Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

asiakasedut hero.jpeg

 

Mitä hyötyä sinulle on olla meidän asiakas? Toimivien ja monipuolisten palveluiden lisäksi olet liittymäasiakkaanamme oikeutettu erilaisiin asiakasetuihin. Liittymäasiakkaan edut ovat joko kuukausittaisia ja pysyviä tai kertaluontoisia, aina rahan arvoisia etuja. Liittymäasiakkaanamme saat myös etuosto-oikeuden parhaisiin tarjouksiimme sekä mahdollisuuden ottaa käyttöön tai vaikka kokeiluun uusia palveluita kampanjahinnoin. Asiakaseduillamme haluamme varmistaa, että saat kaikki palvelusi hyvään hintaan ja saman katon alta.

Liittymäasiakkaan etuihin ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on Telian kuukausilaskutteinen puhelin- tai nettiliittymä. Myös Telia Dot -liittymäasiakkaana hyödyt myös monista Telian asiakaseduista. Etu ei koske Prepaid-liittymiä, yritysliittymiä tai Taloyhtiölaajakaistan perusnopeuksia.

 

Artikkelin sisällysluettelo:

 

 

Asiakasetuna viihdyttävää katseltavaa


Liittymäasiakkaanamme pääset nauttimaan C Moren sisällöistä pysyvästi edulliseen hintaan. Nämä C More etutuotteet on mahdollistanut meidän ja MTV:n yhteystyö, joka poiki ensimmäiset liittymäasiakkaille suunnatut C More -etutuotteet viime syksynä. C More -suoratoistopalvelun etutuotteiden kautta voit katsoa monipuolista sarja-, elokuva- ja urheilutarjontaa, joten joukosta löytynee katsottavaa jokaiseen makuun.

 

C Moren suoratoistopalvelun sisältöä voit katsella puhelimella, tabletilla, tietokoneella, älytelevisioiden C More -sovelluksella ja Telia TV digiboksin käyttöliittymän kautta. C Moren etutuotteet eivät ole määräaikaisia, eli halutessasi voit ottaa katseltavaa vain lyhyeksikin aikaa. C Moren etutuotteiden hallinnointi käy helposti  itsepalveluna kirjautumalla Minun Teliaasi.

 

  • C More Hockey - C Moren jääkiekko- ja viihdesisällöt huippuedullisesti samassa paketissa.
  • C More Total+ - C Moren kaikki urheilu (mm. F1 ja Liiga), leffat ja sarjat etuhintaan.
  • C More TV - C Moren kaikki sarjat ja leffat. Sisältää muutamia mainoksia.
  • C More - C Moren kaikki sarjat ja leffat. Ei mainoksia.

 

Itsellä nyt katsannassa uudelleen eloon herätetty dekkarisarja Maria Kallio sekä jännittävä ruotsalainen draamasarja Gåsmamman. Tiesitkö muuten, että useiden C Moren alkuperäissarjojen, kuten Salattujen elämien jaksoja voit katsoa C Moresta ennakkoon?

 

C More leffat ja sarjat.jpg


Liittymäasiakkaan asiakasedut laitteista ja pidennetty takuu


Liittymäasiakkaanamme löydät sivuiltamme viikoittain vaihtuvat laitetarjoukset, jotka olemme neuvotelleet laitevalmistajien kanssa. Tämän lisäksi saat ajoittain henkilökohtaisia tarjouksia koskien laitteita. Edut voivat yhdestä ostoksesta olla hyvinkin merkittäviä.


Puhelimet ja tabletit kannattaa hankkia meiltä, sillä liittymäasiakkaanamme saat niille automaattisesti pidennetyn takuun kolmeksi vuodeksi. Pidennetty takuuaika noudattaa samoja ehtoja kuin valmistajan takuu. Valmistajan takuu kestää tavallisesti yhdestä kahteen vuoteen.


Tabletit mahdollistavat sovelluksien ja verkkopalveluiden käytön helposti ja nopeasti niin vapaa-ajalla kuin työasioissakin. Useimmiten tablettia tavataan käyttää somen selailuun, nettisurffailuun ja viihteen katselemiseen ja tähän tarkoitukseen tabletti on vaivattomin ottaa reissun päälle mukaan.

 

asiakasetutabletit.jpg

 

Netti keskittäjähintaan liittymäasiakkaillemme

 


Mobiilinetillä saat liikkuvan nettiyhteyden reitittimeesi, tietokoneeseesi tai vaikka tablettiin niin, että yhteys on helposti mukana kaikkialla. Liittymäasiakkaanamme olet oikeutettu mobiililaajakaistaan keskittäjähintaan, jonka hinta on pysyvästi tavallista pienempi.


Kiinteälaajakaista tapaa olla mahdollisuuksien mukaan käyttäjillä kodin nettinä pyörittämässä kodin viihdettä ja laitteitta. Kiinteän laajakaistan etuina on sen tasaisuus ja alhaiset latenssiajat, jotka hyödyttävät esimerkiksi pelaamista. Kun sinulla on meiltä kuukausimaksullinen matkapuhelin- tai mobiilinettiliittymä, saat uuden kiinteän laajakaistaliittymän vähintään 72 euroa tavallista edullisemmin, kun teet 24 kuukauden määräaikaisen sopimuksen.


Telia Dot -liittymän asiakasedut

 

Lähes kaikki Yhteys-liittymiimme kuuluvat asiakasedut ovat tarjolla myös Telia Dotin asiakkaillemme. Mikäli sinulla on Telia Dot -liittymä, olet oikeutettu artikkelissa edellä mainittuihin C More etutuotteisiin, kuten C More TV, C More Hockey ja C More total -suoratoistopalveluihin etuhintaan.

Telia Dot -asiakkaana olet myös oikeutettu saamaan laajakaistan asiakasetuhintaan kotiisi. Tämän edun voit lunastaa Telian asiakaspalvelusta joko soittamalla tai asiakassivujen kautta chattailemalla. Lisäksi pidennetty kolmen vuoden laitetakuu on saatavilla Telia Dot -asiakkaille Telia Kaupan kautta, kuten myös asiakasetuhintaiset laitteetkin.

 

Markkinointilupa avaa kaistan etuiluun

 

Mikäli sinusta tuntuu, että et ole liittymäasiakkaanamme asiakaseduista kuullutkaan varmistathan, että olet antanut meille luvan sähköiseen markkinointiin.


Kunhan annat meille markkinointiluvat, pidämme huolen siitä, että saat aina parhaat edut ja tarjoukset, jotka ovat sinun tarpeisiisi räätälöidyt. Saat meiltä enintään 5 viestiä viikossa sähköpostilla ja tekstarilla, mutta yleensä määrä jää vähäisemmäksi. Voit antaa myös luvan sijainti- ja välitystietojen käyttöön, jolloin voimme kohdentaa viestit esimerkiksi paikkakuntakohtaisesti. Tällöin voit saada esimerkiksi erikoistarjouksen lähelläsi sijaitsevasta Telia Kaupasta tai kutsun suosikkijoukkueesi matsiin.

 

Roskapostia tai kolmannen osapuolen mainoksia emme lähetä. Emme myöskään luovuta tietojasi kenellekään Telian ulkopuoliselle toimijalle.

 

markkinointiluvat.jpg

 

Luvat saat helposti päälle ja halutessasi myös pois

 

  1. Lataa Minun Telia –sovellus. Sovelluksen kautta pääset hallinnoimaan liittymiä ja palveluitasi sekä sen lisäksi sallimiasi markkinointilupia. Valitse sovelluksesta ”Oma profiili” -> ”Asiakastiedot” -> ”Tietoa Telian asiakaseduista (Markkinointilupa)".
  2. Klikkaa itsesi osoitteeseen telia.fi ja kirjaudu sisään pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Valitse kohta ”Omat tietoni ja asetukset” -> ”Tietoa Telian asiakaseduista (Markkinointilupa)”.
  3. Tavoitat meidät myös soittamalla numeroon 020 690 400, ottamalla yhteyttä chatin kautta tai voit poiketa lähimmässä Telia Kaupassa. Kaikki yhteystiedot löydät täältä.

 

Lue myös:

MinnaLN
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Asiakkuus-joka-kannattaa-Reilut-asiakasedut-liittymaasiakkaille/ba-p/222151
Linkki kopioitu
9 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Yhteisön moderoinnin lisäksi voit nähdä minun kirjoittelevan muissakin Telian somekanavissa. Pelailusta ja leffoista löydämme taatusti jutun juurta.