Katseluvinkit

MTV Katsomon huhtikuun sarjauutuudet

  • 28 March 2024
  • 0 kommenttia
  • 110 katselukertaa
MTV Katsomon huhtikuun sarjauutuudet
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

MTV Katsomon huhtikuu tarjoilee mielenkiintoisen sarjakattauksen, joka sisältää katsottavaa ihan jokaiselle. Luvassa on muun muassa kotimaista ja pohjoismaista rikossarjaa, draamakomediaa, upeita Italian maisemia, turkkilaista draamaa ja paljon muuta. Omaa sarjamieltystäni ajatellen tuleva tarjooma on erityisen mieluinen, toivottavasti sinäkin tykkäät!

 

Psst! Tiesithän että liittymäasiakkaanamme katsot MTV Katsomo+ -sisältöä etuhintaan!

 

 

Swimming with Sharks

KAUSI 1

1.4. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

Swimming with Sharks kertoo nuoresta naisesta, joka sukeltaa Hollywood-kimalluksen pimeisiin kulisseihin vaativan studiopomon assistenttina. Sarja on saanut inspiraationsa samannimisestä vuonna 1994 ilmestyneestä elokuvasta. Draamatrillerin pääosissa näyttelevät Kiernan Shipka (Mad Men) ja Diane Kruger (Kunniattomat paskiaiset). Kuusiosaisen sarjan kaikki jaksot julkaistaan kerralla MTV Katsomo+ -tilaajille. Maksuttomassa MTV Katsomossa nähdään ensimmäisellä viikolla kolme jaksoa, ja loput viikkoa myöhemmin.

 

 

Happy Valley

KAUSI 3

3.4. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella

Palkitun Happy Valleyn päätöskaudella Sarah Lancashire tekee paluun ylikonstaapeli Catherine Cawoodin rooliin. Catherine löytää ihmisen jäänteitä tyhjennetystä lammesta, mikä käynnistää tapahtumaketjun, joka johtaa hänet oudosti takaisin Tommy Lee Roycen (James Norton) luo. Vanhat haavat revitään auki, ja petokset ja salaisuudet paljastuvat. BritBoxin tarjontaan kuuluvan sarjan kauden kaikki kuusi jaksoa julkaistaan kerralla. Jos et ole vielä tutustunut sarjaan, ovat aiemmat kaudet katsottavissa MTV Katsomo+ -tilauksella.

 

 

Viimeinen Tango Halifaxissa (Last Tango in Halifax)

KAUDET 1-5

3.4. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella

Sally Wainwrightin (Happy Valley, Unforgiven) draamakomediassa nuoruudenihastukset Alan (Derek Jacobi) ja Celia (Anne Reid) löytävät toisensa uudestaan varttuneemmalla iällä, ja tunteet leimahtavat välittömästi. Sydäntä lämmittävässä tarinassa todellisen rakkauden polku on kaikkea muuta kuin tasainen, ja pari huomaa yllätyksekseen, että suurimpia esteitä heidän onnelleen luovat heidän omat perheensä. BritBoxin tarjontaan kuuluvan sarjan kaikki kaudet julkaistaan kerralla.

 

 

Younger

KAUDET 5-7

4.4. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

Suositun Younger-sarjan kaikki kaudet ovat nyt katsottavissa MTV Katsomossa. Kaudet 1–4 on julkaistu MTV Katsomo+ -tilauksella maaliskuussa, ja loput kolme kautta julkaistaan kerralla 4. huhtikuuta. Amerikkalainen draamakomediasarja kertoo vastaeronneesta 40-vuotiaasta Lizasta (Sutton Foster), joka tekeytyy 26-vuotiaaksi saadakseen unelmiensa työpaikan.

Younger jatkuu myös maksutta MTV Katsomossa. Kausi kolme alkaa 4.4. ja kausi neljä 18.4. Myös kaudet yksi ja kaksi ovat katsottavissa MTV Katsomosta maksutta.

 

 

Make It at Market

KAUSI 2

10.4. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella

Juontaja Dom Chinea ja asiantuntijaryhmä palaavat jälleen opastamaan menestyviksi yrittäjiksi mieliviä amatöörikäsityöläisiä ja näyttävät heille, miten tavallinen harrastus muutetaan kannattavaksi liiketoiminnaksi. Parhaimmillaan neuvot voivat muuttaa osallistujien elämän. BritBoxin tarjontaan kuuluvan sarjan koko kausi julkaistaan kerralla. Myös ensimmäinen kausi on katsottavissa MTV Katsomo+ -tilauksella.

 

 

London Kills

KAUSI 3

10.4. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella

Suspects-menestyssarjan luojan London Kills on synkkä brittiläinen ykkösluokan rikossarja. Kolmoskaudella Lontoon parhaat rikostutkijat selvittävät jälleen uutta murhasarjaa. Tutkimukset kuitenkin vihjaavat, että uhka tuleekin rikosylikomisario David Bradfordin (Hugo Speer) johtaman tiimin sisältä, ja henkilökohtaiset elämät alkavat vaarallisesti kietoutua tapauksiin. BritBoxin tarjontaan kuuluvan sarjan koko kausi julkaistaan kerralla. Myös edeltävät kaudet ovat katsottavissa MTV Katsomo+ -tilauksella.

 

 

Golden Boy

KAUSI 2

15.4. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

Golden Boy, eli turkkilaiselta nimeltään Yali Çapkını -sarja kertoo Korhanin mahtisuvun elämästä. Turkkilaisen draamasarjan toinen ja tuorein kausi alkaa siitä mihin edellinen kausi jäi. Ferit (Mert Ramazan Demir) tuodaan sairaalaan vakavasti loukkaantuneena. Kyseessä on kiireellinen ja riskialtis leikkaus, mutta onneksi Seyran (Afra Saraçoglu) seuraa tilannetta hänen rinnallaan. Uusi kausi tuo tullessaan myös häitä, rakkautta ja turkkilaista draamaa. Toisen kauden ensimmäiset 32 jaksoa julkaistaan MTV Katsomo+ -tilaajille kerralla. MTV Katsomon puolella on tarjolla maksutta joka päivä uusi jakso. Sarjan faneille riittää jatkossakin katsottavaa sillä toinen kausi saa jatkoa MTV Katsomossa jo kesäkuussa.

 

 

Unelmia Italiassa

KAUSI 1

11.4. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

Mielenkiintoinen kotimainen sarjauutuus kertoo Ellen Jokikunnaksen ja hänen puolisonsa Jarin pitkäaikaisen unelman toteuttamisesta. Unelmia Italiassa vie katsojansa Italian upeisiin maisemiin. Pariskunta on jo vuosia haaveillut kakkoskodista Italiassa, mutta he ovat ajatelleet, että unelman voi toteuttaa vasta kun adoptioprosessi on valmis. Ellen ja Jari kuitenkin päättävät, ettei elämässä voi odottaa ikuisesti ja ostavat 200 vuotta vanhan kivitalon Italian maaseudulta. Kakkoskotia remontoitaessa kärsivällisyyttä mitataan ja epätoivo nousee pintaan. Myös parisuhde on koetuksella, kun haaveet ja todellisuus eivät aina kohtaa. MTV Katsomo+ -tilaajat saavat katsottavakseen ensimmäisellä viikolla viisi jaksoa, jonka jälkeen jaksoja julkaistaan kahden jakson viikkotahdilla aina torstaisin. MTV Katsomon puolella sarjasta julkaistaan ensimmäisellä viikolla kolme jaksoa, ja sen jälkeen kaksi jaksoa viikossa. Yhteensä jaksoja on 15.

Sarjan trailerin näet MTV Katsomon sivuilta. 

 

Stath Lets Flats

KAUDET 1-3

17.4. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella

Stathin (Jamie Demetriou) omalaatuinen isä jää eläkkeelle ja liiketoiminta siirtyy Stathin pyöritettäväksi. Ainoa ongelma on, että hän on totaalisen surkea vuokraamaan asuntoja. Hänen ainoat tukijansa ovat tanssijan urasta haaveileva sisko Sophie (Natasia Demetriou) ja ujosteleva työkaveri Al (Al Roberts). BritBoxin tarjontaan kuuluvan sarjan kaikki kuusi jaksoa julkaistaan kerralla.

 

 

Three Girls

KAUSI 1

17.4. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella

Three Girls on tositarina kolmesta tytöstä, jotka joutuvat seksuaalisen hyväksikäytön ja ihmiskaupan uhreiksi. Sarja on tehty tiiviissä yhteistyössä Pohjois-Englannin Rochdalea vuonna 2012 järkyttäneen tapauksen uhrien ja heidän perheidensä kanssa. Sarja on saanut IMDb:n arvosteluissa arvosanaksi 8.1, joten tämänkin pohjalta se on todellakin katsomisen arvoinen. BritBoxin tarjontaan kuuluvan sarjan kaikki kuusi jaksoa julkaistaan kerralla.

 

 

Bäckström

KAUSI 3

24.4. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella

Ruotsalaisten rikossarjojen fanit saavat jälleen uutta katsottavaa sillä Evert Bäckström (Kjell Bergqvist) palaa takaisin kolmannen kauden jaksoin. Siinä Evert käsittelee ainoaa ratkaisematonta tapaustaan, lapsuudenrakkautensa Sallyn murhaa. Bäckström matkustaa Palma de Mallorcalle toivoen löytävänsä sieltä johtolankoja. Pian Bäckströmillä on kuitenkin uusi tapaus käsissään, kun mies löydetään murhattuna hotellin uima-altaasta. Bäckströmin tutkintaryhmä matkustaa Tukholmasta apuun, ja paikalle saapuu myös Toivonen (Pekka Strang) tarkoituksenaan hakea Bäckström takaisin Tukholmaan. Ensimmäisellä viikolla jaksoja julkaistaan kolme, sen jälkeen yksi viikossa. Yhteensä jaksoja on kuusi. Jos et ole katsonut vielä kahta edellistä kautta, löydät ne MTV Katsomosta. Vahva suositus tälle mainiolle sarjalle!

 

Paratiisin jälkeen (Beyond Paradise)

Kausi 2
24.4. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella

Murha paratiisissa -sarjan spin-off Paratiisin jälkeen palaa tuoreella toisella kaudella. Shipton Abbott pitää rikoskomisario Humphrey Goodmanin (Kris Marshall) tiimeineen kiireisenä uudella hämmentävällä rikoksella jokaisessa jaksossa. Samaan aikaan Humphreyn ja Marthan (Sally Bretton) matka omanlaisensa perheen löytämiseksi jatkuu, kun he tutkivat mahdollisuutta ryhtyä sijaisvanhemmiksi. BritBoxin tarjontaan kuuluvan sarjan koko kausi julkaistaan kerralla. Myös ensimmäinen kausi on katsottavissa MTV Katsomo+ -tilauksella. 

 

 

Karkurit

Kausi 2
25.4. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella


MTV-alkuperäissarja Karkurit saa odotettua jatkoa. Karkureita paikantavasta poliisin erikoisyksiköstä ja lain kouraa pakenevista rikollisista kertovan sarjan toisella kaudella sarjamurhaaja JP Sirén ei jätä Karita Tulikorpea rauhaan. Karkuritiimi on saanut uuden johtajan, kun eläköityneen Ritolan tilalle on palkattu vähintäänkin yhtä jämäkkä Riikka Bruun. Karkuritiimi jäljittää kauden aikana muun muassa vanhoja tuttujaan, terroristeja sekä ryöstäjää, joka onkin syyllistynyt johonkin suurempaan kuin vain taidevarkauteen. Jokainen ryhmän jäsen joutuu arvioimaan omaa elämäänsä ja mitä vaarallinen työ merkitsee heille ja heidän läheisilleen. Sarjan päärooleissa nähdään Pirjo Lonka, Pelle Heikkilä, Matti Onnismaa, Deogracias Masomi, Anna Böhm ja Milka Ahlroth. Ensimmäisellä viikolla julkaistaan kaksi ensimmäistä jaksoa, sen jälkeen sarjaa seurataan yhden jakson viikkotahdilla. Yhteensä jaksoja on 10. Jos sarjan ensimmäinen kausi on vielä katsomatta, löytyy se kokonaisuudessaan myös MTV Katsomosta. 

Sarjan trailerin näet MTV Katsomon sivuilta.

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa