tarjontaan kuuluvaa sarjaa julkaistaan kaksi jaksoa viikossa.  

 


 

Ghosts

1. ja 2. kaudet ke 23.10. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella 

BAFTA-palkitun Horrible Histories -sarjan käsikirjoittajien luoma Ghosts on tilannekomedia pariskunnasta, joka perii hylätyn maalaistalon ja aikoo muuttaa sen hotelliksi. Vanha kartano, Button House, on täynnä levottomia henkiä, jotka ovat kuolleet talossa eri aikakausina ja jääneet sinne loukkuun. Kun kaupunkilaispariskunta Alison ja Mike saapuvat, sekä elävät että kuolleet joutuvat jakamaan tilan, mikä johtaa kaoottisiin ja hauskoihin tilanteisiin. Sarjan kaksi ensimmäistä kautta julkaistaan MTV Katsomossa kerralla.

 


Something Undone

1. kausi to 31.10. alkaen MTV Katsomossa, MTV Katsomo+ -tilauksella

Kanadalaisessa draamatrillerissä true crime -podcastin tekijät perehtyvät vuonna 1989 tapahtuneeseen perhesurmaan. Kun he pääsevät totuuden jäljille, he huomaavat olevansa itse vaarassa. Michael Musin ja Madison Walshin luoman sarjan ensimmäinen tuotantokausi julkaistaan kokonaisuudessaan 31.10.

 

 

Jätä kommenttia, miltä MTV Katsomon lokakuun tarjonta sinun silmää vaikuttaa? 😎

 

Lue myös:

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa