Katseluvinkit

Parhaat koko perheen joululeffat C Moressa

  • 9 December 2021
  • 0 kommenttia
  • 47 katselukertaa
Parhaat koko perheen joululeffat C Moressa
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

Joulu lähestyy ja sitä on kiva alkaa fiilistellä jo etukäteen. Joulutunnelmaan pääsee helposti esimerkiksi kuuntelemalla joulumusiikkia tai uppoutumalla joululeffojen pariin. C Morelta löytyy paljon jouluaiheisia elokuvia ja tähän artikkeliin kokosinkin muutaman koko perheen katsottavaksi sopivaa leffaa. Tarjolla on kotimaisia, pohjoismaisia sekä kansainvälisiä leffoja. Kerää siis perheesi yhteen, asetu mukavasti sohvalle ja nauti yhteisestä ajasta leffan ääressä. Leffaherkuiksi sopii esimerkiksi joulupiparit ja kuuma glögi. Kurkkaathan myös suosittujen TV-sarjojen jouluaiheiset jaksot C Moresta.

 

C Moren suoratoistopalvelun saat tilattua itsellesi verkkokaupastamme, ja meidän liittymäasiakkaana saat C Moren tuotteet etuhintaan. Kaikki sisällöt on katsottavissa puhelimella, tabletilla, tietokoneella, useimmilla älytelkkareilla sekä Telia TV digiboksin kautta.

 

Viiru ja Pesonen joulupuuhissa

 

Ikä: S

Kesto: 74 minuuttia

Genre: Animaatio, komedia, perhe

 

Viiru ja Pesonen joulupuuhissa on vuonna 2005 julkaistu jouluelokuva, jonka on ohjannut Jörgen Lerdam sekä Anders Sörensen. Elokuva perustuu Sven Nordqvistin Viiru ja Pesonen -lastenkirjoihin. Tämä jouluinen elokuva sopii kaikenikäisille katsojille. Pesonen ja Viiru asuvat pienellä maatilalla Ruotsin maaseudulla. Joulu lähestyy ja Viiru kuulee lasten puhuvan pukista ja tontuista. Viiru-kissa ei ole koskaan tavannut joulupukkia, joten hän menee Pesosen kotiin kysymään asiasta. Viirulle selviää, että pukki tulee jouluna tai sitten ei. Sitä ei voi koskaan tietää varmasti. Tämä selitys ei Viirulle kelpaa vaan hän vaatii Pesosta lupaamaan, että pukki tulee tai hän ei aio viettää joulua enää koskaan. Paineen alla Pesonen lupaa, että pukki tulee. Mutta voiko Pesonen luvata sellaista? Tuleeko joulupukki käymään?

 

Viisi legendaa

 

Ikä: K7

Kesto: 93 minuuttia

Genre: Animaatio, toiminta, seikkailu

 

Viisi legendaa on yhdysvaltalainen animaatioelokuva, jonka on ohjannut Peter Ramsey. Elokuvassa Pakkasukko, Joulupukki, Pääsiäispupu, Nukkumatti ja Hammaskeiju yrittävät pelastaa lasten kyvyn käyttää mielikuvitustaan. Useimmat lapset ovat kuulleet satuja näistä legendoista. Vaaleatukkainen Pakkasukko on 300 vuoden kuluessa tuonut lumen maahan ja hänestä on tullut talven henki. Kukaan ei kuitenkaan usko häneen. Maailmaa ja sen lapsia uhkaa pahansuopa Pitch. Pitchin tarkoituksena on horjuttaa lasten uskoa satuolentoihin, ja hän onnistuukin varastamaan kaikki paitsi yhden Hammaskeijun pikkuisista hammaskeijuista. Tämän takia hammaskeijut eivät pysty keräämään lasten hampaita ja pitämään yllä ihmisten uskoa Hammaskeijuun. Legendojen on lyöttäydyttävä yhteen, jotta Pitchin pahat aikeet saadaan estettyä. Saadaanko lasten usko legendoihin palautettua ja uskovatko ihmiset vielä Pakkasukkoon?

 

 

Lohikäärmeenvartijan joulu

 

Ikä: K7

Kesto: 78 minuuttia

Genre: Perhe, fantasia

 

Lohikäärmeenvartijan joulu on norjalainen fantasiaelokuva, jonka ohjauksesta vastaa Katarina Launing. Saara (Isha Zainab Kahn) on 11-vuotias tyttö, joka kulkee ympäriinsä Tylsälän pikkukaupungissa kuin näkymätön ninja. Saara sanoo itselleen "älä koskaan tule nähdyksi, älä koskaan jää kiinni äläkä koskaan ystävysty kenenkään kanssa", kun hän piiloutuu poliiseilta ja murtautuu tyhjiin taloihin. Tylsälässä valmistaudutaan joulua varten laittamalla koristeita, laulamalla joululauluja sekä leipomalla kakkuja. Saara menee tyhjään taloon viettämään joulua, mutta pian hänen elämänsä muuttuu. Taloon rysähtää oikea, tulta syöksevä lohikäärme, joka on haavoittunut. Saara pyytää apua naapurin pojalta Mortimerilta (Iver Sandemose), jotta he saavat lohikäärmeen pelastettua ja vietyä turvallisesti kotiinsa. Piileskely lohikäärmeen kanssa ei kuitenkaan ole niin helppoa kuin voisi kuvitella. Tämä jouluelokuva on tarina ystävyydestä, seikkailusta ja uskosta uskomattomaan.  

 

 

Täydellinen joulu

 

Ikä: K12

Kesto: 90 minuuttia

Genre: Komedia

 

Täydellinen joulu on Taru Mäkelän ohjaama komedia, joka kertoo suurperheen joulusta. Outi (Elena Leeve) on päättänyt viettää kaikkien aikojen joulua kutsumalla kotiinsa kaikki kolme ex-miestään, heidän yhteiset lapsensa sekä miesten uudet kumppanit ja heidän lapset. Outin aviomies Janne (Antti Luusuaniemi) vastusti ensin ajatusta yhteisestä perhejoulusta, mutta joulupöytä pursuaakin tänä vuonna uusia, vanhoja ja vastikään esiin tulleita perhesolmuja. Ilta kuluu yhteisiä muistoja kerratessa ja Outi päättääkin pitää puheen. Outi kertoo antavansa Jannelle lahjoista kauneimman: hän on raskaana. Jannen reaktio ei ole aivan sitä, mitä voisi kuvitella ja pian asiaa puidaan jopa naapurin joulupukkia myöten. Tässä jouluisessa komediassa nähdään liuta Suomen eturivin näyttelijöitä, mm. Mikko Leppilampi, Aku Hirviniemi, Maria Ylipää, Krisse Salminen ja Kari Ketonen.

 

 

Lue lisää:

 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa