Skip to main content
Katseluvinkit

Maxin elokuun sarja- ja leffauutuudet

  • 2 August 2024
  • 0 kommenttia
  • 250 katselukertaa
Maxin elokuun sarja- ja leffauutuudet

Max-suoratoistopalvelun elokuu tarjoilee jälleen paljon erilaista katsottavaa. Heinäkuussa alkaneet Pariisin 2024 kesäolympialaiset jatkuvat vielä melkein elokuun puoliväliin asti. Hienojen urheilulajien, ja upeiden tunteita täynnä olevien urheilusuorituksien lisäksi katsojia hemmotellaan herkullisilla ja jännittävillä uutuuselokuvilla, sekä dokumentti- ja realitysarjoilla. Myös suoratoistopalvelun suosikkisarja Industry palaa kolmannen kauden voimin, ja loppukuusta käynnistyy uusi sarja Rio de Janeiron pahamaineisilta kaduilta.

Kurkkaa Maxin elokuun katseluvinkit alta! 📺

 

Näet nyt ikoniset HBO:n alkuperäissarjat, Max Originals -sarjat sekä Warner Bros.- ja DC Universe -menestyselokuvat yhdessä Discoveryn laatudokumenttien, realitysarjojen sekä urheilun huippulajien kanssa Max-suoratoistopalvelusta liittymäasiakkaan etuhintaan

 

 

Run Rabbit Run

Katsottavissa jo nyt

 

Run Rabbit Run on vuonna 2023 ilmestynyt Daina Reidin ohjaama psykologinen kauhuelokuva. Elokuvan päärooleissa nähdään Golden Globe -voittaja Sarah Snook, Lily LaTorre, Darmon Herriman sekä Greta Scacchi

Sarah on lapsensa isästä eronnut hedelmällisyyslääkäri, joka uskoo vakaasti tieteeseen, ja siihen miten tieteellä voi aina selittää kaiken. Henkimaailman asiat ovat hänen silmissään pelkkiä kummitustarinoita ja mielikuvituksen tuotetta. Pian hän kuitenkin joutuu kyseenalaistamaan kaiken uskomansa, kun seitsemättä syntymäpäiväänsä juhliessaan Sarahin tytär Mia löytää kaniinin heidän talostaan ja kiintyy tähän välittömästi. Tästä tuntuu käynnistyvän yliluonnolliset tapahtumat ja piinaava, alati kasvava jännitys.

Mia alkaa käyttäytyä kummallisesti niin kotona kuin koulussakin, ja tekee itselleen kaniininaamion jota ei suostu riisumaan pyynnöistä huolimatta. Hän myös kertoo ikävöivänsä isoäitiään, jota tämä ei ole edes koskaan tavannut. Mian käytös alkaa muuttumaan koko ajan arvaamattomammaksi, samalla kun Sarah alkaa näkemään myös omia harhoja ja painajaisia. Lopulta Sarah joutuu kohtaamaan haamun menneisyydestään, kun Mia väittää olevansa Sarahin 7-vuotiaana kadonnut sisko Alice. 

 

 

 

Riku Haikara ja jalokiven arvoitus

Katsottavissa 3.8. alkaen

 

Riku Haikara ja jalokiven arvoitus on mukaansatempaava koko perheen animaatioelokuva. Se on jatko-osa elokuvalle Riku Haikara, joka on myös katsottavissa Max-suoratoistopalvelussa.

Riku on haikaroiden kasvattama seikkailunhaluinen varpunen, joka talvehtii Pohjois-Afrikassa. Siellä hän tapaa Samianin ja tämän muun varpusparven, jotka ovat joutuneet ahneen riikinkukko Zamanon vangeiksi. Heidän ainoa mahdollisuutensa vapauteen on ratkaista arvoitus ja tuoda Zamanolle salaperäinen jalokivi.

Vapauttaakseen varpuset Zamanon kynsistä, Riku lähtee yhdessä ystäviensä Olgan ja Kikin kanssa toiminnantäyteiselle matkalle. Hän kohtaa myös uusia ystäviä, ja oppii, miten yhteystyössä on voimaa. Riku myös ymmärtää miten hän haikaroiden kasvattamana varpusena omaa valtavat mahdollisuudet, sillä hänessä yhdistyy kykyjä niin haikaroiden kuin varpustenkin maailmasta.

 

 

Elizabeth Taylor: The Lost Tapes

Katsottavissa 4.8. alkaen

 

Elizabeth Taylor: The Lost Tapes on Nanette Bursteinin ohjaama HBO-dokumenttielokuva, joka sai maailmanensi-iltansa Cannesin elokuvajuhlilla. Elizabeth Taylor on varmasti yksi ikonisimmista, jo edesmenneistä näyttelijättäristä. Hänen kenties tunnetuimpia roolejaan oli pääosa elokuvassa Kleopatra, mutta meriitteihin lukeutui monta muutakin pääroolia aikansa tunnetuimmista elokuvista.

Dokumentissa Elizabeth Taylor kertoo tarinansa omin sanoin, käyttäen tukena henkilökohtaisia kuva-arkistoja ja kotivideoita sekä videopätkiä hänen ikonisista rooleistaan, jotka kuvastavat hänen todellisessa elämässään kohtaamiaan haasteita ja huippuhetkiä. Paljon ennennäkemätöntä materiaalia ja pimentoon jääneitä haastatteluja sisältävä tunnin mittainen dokumentti paljastaa Hollywood-legendan herkkyyden ja monitahoisen sisäisen maailman.

 

 

The Menu

Katsottavissa 9.8. alkaen

 

The Menu on vuonna 2022 ensi-iltansa saanut mustan komedian ja jännityksen täyteinen elokuva höystettynä ripauksella kauhua. Sen pääosissa nähdään Ralph Fiennes, Anya Taylor-Joy sekä Nicholas Hoult. Elokuvan on ohjannut Mark Mylod ja käsikirjoituksesta vastaavat Seth Reiss ja Will Tracy.

Nuori pari, Tyler ja Margot matkustavat syrjäiselle saarelle osallistuakseen eksklusiiviseen illalliseen kuuluisan keittiömestari Slowikin ravintolassa. Keittiömestari Slowik lupaa tarjota illan aikana unohtumattoman gastronomisen kokemuksen ja ylenpalttisen menun. Illalliselle pääsevät osallistumaan vain harvat, sillä paikkoja on vain 12.

Kaikki on keittiömestarin puolelta ennalta ja tarkkaan harkittu illalliselle osallistujat huomioiden. Slowik kuitenkin joutuu hämmennyksiin Margotin ilmestyessä paikalle, sillä alun perin Tyler oli ilmoittanut avecikseen toisen osallistujan. Ilta tuo lopulta mukanaan odottamattomia ja shokeeraavia yllätyksiä, kun keittiömestarin suunnitelmat paljastuvat.

 

 

Industry

3.kausi katsottavissa 12.8. alkaen

 

HBO-draamasarja Industry palaa kolmannen kauden kahdeksalla uudella jaksollaan. Rahoitusalan sisäpiiriin sijoittuvassa sarjassa nuoret pankkiirit kamppailevat Pierpoint & Co -pankin Lontoon toimiston paineiden keskellä erilaisten paheiden, kuten huumeiden ja seksin voimin.

Sarjan kolmannella kaudella Pierpoint panostaa eettiseen sijoittamiseen, ja Yasmin (Marisa Abela), Robert (Harry Lawtey) ja Eric (Ken Leung) huomaavat joutuneensa Henry Muckin (sarjan uusi kasvo Kit Harington) johtaman ympäristöystävällisen energiayrityksen näyttävän listautumisen keskiöön. Lumi-nimisen yrityksen listautuminen herättää kiinnostusta niin rahoitusalan, median kuin hallituksenkin huipulla. Sarjan kolmatta kautta voit katsoa 12.8. alkaen, uusi jakso on katsottavissa aina maanantaisin.

 

 

Chimp Crazy

Tulossa 19.8. alkaen

 

Chimp Crazy on neliosainen HBO-dokumenttisarja, joka pureutuu entisen sairaanhoitajan, Tonia Haddixin elämään. Dokumenttisarjaa pääset seuraamaan 19.8. alkaen, ja sitä julkaistaan jakso per viikko. Chimp Crazy on suursuosion saavuttaneen Tiger King -dokumentin tekijän Eric Gooden uusi tuotos.

Tonia Haddix viettää päivänsä huolehtien seitsemästä vankeudessa elävästä simpanssista. Kyseiset simpanssit ovat kasvatettu esiintymään valokuvissa, elokuvissa ja mainoksissa. Hänen rajaton rakkautensa simpansseja – ja erityisesti yhtä tiettyä simpanssia kohtaan ajaa hänet yllättäen kissa-hiiri-leikkiin viranomaisten ja eläintenoikeusjärjestöjen kanssa, kun kyseinen simpanssi katoaa.

”Simpanssien Dolly Partoniksi” itseään tituleeraava Tonia raottaa dokumentissa elämäänsä ja kokemuksiaan elosta simpanssien kanssa paljastaen ainutlaatuisen siteen, joka muodostuu omistajien ja heidän älykkäiden lemmikkisimpanssiensa välille. Sarja paljastaa myös riskit, joita ihmiset ottavat yrittäessään kasvattaa näitä eläimiä perheenjäseninään, sekä riskit itse eläinten hyvinvoinnille.

 

 

Naked Attraction Suomi

4.kausi katsottavissa alkaen 20.8.

 

Warner Bros. Discoveryn deittireality Naked Attraction Suomi tuo neljännen kauden kuudella rohkealla jaksollaan jälleen säpinää syksyyn. Lämminhenkisessä sarjassa rohkeat sinkut etsivät rakkautta hieman käänteisessä järjestyksessä: ensin tavataan kumppaniehdokkaat ilman vaatteita, ja vasta sitten siirrytään pukeutuneina treffeille sellaisen kanssa, joka alastomana kiinnosti kaikista eniten. Sarjassa sinkkujen tukena ja ohjelman juontajana toimii erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Marja Kihlström.

 

City of God: The Fight Rages On

Katsottavissa 26.8. alkaen

 

Esimerkiksi Narcosin ja Gomorran kaltaisten sarjojen ystäville, brasilialaistuotanto City of God: The Fight Rages On on varmasti mieluinen sarjauutuus. Sarjassa seurataan Rio de Janeiron pahamaineisen slummilähiön, favelan elämää, jossa huumekauppiaiden ja poliisien välisiä konflikteja on alati ympärillä ja murhat ja rikokset ovat arkipäivää.

City of God: The Fight Rages On on jatkumoa vuonna 2002 julkaistulle City of God -elokuvalle, joka ilmestymisensä jälkeen nousi suureen suosioon. Elokuvassa seurattiin paikallisten nuorten aikuisten elämää 1960–1980-lukujen Rio de Janeiron slummissa.

Uutuussarjassa sukelletaan puolestaan 2000-luvun alkuun, ja seurataan City of God -elokuvastakin tuttuja hahmoja. Mielenkiintoiseksi ja ehkä hieman erilaiseksikin sarjan tekee alkuperäisen elokuvan takaumat, mitkä yhdistetään päähenkilöiden muistojen rekonstruoimiseksi. Se nivoo uudenlaisella tavalla yhteen sarjan ja ennen sitä julkaistun elokuvan. Sarjan päärooleissa nähdään Alexandre Rodrigues, Thiago Martins ja Roberta Rodrigues.

 

 

Mitkä esitellyistä uutuuksista päätyivät sinun katselulistallesi?

 

Lue lisää:

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa