peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52014 Jäsentä
150113 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Miksi valita Telia Dot?

Moderaattori
Moderaattori

Miksi valita Telia Dot?

Telia Dot.pngTelia Dot on uuden aikakauden liittymä

Mietitkö, miksi juuri Telia Dot kannattaa valita kaikkien liittymävaihtoehtojen joukosta? 

 

Dot on todella helppokäyttöinen

 

Dot on uuden aikakauden liittymä, jonka voit hankkia suoraan puhelimestasi. Lataa vain Telia Dot -sovellus Applen App Storesta tai Google Playsta, ja sovellus ohjaa sinut eteenpäin. Sinun ei tarvitse liikahtaa kotisohvalta, eikä edes näppäillä asiakaspalvelun numeroa, sillä koko homma hoituu suoraan sovelluksen kautta. Sovelluksesta voit tilata joko uuden liittymänumeron tai siirtää olemassaolevan numerosi Dottiin, minkä jälkeen liittymän SIM-kortti toimitetaan suoraan postilaatikkoosi. Liittymän veloituskin hoituu laskun sijaan tietoihin lisättävältä maksukortilta automaattisesti kuukausittain, ja omaa käyttöäsi voit tarkkailla käyttöäsi suoraan Telia Dot -sovelluksesta. Helppoa! 

 

Voit vaikuttaa itse liittymäsi kuukausimaksuun

 

Monet kokevat maksavansa turhaan liian isosta data-, puhe- tai tekstiviestipaketista, ja juuri tästä syystä Dotissa ei ole kuukausimaksullista liittymäpakettia. Peruskäyttösi kuukausilasku voi olla mitä tahansa 0-30 euron väliltä. Maksat siis vain silloin kun käytät liittymääsi, kuitenkin korkeintaan euron päivässä. Peruskäyttöön kuuluvat normaalihintaiset puhelut, tekstiviestit sekä netin käyttö kotimaassa ja EU- ja ETA-alueella. Tarkempaa tietoa dotin hinnoittelusta voit lukea osoitteessa www.telia.fi/dot/ sekä tässä keskustelussa.

 

Dot pitää huolta digihyvinvoinnistasi

 

Etenkin nuoremman väen kanssa voi tuntua siltä, että puhelinten parissa kuluu liikaa aikaa. Vaikka digitaidot ovat kaikille hyvästä, liikakäytöstä voi seurata väsymystä, päänsärkyä, ja keskittymisen herpaantumista. Itse kunkin on hyvä tarkistaa omaa käyttäytymistään.

 

Telia Dot -sovelluksen avulla voit seurata päivittäistä ruutuaikaasi, tehdä erilaisia digihyvinvointiin liittyviä haasteita ja luoda pelisäännöt laitteiden käyttöön. Lisäksi sovellus tarjoaa sinulle, perheellesi tai vaikka kaveriporukallesi mahdollisuuden digitaalisten laitteiden käyttöä koskevien sääntöjen luomiselle. Voitte sopia esimerkiksi puhelimen käytöstä yhteisten aterioiden aikana, tai määritellä illalle tietyn kellonajan, josta rauhoittuminen iltaan ilman digilaitteita voi alkaa. 

 

Ota tubettaja Tuure Boeliuksen tavoin niskaote puhelimestasi.

 

 

 

Dot sopeutuu sinun tarpeisiisi

 

Peruskäyttäjälle:: Dot sopii kenelle tahansa normaaliksi puhelinliittymäksi. Monet kuluttajat ajattelevat olevansa datan suurkuluttajia, mutta se ei todellisuudessa aina pidä paikkaansa. Jos käytät mobiiliverkon sijaan kodin tai työpaikan wifi-verkkoa, datakulujakaan ei pääse kertymään. Toki surffaaminenkin sujuu  vikkelästi Telian 4G-verkossa. 

 

Koko perheelle: Koko perheen liittymiä ja laskutusta on kätevä seurata yhdestä sovelluksesta. Telia Dot sovelluksesta voit hallinnoida esimerkiksi liittymän estoja ja rajoituksia, ja saatte yhdessä sovittua laitteiden käytön pelisäännöistä. 

 

Seniorille: Telia Dot taipuu luontevasti myös seniorin käyttöön. Esimerkiksi PUK-koodi on helposti saatavilla suoraan sovelluksesta joko wifin välityksellä tai vaikka sukulaisen puhelimeen ladatun sovelluksen kautta. Liittymä ei myöskään pääse sulkeutumaan, kun maksu veloitetaan suoraan kortilta. Telia Dot on hyvä valinta myös esimerkiksi turvapuhelimeen. 

 

Tablettiin: Dot on näppärä liittymä esimerkiksi tablettiin. Jos käytät tablettia normaalisti kotona wifin välityksellä, Dot -liittymän avulla voit napata tabletin helposti mukaan vaikka matkalle. Laskua kertyy vain niiltä päiviltä, kuin liittymä on ollut käytössä. Dot toimii Suomen lisäksi koko EU/ETA-alueella. 

 

Tedia Dot mahdollistaa yhteisten pelisääntöjen sopimisesta.jpgTelia Dotissa voit sopia yhteiset pelisäännöt koko perheen voimin. Kuva: Alexander Dummer / UnsplashTutustu Telia Dot -liittymään tarkemmin täällä.

Psssst, ensimmäinen kuukausi on peruskäytön osalta ilmainen, eli ei kun kokeilemaan!

2 Kommentit
Vakiokalustoa**

Minä  en ainakaan dottia hankkis  koska ainakaan  tosta teskstistä ei   käy selväksi 

 paljonko   liittymä hinnottelu on  eli joutuis ostaan sian säkissä niin sanotusti.

Herrasmies

@MMALINEN:

Rohkeasti testaamaan! Osoitteesta https://www.telia.fi/dot/ löytyy tarkempi hinnoittelu. Dotissa on 30 päivän (1 kk) tutustumisjakso. Laitan vielä tähän lyhyen mutta ytimekkään lainauksen Dotin hinnoittelusta:

 

Paljastus

Peruskäytön hinta

Jos et käytä liittymääsi päivän aikana lainkaan, et maksa mitään. Kun käytät liittymää ensimmäisen kerran päivän aikana, maksat päiväkohtaisen aloitusmaksun 0,2 euroa. Liittymän hinta alenee käytön myötä, eli päivän ensimmäiset käyttökerrat ovat kalliimmat kuin liittymän käyttö myöhemmin samana päivänä. Päivän kokonaishinta ei kuitenkaan koskaan ole yli euroa, joten kuukausimaksu on peruskäytöllä korkeintaan 31 €.

Jos sinulla on käyttämätön liittymä, jonka haluaisit siirtää Dotiin, se on toki ok, mutta silloin veloitamme numeron säilyttämisestä 5 €/kk. Emme peri maksua, jos liittymän numero on uusi tai sinulla on Dotissa muita, säännöllisessä käytössä olevia liittymiä.

 

Tuon pitäisi olla aika selkeä? Näet sovelluksesta aika hyvin reaaliajassa kulutuksesi ja kuukausiarvion. Soveltuu toisin sanoen parhaiten niille käyttäjille, jotka käyttävät silloin tällöin liittymää tai haluavat helppokäyttöisen palvelukokonaisuuden esim. maksutavassa. Kuukausittainen maksu voi olla jopa alhaisempi kuin nykyinen liittymäpakettisi - riippuen miten sitä käytät. Dotista puuttuu toistaiseksi vielä mm. Mobiilivarmenne-lisäpalvelu, joka on itseasiassa tulossa ensi vuoden puolella Hymiö Erittäin onnellinen