Maria Kallio -suosikkidekkari nyt alkuperäissarjana C Moressa

  • 17 August 2021
  • 1 kommentti
  • 9 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19


 


Leena Lehtolaisen luoma suosittu dekkarisarja Maria Kallio herää jälleen eloon, kun sarjasta tehdään C Moren alkuperäissarja – Maria Kallio. Suositusta hahmosta tehtiin ensimmäinen tv-sarja jo 2000-luvun alkupuoliskolla, jolloin Kallion roolissa oli Minna Haapkylä. Avaussarja keräsi tuolloin jopa 1,7 miljoonaa katsojaa.


 


Nyt C Moren uutuussarja Maria Kalliossa pääosaa esittää Elena Leeve. Kallio on erittäin työorientoitunut ja ahkera poliisi, joka uppoutuu työhönsä suurella intohimolla. Luonteeltaan Mariaa voidaan kuvailla empaattiseksi, joka ei tavoittele itselleen menestystä vaan hän haluaa tehdä työnsä hyvin. Ihmissuhteissa Maria on puolestaan hieman pidättyväisempi. C Moren alkuperäissarjassa Maria Kallio (Elena Leeve) tasapainottelee työn ja yksityiselämän välillä. Työparinaan hänellä on Aallonmurtajastakin tuttu näyttelijä Leo Honkonen, ja sarjaa tähdittävät myös Petteri Summanen, Matleena Kuusniemi, Markus Järvenpää, Alex Anton, Carl-Kristian Rundman ja Matti Leino.  


 


Kymmenosaisen sarjauutuuden kaksi ensimmäistä jaksoa julkaistaan 19.8. ja sen jälkeen sarjaa on katsottavissa yhden jakson viikkotahdilla. Ensimmäinen jakso kulkee nimellä "Ensimmäinen murhani", jossa Maria Kallio ottaa vastaan sijaisuuden Länsi-Uudenmaan murharyhmän johdossa. Tutkintaa vaikeuttaa se, että Maria tuntee etäisesti murhasta epäillyn Antti Sarkelan. Toinen jakso on nimeltään "Harmin paikka", jossa puolestaan tutkitaan kuristetun naislääkärin murhaa. 


  


Kotimaiset rikossarjat ovat viime aikoina olleet kovassa nosteessa, joten jään ainakin itse mielenkiinnolla odottamaan millaisesta sarjasta on kyse. Näyttelijät ovat ainakin huippuluokkaa! 


 


Lue myös nämä:

Elokuun sarjauutuudet


Gåsmamman - kaksi uutta kautta syksyllä 2021


Nordic Noir - pohjoismaisten rikosdraamojen helmet C Morella


 

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Yes! Taas tulee katsottavaa viikoittain C Moreen. Vaikka olen katsonut aiemman Maria Kallio tv-sarjan ja lukenut kirjoina  myöskin, niin on silti mukava katsoa miten tämä tempaa mukaansa 😀>

Vastaa